Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4131 . 4132 . 4133 . 4134 . 4135 . 4136 . 4137 . 4138 . 4139 . 4140 . 4141 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:01
- Nahlásit

Baico
Fifi
ketty
pokud nikdy nebyl nezavodil proc ho nutit ted ja jeji rozhodnuti chapu celkem .....
no asi takhle..já to hlavně schvaluju,ale ne kvůli psovi,ten je tak aktivní,že by mu to mohla závodní 4letá malina závidět,.navíc je moc šikovnej. Kdo nezvládá situaci..a to vůbec..je březen.Její lavírování extrému do extrému mluví za vše a byt má dar hodit do normálu kdejakýho deprivanta během pár dní,tak todle absolutně!!!!! nezvládá!! Je úplně fuk s jakým psem by tam stála bo by dokurvila každýho.bohužel.

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
Je úplně fuk s jakým psem by tam stála bo by dokurvila každýho.bohužel.
Myslela jsem si, že bude zakopanej pes v tomdle. Budeme muset března zklidnit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:05
- Nahlásit

davidkova renata
Kdo nezvládá situaci..a to vůbec..je březen.
Tak ok, ja prave jen, ze se tak tesila a brala to jako sranda zavod, kde o nic nejde.. Ale jestli z toho brezen blaznivej takhle stresi, tak at na to prdi. Nez si delat nerva a stresit i psa - pojede si zafandit na zavody ostatnim.

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:18
- Nahlásit

davidkova renata joo ja vim dastouch je vpoho na cvicaku atd sem nevidela nemuzu soudit ... a psici se maj fajn u ni to jo ...ale na ten vycvik moc neni vim noo .tak ja zeby sla pro radost ne zeby se jako umistila ji je jedno jak by skoncila myslim jestli prvni nebo posledni a bad by byl rad ze si muze zablbnout ja na to cas nemam a ze on by mohl i vyhravat ale ta panicka na to seeere za jeden zavod by ho snad nezkazila to bych si ohlidala sveho pana badynka neco z hystorie kdo neznate me a pana badynka najdete tam vic videjek
http://www.stream.cz/profil/seznam.cz/larysekpitbu l
pak novejsi tu
http://www.youtube.com/watch?v=Ca5r9n5ICQ8

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:18
- Nahlásit

holky soráč,ale fakt né,já na to nemám,fandit vám pojedu vo to žádná,ale prostě ten cvičák ne to bohužel
já vím závod,ale pro diplom si půjdu k waldíkovi na mikulášskou než takle
tak soráč no

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:23
- Nahlásit

brezen2008
tak soráč no
To se neomlouve ty trubičko My to s tebou myslíme dobře. Ale až pak zase budeš říkat, že to by Dasty zvládnul taky, jako na podzim, tak ti to připomenu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:29
- Nahlásit

Baico
Ale až pak zase budeš říkat, že to by Dasty zvládnul taky, jako na podzim, tak ti to připomenu
né tohle už né,to už bude zas diplom od mikuláše ) že byl děsně hodnej celej rok ) a vemu i holky k mikuláši,aby šli do pekla,bo tam je teplo

já si budu užívat vycházek,běhání a skákání s holkama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:29
- Nahlásit

Baico
Ale až pak zase budeš říkat, že to by Dasty zvládnul taky, jako na podzim, tak ti to připomenu
samo že to bude zas řikat..a zas se pro něco příííšerně nadchne a zas se na to vysere bo řekne,že na to nemá.a tak furt dokola.

du dřít,nepište,degeni!

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:36
- Nahlásit

davidkova renata
samo že to bude zas řikat..a zas se pro něco příííšerně nadchne a zas se na to vysere bo řekne,že na to nemá.a tak furt dokola.
Jí na závody půjčím Bajkonůra. Ten se rozhodit jen tak něčím nenechá. Jenom budeme muset zatajit, že má složenýho něco víc než jen ZOP a ZZO.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:54
- Nahlásit

Baico
né paní,né že by se bajko nelíbil ale nemám na to

no tak holt budu žít život bez zkoušek a bez závodu,jiní žijou taky a já nechci dastyho stresovat kvuli jednomu diplomu,to fakt půjdem někam kde bude vysmátej a bude vrtět vocasem,to samí u holek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:29 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

hádat nechci

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:30
- Nahlásit

brezen2008

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:38
- Nahlásit

chceš ted nady slišet???

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:38
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ty nebuď divák,sem ti to přece psala.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:56
- Nahlásit

ok,já to napsala asi blbě - jako to hádání
bohužel nemám na tebe mejla,prostě nemám
a tak jsem napsala meila petrovi

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:05
- Nahlásit

All
Jeden z těch blboňů od Šíblové nejspíš sežral Pepo (pevný podpalovač), je to jedovatý? Nebylo tam toho moc, jenom cca jedna-tři kostičky. Možná to ještě najdu někde zapadlý, oni pořád skáčou po oknech, po kotli a po kdečem a dělají tam nehorázný burdel, ale pro jistotu zvažuju i variantu, že je to prudce jedovaté a mohli to sežrat. Situaci krapet komplikuje to, že nevím který z nich to potencionálně sežral. Zatím žádnému z nich nic není.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:12
- Nahlásit

Biluška
Šíblové nejspíš sežral Pepo (pevný podpalovač), je to jedovatý?

