| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:38
- Nahlásit
Alexa
Sprcháč bo na postavení koupelny tak, aby byla vana nejni prostor ani kačky. Potřebuju tam mít kotce a ne vanu. A stejně se nekoupu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:40
- Nahlásit
Alexano sice pekny a zaujala me jedna vec,pisou tam,ze padesatikilovy pes,jako to se mi vubec nezda,ze by malina mela padesat kilo!nechci rejpat.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:41
- Nahlásit
Dotazy:
Gerda
jak se zapomene pes na louce?
Fšichni
Gdo bude mít ještě novou koupelnu? Fšichni by mohli dnes večer dopředu preventivně slavit.
brezen2008
Držím palce, ať se ti daří! Pozdravuj smečku!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:42
- Nahlásit
Gerda
ta bude v pondělí,co si udělám výpis rejstříku,kterej mám v pohodě a pak tam hned jedu,beru si sebou lupu )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:45
- Nahlásit
Lola1
jak se zapomene pes na louce?
šla sem na poštu, nechala mařku na louce s kamarádkou, už bylo docela pozdě, takže sem spěchala, abych jela včas do práce, začetla sem se do dopisu, co mi přišel, zapomněla na to, že vlastně venčim a štrádovala to automaticky domki. A mařka zatim čekala na louce )))
Co se koupelky týká, tu mám uš hotovou jupijooooooou!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:45
- Nahlásit
impact
a budeš tam mít špunt?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:50 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
brezen2008
No, to nevím. Asi jo, né?
Lola1
Si se slavením počkám, až bude stát...
Všichni - nemáte někdo náhradní špunt do těch nových sluchátek od Sony Ericsson? Koupím.. Ty woe, jsem je měla někde v sáčku, furt jsem je přendávala z místa na místo, aby se neztratily a to tak dlouho, až jsem jeden ze sluchátek ztratila a sáček nemůžu samozřejmě najít. Do prdele práce.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:55
- Nahlásit
impacthele podivam se do mych elektro bebechu,poslu zdarma,paneboze,ale čučnu,jo nejdriv?ja myslela,ze chces spunt do vany!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:11
- Nahlásit
brezen2008
Prosím tě, já se omlouvám, ale mě to nepřišlo
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:13
- Nahlásit
Gerda
tak to jo, to jsi tam vlastně zapomněla i kamarádku. ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:32
- Nahlásit
Gerda
Alexa
Baico
davídková renata
lidi, můj kamarád mi poradil, že do jílovýho to budu mít nejlepší na průhonice a tam odbočit na viadukt a držet se na jesenici a jílové, na průhonice trefim po tý brněnský jsem jela už víckrát, přes krč to nemám ani zkoušet bo mě zná
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
e do jílovýho to budu mít nejlepší na průhonice a tam odbočit na viadukt a držet se na jesenici a jílové, na průhonice trefim po tý brněnský jsem jela už víckrát, přes krč to nemám
no ale essi pojedeš po brněnský tak stejně pojedeš krz celou Prahu. Dyť jsem ti psala tranzit Brno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:45
- Nahlásit
Děfčata, zítřejší výlet se nám ještě maličko zamotal, nabíráme ještě lucynku s kočkou a skubíčkem, tzn je dobře, že se kejtlin dopraví do Jílového sama, my budem potřebovat Pavly nebo Bajkonurky auto buď do něj naházet psy, co nechtěj jet s kočkou, nebo ty, co se do něj prostě nevejdou. Lucynku nabíráme u ní doma, tzn kolona se buď vypraví směrem k lucynce a pak do Jílového, nebo ten, kdo veze lucynku, jede pro ní sám. Večer vás obvolám a řeknem si. A jelikoš sem viděla, jak byla Piksla nasejřená stran Dastíka, poprosim asi bajko, aby se výpomoci ujmula. Navrhuju itinerář akce:
1. Samostatná jednotka:
Kejtlin jede a snaží se být v Jílovém na náměstí v poledne (v horní části, kde je ukazatel na Petrov a Davli, tam bduem odbočovat na tankodrom.
2. Bajkonuři, Pavla - sraz u nemocnice, domluvíme, která z vás se mnou jede pro Lucynku a mamku, plníme auta, jedna mezitim může jet po vlastní ose do jílového, kde se ujme bezradné kejtlin.
Ten, kdo veze lucynku, jede přes jesenici, bo tam potřebuje. Kdo chce, může přes jesenici taky.
Kdo po cestě nakoupí dobře vetamiks, bude odměněn. Pravděpodobně se můžeme těšit na výlet za hranice. Nikdo z nás neví, kde lucynka bydlí.
To je ode mě vše.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:47
- Nahlásit
Gerda
Pravděpodobně se můžeme těšit na výlet za hranice. Nikdo z nás neví, kde lucynka bydlí.
To je ode mě vše.
ty woe takže přehazujem akci na neděli odpoledne, to tak asik dorazíte????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
nemethova5
Díky moc, jsi hodná.
Jenom pozor, to nejsou klasický sluchátka se špuntama. Náhradní jsou tam takový gumičky, který těsní v uchu.
Tady jsou vlevo dole vedle mobilu:
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:01
- Nahlásit
impactmoment jdu cucnout,chvilku,jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:01
- Nahlásit
Gerda
Alexa
snad tam trefim, radek říkal, že od toho viaduktu je to ai 20km a je to dobře značený.
náměstí v jílovým snad najdu kolem 12hod tam budu, přijedu vínovou lagunou combi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:02
- Nahlásit
Gerda
Bajkonuři, Pavla - sraz u nemocnice
O.K. V kolik?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:06
- Nahlásit
impacttak ni,tady ty nemam,je mi lito.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:06
- Nahlásit
Baico
rači v 10.30 - musíme pro lucynku a pro mamku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:09
- Nahlásit
Gerda
rači v 10.30
O.K.
A co kdybych mamku s Nánou vyzvedle při cestě do Krče. Je jedno jestli pojedu rovnou skrz tunel, nebo to vezmu horem přes Bílou horu na Smíchov.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:15 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Baico
A co kdybych mamku s Nánou vyzvedle při cestě do Krče
gůůůůůůůůůůůůůůůůůt! Nejlepší nabídka'! Díky! Naber ji prosím. Já vemu Lucynku se skubíčkem a kočkou. Můžete jet tedy rovnou s Pavlou do Jílového, já dorazim, až vyplivnu lucynku.
PS a nejezdi už přes krč, jeď rovnou přes davli do jílového. Je tam mnohem míň hrozná cesta než z druhý strany.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:17
- Nahlásit
čus žumpice, proboha kolik jste toho naflákali? Trháte rekordy, nebo co? Už má Davídková ten špunt? Jsem dneska jeden našla na chodníku, kdyby ho chtěla tak se tam vrátím a pošlu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:17
- Nahlásit
když nebudu v jílovým na náměstí tak sem se ztratila a technická OT v jílovým jsou 2 náměstí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:19
- Nahlásit
já dneska po cestě k radkovi potkala leekenoise, byl to určitě leekenoi, protože jsem se ptala pána, moc čany pána.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:19
- Nahlásit
kejtlin
jílovým jsou 2 náměstí?
jenom jedno s parkem měšťákama asi 6 hospodama a radnicí
tadyk
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:21
- Nahlásit
kejtlin
potkala leekenoise
?????
nemyslíš lakenoise?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Jako toho kudrnatýho malinu přece!
|
Pavliii
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Je to na mě jakési složité ) Už teda není potřeba někoho nabrat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:22
- Nahlásit
Alexa
ty na mě s mapou hmmmm, si ji ani nevytisknu, nemám tiskárnu, se doptám lidí, oni mě pošlou víš kam...........
|