| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:00
- Nahlásit
makrel
mám rozhodně radši vanu než sprchový kót
tímto se ovšem řadíš k přicmrndávačům davítkový, uvědomuješ si to?
Taky se tam hlásím. Založíme fanklub vany . Jsem v jednom bytě musela protrpět čtyři!!! roky se sprchovým koutem. Bléééééé. Dodnes nechápu jak jsem to přežila Při koupi nového bytu bylo rozhodující hledisko, že je v něm vana
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:02
- Nahlásit
gabifi
ok sm rada ze mam tu vyjimku teda chii
joo a takle vypadaj pocitacovi maniaci kynologove
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
makrel
Němčina není má silná stránka. To bude kámen úrazu u absolutoria, takže nic. Práce žádná...
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Tak v tom případě pro sprchový kót hlasuju:JÁ, NEMETHKA, ALEXA
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:05
- Nahlásit
A už vím proč se mi neozývá ten vedoucí diplomky. Hodně, ale fakt hodně mě to nasralo...
Předevčerem prý chlastal v jedné hospodě, holky se tam potkaly s jeho kámošem když odešel. Prý se s ním rozešla přítelkyně, protože ON ji podvádí a chudáček je z toho v řiti.
Jsem upa mega moc nasratá, protože jak může dopustit, aby na něj doplatili další 4 lidi, kterým vede diplomku? Nevím co teď. Asi se neozve a já si nevím rady se seznamem použité literatury...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:05
- Nahlásit
pawLINka
Je to hnusné, beztak ji podvádí s nějakou diplomantkou. Ale měl by mít trochu profesionální přístup.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:08
- Nahlásit
pawLINka
Nedá se na něho někde stěžovat? Na katedře, nebo tak něco? Se přece nemůže takhle chovat
makrel
Tak v tom případě pro sprchový kót hlasuju:JÁ, NEMETHKA, ALEXA
Je vás zoufale málo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:10
- Nahlásit
Biluška
Je vás zoufale málo
To jenom protže nikdo nevyhlásil oficiální hlasování
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:10
- Nahlásit
Biluška
brezen2008
tanec a činzáno povoleny
Biluška
rozhodla jsem se zůstat u jednoho ks psa...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:12
- Nahlásit
ketty
čus, sem teď koukala a toho bjělouše, brďo ten je špinavej...
ale asi je to ormál, fčera se nafštívili, taky jednoho kámoše a vypadal ouplně stejně. Nejde mi to do hlavy, páč Clarke je krásně bílej a dyš se zdělá venku, zas to z něj spadne, jak je samotento...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:12
- Nahlásit
Biluška
Stěžovat se nedá. U nás ve škole ne...
Jako udělám si to asi po svém (i když mi napsal, že zrovna ten soupis literatury mám špatně) a uvidím jak to dopadne. Ale je to škoda, stačil by jeden pitomý email s posledníma úpravama od něj a bylo by hotovo. Od neděle, kdy jsem mu to posílala opravené, jsem se pořádně nevyspala, protože furt čekám na jeho mejl a hlavně to mám v úterý odevzdat svázané. Bezva...
Nějak bylo, nějak bude, no...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:15
- Nahlásit
makrelano,ano,miluju sprchovy kóóót!!!!!!pridavam se k pricmrndavacum pani makrel!
JINAK,AŤ ŽIJE SEVERNÍ MORAVAAAAAAAAA,JINAK JE NEJLEPŠÍ!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:17
- Nahlásit
gabifi
tanec a činzáno povoleny
Tak ten tanec....no....máme starý podlahy, bysem nerada skončila ve sklepě
rozhodla jsem se zůstat u jednoho ks psa...
Bude ti smutno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:18
- Nahlásit
pawLINka
Asi ti stejně nic jiného nezbyde. Ale to je divný, že si takhle může dělat co se mu zachce.
nemethova5
JINAK,AŤ ŽIJE SEVERNÍ MORAVAAAAAAAAA,JINAK JE NEJLEPŠÍ!!
Nejlepší je východní Orijent . Ale páč je to ofiko součást severní Moravy tak s tebou souhlasím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:19
- Nahlásit
tě bůch,uš zas kladeč klade..su uš unavené..
sim vás ,nepište uš dneska,já to fakt nestíhám!!!!
čimš se plynule oslím můstkem dostávám k tomu,že zejtra nepřivezu žádný jídlo! bo nestíhám pekat! tagže doufám,že aleksa a kejtlin se pochlapjej!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:20
- Nahlásit
nemethova5
sprcháč je dobrej pro psi,nikam nemusíš zvedat vysoko a i pro lidi je to lepší a rychlejší
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:21
- Nahlásit
Biluška
Nejvíc mě sere, že nebyl celý týden ani ve škole... To bych si ho našla a bylo by...
Jsem mu právě sesmolila mejla. Musela jsem se hodně mírnit, aby byl napsaný co nejslušněji. Dokonce jsem použila slovíčko prosím a děkuji. Ale bylo to s velkým sebezapřením.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:21
- Nahlásit
Pumpa jojojo viim jasnee noo ona taky neni porad takova jen ted jak linaj a jinak ona je celorocne stale venku a ted zrovna nejni jako uplne nebahnito atd takze....to pak tak rychle se necisti a je to dlouho srstak noo tak asi to trva dyyl chii...jinak sem tihazela odkaz na vic fotek v belousich je to ztoho vyletu mozna si nezaregistrovala vcera a jooooooooooooooooooooo sem si vpomela KDYZ MLUVIME O TOM VCEREJSKU JA SI AMLEM DOVEZLA DOMU JINEHO PSA CHYTNU LISKU RVU TO DO BAGLU A ONA TO JINA LISKA A MOJE CHUDAK STOJI A KOUKA ZE JI NECIII PRDOLKAA MUUJ ...A NIC NEREKNE ALE KOUKAL JAKO DIVNE ..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:22
- Nahlásit
brezen2008
Jak to může být lepší a rychlejší? Já bych sprcháč mít nemohla. Já si totiž sednu do vany, zacpu špunt a sprchuju se dokud nemám napuštěnou vanu natolik, abych si v ní lehla. Jak bych to jako dělala ve sprcháči? Bych si té vody ani neužila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:25
- Nahlásit
pawLINka
Dokonce jsem použila slovíčko prosím a děkuji. Ale bylo to s velkým sebezapřením.
To seš fakt dobrá, já už bych používala úplně jiné slova . Dominoval by výraz "hajzle"
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:29
- Nahlásit
Biluška
Já to zkusila ještě touhle slušnou formou. Nic jiného mi nezbývá, protože tu diplomku mi má pomoct obhájit a navíc on je v komisi, která zkouší potom odborné předměty, pač má pedagogiku. A ráda bych jako prolezla, že?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:29
- Nahlásit
pawLINka
zacpu špunt
a to je právje můj problém...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:36
- Nahlásit
davidkova renataty jeste nemas spunt???tak to zacpi zadkem
Biluškadiky za podporu severni moravy,asi zacnu nekam kandidovat.
pawLINkano on je spise fakt praktickej pro psi,nemusim se tahat s hajanem,jinak mi mame ve sprchaci taky hlubokou vanicku,tak si tam taky pohovim.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:41
- Nahlásit
impact
Jsi tu???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:54
- Nahlásit
sem kvůli vám nestihla snídani, musim uvařit salko na buchtu, než pojedu bo se vaří asi 2 hodiny a pak musí ještě chladnout, ale to může za dobu mojí nepřítomnosti.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:06
- Nahlásit
cau vsichni,
jak muzete makat, dys furt pisete??? Mate fsici rymu?
Hlasuju pro vanu + sprchovy kout, nevim, jak si me rozdelite coby pricmrndavacku, ale tohle se mi v peticlenne rodine osvedcuje nejlip, ti, co spechaj se sprchujou, ti, co maj casu dost se valej ve vane, manipulujou kohoutkama a serou ty ve sprse, takovej tlak vody, aby se daly otevrit naraz fsechny kohoutky vody tu neni, kdyz k tomu jeste bezi pracka a ja meju nadobi, tak ten ve sprchovym koutu se jen klepe zimou a zuri
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:08
- Nahlásit
brezen2008
Ty čuně, ty kouříš? Že se nestydíš! Víš jak je to drahý?????
Už ti volali? Máš tu práci jistou?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:08
- Nahlásit
leyendataky dobry pani,akorat mi mame moc malou koupelnu,vzhledem,ze bydlime v panelacku,hele,ale ravak ma jak sprchac,tak koupelnu,vsak na to byla myslim i reklama,zabak,ravak
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:10
- Nahlásit
Taaaaaaaaaaaak, včerejší plán vyšel. Teď jsem vstávala.
A nebejt asi sedmi smsek, co mi došly, tak si ještě hodinku dáchnu.
Paw tak mu zavolej, né?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:11
- Nahlásit
impact
Ahá, promíň, já myslela, že jsi už vzhůru.
Holky mu volaly milionkrát, nebere to...
Uvidím jak zareaguje na mejl, počkám do zítřejšího rána (většinou odepisuje v sobotu dopo) a jinak mu volám
Gáb tak jak? Huž chci odjet, tak ať vím..
|