| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:54
- Nahlásit
Pumpa
na sloni taxik bych nevlezla ani za nic
de to tady jakstaks, ja mam umrelej pocitac a z tohoto prehistorickeho pomaleho modelu taky vsechno nestiham, ale dneska mi ho snad opravi
kdes byla? vypada to mooooc teploucce
Alexa
se urcite ztratim, sem se utesovala myslenkou, ze vypadnu z Prahy jako po strakonicky, to umim, pak jeste umin vypadnout do Plzne a do Kladna,
da se naka z techto tras pouzit?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:57
- Nahlásit
Pumpa
jejda, tam planujem vanocni prazdniny, je to tam bezpecne????
Da se tam i s detma?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:03
- Nahlásit
Pumpa
ty vogo!!!!!!!!!!!! bledá závist z mý strany i bysem poliíbila tu hadici dyby to byla podmínka
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:06
- Nahlásit
Pumpa kraasnyy
no a u me to jde takle nak
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
Já vděčím tchýni s tchánem, že nám zaplatili tendle vejlet. Ty prachy bych za to nigdy nedala, nehledě k tomu, že než je vydělám, budu mít voba kyčle umělý a dolezu akorát na zahradu pod pergolu... :-D
leyenda
můžu doporučit, je to fajn, jde to s dětma, nej proublém bude dlouhej let a děsnej hic, ale co se týká zážitků, z chrámů v Bangkoku, výletu po řece a všech možnejch návštěv různejch zařízení je to zážitek a doporučuju bez dětí, páč ty moc nezajímaj Budhové všech velikostí ani šperkovny a továrny na kešu vořechy... ale pro děti sou tam taky bohatý programy....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:13
- Nahlásit
Pumpa
než je vydělám, budu mít voba kyčle umělý a dolezu akorát na zahradu pod pergolu... :-D
to je mi jasný... a to si vem,že já nemám ani tu pergolu
su otrávené,du sčíhnout fčerejší film vo totál zdevastovaným spisovateli,třá mi to zvedne náladu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:15
- Nahlásit
davidkova renata kdyz nemas pergolu, ja te pustim pod svou mozna i do zimni zahrady tam bude jeste lip teda jestli uz bude hotova
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:19
- Nahlásit
davidkova renata
no tak si ženo f pr.eli..... hele ale můžeš chodit pod mojí, uvařim Ti kafe....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:21
- Nahlásit
ketty
krásný, ale ty moje psí voči po ránu, mi chyběli už druhej den.....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
Pumpa no to verim to me by chybelo takyyy
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:32
- Nahlásit
hele sem dokonce přemejšlela, jak tam toho čokla propašovat, ale prej lední medvědi cestujou v zavazadlovým prostoru, a když si představím den a půl v kleci, dělalo se mi blivno, takže zůstal doma i za cenu toho, že je z něj kůže líná....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
makrel
paní, estlivá se tu stavíte, tak to platí jak jsme se včera domluvily, jelikož mi ten degen flekatej sežral mobil, tak jsem momentálně nedostupná, ale okolo 13:30 tam budu na tě čekat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:47
- Nahlásit
leila
jo, ještě tu jsem. dá se u té zastávky někde zastavit na chvilu? jestli ne, tak tě naberu a objedem ten barák, jsem se dívala, že je tam jednosměrka
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:48
- Nahlásit
Pumpa
no to joo den a pul aby byl zavrenej nic mooc ..no proto ja od doby co sem byla na kanarech, jezdim maximalne tak na psi tabory, bud jen tak nebo ze prednasky delam neb tam trhacove muzou a ja jak sme zvykla na smecku okolo sebe tak bez ni sem sem uplne vcudu..nic me nebavi nic si neuziju .presne no po dnu to zacne chybet nebo jeste nez se vzlitne ..po tretim dnu uz silim bez psu a chci domu sem prosedela u netu na kanarech a kecala otom co moji silenci delaj plaz sem videla trikrat ...a jinak sem teda chodila do zoo loropark jungle park atd neb tam bylo zviratek a ty predstaveni uzas to me zamestnalo dost byli tam lachtani co libali lidi chaaa sice nesnasim pach rybyny ale tulen byl uzasnej takze sem se nechala opusinkovat nahrazka za psi nuchanek noo pak me vytahli jako pomocnika u ptaku tak me to hned klovlo takze se vsichni divaci mohli potrhat smichy neb vypraveli jak je to klidny ptacek papousek ochoceny jo a jeste ze sem sem se libila od dravcu jednomu tak sem zadarmo mohla nuchnat orly a supy jeste ze me to nechtelo taky klovnout tak to bylo jedine takove pozitivum ale dom sem stejne chtela .a jak sem videla psa uz sem se u nej valela na zemi a tam sami pitbul staf a yorkove .teda tech ve zverexech stenat samotnejch ve vedru za vylohou mi bylo lito
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:51
- Nahlásit
makrel
jj dá se tam normálně zastavit za přechodem, všeci tam staví a autobus má ještě plno místa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:51
- Nahlásit
leila
ok, jinak neměli všechno, ale nevěděly jsme kolik odečíst, takže sito pak vyúčtuješ s Biluš
ten přeplatek
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:53 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
makrel
dobrá dobrá
EDIT: je to v nějakých taškách či si mám vzít s sebou?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:55
- Nahlásit
leilati věnuju, nemusíš brát
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:58
- Nahlásit
makrel
ooo děkuji Tož pak ještě musíme domluvit tu procházku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:00
- Nahlásit
leila
jasne, já o víkendech většinou můžu, pokud mi teda není blbě po nějaké akci a nemám na zádech opicu . Teď zrovna můžu v neděli odpoledne
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:03
- Nahlásit
makrel
tak jo na neděli odpodne něco naplánujeme třeba kolem Odry co ty na to? Vemem s sebou ještě střeštěné štěndo BOC?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:03
- Nahlásit
Gerda
gerdi prosímtě,ted jsem dopsala odhlášku ze závodu na ten tartík,takže já už nepojedu,to vem raději někoho koho to bude bavčit a nebude stresovat psa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:04
- Nahlásit
leilaJo, klidně, snad nebude pršet. Můžeme tak od 14.30. Za chvíli vyjedu, tak zatím.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:04
- Nahlásit
makrel
jj šťastnou cestu přeji
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:39
- Nahlásit
Vetamix zdárně předán!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:42
- Nahlásit
Jsem doma a povedlo se mi zdárně odevzdat daňové přiznání Ofšem velice zvláštní a k nasrání je jedna věc. Zatímco fšude jinde jedou finančáky naplno, prodlužují otvírací doby a tak podobně tak fin. úřad Krnov s klidem právě dneska zavře podatelnu Respektive nezavřel ji úplně, jenom od dvanácti do dvou Sem myslela, že si snad ze mě dělaj kozy, blbečci jedni. Dorazila jsem tam o půl jedné. Představa, že tam hodinu a půl čekám se mi vůbec nelíbila. Představa, že jedu dvacet kiláků domů, tam se otočím a pojedu zase těch dvacet kiláků do Krnova taky ne Takže jsem to nakonec strčila nějaké ženské v kanceláři vedle. Tohle se fakt může stát jenom u nás v Oryjentu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
brezen2008
ted jsem dopsala odhlášku ze závodu na ten tartík,takže já už nepojedu,to vem raději někoho koho to bude bavčit a nebude stresovat psa
Co zase blbnes? Dyk sis chtela zazavodit, ikdyby jste skoncili posledni, vo co gou? Jestli ty se nestresujes vic, nez ten cokl.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:54
- Nahlásit
Fifi
Co zase blbnes? Dyk sis chtela zazavodit, ikdyby jste skoncili posledni, vo co gou? Jestli ty se nestresujes vic, nez ten cokl.
Ste mi to pani vzala přímo z úst.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:56
- Nahlásit
Baico
Ste mi to pani vzala přímo z úst.
No vid, trubicka jedna, nejdriv se natesi na bezva akci a ted bude delat vlny!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:57
- Nahlásit
BaicoFifitreba o to ze ma psa ktery si zaslouzi pohodovi duchod pokud bude chtit na zavody tak sem uz darkovi nabiozela ze ji pujcim sveho psa ....nema cenu kdyz je psu devet let a nedela mu to dobre ho tim zatezovat stresovat a premeslet nad tim jak ho uklidnit kdyz na cvicaku sili kdyz jinak je vpohode ...kazdej pes si zaslouzi duchod klidny a to i ty nej ....pokud nikdy nebyl nezavodil proc ho nutit ted ja jeji rozhodnuti chapu celkem .....
|