Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4104 . 4105 . 4106 . 4107 . 4108 . 4109 . 4110 . 4111 . 4112 . 4113 . 4114 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:06
- Nahlásit

pawLINka

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:20
- Nahlásit

impact
Potřebuju ta doklady o zaplacení s razítkem
To už řikáš podruhý, ale nevím jaký doklady proboha myslíš. Příjmový, nebo jaký? Skypni mi zítra plís, včil ne, včil nestíhám.

pawLINka
A vyškrtni laskavě toho Andílka bo to je hrozný.
Proč? Se mi "Andílek von Schnappi Schnapp" zdá naprosto dokonalý . Zvlášť pokud to bude hajzlík
Se teda přiznám, že jméno Andělka jsem chtěla dát Pumici . Naštěstí jsem si to včas rozmyslela

makrel
Proběhla první půlka akce vetamiks
Scénář byl následující:
Scéna první, světla, kamery, akce - řidič telefonuje Biluši, že je za Krnovem.
Scéna druhá, světla, kamery, akce - Biluše telefonuje řidičovi, že má problém - nemá doma potřebnou hotovost a skrz štěňata nemůže do města k bankomatu.
Scéna třetí, světla, kamery, čoveče co nám lezete do záběru , tak znova, světla, kamery, akce - řidič telefonuje na centrálu a žádá svolení dát mi maso na fakturu. Svolení uděleno.
Scéna čtvrtá, světla, kamery, akce - řidič s autem vysokým 3,5 m přijíždí k mostu vysokému 3,0 m . Pokouší se projet. Nedaří se. Couvá zpět a telefonuje Biluši.
Scéná pátá, světla a tak dál... Biluše v teplákách od plodové vody a tričku od krve startuje auto a stylem brzda-plyn se přemisťuje dvěstě metrů k mostu. Objede vetamiksácké auto a přicouvá co nejblíž k otevřeným zadním dveřím, téměř až dovnitřku auta
Scéna šestá - Biluše a řidič co nejrychleji přehazují bedny s mraženýma kuřatama do kufru auta. Obyvatelky vesnice Horáčková, Procházková, Novotná a Sprostá Božena se blíží tak rychle, jak jim hůlky a bolavé klouby dovolí, aby načerpaly informace.
Scéna sedmá - Biluše zavírá kufr, šlape na plyn a smykem prolítá kolem Procházkové. Vesnické efbíaj je zaručeně přesvědčené, že jsem právě převzala tajný kontraband kokainu

Konec prvního dílu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:23 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
Andělku znám českou strakatou psici. Ale Anděla je lepčí než Anděl. Bože, volej na psa Andííílkůůů, ke mněěě. No fuj.

Akce Vetamiks je super, u nás je to většinou nuda.

Edit: jakou mají štěnda barvu? Všichni zlatí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:27
- Nahlásit

pawLINka
Bože, volej na psa Andííílkůůů
To je jasný, že volat tak na něho nebudou. Takovým degenům bych psa v životě neprodala . Volat na něho můžou třá Baryku, Andílek bude akorát v papírech
Na Akcii bych taky nevolala Akcie, přece . Říkala bych jí třá Generals Motors, nebo tak nějak

jakou mají štěnda barvu? Všichni zlatí?
jj, zlatí. Jedna fenka úplně bez lysinky, jedna s hvězdičkou na čele (ale to se bohužel asi ztratí ) a pejsek s lysinkou. Je večer nafotím a pošlu, pokud teda nepadnu vyčerpáním.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:32
- Nahlásit

Biluška
Já radši normál PP jméno, který můžu psovi nechat. Pak se to aspoň neplete.

Tak když večer padneš vyčerpáním, tak je nafotíš zítra. Svět se nezboří.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:37
- Nahlásit

Biluška
flákala jsem se po venku, to je strašný, oteplilo se a i ti co normálně se psama po venku nechodí začali, takže jsem měla málem několikrát zakousnuté psy a několikrát mě málem dostal infarkt, když jsem viděla řítícího se psa a hystericky volajícího majitele, něco dělejte jinak vám ty malý psy zakousne, on je nesnáší, jenže co nadělám, když byli na vodítku nebo několik cm ode mě, tak jsem se vždycky postavila před ně a letícího psa jsem nakopla, většinou to pomohlo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:50
- Nahlásit

Dyš uš sme u toho jara - jesi ste tu něgdo březí, dávejte si bacha na repelenty: http://www.super.cz/clanek/36362-repelenty-zpusobu ji-deformace-penisu.html

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:01 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Biluška
No teda to jsem zvědavá na druhý díl kovbojoky
Jestli tě teda do té doby báby nenahlásí a nezavřou tě za přechovávání nebezpečného zboží.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:03
- Nahlásit

Já se chytám na grilovačku první letošní impact
Heeeej, závidím, jsem grilovací úchyl, to mám na jaru a létě nejradši

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:06
- Nahlásit

makrel
já bych taky šla grilovat, jenže my jdem grilovat když je hnusně tj zítra to se grilovačka ruší-bude se jen chlastat ve vnitřních prostorách a v neděli nevím, to jsme měli grilovat na cvičáku.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:09
- Nahlásit

kejtlin
Tak to já se nejdřív musím k někomu vetřít, k někomu kdo má zahradu. Zítra i pozítří má pršet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

makrel
někdy v létě bysme mohli udělat grilovačku cz psa, nejlépe u někoho kdo bydlí na samotě

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

kejtlin
A nejlépe u někoho, kdo bydlí blízko ke všem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:16
- Nahlásit

makrel
to bysme museli nějak promyslet, když si sebou mužu vzít smečku tak můžu popojet i dost daleko, ale jsme tu z čech i moravy to je docela škub, bysme se museli rozdělit do několika skupin

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:23
- Nahlásit

kejtlin
No právě, myslím, že tu jsou lidi fakt ze všech konců republiky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:25
- Nahlásit

kejtlin
nejlépe u někoho kdo bydlí na samotě
no nevim..na samotě bydlí evidentně biluše bo to už je jiná galaksyje,ale zas tam něco jede akorát f úterý a v březnu..
PS. mohli bysme ugrilovat nějaký čokly,co vy na to? třá ty co vypadnou na zkouškách,ny výstavě dostanou dobrou a tak..

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:26
- Nahlásit

davidkova renata
Náhodou, to bych měla blízko .
Ještě že nechodím na zkoušky a výstavy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:29
- Nahlásit

makrel
Ještě že nechodím na zkoušky a výstavy
tak ty tvoje ugrilujem první bo sou ale úúpa k ničemu!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:30
- Nahlásit

moment náš cvičák je na samotě, jsou tam i ubytovací prostory a i kotce to by nebyl problém dohodnout.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:31
- Nahlásit

davidkova renata
tak ty tvoje ugrilujem první bo sou ale úúpa k ničemu!!
Jak k ničemu-dělají mi psychoterapii, teda dělá, je 1.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:32
- Nahlásit

kejtlin
Kotce jak kotce, ale jsou tam postele?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:34
- Nahlásit

makrel
kotce i postele a spousta místa na place.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:37
- Nahlásit

kejtlin
To zní dobře, ale beztak je to někde stráááášně daleko, co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:38
- Nahlásit

makrel
no vzhledem k tomu, že máš blízko biluši tak jo, je to u neratovic.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:41
- Nahlásit

kejtlin
Hm, to mi nějak nic neříká, kde to je?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:42
- Nahlásit

Děfčata, zítra se počůráte smíchy, jedu mařeně pro tu bundu, už jí má hotovou, vemu jí s sebou. Jako teď už k použití neni, ale je tak krásná, že jí to stejnak nebudu dávat, bo by jí umazala a zasmradila, nechám jí ve skříni a budu jí jen ukazovat známejm. A poďóóól! Ze zbytku flísu bude mikina ))) S nápletama na rukáfkách )) Ty volečku, chudák pes )) Sem si zas trošku zalumpačila s prachama, halt čék se do něčeho vysypat musí, no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:43
- Nahlásit

makrel
asi 20km od prahy okr mělník

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:44
- Nahlásit

Gerda
zítra se počůráte smíchy, jedu mařeně pro tu bundu
Tak vyfot, nehezky bonzam, ze Bublina je uz tez bez stehu a takze by se mela Mathea tez pochlubiti.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:45
- Nahlásit

makrel
Náš kamarád griluje furt, ať sěží, mrzne, on griluje. Naštěstí se v zimě nedá sehnat uhlí grilovací.

Taky jsem byla venčit. Potkala jsem zajíce, srny a zemědělce. Tak jsem a to otočila. Cestou jsem potkala souseda. Schoval se za závoru a doufal, že jí psi nezvednou nebo co. Psům byl jedno. Pak udělal kšššš a Mája na něj tiše, temně zavrčela. Od té doby se bojí ještě víc.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:45
- Nahlásit

kejtlin
No tak to není zrovna za rohem.Ale kdyby se vypravil autobus, který po cestě sbíral lidi a psy, tak by to šlo . Narvem psi do ruksaku, jako impakt ty kočky včera.

<< 1 ... 4104 . 4105 . 4106 . 4107 . 4108 . 4109 . 4110 . 4111 . 4112 . 4113 . 4114 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání