| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:22
- Nahlásit
impact
Zítra budu řešit stavbu koupelny, Doufám, že budeš mít sprchový kóóóót!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:24
- Nahlásit
makrelpani,vy jste upa nemocna s tim sprchovym kotem,jinak taky jsem vas pricmrndavac,bo mam sprchovy kóóót
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:24
- Nahlásit
makrel
K mezilidským vztahům od vedle, dneska už se nedá spoléhat na nic. taky jsem měla pocit, že určité lidi znám a dneska děkuju bohu, že s nima nemám ve společném vlastnictví nic, natož psa.
No právě...v podstatě každej rozvedenej by mohl vyprávět . Zkus si jenom představit situaci, že se se svým ex máš dohodnout na výběru krycího psa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:25
- Nahlásit
nemethova5jinak taky jsem vas pricmrndavac,bo mam sprchovy kóóót
Tak si zítra něco vymyslete vy a já vám budu přicmrndávat, ať se vystřídáme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:26
- Nahlásit
BiluškaNo a já zrovna nemyslela ani tak ex, ale bývalé kamarádky, paradoxně s chlapama se dokážu domluvit mnohem líp
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:26
- Nahlásit
makreljasne vymyslim,ale budu muset hoooodne premyslet.
coz mi nejak posledni dobou nejde.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:27
- Nahlásit
nemethova5
Tak si třeba vymyslete, že severní morava je nejlepší a já budu přicmrndávat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:28
- Nahlásit
makrelno to je vonooooo!jste dobra,mate u me palec nahoru(uz pricmrndavam)
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:28 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Biluška
Co teď, to nevím jenom, že Ebony to vyšlo a není množitelka a vůbec jsem nepochopila, co to spoluvlastnicví znamená
Mě jenom napadlo, že kdybych si pořídila plemeno, který se mi líbí a nechtěla bych chodit na výstavy, tak by to třeba chovatelka mohla "vychodit" za mě...?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:29
- Nahlásit
Tak já jdu teda spát. Dobrou s latimérií a sprchovým kótem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:33
- Nahlásit
Zdravím všechny.
Volala mi dnes mamča a velmi se styděla. Jejich milovaný vlkošpic si u veterináře nenechal odebrat krvičku z nožičky a všecky je pokousal (ne na šití, ale pokousal). Veterinář byl zhnusen a řek jim, že to ještě neviděl. Mám pocit zadostiučinění, neboť jsem jim řikala už dávno, že ten pes je fracek a maminka mi vysvětlovala, že jí to nevadí.
A už se narodila špičátka na http://www.spitz.mysteria.cz/z-brekove-aleje.htm, kde máme rezervované štěňátko po Bessy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Mě jenom napadlo, že kdybych si pořídila plemeno, který se mi líbí a nechtěla bych chodit na výstavy, tak by to třeba chovatelka mohla "vychodit" za mě...?
To může kdokoliv, nejen chovatelka. Můžeš si např. najmout placeného handlera. Nebo ukecat kohokoliv jiného. Běžně předvádím psy kámošce, která byla na výstavě jednou v životě a přísahá, že už nikdy více . Kvůli tomu nemusí být pes ve spolumajitelství.
makrel
No a já zrovna nemyslela ani tak ex, ale bývalé kamarádky, paradoxně s chlapama se dokážu domluvit mnohem líp
Ty taky.
Ještě mě napadá jeden příklad - vážné zranění psa. Dám do léčby např. 30.000,- . Pak přijdou ty štěňata a já řeknu "no jo, tak koupili jsme ho spolu za padesát, měli jsme jít s vrhem napůl, ale mě stál ten pes o třicet litrů víc" . A jsme zase v pérdeli a zase se perem...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:37
- Nahlásit
kachna_uz jste se pani dockala?toz gratuliren!tak kdyz to nevadi mamince a bude si s nim chodit na veterinu sama a ztrpnovat se pred vetem ji nevadi,tak ji pani nechte,moje mati se taky pekne prepocitala,tak asi tak nejak.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:38
- Nahlásit
makrel
nemethova5
že severní morava je nejlepší
tak to teda néni
já jsem oponent
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:38
- Nahlásit
kachna_
Hezký myši . Už máš vybraný jméno? Klidně se obrať na žumpu, koukni jaký krásný jména se tady poslední dobou vybírají
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:39
- Nahlásit
kachna_
to je dobře, že máš vyhlídnutý mimi
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:40
- Nahlásit
Biluška
aha aha díky moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:44
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nz
Jdu se taky svalit tak dobrou s vanou, páč vana je milionkrát lepší než sprcháč
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:50
- Nahlásit
jdu si přečíst kousek knížky, a půjdu dřív spát at´ mám na zítřek sílu, můj kamarád" jesenická buzna " mě zítra pozval na snídani i oběd, mezitím vezmeme koně ven.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:54
- Nahlásit
kejtlin
můj kamarád" jesenická buzna "
šéf jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:56
- Nahlásit
Už máš vybraný jméno? Klidně se obrať na žumpu, koukni jaký krásný jména se tady poslední dobou vybírají
Biluška
No právě...
Já jsem byla zvyklá, že jméno určí chovatelka. Tak uvidím, jak to dopadně. Líbí se mi Brandy - Brandy z Břekové aleje zní hezky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 22:58
- Nahlásit
kachna_
No právě...
náhodou já mám ocať Nesquicka a Nema
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:11
- Nahlásit
Alexa
tsche, ty máš u mě vroubek, nechtělas Nežida
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:12
- Nahlásit
Už zase ména? Pro špice? Jestli od B, může to bejt BéBé - jako zkratka od bič boží....nebo Bušek z ...B..elhartic......nebo BOI jako zkratka od Boehringer Ihgelheim...nebo Blažena.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:15
- Nahlásit
nebo Blamuž, jestli to bude kluk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:21
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Blamuž
Jako muž z bratislavy????????? Ty blázne starýýýýýý ))))
Maryje teď dělá, že trpí žízní. Nevyměnila sem jí celý den vodu. Je to dáma a nepije jinou značku než Čerstvou studenou právě natočenou. Ale jinak lemtá z každý hnusný louže a k tomu přikusuje fekálie jako esíčka!!!!!!!!!!!!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:23
- Nahlásit
Gerda
Blamuž je od Blaženy ))))
Tady také, dobrou noc, dífky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ta dobrou Blážo ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 06:32
- Nahlásit
Fstáváte? A makáte? Impact taky?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 06:50
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak včera pardubice postoupili do finále hokeje,dneska slavie skončí a růžička zas bude říkat jakej je chudák malinkej ))
dneska lidi vyrazej na chalupy a v praze bude 2 dny klid a já zejtra beru bandu psů a hurá někam za prahu
přeji krásný víkend všem
|