| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:33
- Nahlásit
Dobré ráno pumprdlícíí, dnes sem měla ráno plné zapomínání. Nejdříf sem na louse zapomněla psa, potom tašku doma, potom doklady. Vracela sem se tedy celkem 3x. A taky vůbec neslyšim, opravdu nedoslýcham. Je to smutné. A přišla mi upomínka z generali, že jim visim splátku, což je klidně možné vzhledem k množství poplatků, co sem minulý měsíc posílala a různě s penězi operovala. Neva, dnes pošlu raději dvě, ať nedlužim. Jak se máte? Dnes máme v práci Bišiho, je po očkování a je velmi nerudný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:36
- Nahlásit
nemethova5
já chci jen pár, obojek, píšťalku a hadrovou misku na pití.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:37
- Nahlásit
Gerda
že jim visim splátku, což je klidně možné vzhledem k množství poplatků, co sem minulý měsíc posílala a různě s penězi operovala
hele a víš vo tom,že mi taky dlužíš dokonce několik splátek?????????????????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:39
- Nahlásit
makrelobojky mame,pistalky mam dve,klidne ti je podaruju a plateny misky na piti mam taky dve.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:41
- Nahlásit
nemethova5
no vidíš, my píšťalku ani jednu (teda já ji asi aninepotřebuju, když je pes věčně na mě přilepený, ale pro jistotu), obojek chci náhradní a misku plátěnou potřebujem na výlety, ať nemusím tahat normální.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
makrelmam dve sroubovaci,klido ti je dam,mam jednu vcelku,ty jsou lepsi.misku mam velkou a jednu malou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
NAZDAR PŘICMNDÁVAČI
Sprcháč, jedině sprcháč
gabifi
Dnes večer po 20:00 koná tady na fóru paní Davítkový večírek. V praxi to znamená, že pisatelé příspěfků zasednou ke kompu s ňákým lahodným nápojem. Zelený čaj, džus, minerálka a podobný sračky sou nepřípustný. Vítaná je zelená, rum, krabicový víno a grijotka.
ty woe co se děje svatba?pohřeb? křtiny? Jééé už vím nová koupelka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:45
- Nahlásit
nemethova5
no tak leda jestli ji fakt nepotřebuješ.Tento víkend mám zabitý, ale jestli budou psi zdraví, tak se pak můžem domluvit některý víkend na procházku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
hele a víš vo tom,že mi taky dlužíš dokonce několik splátek?????????????????
přistoupím k tobě jako k júpísí - dokud nepošleš výstražnou upomínku, vyprdnu se na tebe ))))) Si přídu, že furt akorát platim a ňák furt nemam... A teď co dodali na vejplatní pásky i superhrubou mzdu, už si je ani neberu, by mi bylo smutno. V superhrubé mzdě mám myslím moc pěkný plat )) Hele možná něco taky upeču. Ale bude to zas asi perník. Stejnak se mi nic jinýho ani nevede.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:46
- Nahlásit
makreljj,dam ti je,fakt je nepotrebuju,jo klidne,jestli do te doby uz nebudu delat,ale urco se domluvime,v poho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:47
- Nahlásit
Alexa
gabifi
Dnes večer po 20:00 koná tady na fóru paní Davítkový večírek. V praxi to znamená, že pisatelé příspěfků zasednou ke kompu s ňákým lahodným nápojem. Zelený čaj, džus, minerálka a podobný sračky sou nepřípustný. Vítaná je zelená, rum, krabicový víno a grijotka
ty voe!!!!!!!!!!! mi to uniklo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,Mě ,chápeš??!!! majitelce!!!!! ale já vim čim to je...furt píšete jak praštěný a já se f tom uš strácim
gryjotku nepiju,ale mám tu zbytek vajčnáku vot vánoc..co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:52 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
gabifi
Dnes večer po 20:00 koná tady na fóru paní Davítkový večírek. V praxi to znamená, že pisatelé příspěfků zasednou ke kompu s ňákým lahodným nápojem. Zelený čaj, džus, minerálka a podobný sračky sou nepřípustný. Vítaná je zelená, rum, krabicový víno a grijotka.
A co ty dyskrymynovaný, co třá nebudou mít nápojku? Proč nemůže bejt večírek přes den? Počkáte na mě teda, než se připojim? A co dyš pudu do kina?????? A co se slaví? Malá Aleksa?
PS: nemám doma ani ždibec žádného alkoholu....neva, budu jako řidič, abych vás pak mohla rozvážet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:54
- Nahlásit
Gerda
alá Aleksa?
alekse se narodilo PZtko????? ty voe doufám,že ho zejtra neveme na cvičák a ani nevypadala posledně..co? ňáký náhlý těhotenctví asik..
