| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:28
- Nahlásit
Tadyk je vidět že jak má vystříhanou hubu už je světlá-to je asi 2 měsíce starý štěně
jé našla jsem fotku,když se Bára ještě kamarádila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:28
- Nahlásit
ketty
Sem psala hlasky (mysleno na cztku), ne prednasky - jakykoliv. To zase tak moc nezkoumej, nic spatne minenyho v mym dotazu nebylo.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:34
- Nahlásit
Fifi aha ja nevedela ja taky nekdy blbe chapu ... proste asi uz deset let noo se snazim dokazat ze neco vim umim .a ze ty zakusy co mam me dostatecne poucili jako ja se taky nekdy bavim tobys neverila co lidi nevymysli za voloviny a vcem a jak dokazi ustoupit psu nekdy nechapu v nedeli by mi mela prijet pitbulka co obyva obyvak gauc a kuchyn do obyvaku uz nikdo nesmi na gauc to uz vubec a mamina s ditetem a trema psama je v pokoji jednom a se spolubydlicim neb ten ma strach byt stim pitem taky uz takze oni sou v jednom pokoji vsici a pitka obyva 1kk a jeste jako kdyz zavesovala tak prej ze dojede jen teda nevi jak ji ulovi ..no uz se tesim mooc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:41
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,ted jsem byla se psama,ten amin je fakt nezmar.lital jak prdlej,on ten pes neni fakt normalni!jinak jsem si myslela,ze si na chvilku lehnu,ale ho.no,ho.no zlata rybko,jsem nejaka pretazena!jinak nozicka ho asi neboli,kdyz tak radi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:42
- Nahlásit
Alexasice pozde,ale prece,gratuluju k malym pudlikum.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:43
- Nahlásit
pawlinka tak uz te mam na fb
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:53
- Nahlásit
Alexa
našla jsem fotku,když se Bára ještě kamarádila
takový fotky mám taky "když se Konýva ještě kamarádila"
gratuluju k žížalkám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:55
- Nahlásit
Nesnáším haranty, protože maj od zítřka prázdniny a já ne
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:58
- Nahlásit
makrel ale zas toho mista v mhd hlavne okolo jedne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:02
- Nahlásit
makrel
já chodím na ty injekce ke kamarádce a ta má votravný hapipo, futr po mě leze něco po mě chce apod jsem vždycky ráda, když třeba náhodou jede okolo a staví se bez hapipa, musím si tam vždycky dát minimálně kafe, markéta je fajn ale to pézetko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:03
- Nahlásit
kettymhd nejezdím, takže to mi nepomůže
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:04
- Nahlásit
kejtlin
Nápodobně, od kámošky teda po mě neleze, ale od té doby co ho má se s ní nedá bavit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:05
- Nahlásit
nemethova5
amin je fakt nezmar.lital jak prdlej
no tak at nelítá bo si to potrhá!
makrel
Nesnáším haranty, protože maj od zítřka prázdniny a já ne
tos z děckých střevíčků sem uš asi trochu vyrostla,ale prázdniny mám taky ,héééééééééč
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
tos z děckých střevíčků sem uš asi trochu vyrostla,ale prázdniny mám taky ,héééééééééč to je nespraveldnost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:07
- Nahlásit
makrel
s markétou jo, je v pohodě i pézetko vychovává tvrdě a důsledně-to víš má ovčáka , čeká druhý to už tam nebudu snad chodit vůbec
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:07
- Nahlásit
makrelno to chapu pak teda ja aspon nake pozitivum mam na tom ze bude kam sednout dopoledne v busu chii ale zas plna vesnice urvanejch harantu pres den nevychovanejch
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:08
- Nahlásit
kejtlin
hm, ta moje nemá právě psa, ani nechodí cvičit a ty témata co jsme měly společné na střední už taky nejsou aktuální
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:10
- Nahlásit
davidkova renatatak mu budu muset dat kouli na krk,ja ho hned odchytila,a sel hajzlik na voditko!no jo videl karla(buldocka)tak honem za nim,no muzu ti rict,ze psi s nim souciti,furt mu to chteji osetrovat,hlavne hajan,musim hajana hlidat,at mu to neodlepi a nerozvaze.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:18
- Nahlásit
Ebony
takový fotky mám taky "když se Konýva ještě kamarádila"
njn ale bylo to velmi krátké období
gratuluju k žížalkám
díky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:18
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Alexa
pani gratuluju k tomu nadělení. Sou to moc pěkný housky
davidkova renata
tos z děckých střevíčků sem uš asi trochu vyrostla
enem krapítek
jinak asi se mi zklidňuje péf . Když jsme přišli dom z polí, tak si na pět minut zdřímnul , jen co se takhle vydatně prospal na což teda nejsem zvyklá, už tady zas hopíkuje prostorem. Blbě se jednomu vaří, když k tomu musí mít na noze navlečený přetahovací kolo. Zas jako posilování to neni marný, to je fakt.
zajímalo by mě, jestli je něco, co ho unaví - krom 14 denní dovolený v horách teda.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
ale prázdniny mám taky ,héééééééééč
hele a seš domluvená s těma pakama????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
Alexa
hele a seš domluvená s těma pakama????
ani mi nemluf včera ráno psal zlatovláska,že večír f osum někde f prokopáku..taxem mu napsala,že f tejdnu večer dělám a že leda čt a pá..jaxem hlásila..marně uš se nevozval taxem mu volala,ale uš nemá kdy,at prej řeknu alešoj..s tim sem se dneska domluvila na půl 8 na neděli aji s kryčem..ale je ti to jasný né? hele bé tam f sobotu honza??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:30
- Nahlásit
davidkova renatatsee,vy se mate,zase jdete kousat,no ja v nedeli s hajanem pujdu,amin bude brucet doma pekne basu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
to sou fakt paka nespolehlivý
hele bé tam f sobotu honza??
to teda fakt netušim, má nějakou absenci teď
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:31
- Nahlásit
zjistila jsem, že budu chodit ven se psama v dešti jako dneska bo to nikoho nepotkáme, problém je, že jarní mžení či deštík se vždycky změní v plavák pakliže jsem venku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:33
- Nahlásit
kejtlinhele,to ja uz vim davno,nepotkam zadne blbce,krom sebe a nam to tak vyhovuje.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:35
- Nahlásit
nemethova5
mi jen trochu vadí, že u toho vždycky promoknu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:36
- Nahlásit
kejtlinto ja mam rajcovni celogumovy overal a hajan taky,tak jeste amin a bude to o.k.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:38
- Nahlásit
hm a zjišt´uju, že na pálivou a kyselou zeleninu jsem si neměla dávat asi půllitr ledovýho kakaa.....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:40
- Nahlásit
kejtlinco je zase prujmik?????????
|