Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:40
- Nahlásit

želva
oni se tvrářili jako nic,mě přišli i přivítat
Víš Želváčku, jak bych ti to jenom řekla.....ono je to pro ně nic, pořád jsou to šelmy S přírodou holt nic nenaděláš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:43
- Nahlásit

sarax
takže i želva má doma zabijáky..to budou línije to vám povím
To jo
želva
že bych je nejraději zabila
No já bysem je i zabila,znáš mě!To máš z toho,že seš tak měkká,chudák myška.Máš tomu černýmu hovadu vysvětlit,že TODLE FAKT NE!!! Gdo se na tom fšecko podílel,at si udělám černej puntík v zápisníku?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:46
- Nahlásit

Biluška
S přírodou holt nic nenaděláš.
Pani,s přírodou né,ale s těma hovadama jo!Mušíte vydat jasnej povel! My máme tendle: to je veverka(srnka,zajíček,kočička,kačénka,myšička atd.. ) a ta se nehoní!!Základem je značně otrávený a znechucený tón nad naprosto hovadským nápadem výše jmenované honit.Nevim jak je to možný,ale funguje to.Dost možná je to podpořeno jistotou,že v případě neuposlechnutí povelu následuje vylágoš traverzou,ale nebyl celkem potřeba.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:49
- Nahlásit

isdpch
no to je fuk kam to dáš,já už to viděla vedle a nechápu stejně nic.Si to řeknem founem nebo skajpem páč rozdíl vidim jen jeden a to že na konci nejni S

želva
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
to je fakt,ale oni předtím byli naprosto v pohjo,když jsem třebas čistila morčata nebo potkany,tak si jich ani nevšimli,leželi si na svých místech a byl klid
nemysli maj u mě vrouibek
Biluška
já vím,že jsou to šelmy,ale je mi elišky stejně líto,když sipředstavím že jsem jí ještě včera kartáčovala...

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
páč rozdíl vidim jen jeden a to že na konci nejni S

bingo v tom S je totiž zakopanej pes
votrávenej ton jako že tohle se nehoní..a myslíš že to může fungovat na pudlíky a yorkšírky????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:57
- Nahlásit

želva
byli naprosto v pohjo,když jsem třebas čistila morčata
Nekecej!!!Sama si řikala,že Dasty po nich de jak fsteklej!
sarax
tom S je totiž zakopanej pes
No jo,ale náčelník píše DVA rozdíly ,si ze mě zas utahuje,ne?? Má to snadný bo sem počítačový hovado
a myslíš že to může fungovat na pudlíky a yorkšírky????
Jakože Trinča je nemá honit nebo že voni nemaj honit cokolif?
Si myslim,že je fuk na co to použiješ,ale já tohle dělám od mala (teda jejího mala ),ani nebyla u toho na vodítku(stejně ho snad ani nemám ),ale věděla jsem,že jí dokážu bud přivolat nebo aspon stopnout i kdybych jí měla uřvat.Ted je to f poho,už to zná...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:23
- Nahlásit

isdpch
tak za ní hnedka můžeš vedle v tématu zapálit svíčku

Ach jo,tady čék nemůže ani f klidu truchlit
tak co "s" to rozdíl
čili pro debily ,tj . pro mě...hned zkraje a na konci jo?

želva
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
no jo no,si představ že jim ještě dneska vyvářík kuřecí skelety a rýži
isdpch
jak já těm psům rozumím

no vidíš a já jim nerozumím,se muším vod tebe učit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:27
- Nahlásit

želva
že jim ještě dneska vyvářík kuřecí skelety a rýži
Okamžitě to vyhod nebo dej Jéňovi!!!!! dyš se uměj vobsloužit sami,tak co by ses starala!!!

želva
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:31
- Nahlásit

davidkova renata
no jo no,jenže jenda tohle nejí
heled ty vaříš nyný skelety?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:32
- Nahlásit

želva
jenže jenda tohle nejí
tak at si zvyká
vaříš nyný skelety?
ani omylem,házim jí to syrový,překrojený napůl aby mi nezasr..a koberec
du ven,čus fšicííí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:53
- Nahlásit

želva

Elišky je mi moc líto, ale mám dlouholeté zkušenosti kocourXkřeček a zatím vede na body(1 bod= 1 křeček) kocour.

