| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 21:04
- Nahlásit
Neessi
čéče harantí jako harantý dít je to jedno.
rosnička
čau rosňo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 21:09
- Nahlásit
rosnička
Proč se v jistejch případech čéku vybavuje zásadně hrách a stěna
Páč ty jistý případy v synapsích vyvolají malou jadernou explozi a ač je jasný výsledek(hrách a stěna),tak to rozjede adrenalin a už to šrotuje,jak těm jistejm případům znepříjemnit jejich existenci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 21:12
- Nahlásit
Neessi
Páč ty jistý případy v synapsích vyvolají malou jadernou explozi a ač je jasný výsledek(hrách a stěna),tak to rozjede adrenalin a už to šrotuje,jak těm jistejm případům znepříjemnit jejich existenci
Pani,vy mluvíte v hádankách chcete tim říct,že máme zas průser
Hele,číhněte na Ftipy o psech od dejavu-moooc pěkná maska pro naše drajvový hovada
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 21:40
- Nahlásit
davidkova renata
Pani,vy mluvíte v hádankách chcete tim říct,že máme zas průser
prdlajs,rosňa chtěla znát zdravotní příčiny jistejch případů-třá ve štábu a tak..........
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 21:42
- Nahlásit
davidkova renata
od dejavu-moooc pěkná maska pro naše drajvový hovada
Týýýýýýýýjo,tak jdu rozpárat koženou bundu a jdu šít-kolik těch masek budem potřebovat?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 22:16
- Nahlásit
želvato je pro tebe
Želvíku díky!!!!!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 23:23
- Nahlásit
je tu pan benda?
co je ten kolinskej?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 23:48
- Nahlásit
argosek
hele draku ti ti řeknu asi takhle
je to dlouhý vyprávění tak ti to řeknu vosobně nebo ti to paní Davídkívá napíše (páč nemá chromý prsty jako já) nebo mi brnkni a já ti to vysvětlím nebo se podívej do poradny na o všem možnýmIII což je to nad čím jsem se tak zasmál páč pane zbormistře to je vtipné a hezké.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 23:49
- Nahlásit
argosek
je tu pan benda?
pane Benda omlouvám se je tu jen pan Benda2
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 00:01
- Nahlásit
benda2
jiz chapu pane benda2
dekuji za vysvetleni
ps: znas gynekologii 2?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 07:08
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:48
- Nahlásit
benda2
Husákovy děti, joo? Bych přidala ňáký to stoletíčko, co takle třá Husovy?
davidkova renata
Ted to řikali f telce,lysohláfky sou už out,jedou žáby!volízneš jí a pokud se nepobleješ,dostavěj se halušky
Hele a myslíš žáby anebo žáby? Bo to je fakt rosdíl! Takový sedmnástky by benda určo voplizoval aš by mu jazyk sdřevjeněl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:12
- Nahlásit
Dobré polodne fšici.
Jablunka
poněkud opožděně se přidávám k včerejším gratulacím . Paní, taky se vám zdá, že ten věk dle občanky nějak nesouvisí s tím, kolik vám vlastně je? Mě teda kupříkladu příští týden bude patnáct. Sice už poosmnácté, ale pořád patnáct
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:13
- Nahlásit
čus fšicííí
Neessi
Masky pudou na vodbyt,rospárej co najdeš bo je eště neviděla Biluše .F kombinaci s pyjamas můžou u slabčích kusů vyvolat aji epileptickej záchvat
Triniti
myslíš žáby anebo žáby? Bo to je fakt rosdíl! Takový sedmnástky by benda určo voplizoval aš by mu jazyk sdřevjeněl.
No myslim žáby jako žáby!Snat si nemyslíš,že by seTY žáby nechaly ausgerechnet voblizovat vot Bendy .Přetpoklat je ,že se nemůžou bránit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
Biluška
Panííííí,dívněte!!!
To je vod dejavu,kolik vyrobíme kusů???? Já cííí tuty jeden...na vobrany
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:17
- Nahlásit
Brý ráno fšem......
Taky vás tak strašně bolí hlava???
Biluška
Díky moc!
. Paní, taky se vám zdá, že ten věk dle občanky nějak nesouvisí s tím, kolik vám vlastně je?
No to vopravdu nesouvisí,páč momentálně je mi vosumdesát!!! Ale jináč porád vosumnáct a děti to nechtěj nějak pochopit!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
Já cííí tuty jeden..
Já taky,ale pro sebe,každý ráno bych f tom budila rodinu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
Paní, to je bomba . Umíte si s tím představit pumičku? Až budou z tohoto trčet ty střapaté uši . Nebo chrochtající Lilátko . Kombinovat to s pyjamas nemůžeme, to už by byla teroristická zbraň a na to jsou dneska přísné zákony
Neessi
Fofrem párej, na tohle budou zájemci stát frontu
jablunka
Co děti, ale paní učitelky se s tím nějak nechtějí smířit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:22
- Nahlásit
Nazdar všichni s vadným čepem řízení a všichni seřízení!
Jaký masky? Může mít Marie masku terminátora?
Jak se má mladá jablunka?
Včera sem měla dovolenou, byla sem se psem v lese, vyprdla sem se na práci.
Který experimentátor tady volizuje žáby?????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:24
- Nahlásit
jablunka
Taky vás tak strašně bolí hlava
S tim si di na isdpch
Biluška
Umíte si s tím představit pumičku? Až budou z tohoto trčet ty střapaté uši . Nebo chrochtající Lilátko
no právěže umím ,mohly bysme f tom s nima dělat i kanisku,to byste viděla ty zázračný uzdravení .Chromí by zahazovali berle a utíkali s větrem vo závod,kam se serou Lurdy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:25
- Nahlásit
Gerda
Jak se má mladá jablunka?
Mladá určo dobře,jen já dneska umírám!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:26
- Nahlásit
Gerda
Včera sem měla dovolenou
a proč si mi jako neřekla???!!!sme mohly jít ven,bylo hááásky!!!Si teda trhni,příště
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
Chromí by zahazovali berle a utíkali s větrem vo závod,kam se serou Lurdy
Paní vy ste tak blbá, že jsem si kvůli vám málem znečistila prádlo
Úplně vidím jak Nýný s Pumou v těch maskách a pyjamasu kráčí bránou nemocničního ústavu, pacienti si zděšeně vytrhávají infůze, odhazují berle, vyskakují z oken a prchají do dáli
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
S tim si di na isdpch
A von mi pomůže??????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:35
- Nahlásit
jablunka
A von mi pomůže
To ne,ale pochopí vás
Biluška
Úplně vidím jak Nýný s Pumou v těch maskách a pyjamasu kráčí bránou nemocničního ústavu, pacienti si zděšeně vytrhávají infůze, odhazují berle, vyskakují z oken a prchají do dáli
Taky to vidim,akorát musíme vymyslet aby nás jako do toho ústavu nezavřeli místo těch uprchnufších
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
a proč si mi jako neřekla???!!!
protože sem měla dovču kvůli autoservisu, do kterýho sem jela a následně i zabloudila na cestě ze Štěrbohol na jžní spojku - ocitla jsem se najednou v dolních počernicích směrem na kolín a Wroclaw! Najela sem asi 30 km, než sem se dostala k ceduli směr centrum! No a pak sem měla poslední rehabilitaci, takže úplně rozlítanej den. se psem se byla jen ráno v lese a pak až odpo a večer. Je jasný, že bych ti jinak řekla, pokud by to byla dovča čistě k venčení psa.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:09
- Nahlásit
oznamuji že mám psy hovada
dostali se z jedné z klecí morčat,asi 2 metry vysoko a než jsem přišla domu,tak jí zchodili a Elišku mi SEŽRALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tělíčko jsem nikde nenašla,jenom krev na pelechu a chlupy okolo,upozornuji vás,že jsem ty psy v tý chvíli nenáviděla,ted je to už ok,ale stejně mám na ně vztek
byla to ta mamina co měla mimča,musela jsem holky oddělit,jelikož se poslední týden nesnesli a šli si po krku,tak jsem druhou klec zabezpečila zámkami co se zavíraj,takový ty vysací
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:25
- Nahlásit
želva
ty voleeeeeeeeeeeee......to sou prasata.....chuderka mala
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:28
- Nahlásit
želva
teda chuděra morčátková....no jo..takže i želva má doma zabijáky..to budou línije to vám povím...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:31
- Nahlásit
holky dík,
sarax
želva má doma zabijáky
jo už mám,ale nejhorší na to je,že bych je nejraději zabila a oni se tvrářili jako nic,mě přišli i přivítat
|