| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 00:47
- Nahlásit
leyenda
tady vam posilam Honzika, je trochu rozkekesenej z jara tak si hopsa, musite ho trosku uklidnit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 01:44
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk&feature =player_embedded
Pohled uživatele:
Vypnul se mi počítač. Volám "ajťáka". Po mnoha urgencích přichází, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a bez pozdravu odchází.
Je to prostě namyšlený blb.
Pohled správce IT:
Zavolali mě k uživateli. Ten idiot si myslí, že jsem tu snad jen kvůli němu. Zjišťuji, že se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, odmotávám kabel, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal, zapínám ho a on čumí, jako když nadloube volovi.
Je to prostě blb.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:04
- Nahlásit
Fstávejte a děte dřít.
Nevíte něgdo proč proboha Rouza pořád žere ty howna? Už mi s tím jde vážně na nervy. Trvá to už od zimy, sežere každé, které najde (psí, např. kravince ji nezajímají). Dneska v noci se posrala doma. No budiž, ve svým věku má nárok. Vstanu, jdu vyházet psy ven, Rouz prochází kolem svého enona a kousne si Zařvala jsem po ní tak, že jsem vzbudila celý barák, ona loupla okem a kousla si podruhé. Teď mě teda vytočila, najíždím na úplně nejhorší trest ze všech úplně nejhorších trestů, je tak strašný, že ho sem ani nebudu psát, páč by se fšichni podělali z toho jak jsem na chuděrku zlá Ale fakt by mě zajímalo proč to proboha dělá.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:16
- Nahlásit
Biluška
Fstávejte a děte dřít.
s tím jdi do p*****,nebo na jiný fora,bo tady dřou fšechny
Ale fakt by mě zajímalo proč to proboha dělá.
Hele nevim.Letos se mi to stalo u Aishy-nikdy v životě to nedělala a letos v zimě začala taky-ochutnává hovna po Bordžínce,sfině jedna.Doma jsem si všimla,že vytahuje skořápky z kyblíku,kam je odhazuju.Tak jsem začala dávat denně jedno celé syrové vejce celý týden a přestala s tím .Pro jistotu uklízím hovna 2 x denně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:21
- Nahlásit
Neessi
s tím jdi do p*****,nebo na jiný fora,bo tady dřou fšechny
Tady jo? Tady dře tak leda Davídková a semo tamo výjimečně eště něgdo jinej
Vajíčka normálně zkrmuju, zkusím teda častěji. Jde mi s tím neskutečně na nervy. Ještě víc tím, že si potom chodí otírat tlamu - o mě, o peřiny, o nábytek...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:41
- Nahlásit
leyenda
Zasadila jsem do skleniku 6 rajcat, bohuzel tam vlezly kocky,
To jsou ty debilní kočkyz toho autobusu co je dotáhla impakt !!!!
kejtlin
prádlo v pračce se nevypralo bo jsem tam zapomněla dát prášek
Tak to je vážný paranormální jev, to bude chtít odborníka
A nesežral ho vodní kámen?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:56
- Nahlásit
makrel
Tak to je vážný paranormální jev, to bude chtít odborníka
Měli bysme tam rovnou poslat vymítače ďábla . Tohle není práce pro žádného začátečníka, to chce kapacitu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:57
- Nahlásit
Biluška
A máme tu nějakého vymítače-vymetače?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:58
- Nahlásit
makrel
Asi ne
Nejblíž je k tomu tak asi StaHi, páč ta vyváží žumpu. To je skoro jako vymetač, ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:07
- Nahlásit
Biluška
Jo, to by mohlo být ono.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:09
- Nahlásit
makrel
Jenže StaHi už tady celou věčnost nebyla, nevím jak jí dáme vědět.
Nebo bysme tam mohli poslat krokodýla Honzíka, ať se naučí zase něco novýho. Beztak je celý rozvrkočený z toho jak nemá do čeho kousnout
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:13
- Nahlásit
ahoooooooooooooj vsiciii hezky den vam preju a at muzete brzo dom z roboty neb to vypada ze bude zas krasneee
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:30
- Nahlásit
Krásné ráno,
tušim, že Davídkojc. Někde se tu nabízela.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:57 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
malinka
Někde se tu nabízela
no když to s Psíčkem ani tělocikářem (edit. tělocvikářem) nevyšlo, takco jí zbejvá?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:18
- Nahlásit
Dobré ráno vietname.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:30
- Nahlásit
tě bůch ,šmejdi,uš sem zase nasraná!
koho mám vymýtit nejlépe navjeky???
krokodýl vot lucynkyčijaxetopíše by mi moch pomoct,vypadá dost našláple,tak mě nigdo neserte a zejména pak ympakt s nějakejma blbejma kočkama co vyžraly rajčata bo jich je asi mylyjon!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:31
- Nahlásit
RRRRRAAM RRRAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
davidkova renata
to eště nevíte,že byl k tomu tělocvikář
takže von matykář a češtinářka dělali ruskou trojku s tělocvikářem na kole ve Znojmě?
Máte teda dost komplikovaný vztahy teda. To proti tomu svarba s Psíkem a kocourem jako milencem je veget
nemethova5
DODATEČNĚ HAJANOVI Z HAJÁNKŮ FŠECKO NEJ!!
Neessi
hele to je zajímavej postřeh - to s těma hounama !! Já teda řeším z níčehož nic spíš houna na zádech - nechápu. Nikdy to nedělal, tohle ho nebralo a v pěti letech se 2x v jednom týdnu vyválí?? Co ho posypat skořápkama a pomatlat vajíčkem? Dyš to zabírá zevnitř, mohlo by i zvenčí, což?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:36
- Nahlásit
ketty
Krásně bude a já jak na sviňu odpoledne učím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:42
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,furt nic?ja zatim napsala a poslala ten zivotopis,no tak jsem moc zvedava,jestli se vubec ozvou,smejdi.
PetraKze pan hajan dekuje,z toho kousku dortu,co jsem jim dala kazdemu,tak se totalne sesrali jak aminy!hele,kdyz se pes vali v hovnech,tak pry zakryva svuj pach pred nepritelem!jedine,ze by ten svuj pach zakryval pred tebou,jako,ze si hraje na valecne cviceni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:42
- Nahlásit
PetraK
takže von matykář a češtinářka dělali ruskou trojku s tělocvikářem na kole ve Znojmě?
Máte teda dost komplikovaný vztahy teda. To proti tomu svarba s Psíkem a kocourem jako milencem je veget
jak to tak čtu,ani nevim sama jak to vlastně bylo,každopádně to vypadá,že je dobře ,že je konec bo sem mohla skončit poctatně hůř ,ani necííí domyslet!
makrel
já jak na sviňu odpoledne učím
udělej to jako matykář a tělocvikář a místo učení jed na kole do znojma
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:45 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
makrel noo ja taky musim do vikonu a uz v jednu grrrr me dali povinne volno vcera a dnes ..bych se piclaaa chudaci psicii uz me brigada prestava bavit jako reknu ze jen pres noc neb ja neminim ty hezke dny travit nekde zavrena uz sem to tak chtela hodit tendle tyden tak od pristiho asi nahodim noooc.. stejne uz vycviku pribylo se oteplilo tak..lidi volaj jak sileny s trhacema co utikaj hryzou a podobne .Pritom sou to takovi hodny pejsci bez problemu .. ja nevim proc snima nevychazej jako na nedeli se tesim stene bernak cca 6mesicu fena RR plasule a nakej strestenej pes chii a to jeste nekdo volala to zas bude bordel az se to sejde ja neco nezapsala chaa to bude zas individualka skupinova nejlepe kdyz zapomenu na nakyho ranniho klienta a taha me z postele a ted jen ta hlaska vy ste spala nee a ja jeste polstar optiskli na ksichtiku tvrdim nee ja ne ja uz sem davno vzhuru
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:46
- Nahlásit
davidkova renata
udělej to jako matykář a tělocvikář a místo učení jed na kole do znojma
A nemohla bych jet radši někam blíž, třeba do Frýdku? Znojmo je daleko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:49
- Nahlásit
ketty
Tož to já můžu na noc přesunout tak max. překládání, učení nee. Ale už jsem získala další čas tím, že nečumím na bednu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:51
- Nahlásit
makrel no tak parada jeste ze tak no ja taky nak neztiham telku ted chii joo a jeste novinka kdo neciha tema rafik ale vi o nem tak
Tak mam zaznamenany dalsi uspech s ralfikem je to kluk sikovna nechtel sezrat kolemjdouciho zaplotem dokonce i vrtel ocasem kdyz ho videl coz sem cumela jako dost sem cekala ze prinejmensim zahuci takze to udelalo radost...no a predevcirem ho dokonce vencila osoba samozdrejme semnou kterou nikdy predtim nevidel takze mozna zacina premyslet ze ne kazdy se musi sezrat jako mam radost
tady je muj fidoo trosku se mi maznul je moc rychlej na ten fotak
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:52
- Nahlásit
ketty
A on u tebe zůstává navždy, nebo jen přechodně?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:53
- Nahlásit
makrel
no a ja nastesti toto brigada jen a muzou byt radi ze chodim chaa a ze vetsinou vyhovim jako dle jejich potreby ale ted se budou muset prizpusobit meee den patri psum ..kdybych nepotrebovala pristavet a ty kotce tak uz ani nechodim ale.... zadarmo se to nepostavi...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:55
- Nahlásit
makrelralfik no tak jako s jeho povahou asi navzdy jako kdyz ho nekdo bude chtit rozumnej tak prosim proc by nee , na molosu ma nabydku na file v nouzi ale zatim nikdo nic tak ..sem smirena ze je jako muj no )) on teda ani asi jinam nechce on je spokojenej uz ted hajzlik tak spokojenej ze odmita zrat granule a to ikdyz dva dny neni maso hajzl rozmazlenej ne je to zlaticko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:55
- Nahlásit
Rodíme
První fenečka.
Ty Nýniny překotný porody mě jednou zabijou Každá slušná fena se na porod chystá, hrabe, dýchá a tak. Nýnátko se kočkuje s Bonkou, štěká na zahradě, pak se najednou zastaví a porodí štěně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:56
- Nahlásit
Biluška
Každá slušná fena přece rodí v noci!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:57
- Nahlásit