Je ! Mazej k vetovi - může to poškodit lediviny

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:13
- Nahlásit

Biluška pepo je myslim jedovaty pro zviratka ..joo o tom skakani mi povidej a veci taky musim schovavat

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:16
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:16
- Nahlásit

Biluška
Pepo je jedovatý jako prase,jestli máš jen trochu podezření,radím veta!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:17
- Nahlásit

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:18
- Nahlásit

leyenda
jen bych chtela rict, ze ja mnohokrat na posledni chvili odrekla zavod, kdyz jsem citila, ze zvire neni v pohode, prisla jsem sice vetsinou o startovny, ale cert to vem, tohle bych ji teda rozhodnr nevycitala, a ze lidi
nekdy podceni vlastni tremu se taky stane, chtela to zkusit no a jak se to blizi, tak se nervuje, to neni tak hrozny

Ono to není jen o tomhle,je toho víc a vážnější a důležitější věci.

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:20
- Nahlásit

Biluška joo koukam na obal skodlive je to i ocim ma se po poziti vyvolat zvraceni a vyhledat lekare

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:22
- Nahlásit

ano přiznávám,je to mopje debilost
prominte,já sem chodit už nebudu,já to nějak ten život dojedu
prominte

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:25
- Nahlásit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:27
- Nahlásit

ale i tak děkuji že jste mi chtěli pomoci,nevím jak to mám napsat jinak než takle
a já nevím ještě komu bych měla poděkovat

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:28
- Nahlásit

brezen2008

ale neblbni, tak zly to asi nebude, aby ses musela nekam zahrabat,
tak priste treba vic premejslej, to bude zase dobry

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:29
- Nahlásit

já jsem vážně dobrá!!!!!! podařilo se mi poslat vyplněnou přihlášku na vš, dokonce i vyplnit složenku typu A pravda za pomoci kamarádky , vím kde jsem dělala chybu, variabilní a konstantní symbol jsem psala odpředu a to bylo špatně, proto mi to nevycházelo.
bohužel kolek který jsem zakoupila zbytečně je mi k prdu, na úřadě ho nechtějí a peníze za něj mi nevrátili ani kdyby byl poškozenej, nechcete někdo 500kč kolek?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:30
- Nahlásit

caute decka!tak amin ma pet stehu na nozicce,drzel jak rek!!!sil mu to nazivo,jen takovou jakousi mast mu natrel hnatu,ani se nehnul,jsme hoi s brachou nemuseli ani drzet,cumel statecne na veta jak mu dela diry do nohy a provleka mu tim provazky,decka,on vubec nerval neprotestoval!jen uz toho mel plne zuby jak dostal dve injekce,to uz bylo na nej moc,zacal zubama cvakat po vetovy,jinak prace mi vysla,byla jsem skoro hodku a pul na pohovoru,uz se tesim jak potahnu s hajane do rachoty a hlavne mam to blizko!

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:31
- Nahlásit

Aha, to dobře znám. To je styl slizky Hydry, popř. Martina Slepýše. Takových lidí už jsem potkala víc . Na jejich chování je dokonce i ofiko diagnoza, něco "sociální" a už si nepamatuju to druhé slovo.

Ad Pepo - ani jednomu z nich evidentně nic není. Honí se po zahradě jak šusi. Nejsem zrovna zastáncem představy jak jedu přes půl Orientu na kliniku, předvedu tam dva zdravé psy, vypláznu několik set za vitamíny, popř. injekce na zvracení, které do nich napíchají, nařídí mi přijet zítra na kontrolu (a vypláznout dalších pár set) a přes půl Orientu jet zase domů. Zkouším to pepo najít, ale v té kotelně je šero, je tam prd vidět a hlavně je tam děsný bordel, páč ti blbečci rozmetali brikety, čtyři pytle s plastovým odpadem a do toho shodili polici, na které byli hřebíky, šroubováky a takové ty věci. Všechno je to na pečlivě rozvrstvené po podlaze na patnácti čtverečních metrech Najít v tom tři kostičky pepa se mi zdá skoro nemožné. Budu doufat, že tam někde jsou, čokly budu bedlivě sledovat a essi to začne vypadat, že jim něco je tak povalím. Degeni pitomí, furt jsou s nima nějaké problémy

<< 1 ... 4131 . 4132 . 4133 . 4134 . 4135 . 4136 . 4137 . 4138 . 4139 . 4140 . 4141 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání