Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4095 . 4096 . 4097 . 4098 . 4099 . 4100 . 4101 . 4102 . 4103 . 4104 . 4105 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:02
- Nahlásit

Atika
no to víš,kříženec: morče s kočkou,tak co bych chtěla )))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:05
- Nahlásit

nemethova5
moje dvě jezevčice po kýle ani nebylo znát, že jim něco někdo dělal, ale jezevci jsou hodně tvrdí psi. zásah to je, ale rána to zas není tak velká.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:12
- Nahlásit

kejtlinamin to mel pres cely bricho,mel to desne velky a s koplikacema,nastesti je uz v pohode.no jo,jezevcici jsou fakt tvrdaci.
brezen2008ja vim,jsme spolu na prijmu,byla dokonce u nas na navsteve jak s hani,tak s portikem.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:21
- Nahlásit

Zdravim vsechny, to jsem teda rada, ze Biluska nasla Bonku
ale stve me, ze kejtlin neni na veterine, ale neboj, jeste neni
vsem dnum konec...
nemethova5 tak ta nova prace je stejne blba jako ta fabrika?
ber na ty opary magnesium (teda jestli mas v poradku ledviny)
mne chcip pocitac, vyhrabala jsem na pude jeden prehistoricky a zprovoznila
ho, ale ma uplne jinou klavesnici, je to des, furt musim opravovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:30
- Nahlásit

všem co mají od rýmy odřený nos jako já, koupila jsem si PANTHENOSE mastičku a je super, byla teda drahá stála mě 70kč, ale doporučuju.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:31
- Nahlásit

leyendajeste hnusnejsi a blbejsi,nez ta fabrika a ja jsem taky totalne blba,na vsechno hned pristoupim,jsem fakt krava,neni mozne,ze nikde nepotrebujou psovoda!magnesium?tak to mi nikdo neporadil,diky za radu,jako prehistoricky pocitac?tak to musi byt aji na kliku,jak flasinet.
kejtlinhejjjj!tobe ta veterina nevysla??tak to me mrzi,teda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:35
- Nahlásit

nemethova5
nevyšla, ona by teda vyšla, protže ta sestra co s nimi dělala několik let v praze je z prahy řekla, že nebude dojíždět z prahy na mělník, že si něco najde tam a našla si frajera z mělníka a bydlí u něj, takže ji vzali zpátky.
mě nabídli brigádu, ale to je prd.
to je ta moje pověstná celoživotní smůla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:40
- Nahlásit

kejtlinnezoufej,ja mam taky smolika na normalni praci,kterou chci delat,ale ja to nevzdavam a hledam dal.no brigada je fakt naprd,to mas pravdu,neboj,vsak neco schrastime obe dve.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:43
- Nahlásit

nemethova5
já myslela, že ta nová práce se ti jeví dobře?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:46
- Nahlásit

kejtlincha,cha,to jsem si myslela taky,jako vis jak se rika?mysleti znamena hov.no vedeti!des a hruza,jako fakt hruza!!!!!nakopala bych si do zadku!

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 23:03
- Nahlásit

nemethova5

smarja, je to tak hrozny??? Proc?
hele, ten pocitac neni na kliku, ale to je tak to jediny, normalne nez odesle
odpoved, tak si uvarim kafe, ted dodatluju tuhle a pujdu zatim umejt nadobi, fakt des, pomalouckej, ani neklikam na smajliky, pac to bych tu sedela do rana
chlorur magnesia, prodava se v pytlikach v lekarne, smichat s litrem vody,
rano a vecer 3 loky, klidne si v tom i namoc vatu a drz si to na oparu, kdyz mas zrovna volny ruce, je to hnusny, ale zvyknes si, kdybys to nesehnala, poslu ti to.

kejtlin
jednou se ta smula protrhne, tra ta zenska zase vodtahne a ted uz o tobe vedi, ze jsi sikovna

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:05
- Nahlásit

Tak fstávejte a víte co máte dělat, že jo

impact
Už fungám, písni co potřebuješ.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:17
- Nahlásit

Biluška
Tak fstávejte a víte co máte dělat, že jo
Už jdu na to
Jinak dobré ráno všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:20
- Nahlásit

dobré ráno všem tady
gerda
máš vzkaz v Tart,tady by se to nenašlo asi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:30
- Nahlásit

nemethova5
paní,a jsou nějaké fotečky z návštěvy?
jinak jenda ani já taky se psem neberou,dastyho to bavčilo,a ted v létě by to bylo ještě lepší... jako že je teplo na ty jeho nohy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:57
- Nahlásit

Dobré ráno děti.
Netušíte z čeho chce platit právníka člověk, který mi už rok dluží 100 ušmudlaných eur a není schopný to zaplatit? Zas se někdo vyžívá v psaní hoven a skutek utek.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:19
- Nahlásit

Dobre rano,
sestra mi vcera rikala, ze tam mate leto, na slunicku pry 30st, tak kaslete
na drinu a supsup s pejskama do prirody, pristi tyden zase bude zima.
ted mi da Biluska pokutu za podvratnou cinnost

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:26
- Nahlásit

Pokud se mi povede to na čem pracuju, mohla bych být celý květen v Práglu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:38
- Nahlásit

Mucholabka
a se ti chce byt cely kveten v Praglu? Pro me by to byla dost depresivni vyhlidka, je tam moc lidi, aut, hluk, smrad, smog, prestoze je to moje rodny mesto, nejezdim tam rada

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:44
- Nahlásit

leyenda

No, tak já jsem z Ostravy a tady to není o moc lepší...je fakt že třeba dolní oblast Vítkovic by mi tam chyběla...ale aspoň bych neměla myšlenky na číčoviny.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:50
- Nahlásit

Biluška
Dořešíme to na skypu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 08:07
- Nahlásit

leyendadiky pani,zkusim se cucnout po lekarnach,vidis,to me nenapadlo,to magnesium,jo ta robota no des,ale to by tady bylo nadlouho,kdybych to mela vse napsat,co musim a co nesmim a co mam delat,no proste hnus!jo tak,ja myslela,ze to je ten nejaky upa prvni,treba atari?
brezen2008fotky nemam,natacela lidka,tak si najed na jeji videogalerie a pod sekci navsteva z ostravy,tak se kukni,jak amin radil s portikem,jinak lidka je fakt suprova,mela jsem si to stene vzit od ni,a ne od te chovatelky co mam amina,no pozde bycha honit,no.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 08:47
- Nahlásit

leyenda
v květnu je praha náhodou krásná.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 08:52
- Nahlásit

nemethova5
už jsem koukla )))

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:04
- Nahlásit

kachna_
v květnu je praha náhodou krásná.

ale jo, Praha je krasna, bez nadsazky jedno z nejhezcich mest v Evrope,
ale na muj vkus moc plna
ja jeste pamatuju jaka byvala driv, bez vsech tech turistu, vietnamcu, rusu, butiku, reklamnich ceduli, ze i na Vaclavaku byly normalni kramky, kde se dal koupit chleba a zelenina, moje babicka bydlela u Jindrisske veze, hodne me hlidala, bylo to v centru a pritom celkem klidne
ja chapu, ze to tak je vsude, ze to v trzni ekonomii jinak nejde, ale pokazde na to vzpominam s melancholii, dneska tam jezdim taky jako turista - Narodni divadlo, Hradcany, Karluv most, ale neumim si predstavit tam bydlet, je to o tom, na co je clovek zvykly, jini lide by zase nechteli bydlet na samote v hauntydhauzu jako ja

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:13
- Nahlásit

brezen2008jo???a co dobry ne???meli jsme tu prepsovano,dva mali celocerni certici ,jedna velka fena celocerna a jeden prebureny hajan,je skvela a super zenska,kdyby chtel nekdo stene tak jedine od ni,bych s radosti doporucila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:16
- Nahlásit

čus kreténi
su úpa bes nálady a nasraná,tagže děte dřít,vy šmejdi a chran vás bůch tu drásat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:17
- Nahlásit

nemethova5
no jestli to vyjde,jdu na výstavu v Praze a tam bych se sní měla sejít ,bez dastyho,ten by to tam neustál

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:24
- Nahlásit

davidkova renatapani,drzim palce,hodne moc drzim,at vam to vse vyjde,bez problemu,jo?
brezen2008no,tak jasne,je to bezva zenska a fajn a ma pochopeni,ja tak daleko na vystavu jen tak mrknout se nepojedu,trosku z ostravy dalka,ale jsem s ni domluvena,ze bych treba prijela na navstevu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:29
- Nahlásit

RRRRRRAAAM RRRRAAAAAAM ŠTÁÁÁAAAAÁÁÁJN!!

ňákej divnej den dneska. Jedu trambají do práce a na místě, kde stála pani se setrem a krafala s nějakou pani, stojí dneska ráno ta stejná pani se setrem a krafe s tou samou pani-na naprosto stejným místě , asi tam stály od fčera. Pak na zastávce přistoupil Jan Čenský - před 20 lety a o pár stanic dál stál na zastáfce Hjů Grent , sem si řikala, kdo tak bude třeba u mě v kanceláři

podotýkám, že dýlera sem neměnila

<< 1 ... 4095 . 4096 . 4097 . 4098 . 4099 . 4100 . 4101 . 4102 . 4103 . 4104 . 4105 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání