Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4131 . 4132 . 4133 . 4134 . 4135 . 4136 . 4137 . 4138 . 4139 . 4140 . 4141 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:31
- Nahlásit

leyendapani vy jste mi drzela pesti,ono to vyslo!diky,diky,jeste furt nemam keramickou fazetu,az v patek.jsem si dnes na pohovoru pripadala dost blbe!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:32
- Nahlásit

leyenda
já nevím jak jim poděkovat a napsat tem dvoum že jim děkuji

ale maj pravdu,ale tak to napsali veřejně

mě to nakoplo no hodně

já vás lidi tady votud mám ráda,ale nechtějte po mě abych sem ještě chodila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:32
- Nahlásit

nemethova5
tak to je super, že ti to vyšlo, gratulejšn moc, hlavně aby to bylo podle tvých představ.

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:34
- Nahlásit

nemethova5

tak huraaa za praci, snad to bude konecne to pravy vorechovy
a vlastne i huraaa za amina, dys je takovej statecnej a i drajvovej i s dirou v noze

kejtlin
sikulkaaaa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:35
- Nahlásit

Biluška
tak do nich nacpi hořčici nebo zředěnej kysličník, měli by zvracet a zjistíš, jestli sežrali to pepo nebo ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:36
- Nahlásit

kejtlin
tak do nich nacpi hořčici nebo zředěnej kysličník, měli by zvracet a zjistíš, jestli sežrali to pepo nebo ne.
To zkusím. Sežrat ho mohli kdykoliv od šesti ráno doteď.

impact
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:38
- Nahlásit

Biluška
Taky bych je narvala kysličníkem. Ale otrava se podle mě projevuje vcelku rychle a kdyby to sežrali, už jsou hore nohama. Btw. nevidím jedinej důvod, proč by žrali PePo. Dyk to smrdí jak háááájzl, né?

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:38
- Nahlásit

brezen2008

dyt bys tu chybela, aspon treba tem, co ti nikdy nepomohli a tak jim nemas za co dekovat, mas takovej peknej nyk, lidi nekdy delaj blbosti a hlavne, ze ted to treba zkusis nak jinak, nikdo neni neomylnej
Nebud depri

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:42
- Nahlásit

impact
otrava se podle mě projevuje vcelku rychle

jak cim, nekdy to rychle neni a kdyz se projevi priznaky, je uz treba pozde
bych je taky spis pro svuj klid nechala vyblit, paac si neumim predstavit, proc by pes zral podpalovac

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:43
- Nahlásit

leyenda
kejtlindiky diky,je to naproti objektu,co jsem hlidala,je tam budu chodit asi buzerovat bo jsem skodolibec nejvetsi,jo je,a hlavne to tam znam,no amin to nebyla dira v noze,ale oskalpovany cely koleno,ze sel videt i kloub a kus mu tam chybel,decka,me to tak bolelo za neho!ani nevite jak,on fakt ani necekl,je to mozny?ze by mel snizeny prah bolesti?bracha ho sundal ze stolu a on si tam sel frajer nejvetsi za kocourem(toje kocour uspavac,podle neho se pozna,zda-li pes je v narkoze,nebo jeste ne),kocour se s nim mazlil,ale jak pisu,je to mozny tohle,ze ani nepipl?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:44
- Nahlásit

leyenda
ale voni maj pravdu a já holt byla zaslepená a blbá no
já už nevím co mám napsat!!!!!!!!!!!!

prominte že jste mě kdy poznali,že jsem tu psala a že jste poznali mé psi
své psi miluju to víte asi všicky a udělám pro ně poslední

ted jsem dostala na budku pořádně a já se zkusím zvednout ze dna bez pomocí a jenom já se sebou se budu prát

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:46
- Nahlásit

Biluška chii hele to maj asi v genech liska tady taky nosi prenasi trha cupuje peliskuje a pokryva podlahu ruznymi predmety vytahuje co se da kdyz ukradl vatu taky parada jeste ted ji dostavam z koberce to se nachytalo a nejde to doluuu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:49
- Nahlásit

NEČUM

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:53
- Nahlásit

já vím,pomoci už nemůžete,ale mohu občas napsat petrovi anebo už taky né?

já opravdu nevěděla že pro mě děláte - co já nevěděla
a za ty meili se omlouvám
já vím,kničemu to už nevede

já si brigádu seženu a půjdu nahoru,pomalu ale snd jistě
nejsem takovej debil abych nepochopila co jsi chtěla napsat

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:56
- Nahlásit

nemethova5

hele, nektery psi a i nektery lidi maj proste prah bolesti jinde, je mozny, ze ho to bolelo min, nez by to bolelo jineho psa, nebo byl zvedavej, mozna v te masti byla lokalni anestezie, v kazdem pripade zaplatpanbuh za to
a hlavne at se ti libi v ty praci a to vis, ze jo, chod je tam buzerovat

brezen2008
zkus se vyskrabat a sem normalne pis o psech, o vsem moznym, jako delaj vsichni, nestahuj se sama do sebe, to se pak budes tocit v zacarovanym kolecku, jaky mas psy? A odkud jsi?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:04
- Nahlásit

leyendaje to dost zajimavy teda,jako hajan starej,ten by asi jecel jak viktora u splavu!jen jsme kroutili s vetem hlavou,no lokalka anestetikum tam bylo,ale rikal,ze to neni uplne ze by to toho psa nebolelo,ja ho nechtela nechat uspavat prave,jo budu je tam buzerovat a s radosti!!!!!budu je chodit strasit!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:05
- Nahlásit

chtela bych byt tak movita, abych mohla kazdymu pomahat, bohuzel nejsem, ja jsem se nechtela plest do neceho, cemu nerozumim,
ale beha mi mraz po zadech, kdyz si uvedomim, ze je nekdo na tom blbe,
nemyslim jen financne, spis psychicky, a vsichni se postavi proti nemu
Byt by si to treba zaslouzil, protoze je liny, naladovy nebo ja nevim co.
nevim, jestli jsem se vyjadrila srozumitelne, v kazdym pripade nevim o co bezi, ani nikoho odtud neznem a vetrela jsem se sem nedavno, takze je to treba hloupost, ze se do toho vubec micham>
jsem jen nechtela, aby se holka dostala do socialni izolace, to neprospeje nikomu>

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:09
- Nahlásit

A pro Petru je to informace, že už je opravdu na čase se zamyslet a zkusit něco se svým životem udělat, protože i věčné dluhy se jednou musí splatit a třeba i nedobrovolně a že se nedá vytloukat klín klínem.
ok
já se nezlobím že jste to vytáhli sem věřejně
a děkuji za tohle

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:10
- Nahlásit

nemethova5

hele, moje mala si ve 4 letech zlomila ruku v lokti, vubec nebrecela, ani si neprestala hrat, po obede spala, pri probuzeni ruku oteklou, sice tvrdila, ze ji to neboli, ale mazala jsem s ni do nemocnice, tam ji s tim ruzne manipulovali a neuronila slzicku, doktor rikal, ze musi byt v soku, ze to neni mozny, ale nebyla, ji proste taky nic neboli, pri zavodu spadla z kone, nasedla, dojela, mela zlomenou klicni kost, cehoz jsme si vsimli, kdyz nemohla odsedlat kone... tak amin je treba taky takovy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

leyendajezisi kriste,to decko bylo plechovy?????no asi mas pravdu,tesi me i kdyz je malej,tak je to tvrdak a neuronil,ani slzu,no,ales tou tvoji dcerou jsi me total prekvapila

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:14
- Nahlásit

jasne, uz o tom nebudu psat, promin, to nebylo mysleny jako kritika, jen mi bylo brezna lito
taky me tesi

a brezne hlavu vzhuru a drzim ti palce

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:26
- Nahlásit

nemethova5
no nemysli, ze je to nejaka vyhra v loterii, vlastne naopak, strasne ji musim hlidat, protoze si vzhledem k tyhle vlastnosti muze i dost ublizit, to neni jako spadlo decko, vstalo a bezi = nic se nedeje, ji hned prohmatavat, pohybovat, pozorovat jestli neco neotyka

no nic, jdu ven
ten chlapek na pocitac neprisel ani nezavolal, hajzlik

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:27
- Nahlásit

Počkaj, eště přijde asi mops

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:29
- Nahlásit

vy vole, at zije spravedlnost.
http://www.novinky.cz/krimi/196415-muz-zastrelil-s ousedovi-psa-dostal-podminku.html

Gerda
jak Waldoslaf fotil tu její příšeru?
to je to bily s flekama klabonosem? - sem si fakt ucvrnkla, dokonaly foto.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:49
- Nahlásit

Fifi
to je to bily s flekama klabonosem? - sem si fakt ucvrnkla, dokonaly foto.
nejstrašnější foto roku, hned po Otikoj nejlepší fotce.

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:50
- Nahlásit

jestli P Kuncova je ta co myslim a ta co sem na ni nic moc dobreho neslysela od lidi ......tak se ani nedivim
ja po ni taky mela myslim par lidi a to stalo za to jako .........neb nevim o nikom druhem kdo cvici psi na ksirech ....

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:57
- Nahlásit

Fifichudak haf

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:09
- Nahlásit

leyendano tak to mate recht pani,to vam nezavidim mit plechovy decko,ja mam plechovyho psa a verim tomu,ze kdyby prisel bez hnaty tak je mu to asi jedno!jinak jsem rikala hajanoj,ze potahne do prace,to jste mela videt oani,jak se mu zalesklo v ocich radosti,se tesim jak pookreje dedek stara.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:14
- Nahlásit

ketty
neb nevim o nikom druhemkdo cvici psi na ksirech....
já vím, nebudu jmenovat, ale jedna jistá paní co nás má u nás na cvičáku něco naučit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:38
- Nahlásit

jablunka

ahoj, já nejsem divák :/

brezen2008

Peťo, rok a půl jsem se tě všemožně snažila "nakopnout" a nebylo to nic platný a nevěřím, že někdy bude. Rok a půl je hrozně dlouhá doba.

leyenda

Netušíš, jaký přátele tady jsou a co se všechno snažili udělat. Janika a isdpch březnovi pomohli ze všech nejvíc, taky davídková, brut, Hyena, jablůnka, Neessi a další. Jenom já jí znám teprve dva roky, oni už dáááávno před tím. A zatím to nikam nevedlo. :/
Ale jsi hodná

<< 1 ... 4131 . 4132 . 4133 . 4134 . 4135 . 4136 . 4137 . 4138 . 4139 . 4140 . 4141 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání