| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:43
- Nahlásit
Děcka, právě sem se zachytla elektronicky s Huanakr, co má Bregoslava, toho australáka, jezdila na ofčářííí, má statek, to znamenám, že tam bude hodně jídla, musíme ject na náfštěvu. Mamko, aji kozenky má určitě, pojedeme na ekovýlet na eko-huanakří-farmu. Jsme zváni, šak už sme sa dlouho neviděli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:45
- Nahlásit
Lidi co pomáhali breznovi2008 nevím samozřejmě co bylo nebo nebylo, ale já tako mnohokrát pomohla lidem kteří jsem si myslela že to potřebují a nejenže toho většina využila, ale ještě mě potopili, když jsem pomoc potřebovala já, neříkám, že všichni ale to je život.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:47
- Nahlásit
kejtlin
Nemá cenu to dál rozebírat, s březnem je to totiž o hodně složitější.
Houk.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:48
- Nahlásit
kejtlin haaa aha no to je jedno kdo to je, ale kdyz takle mi to sem prislo poprve a nevedela sem tak sem cumela jako puk scim to prisli ,chudaci dostali vynadano ejstli to myslej vazne jako to sileny zvire mit jeste na ksirech co je vlaci za sebou a neumi nic .pak teda odvetili ze to byla povinna vybava na predchozich individualkach tak sme jen koulela ocima jim se omluvila ... jen vim kdyz mi to sem pride stimhle vybavenim ze to bylo doporucovano u predchoziho vycvikare ze zvire maximalne vi co znamena povel ale tot asi vse ..jooooo jako takovi agresor na ksirech to je parada....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:49
- Nahlásit
Nestíhám vás vůbec číst, pač mám v posledních pár dnech opět frmol... Až nehezkej. Navíc situace tam kde bydlím je čím dál vyhrocenější. Ještě že aspoň s Lukášem to funguje teď na 110 procent. Jako kdyby ty události ještě více utužily náš vztah... Tak aspoň nějaké pozitivum...
Joooo, a ještě jedno - zhubla jsem 2 kg, pač mi ani jíst nechutná když tady jsem...
Zítra vás snad dočtu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:52
- Nahlásit
ketty
no ta dotyčná měla též agresorku na kšírech-podotýkám sportovní plemeno malinu my taky čučeli jak joja
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:52 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
faakt no to je mazec takze to leze od dvou kuncova a toto co neznam chaa ...kejtlin no jinak jako to bych se dosla klido i podivat at se teda neco noveho dovim asi sem pozadu nooo ..ale ja to rikam porad ze nejsem zadny extra expert ,ze sem rada ze me to nesezere a ze se stim nak domluvim chiii
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:52
- Nahlásit
pawLINka
hele vedle máš info ohledně klubovky, jináč ještě našemu budoucímu tatínkovi se narodilo 9štěňat, tak se jen modlím aby Entita neměla taky tak početný vrh nakonec po dohodě s chovatelem kryju v PL psem z Finska tož uvidíme uvidíme
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:54
- Nahlásit
leila
9?? To je magor ta fena. :d
Pošli mi odkaz na budoucího tatíka Entity.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:55
- Nahlásit
ketty
už kšíry nenosí, má převážně vodítko, protže chce vše okolo zabít-bohužel a to je teprv štěně, zkoušeli jsme to řešit nicméně bez spolupráce majitelky je to o ničem.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:56
- Nahlásit
kejtlin jinak jako klienti po zertovi to je taky parada kort s problemem ze pes nekde dela co nema a podobne jedni me vzali domu a misto bytu meli prekazkovou drahu ja cumela jak perto taky vsude naky susaky prekazky aby pes se nesdostl tam ci onam taky odbornice vse tarasi nebo resi praskama kdyz nepomuze uspat parada ....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:56
- Nahlásit
leila
Helé, ale mohla bys někdy dojet. když ti teda nevyjde toto, tak aspoň jindy. Pořádám taky prochajdy. Nejsou to žádný srazy plemen, ale jen normální procházky tady u nás... Tak až se trochu situace u mě zlepší, tak určo něco uspořádám a dám ti vědět.
Jinak jsme pozvaní se podívat na mimina Z Krčmaně.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:03
- Nahlásit
kejtlin jezis to je des ...fakt ..no chapu kdyz nespolupracuje majitel tak je to tezky ..no hele kdyz je to tam takovi sami odbornik , kdyby ste o to nekdy stali udelam vam klido nakou prednasku o problemakach treba byste se i neco dovedeli sice ne nic extra noveho ale mozna neco rozumejsiho nez vodeni agresora na ksirech...to me jen napadlo tak mimochodem
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:03
- Nahlásit
pawLINka
jééje tak je nafoť a dej vědět!! jede koukat na E vrh ze? jsem koukala, budou to fajn štěniska
No a určitě se někdy domluvíme, prostě to někdy vyjít musí .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:06
- Nahlásit
ketty
my to neřešíme, jen jsme chtěli aby poslouchala nebo byla ovladatelná kvůli našim psům. díky nabídky si vážím, ale občas se tam vyskytují lidé co o psech taky neco ví
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:10
- Nahlásit
Ať chcete nebo né tady máte fotky mimin
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
leyenda
ja jsem myslela, ze chovate dobrmany, jsem si to spojila s chs Ebony queen,
no ona totiž paní začala nedávno používat můj nick na mujpes, přestože ho tam mám už dávno zaregistrovanej já, a myslím, že na všech pejskařských fórech bývám Ebony já...ale když ji to baví...
a co se týká března, ona už tady vyhrožovala tolikrát, že sem nebude chodit, samozřejmě vždy, když se jí někdo snažil vysvětlit, že jaksi její životní postoj není to pravý ořechový, že já už to ani neberu v potaz...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
pawLINka
zhubla jsem 2 kg, pač mi ani jíst nechutná
PROSÍM MODERÁTORY, ABY PAWLINKU VYPLI! HNED PROSÍM.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:13
- Nahlásit
Alexa
jsou 4 ? já myslela, že 3. a to oni zesvětlají?nikoho s pudlama neznam tak se blbě ptám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:14
- Nahlásit
Alexa
Heh, to sou pidalky, kolik tak maj porodni vahu? jak snopel soplu kolem 200g ci vice?
ketty
covece, holka, hihi jak dlouho se psum venujes? Nic ve zlym, jen sem se to na tvym webu nedocetla.. ne, ze by to bylo smeroplatny, ale obcas mi tvy hlasky dovedou pobavit.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Ať chcete nebo né tady máte fotky mimin
máte pěkné myši, teď prosím dejte ty pudle )))))
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Vono to ale pozitivní moc není, pač je to ze stresu.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:16
- Nahlásit
kejtlinjojo jasne to chapu ..vpoho jen me to napadlo jasne ze urco sou tam lidi co vii ...na cvicacich je vzdy vyber z vice vycvikaru atakpodobne ...takle maj u kamosky na cvicaku problem s jejich ted nevim co to je klubovou poradkyni agility ma naky knirace bo co a nezvlada je moc uz i porvali psy a ona je vpohode jak jinak neb je starsi chytrejsi atd...no me byla desne nesympaticka kdyz sem tam byla a jak po me koukala co ji to leze do rajonu to kamoska me poprosila abych dosla ze jedna holcina tam nezvladala psika sviho pral se ji teda tu agresy jinak joo agilitak to byl skvelej ..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:18
- Nahlásit
pawLINka tady mas ten meil larysekpitbul@seznam.cz at to nemusis lovit nikde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:18
- Nahlásit
Gerda
máte pěkné myši, teď prosím dejte ty pudle )))))
Fifi
Heh, to sou pidalky, kolik tak maj porodni vahu
největší pejsek měl 120g, nejmenší holka 100g
kejtlin
jsou 4 ? já myslela, že 3. a to oni zesvětlají
jj 3+1 postupně vystříbřej ale třá uši má 8letá mamina pořád skoro černý. A taky gdyž maj nějaký úraz na kůži, stačí klíště tak už jim tam rostou černý chlupy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
Alexa
to sou hezký kříženečcííííí ))) táta byl asik černej knírač podle barvy co?
lejenda
jen krátce..nemyslim,že by ses do toho nemohla motat i dyš seš tu jen chvíli! řeklas co si myslíš ,to může tady každej.Jen jestli se sejdem u aleksy jaxe plánuje,vysvětlim ti to osobně dyš béš chtít..vono to možná vypadá pro nezasvěcený drsně,ale neni to tak....je to realita.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:21 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Fifi nooo ono to mi psaniii pobavi kde koho neb co ja slovo to perla ale bys me musela znat dyl ..me obcas lidi kdyz pisu ani nerozumi co pisu a jinak cca asi deset let to co se da pocitat jako ze vazne....naky prvni yorky a ovcouny nepocitam ,,,,a hlavne u me nejvic blbe vyzni v pismenkach kdyz chci neco vysvetlit ja pres ne moc rada nekomunikuju uz jen kvuli tomu ze neumim cestinu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:22
- Nahlásit
Alexa
to je zvláštní s těma chlupama, můj pit si jednou rozseknul na hlavě vršek, byl černej a narostli mu tam bílý chlupy, ale to se stává, že to mají pudlíci takhle to jsem nevěděla
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:25
- Nahlásit
Fifi teda jeste nevim co presne te pobavilo jestli treba ty prednasky tak jich mam uz par zasebou ....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:26
- Nahlásit
Alexakraasny mimiii
|