A co ty dyskrymynovaný, co třá nebudou mít nápojku
uděláš si ho dálkovje..jako vejšku třá...
hele du uklízet a ven nepsat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
vždyt jsem ti včera psala mejla,že to neklaplo a že mám díky ségře nastoupit po té slečně na mateřské
původně k řezníkovi,ale já půjdu radši k ségře do pekárny
ti to nedošlo?
místo na psovoda jdu do pekárny za kasu obsluhovat
za 14 dní nastupuji a hledám ještě něco dál ,do té doby + dál
já myslela že ti došel mejlík včera?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:56
- Nahlásit
Všichni sme v Jílovém, nejedem s vámi, ale pojedem na sraz k temu mělníku, bo se nám to nekryje s víkendem v chatkách.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
gabifi
ty woe co se děje svatba?pohřeb? křtiny? Jééé už vím nová koupelka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:58
- Nahlásit
davidkova renata
alekse se narodilo PZtko?????
malá aleksa jako aleksa pes-fena, dyš má narosky! Dnes jí koupím dárek. Pindík.
brezen2008
jdu do pekárny za kasu obsluhovat
A podepsala si někde nějakou hmotnou zodpovědnost? Doufam že ne! Plus, pokud budeš mít co dělat s prachama, udělej si i pojistku proti blbosti.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
udělej si i pojistku proti blbosti.
no ta jí bude celkem dost paltná, protože přesně na to jí nikdo nepojistí, teda nejen března, aby zas někdo něco .... ale nikoho
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:04
- Nahlásit
v pondělí mám směcha s davidem,bo je zas další stání a pak jdu na soud si udělat výpis rejstříku a pak jedu a s papírama za šéfkou tu smlouvu
vím že se dělaj ranní a odpolední směny,nástupní je 8 500,- + eventuálně příplatky
a a je to kousek od jimmi práce,mám napsat kde to přesně je ta práce?
ale napíšu to petrovi na meilj,přesnou adresu,nechci sem veřejně,jestli tedy neva
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:07
- Nahlásit
Gerda
já si myslím že hmotku tam bude na 100% bo jseš za kasou jenom ty + druhá obsluhuje a jedna jenom markuje
ségra tam dělá v pekárně,tu neuvidím,ale je tam holčina co jde na mateřskou na konci,ale já jdu od + - 26
a pečivo si budu moc brát taky ,jako domů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:09
- Nahlásit
brezen2008
holky,já si myslím že hmotku tam bude na 100% bo jseš za kasou jenom ty
no tak to se na to snad rovnou vyprdni, to by se ti mohlo celkem hodně prodražit.
Alexa
Mě osobně se tento nápad líbí, hlasovala bych proň.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:10
- Nahlásit
ja to tady neztihaaam ja se kocham fotama uz je slusna zbirkaa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
heled i když jsem měla brigádu v petku nebo v kauflandu,vždy jsi měla ve smlouvě hmotku,jako fakt
a v albertu to maj taky tak,maj tam svojí kasu a co jim chybí tak to doplatěj + díška si směj nechávat
tohle maj holky v petku i když jsou na HPP
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:18
- Nahlásit
odcházím makat. tak nepište
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:18
- Nahlásit
brezen2008
já ti nevim, možná by ses na to blbostku měla poptat...jak děláš s prachama, je velká šance, že se může stát průser.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:21
- Nahlásit
# Prečo sa všetci boja Lakatoša z 1.B ?
#
#
#
#
#
# Lebo ma otca v 8.A.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:22
- Nahlásit
Gerda
je mi to jasný,dávat si majzla abych neplatila,ale maj to vše na pc,a kalkulačka vedle tebe,jsem koukala,je to tam fofr a ty to máš kousek taky vodemě bys měla ,no kousek,3 zastávky tramvají
šéfka je příjemná mladší dáma,vše sem jí řekla,jak co a jak může odemě očekávat a ona zas řekla co zas čeká odemě a myslím že to klapne,je tam mladej personál a některé znám díky sestře osobně
jde o to nedělat kraviny a myslet na práci a pak popracovní době myslet na jiné věci
a sobota jednou za 14 dní od 7 do 12 hodin
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:28
- Nahlásit
Mluvil na mě někdo? Jestli jo, tak prosím zvopakovat. To nebudu pročítat celý bo nemám čas.
Důležitý je, že od prvního května začínám stavět a budu mít koupelnuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:33
- Nahlásit
Jééé
http://tn.nova.cz/magazin/historie/lide/obamovi-ps i-sejmou-nepritele-do-10-sekund.html
impact
a budu mít koupelnuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
budeš mít vanu nebo sprcháč?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:35
- Nahlásit
brezen2008
je mi to jasný,dávat si majzla
a smlouvu četlas pořádně, než podepsalas?
|