| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:28
- Nahlásit
Erin
Nevím kam musela jít, ale přiznávám, že bych se to docela ráda dozvěděla. Já ji darovala na samotu a pokud mám správné informace tak teď žije v centru velkoměsta a o jejím majiteli se ví toliko, že je fousatý a sympatický
davidkova renata
Paní nenapínejte, povídejte, honem. Začnem chovat psy se zarostlým ostnáčem, nebo co bude? Jsem napnutá jak malý gatě, tak fofrem
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:40
- Nahlásit
Biluška
Erin
Nevím kam musela jít, ale přiznávám, že bych se to docela ráda dozvěděla. Já ji darovala na samotu a pokud mám správné informace tak teď žije v centru velkoměsta a o jejím majiteli se ví toliko, že je fousatý a sympatický
Jo jasně,asi je jí nejlépe než kdy v jejím životě.Mě zajímá co vede lidi jako ty,přes problémy a nezdary si opět navyšovat počet psů a následně žehrat na jejich blbou povahu a svůj osud.Akéla ti možná měla naznačit,že i ty máš jisté možnosti a hranice....
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:46
- Nahlásit
čau lidi
víkend byl pěknej a pohodovej takovej velkokynologickej tj. zase mi nikam nezdrhnul a co u vás????????????
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:48
- Nahlásit
benda2
takovej velkokynologickej tj. zase mi nikam nezdrhnul a co u vás????????????
...s ho uvázal, bo co???
Mě se neptej, můj víkend, aby ho ďas spral, byl zasejc pracovní!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:49
- Nahlásit
Erin
Promiň, ale ty víš něco o mých problémech? A až mi budeš povídat o mých problémech tak mi, prosím, pověz i kde žehrám na svůj osud,nebo na blbou povahu svých psů ano? A tvrdit, že se Aka má nejlépe ve svém životě je taky dosti odvážné, nemyslíš?
i ty máš jisté možnosti a hranice....
A ty závidíš, že jsou větší než ty tvoje, nebo v čem to je?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:50
- Nahlásit
Erin
....že i ty máš jisté možnosti a hranice....
každý máme nějaké. Když na ně narazíme, aspoň víme, kde jsou.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:57
- Nahlásit
rosnička
...s ho uvázal, bo co???
no dovol sem pan velkokynolog my chodíme zásadně navolno a to proto že jsem tak tupej a omezenej že dokážu pochopit jak ten omezenej čokl uvažuje .............. no hold blbost se někdy vyplatí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:57
- Nahlásit
Joker
gratulace fakt šikovná čubina
jen tam byla celej den kosa
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
dobrej den paní je tady něco nového ?? štáb už maká neb stále maká
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:04
- Nahlásit
jablunka
Paní,traverzovat je vod slova traverza!!! Chápete?
Dovolim si to trošku upřesnit - "traverzovat" znamená f kinológii "konverzovat"! Ale protoše Davítková nemá ráda ty cizí jazikový můtace, tak bych to zkrátka upřesnila na "říct to natvrdo".
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:06
- Nahlásit
Biluška
Hele já se hádat nehodlám,jen nějak měníš názory a požadavky na dalšího člena smečky(někde jsi to celkem obsáhle popsala,nechce se mi to hledat)nakonec si osvojíš fenku a rovnou kliďo píďo řekneš,že pokud ve smečce nebude zastávat roli "jednu z mnoha" má utrum.Ano ty jsi alfou,ale dál za tebou je třeba struktuovat,pokud ne je to jednoznačně špatné.Členové smečky potřebuji jasné mantinely,jasné své místo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:07
- Nahlásit
benda2
štáb má stále pohotovost,dyk ste to viděl,pane benda2
a jinak to o víkendu stálo za hovno.Na pravé ruce mi po střetu s obojkem fungují sotva 3 prsty,zbytek natek tak,že že mám sloní ruku,bo jak to psala rosnička či triniti.Takže jen datluju ukazovákem a to mě neba,páč než něco tady nadatluju,tak už jsou o stránku dál
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:13
- Nahlásit
Neessi
Takže jen datluju ukazovákem a to mě neba,páč než něco tady nadatluju,tak už jsou o stránku dál
A dopak vám, pani, poradil takovou capinu? Dyk je čece nat slunce jasný, že po prostředníku nastupuje prsteník!!! Dybyste to neďála tak bubě pospátku, tak byste se tak nesdržela
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:13 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
Neessi
no paní pěkrej večer rád vás čtu sem Vás chtel informova t že jsem viděl na 90% Vaší dceru a to v Praze na Staromáku. Bohuže i přesto že bych se k ní i hlásil jsem neměl možnost páč byla hrozně zakecaná a ten jak rád říkám oční kontakt neproběhl. Tak Ti raději hlásím abych nebyl za toho hulváta co nezdraví své známe a dcezy svých drahých známých
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:17
- Nahlásit
benda2
Víkent byl celkem fajn, aš na to depilní učení. F sobotu sme byli s dětma na Bouzově a dneska sme byli na výlovu rypníka. Jája hárá, tak sme ji sebou nebrali, ale byla ščastná, že sme jí přivezli ríbičku. Hnet ji chtěla naporcovat, jak se těšila.
A teťkonc sme se dodívali na film - byl dost stupidní, komédyje vo pravěkejch lidech, ale zaujala mně poznámka:
"Dříf sme chodili po štyrech,
teť chodíme po dvouch,
a esli to tak pude dál,
tak za chvílu nebéme mít po čem chodit."
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:19
- Nahlásit
benda2
jsem viděl na 90% Vaší dceru a to v Praze na Staromáku. Bohuže i přesto že bych se k ní i hlásil jsem neměl možnost páč byla hrozně zakecaná a ten jak rád říkám oční kontakt neproběhl. Tak Ti raději hlásím abych nebyl za toho hulváta co nezdraví své známe a dcezy svých drahých známých
Ste ji měl fláknout traversou,aby se slušně chovala ke starším a tím spíš ke známým.Udělám to dodatečně
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:19
- Nahlásit
sarax
jen tam byla celej den kosa
A tys byla která???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:21
- Nahlásit
Triniti
byl dost stupidní, komédyje vo pravěkejch lidech,
Gde je Kámen???Válí se s Kamenem u vody!!!
Uhádla sem???
Kámen zde!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:21
- Nahlásit
Triniti
Dyk je čece nat slunce jasný, že po prostředníku nastupuje prsteník!!! Dybyste to neďála tak bubě pospátku, tak byste se tak nesdržela
no von ten prsteník je taky voteklej a taky nejde vohnout,jen trochu míň než ten prostředník.Akurát když si nasadím dlahu,tak to vypadá,jako bych fšechny vyfuckovala,víte?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:22
- Nahlásit
jablunka
Jo, dyk to sou voni!
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:24
- Nahlásit
Neessi
No tak po prsteníku uš používám malík - dyk je to jasný
A fackovat můšete, dlahou to de eště líp, neš bes ní.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:24
- Nahlásit
Triniti
Jo, dyk to sou voni!
Nejlepčí byl psomut!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:25
- Nahlásit
Triniti
Jája hárá,
nazdar kocůrico touhle tvojí větou (viz výše) jsem tento zozhovor skončil
Neessi
.Udělám to dodatečně
no to uděláš dobře páč že kašlala na staršího vych ji odpustil ale že kašlala na pana velkokynologa když má doma u mamky dvě No psice tak to přehnala
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:30
- Nahlásit
benda2
ale že kašlala na pana velkokynologa
klid,dám to do pořádku,příště až vás potká(hele a nebyla rosničkou ?),tak bude zdravit na 100metrů s vyplazeným jazykem.
PS. Jinak se teď přigestila a nadává,že ste ji zase ignoroval a nehlásil se k ní
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:32
- Nahlásit
Neessi
hele a nebyla rosničkou ?
PS. Jinak se teď přigestila a nadává,že ste ji zase ignoroval a nehlásil se k ní
ne byla s nějakým frajerem já byl s vlastní dcerou tudíž unáš že sem neměl důvod se k ní nehlásit
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:33
- Nahlásit
benda2
"Kocůrico" se mně líbí, takle krásně mi eště nigdo nigdy neřek (teda ty uš jó).
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:39
- Nahlásit
Triniti
"Kocůrico" se mně líbí, takle krásně mi eště nigdo nigdy neřek (teda ty uš jó).
no to je jasný když jseš jednou kocůrica ta jseš kocůrica
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 21:49
- Nahlásit
benda2
já byl s vlastní dcerou tudíž unáš že sem neměl důvod se k ní nehlásit
Spíš bych typla, žes byl s manšelkou a to by sis nedovolil
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 07:42
- Nahlásit
ahojda všem
davídková a gerdatady máte ty fotky,koukalajsem na to že ten můj tam dal i ty co se nepovedli a nerozdělil do kategoriíí,takže je tam i něco z šárky,z cvičáku a vycházky a něco z domova
http://www.cz-pes.cz/dal-galerie-1349-0.php
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 07:42
- Nahlásit
Dobré ráno dámy a pánové,
tak jsme se právě vrátili ze seznamovací procházky, očuchali jsme asi 5 psů přes plot a 2 naživo a nic. Cizí psi jí nejspíš nevadí, hodlá se žrát jenom s domácíma. Včerejší traverzová lekce jí nejspíš v hlavičce zůstala, jelikož dneska se s nikým neporvala, jenom dvakrát zavrčela a stačilo škubnout vodítkem, aby z ní byl hodný svetřík. Připoměla mi tím úryvek z jedné knížky, kterou jsem měla coby dítě školou povinné. Psalo se tam "tuhle rasu musíš pořádně setřít, proto se jim říká setři"
Erin
Jsem ráda, že se nechceš hádat, tak prosím nevyrypuj. Děkuji. Mimochodem, kdo ti řekl, že moji psi nemají nastavené nějaké mantinely? Naopak bych řekla, že je mají docela vysoké. To ovšem neznamená, že by měli hierarchii uvnitř smečky, prostě nemají. Jsem já a pak zbytek rodiny (Tomáš, děti) a pak na stejné úrovni zbytek smečky. Nikdo není víc, nikdo není míň. Žrádlo dostávají buď na střídačku, nebo všichni naráz (jak se mi zachce), ven chodí všichni pohromadě, všichni spí buď v posteli nebo na zemi (opět jak se mi zachce), hladím toho, kdo se ke mě procpe a opět se snažím všechny rovnoměrně (i když tohle mi jde fakt těžko).
|