| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 17:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Paní, vám nestačí že mám Wandu-destruktora
No mě jo,ale vám asi né,dyš ste si vyhlídla dalšího čokla
netuším kam mám dát tu druhou půlku.
Tak je použijte místo cibule.. a ušetříte
jablunka
Já mám pro cokolif italskýho slabost a tohle se mi vopravdu líbí!!!
No já taky!!Si pamatuju jak za komančů chodily ty písničky ze San Rema,to sem milovala.Mimochodem to je supr kost ,škoda,že nejsem chlap,mohla bych jí platónycky milovat
Jináč sem dneska byla ííípit a ta sfině mě před vobranou zas tak vytočila bo se chová jak hovado ,že sem počkala těsně než bude nástup a V TOM SME VODEŠLY!!! Ta kráva naprosto nechápala,skoro celou cestu se nevěřícně vohlížela esi to jako myslim vážně No má smůlu,děvenka,myslívám věci vážně Sem jí pěkně rozhodila sandál ,je úplně hin
Jinak si mé srdéčko navždy získal jeden starší rozhodčí co nás občas vede.Je to jasně starej svazarmovec,žádná rychlokvaška,moc ráda s ním cvičím bo to má prostě řád a úroveň a tak vůbec...Sem řekla,esi dneska nemusíme na áčko bo Nyný v pondělí krapet kulhla tak aby se nějak nedorazila,potřebuju aby byla na víkend v normě.A von prej,že jistě a že to stejně nepotřebuju a že Nyný je stejnak eště mladá..a já že mladá,dyk je jí 2,5 roku.A von že právě,že pes má mít do třech let dětství a pak že už nemá cenu cvičit .Tím mě naprosto oslnil,rozhodně víc než ti,kteří v profilu svýho psa zdůrazní nejlépe velkými písmeny,že pes má 6 a více zkoušek a všechny má složeny do věku dvou let!Njn,lidé sou holt různé,ale tenhle je supr!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
Mimochodem to je supr kost
Že jo?!?!?!? I gdyž Eros mi láme srce porát!
že sem počkala těsně než bude nástup a V TOM SME VODEŠLY!!
Tak tím byste rozhodiila sandál i mě,pani!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 18:13
- Nahlásit
jablunka
gdyž Eros mi láme srce porát!
No mě právě hrozilo,že zlomí ruce mě Nyný,tagže sme vodešly
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 18:35
- Nahlásit
jablunka
to druhý mi nejde zobrazit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 18:59
- Nahlásit
Tak jméno máme vybrané. Pokud si zítra padneme do oka bude to Shagia
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:10
- Nahlásit
Biluška
bude to Shagia
jaxe to vyslovuje???
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:20 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Biluška
kolikátej pes? mám už v tom guláš a kdo že se ti nevrátil domu?manžel?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:28
- Nahlásit
želva
kdo že se ti nevrátil domu?manžel
né,kočka
mám už v tom guláš
ten právě biluška plánuje,proto potřebuje dalšího
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
jaxe to vyslovuje???
Šagy
ten právě biluška plánuje,proto potřebuje dalšího
Pch, to by byl moc drahej guláš . Napřed je použiju v línijích a teprve až budou staré, neplodné a vůbec nijak nevyužitelné tak bude ten guláš . Nehledě na to, že máme na zahradě udírnu a musím zjistit jestli je funkční
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:40
- Nahlásit
želva
kolikátej pes?
osmej a letos pravděpodobně poslední . Příští jaro (léto) plánuju toho hlídače, už mám vybráno, bude to flanderský bouiver. Pak si možná udělám stopstav, pokud si ovšem nepořídíme smečku malamutů, protože to běhání s Gozénem-destruktorem se mi docela začíná líbit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:47
- Nahlásit
Biluška
Šagy
Tak to napište rovnou a negestěte s cizejma slovama
Napřed je použiju v línijích a teprve až budou staré, neplodné a vůbec nijak nevyužitelné tak bude ten guláš
Taxe mi líbíte!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
Co nějak mailík,třá.....
Majlík? A vám???? No to vubec, gde žijete?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:49
- Nahlásit
rosnička
gde žijete?
na cézetu
negestěte a sem s nim!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:56
- Nahlásit
Biluška
Napřed je použiju v línijích a teprve až budou staré, neplodné a vůbec nijak nevyužitelné tak bude ten guláš
To jako že je sežerete? Kurňa, to ste houby kinolók, to nevíte, že starý a neužitečný se zásadně dávaj do dobrejch rukouch?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 19:59
- Nahlásit
fšicíííí
du čučet na telku,mégafilm a eště Drákula ,to mám dneska šťastnej den
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 20:08
- Nahlásit
já budu přepínat a jdu potkanům udělat hadrový domečky,ale budu sem koukat
davidkova renata
jo lucka mi půjčila tu knížku:
Jejich jest králoství,zatím jsem jenom přečetla asi půl stránky,jelikož mám ještě nepřečtenou tu od isdpcha,ale paní to je děs co se děje stěmi zvířaty ,asi omezím maso,ale jenom trochu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 20:11
- Nahlásit
želva
Jejich jest králoství
TO NENOS !!!!to bych nerozdejchla...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
no nebudu neboj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 20:20
- Nahlásit
rosnička
Ste bubá paní? Proč bych ji dávala do dobrých rukou? Má to sežrat něgdo jinej velebnosti? Budeme je mít k večeři
davidkova renata
Na čem jede Drákula? Ho nemůžu najít . Jestli je na Primě tak mě to naeá, bo nám Prima nejede
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 21:31
- Nahlásit
Biluška
Jestli je na Primě tak mě to naeá, bo nám Prima nejede
No jo,Van Helsink,já drákulu miluju a todle je prej hodně gůt,řikal Benda...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
Jj,Van Helsink je dost dobrej!A má tam štěk i Moráfková!
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2007 23:32
- Nahlásit
Neessi
Sem nasr..á,Bordžínka mi vykloubila prostředníček pravé ruky na cvičáku,když jsem ji chtěla donutit pustit rukáv.Teď nemůžu zodpovědně psát a klikat myší
Eště mě tak napadlo k tvýmu prostředníčku (dyš ho máš teda 3krát věčí) - dybysis na něj nasadila teť senzóry, tagbyti teť mohly ty tvý prohlítky rychlejc votsejpat. A mohla bys bejt dříf doma s práce.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 06:09
- Nahlásit
dobré ráno všem
davidkova renata
na to že tedy nemusím moc horory,tan ten na Primě byl dost dobrej,vydržela jsem až do konce a měla jsem i zhasnutou lampičku a to je co říct
jinak mě to změnění času jednou zabije,jsem už vzhuru jako by bylo 7,psi už by nejraději vyrazili ven,tak je ještě nechám chvíli a apak hurá na hodku ven
nevím jak u vás,ale tady je mlha,není vidět na protější barák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 07:30
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
želva
Kdysi jsem Van Helsinga měla půjčeného na dývku a přišlo mi to jako jedna z největších ptákovin co jsem kdy viděla. Tuším, že jsem to ani nedokoukala . A to teda horrory miluju. Ovšem musí to být kvalitní horory a né něco, kde lidem místo ruk vyrůstají motorové pily
Jedem pá, jedem pro Shagiu ( pro Davídkovou - jedem pro Šagynu )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 07:57
- Nahlásit
Biluška
Jedem pá, jedem pro Shagiu ( pro Davídkovou - jedem pro Šagynu )
Tak až se vrátíte,tak:"LOVU ZDAR!!!"
Brýýýýýýý ráááááááánko fšicííííííí......
|
akdrm
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 08:00
- Nahlásit
rosnička
To jako že je sežerete? Kurňa, to ste houby kinolók, to nevíte, že starý a neužitečný se zásadně dávaj do dobrejch rukouch?
Tož to já vím a vzpáětí se mohou pak udat třeba umisťovací výstavě do ještě lepších rukou a navíc už jsou i převychovaný......asi se budu muset do tohoto procesu včlenit, abych byl také převychovaný
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 10:33
- Nahlásit
akdrm
asi se budu muset do tohoto procesu včlenit, abych byl také převychovaný
Jó? Tak to pojte ke mně, Vás převychovám, ani nemrknete ! Jesi se vosvěčíte, možná Vás ani nedám do dobrejch rukouch, ale si Vás nechám na hlídání baráku .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 10:34
- Nahlásit
čus fšicííí
Biluška
Kdysi jsem Van Helsinga měla půjčeného na dývku a přišlo mi to jako jedna z největších ptákovin co jsem kdy viděla
Pani,ale to je hrubá chyba ,viděla ste například toho pejsánka???Dyk ten je do lííínijí poklad!!!!! Napíšu tvůrcům z jaký chofky ho maj bo to mušíme mít!!!!a vypadá,že by moh mít i drajf,takže štěnda budou dobrý na vobranu a na kanisku
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 15:59
- Nahlásit
Píšu vám křížek, křížek a eště trojitý křížek Jaktože tu sakva nigdo nejni, dyš se mi nece učit
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:00
- Nahlásit
Triniti
Jaktože tu sakva nigdo nejni, dyš se mi nece učit
JÁ TU SEM!!!!! V jednom ale tu dyskuzi nerosproudim a nerosproudim, dybysem se na hlavu stavěla, že jo?!
|