kocoura bohužel ztraverzovat nemůžu, takže jsme se naučili zabezpečit křečka

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 15:16
- Nahlásit

davidkova renata
My máme tendle: to je veverka(srnka,zajíček,kočička,kačénka,myšička atd.. ) a ta se nehoní!!Základem je značně otrávený a znechucený tón nad naprosto hovadským nápadem výše jmenované honit.Nevim jak je to možný,ale funguje to.Dost možná je to podpořeno jistotou,že v případě neuposlechnutí povelu následuje vylágoš traverzou,ale nebyl celkem potřeba.
Nebožka Kazbunda ovládala povel "to je NAŠE slepice" (králík, kachna, prase....) . Naše nehonila, cizí ano . Nechápu jak tohle pochopila, ale fungovalo to bezvadně. Dokonce když se naše slepice venku pomíchali se sousedovýma tak šla po těch sousedových a mezi našimi kličkovala .
Lilátko jsem mlátila zakouslým kuřetem po čumáku tak dlouho až pochopila, že všechny slepice jsou fuj.
U Wandy-Gozéna Destruktora nefunguje bohužel nic. Můžu ji zmlátit třeba celým hejnem slepic a ovcí navrch a stejně po nich půjde. Ludra. Ale to je tím, že na její mozek tady je příliš horko. Mám teorii, že její severský mozek funguje stejně jako trollí mozek v povídkách od Pratchetta. V zimě to třeba bude lepší
Jo a Svetřice pochopila, že malé šeltie žráti je zakázáno, ale občas se jí udělá rudo před očima (když se šeltie opováží něčeho strašně opovážlivého, třeba vstoupit do stejného pokoje jako je Šagy) a pak jde po ní. Už jsem si úplně jistá, že to dělá ze žárlivosti. Nevím jestli ji to odnaučím, nebo jestli ji tou traverzou utluču, mrchu jednu bílou, strakatou, trikolórní

želva
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 16:15
- Nahlásit

tak se loučím,příjdu domu až tak kolem 23 jelikož jsou dneska začátečníci

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 19:22
- Nahlásit

Biluška
Nevím jestli ji to odnaučím

Ale odnaučíš-na to stačí přitvrdit s odkládačkou.Makej na tom,jako na prioritě,časem je všechny odložíš vedle sebe a ji to přejde,to vyjíždění.Vždyť je u tebe chvíli.Ale mohla bys ji využít,když je nová,aby ti otypovala v domě ty zóny a ať si najde místo,kde je v klidu-uvidíš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 20:05
- Nahlásit

Neessi
Můžu je s klidem odložit vedle sebe už teď. Chodí spolu na procházku a bok po boku očichávají značky na trávě (hlavy doslova vmáčknuté k jednomu stéblu). Pak jí najednou rupne v bedně a skočí po některém štěněti. Jednou to zkusila na Wandu, Destruktorka si ji srovnala a na téhle frontě je klid. S Pumou taky, na tu si ještě nefrkla a evidentně z ní má respekt. Ale na štěňatech si hodlá honit ego. S Hesinou a Miou se zatím ignorují, připadá mi, že Šagy si není jistá jestli si na ně může dovolit, nebo ne, tak dělá, že je nevidí. Pozitivní je, že je nehodlá zabít, spíš jenom srolovat, ale ani to jí nebudu trpět.
Barák testovat odmítá, lehá si zásadně co nejblíž ke mě, nejlépe tak, aby se mě dotýkala. Co jsem tak koukala po ostatních psech tak se povalují všude bez rozdílu - teď v zimě na kobercích, v létě naopak chodili do chodby na chladnou dlažbu. Tož nevím

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 20:18
- Nahlásit

Biluška
tak se povalují všude bez rozdílu
Třá to tam lítá všude.Já měla čubu,která mi otestovala celý barák a dobře,takže jsem cimry srovnala podle ní a doladila podle feng-shuei.Každý,kdo sem vleze,tak říká,že se tu cítí dobře-jen to tu nevypadá,že jsme "in",žádný chrom a sklo,ale poctivý dřevěný nábytek,sedačky v dřevěných rámech a psí kutlochy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 20:33
- Nahlásit

Biluška
Neessi
Hele tak at tam dotáhne kočku.Jednak může trénovat : to je NAŠE kočka a dvanak se řiká,že ta si lehne právě na ty blbý místa.Je to tak nebo ne?Nemůžu bohužel k tomu nic říct bo mám mimořádně zlomyslnou a umanutou a poťouchlou sfini

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 20:41
- Nahlásit

Neessi
že jsme "in",žádný chrom a sklo,ale poctivý dřevěný nábytek,sedačky v dřevěných rámech a psí kutlochy.
Bych ti přála vidět jak vypadá nábytek tady . Křesla (poctivá polská) potažená růžovýma larisama (né, že bych tak zbožňovala růžovou, ale zdědila jsem dvě po babičce ), postel poctivá polská potažená zmuchlanou dekou (zásadně jsou tam alespoň tři psi), konferenční stůl jsme zrušili už v paneláku, bo zbytečně zabírá místo. U postele klec na Šagynu, na kleci naházené mraky věcí - knížky, časopisy, žehlička..... . Koberec zabordelený ještě víc, protože nám už měsíc nefunguje vysavač.... Ty jo, tady ani žádná negativní energie být nemůže, lekla by se toho bince a zdrhla by

davidkova renata
to je NAŠE kočka
Ty bláho, mám v obýváku sedm psů a to ještě v sestavě kdy si družstva jdou vzájemně po krku a já sem dotáhnu Lolka. To teda určitě . Leda až mu Neessi spíchne tu masku, aby se ho psi báli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 21:14
- Nahlásit

Biluška
jo, tady ani žádná negativní energie být nemůže, lekla by se toho bince a zdrhla by
No u mě se lekla a zdrhla bohužel ta pozytývní
Ty bláho, mám v obýváku sedm psů a to ještě v sestavě kdy si družstva jdou vzájemně po krku a já sem dotáhnu Lolka. To teda určitě . Leda až mu Neessi spíchne tu masku, aby se ho psi báli
Ty nemiluješ katastrofy,brouku? Masku si nasad sama a dělej rozhodčího.Ale rači až bude Mášenek f práci,abys taky neskončila jako samoživitelka
fšicííí
du se zhroutit,astala vista,bejby

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 21:22
- Nahlásit

Biluška
konferenční stůl jsme zrušili už v paneláku,

Jo tak ten my máme-8cm tlustá šestihranná fošna na 4 tlustých špalcích,takže s ním čuby nehnou a vejdou se pod něj časopisy(čuby ne,leda by plazily),zato všechno,co na něm je,tak Bordžínka smetává tím svým pádlem,co má místo vocasu.Zásadně se na něm nedrží prachjenom ty její sliny.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 06:18
- Nahlásit

Brýýýýýýýýý ráno fšicííííí
Kašlete na cvičení,stačí že musíme fstávat,už to je nadměrečný pohyb,aspoň pro mne.
Nějak mi tu chybí isdpch,nemá nemoc?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 06:40
- Nahlásit

Dobré ráno. Nechcete za mě někdo navařit asi tak metrák bramborového salátu co si Mášenek poručil na víkend? Nebo alespoň pohrabat listí na té plantáži co nám prodali coby zahradu? Prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí m.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:44 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Nechcete za mě někdo navařit asi tak metrák bramborového salátu
Ty voe,to už sou vánoce????? A já nemám žádný dárky a ani peníze na ně .No to je hezký páteční ráno,eště že má čék to forum,by jinak prošvih i ty vánoce!!
fšicííí
Tak šťastný a veselý!!!! můžem si třá zazpívat nějaký koledy ,co vy na to?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:56
- Nahlásit

davidkova renata
Co se salátu týče mohl by mít Mášenek Vánoce 365 dní v roce ( na přestupnej by možná jeden den zvládl něco jinýho ) . Takže mě občas donutí k tréninku, abych to prý do Vánoc nezapoměla . Eště že k tomu nechce i ty leklé ryby
Ale koledy bysme zapět mohli, ať to má tu správnou atmošku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:02
- Nahlásit

Biluška
Ale koledy bysme zapět mohli, ať to má tu správnou atmošku
atmoška muší bejt,to je jasný
Jééééžíííšku ,panááááčku,já tě budu kolébati,jééééžíííšku,panááááčku já tě budu kolíbat
A ted vy,pani

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:04
- Nahlásit

Dobré ráno všichni ortopedi a ramenatci!
Já eště nechci vánoce, ale když už teda jsou - dáte mi někdo pod stromeček ten jeden milion?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:16
- Nahlásit

Gerda
že jsi to ty tak dobře. Já ti ho teda pošlu. Přes Davídkovou jo? Čekej za chvíli zásilku.

davidkova renata
Paní kolegyně mohu vás poprosit o pomoc při předávání Gerdiného milionu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:52
- Nahlásit

Veselé Vánoce vinšuju fšem..........
http://www.youtube.com/watch?v=zoVFA2yBGpU

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání