| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:13
- Nahlásit
Gerda
Mám. Tři. Dvě holky a jednoho kluka.
Fifi
Ten satén je jednoznačně růžovofialový
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:14
- Nahlásit
Fifi
zda se ti ten saten byti ruzovej nebo spis cervenej?
zdá se mi starorůžovej....
Biluška
Mám. Tři. Dvě holky a jednoho kluka.
a máš fotky?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:15
- Nahlásit
Este koupim Balonovi nejaky kvadro a budu je vencit nejak dustojne konecne..jenom nevim, jak to budu delat s tim, jak sek reteni hrabou v hline, cachaj v blate a vode a desne radi se tahaj vo hadricky...pac to usmudlaj, zaspinej a nakonec roztrhaj
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:17
- Nahlásit
Gerda
zdá se mi starorůžovej....
hahaaaa a fifajz mi furt tvrdila, ze to je cervena!
Predcili sme model Sadla?
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Mathea
náhodou jí to moc sluší!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gerda
a máš fotky?
ještě ne, ale zapracuju na tom.
Mathea
.jenom nevim, jak to budu delat s tim, jak sek reteni hrabou v hline, cachaj v blate a vode a desne radi se tahaj vo hadricky...pac to usmudlaj, zaspinej a nakonec roztrhaj
Traverza?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Mathea
no prostě to ty pitomcííí zničej! Přesně z toho důvodu mařka nedostane to krásný voblečení, co jí ušila švadlenka )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:19
- Nahlásit
Mathea
no jako abych pravdu řekla, u Sádla dost hrál roli už vzhled samotnýho psa....ale satén je naprosto příšernej ))))))) vo tom žádná. Pisezna... ))
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:19
- Nahlásit
kejtlin
Dekujeme pani
Biluška
Traverza?
Twe neblbni, prisla vo vnitrni orkany, ma trauma z toho, ze ma vo prso min, este ji navlikam do nejakejch hadru furt a k tomu bych na ni mela jit s traverzou? Jako na Balona klidne, ten bude happy dog i z toho, ale Douda ma traumatka
Gerda
mařka nedostane to krásný voblečení
To ale bude rucite mocinky moc smutna..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
Mathea
ten bude happy dog i z toho, ale Douda ma traumatka
No a právě těch traumátek ji tím zbavíš. Bude mít dost jiných problémů (třá jak si má sednout gdyž má pérdel samou modřinu ) a nebude mít čas myslet na traumátka.
Seš pěkně sobeckej majitel gdyž ji necháš bez léčby
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
Gerda
ale satén je naprosto příšernej
Co to kecaaas?? Tak nejdrif mi nadavas, ze sem ji chtela dat cerny triko, ze se k ni hodi ruzova, dohodly sme se na nocni kosilce...no a ma ji, dokonce satenovou (ja mam cernou, ale tys chtela ruzovou!) a zas je to spatne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:22
- Nahlásit
Mathea
zdá se mi starorůžovej...
jednoznačně růžovofialový
Takze ta ruzova tam ma spoustu nadechu. A ve svetle sekace to byla staročervena.
Gerda
Přesně z toho důvodu mařka nedostane to krásný voblečení, co jí ušila švadlenka )))
Nebo proto, ze je uz kolem dvacitky venku normal, tak ti nema jak prochladnouti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
Mathea
Douda ma traumatka
moc jí asi nepřispívají ty saténový šaty ))) Počkej ti řikam, do čeho navlíknu Nandu zejtra. A máme v záloze eště plesnivou Bryksu, ta bude možná v obleku vypadat ze fšech nejstrašlivěji.
To ale bude rucite mocinky moc smutna..
už vidim, jak to ta dorota vomáchá v bahně nebo hovně, nebo prostě vůbec nebude chtít jít )) Naštěstí už je teplo a nebude to nosit. Bude to jen krásné ve skříni.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:25
- Nahlásit
Biluška
Seš pěkně sobeckej majite
Ja vim ...budete mi ji redukovat, dyz sem na ni tak zla? Ja ze bcyh si pak nechala proplatit vylohy..
Fifi
A ve svetle sekace to byla staročervena.
I prd precedo! I tam sem ja poznala, ze to je ruzovy! Zadnou cervenou do teho neplet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:26
- Nahlásit
Mathea
dohodly sme se na nocni kosilce...no a ma ji, dokonce satenovou
))) supercik ))))) nevěřila sem, že to fakt dokážeš, naprosto si předčila všechna očekávání )))
Fifi
nema jak prochladnouti
samosééébně pamprésor, což su jeliman, abych ju navlíkala do péřofky, dyš je jí vedro už teťkanc?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:26
- Nahlásit
Gerda
moc jí asi nepřispívají ty saténový šaty
Fifi
No tetka, jak vidis, tak JIM se tady proste nezavdecis! Bud rada, zes Sadlence libezne dala funkcni oblecek a na ty kritiky mody tady se jako muzem vis co!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:29
- Nahlásit
Mathea
tak JIM se tady proste nezavdecis!
jimmijová se bude zlobit, že nadáváš její výstavní golyji, počkéééj, jí to povim. ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:31
- Nahlásit
Mathea
ZASE srovnavaj se Sadlovitym modelem, tomu se NIC nevyrovna! Z nouze ctnost, funkcni, na estetiku se nehledelo.. Ale mury to duchodkyni musely a musej pohanet! Vas brzo zase kousne do zadele! Uz srusta!
a bude zase jak driv!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:35
- Nahlásit
Fifi
nééééé hlídačkový Sádlo néééé )))))) Umírám smíchy (kdyby byla poblíž, samozřejmě umírám strachy, ale takhle )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:46
- Nahlásit
K nám se žene bouřka, blejská se tak, že jsem ani nemusela použít baterku, když jsem šla ven pro želvy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:47
- Nahlásit
kejtlin
Tady je zatím jen vítr, přijde to v noci. A bouřku neeee, zas nebudu spát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:49
- Nahlásit
makrel
takovej ten bouřkovej vítr u nás fouká už asi od 18hod, byla jsem se psama v lese když to začalo, myslela jsem, že se to uklidní a ono ne, ale já mám ráda bouřku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:51
- Nahlásit
kejtlin
No mi osobně nevadí, ale ten můj blbeček se strašně bojí, lepí se na mě a u toho se celý klepe. A to se pak člověk moc nevyspí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:55
- Nahlásit
makrel
mám takový psy 2, ale je to už o hodně lepší, né že by pobíhali venku když bouří jako zbytek smečky kdybych je nezavřela, ale jsou v klidu, možná je to blbost, ale myslím že to okoukali od ostatních psů, když viděli, že ostatní psi nic nedělají a že se mnou to taky nic nedělá tak se přestali panicky bát, protože já si nevzpomínám, že bych je nějak z toho dostávala já.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:57
- Nahlásit
kejtlin
Já ho nijak nelituju, normálně ležím a spí se dál, ale nemám to srdce ho od sebe vyhazovat, když mě bere jako bezpečí. Už se to taky zlepšilo, od té doby co přišel. A myslím, že to odkoukání od ostatních není blbost.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:58
- Nahlásit
už je to tady, déšt´ blesky jen to hřmění zatím nic moc
kdyby bylo léto tak bych šla ven.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
makrel
já to neřešila, prostě se bojíš tak se boj, byli ke mě nalepení, tak jsem je nevyháněla.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 20:03
- Nahlásit
kejtlin
Nebojíš se blesku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 20:05
- Nahlásit