| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:07
- Nahlásit
Lidi to by jeden nevěřil jaký bordel se nadělá v domácnosti gdyž jede pět dní v nouzovém režimu Furt jenom uklízím a uklízím a nebere to konce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:09
- Nahlásit
Biluška
tak vyhlaš brigošku! za odměnu si můžou vzít svý psy a nechat je proběhnout po zahradě ,něgde to tak dělaj a funguje to
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:09
- Nahlásit
nikdy si nekupujte v tescu ostravskou klobásu,je divná, málem jsem poblila berušku, ještě že tu žádná nebyla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:10
- Nahlásit
po hokeji jdu cvičit dastyho a pak si jdu číst o lidech co přežili Osvětim a ted jdu nakrájet sekanou aby chlap měl jídlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
tak vyhlaš brigošku!
To už jsem dělala několikrát, naposled na sklizeň bobulí. Beztak nigdo nepřijel
si můžou vzít svý psy a nechat je proběhnout po zahradě
To víš že jo a zničí mi ty dvě poslední sněženky co přežili
Eště dneska ráno jsem měla celý trs, bylo jich tam nejmíň deset. Jenomže pak si do nich Arman sednul a podrbal si imaginární blechu, degen
Mimochodem, vymyslela jsem suprový jméno pro mý nový ščeně. Bude May Day Myslím, že agiliťáci budou mít nezapomenutelný zážitek až se budu řítit parkurem a hulákat Mejdej,mejdej
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:36
- Nahlásit
Biluška
Hm sněženky, měla jsem jich plnej dvorek a ten blbík Béďa chodí, ukousává jim hlavičky a plive je (neni blbej ). Sice ho dycky hned vořvu, ale každej den jich pár zvládne. A okousává semenáčky z ibišků. Asi je letos nebudu muset stříhat. Kdyby radši vyhrabal starou trávu anebo radši ne, určitě by tam žádná nezbyla
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:38
- Nahlásit
Biluška
A ještě ho musím pochvílit, noci už jsou bez loužiček, už zjistil, že je blbost vstávat v šest, vychcat se do předsíně a pak si něco žvejkat, když se s náma může vyvalovat v posteli do osmi. A červíky už taky nekakáme, druhej prášek zabral, vyšlo to najednou a bylo toho dost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:48
- Nahlásit
Atika
ten blbík Béďa chodí, ukousává jim hlavičky a plive je
Tohle mi dělal jeden rok Arman . Ten šel po žlutých kytkách. Žádná jiná než žlutá ho nezajímala, jak viděl žlutou tak ji okamžitě přežvýkal . Když kvetly pampelišky tak byl nepříčetnej Už ho to naštěstí přešlo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:03
- Nahlásit
tak pardubice mi postoupili ,hurááááááááá a já jsem vypila flašku cinzána a je mi velice dobře )
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:06
- Nahlásit
Biluška
Taky nás to určitě přejde, jsme děsně šikovný Jinak budu muset nějak přehodnotit stravování, za ten tejden co ho máme přibral půl kila - půl hoďky po večeři přijde do obýváku, v tlamě dře misku a práská s ní o zem. Když to nezabere, tak přidře ještě Bufky a Bondýsovo misky. Dělam, že nerozumim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:08
- Nahlásit
Atika
Dělam, že nerozumim
pani, vy jste tak strašně nechápavá
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:15
- Nahlásit
Biluška
Paní si necháváte ščeně i když máte Bonku doma jo?? To budete mít tedy veselo du smáznou letáky z webů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:22
- Nahlásit
kachna
mám pro tebe pytlík ryb, jsou dokonce filetovaný, dám ti je až jich bude víc.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:23
- Nahlásit
Atika
dasty vyžírá po holkách co nesnědí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:25
- Nahlásit
dneska navečer jsem měla super zážitek-jela jsem k bráchovi a něco slavili a přiopilý bratr mi dělal pórkovou polívku-trval na tom, že do ní udělá i drobení z krupičky a vajíčka, jeden nok má asi tak 5 cm-kupodivu se dala i jíst, ale jak jsem nachcípaná, tak nevím jakou měla chut´
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:28
- Nahlásit
leila
Paní si necháváte ščeně i když máte Bonku doma jo??
Jedno určitě jo. Druhé se uvidí. Podle toho jak vyjde povaha, vzhled, momentální sestava smečky (čili essi bude žít Rozinka), postavení hvězd a tak podobně.
Jdu se svalit. Zatím nerodíme tak to risknu
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlincus fsem a cus pani,jak dopadla operace male gosi?no ja jsem taky totalne nachcipana,oparu mam plnou hubu i v ocich.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Biluško od kdy začneš fungovat jako člověk? Potřebuju tě k nějakým věcem. Jako doklady o zaplacení a tak podobně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:30
- Nahlásit
tady je něco pro pesimisty:
http://videa-animace.cz/animace-zaniku-ivota-na-ze mi-play-3722.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:31
- Nahlásit
nemethova5
goša je v pohodě, první den měla límec, protože si toho všímala, jsem ráda, že to má pryč, až vyndám stehy tak s ní konečně začnu pořádně dělat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:37
- Nahlásit
Alexajezismarja!no ja jsem dost velky pesimista a pry pristi zanik ma byt 21.12.2012!!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:39
- Nahlásit
kejtlincucela chtela z bricha tahat provazky?nastesti amin si stehu vubec nevsimal,si delala ze psa stolni lampicku,jo?ja byla dnes na cvicaku a ani nevim kde mam psi,nekam zalezli do dury,nemuzou me ani videt,maji toho plnou prd.l.hajan zitra slavi deset let,pane boze toto utika.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:45
- Nahlásit
nemethova5
nevím jestli chtěla tahat provázky, ale snažila se to olizovat, ale jen první den, ted´ už si toho nevšímá.
hajanovi bude zejtra už 10 jo? to vypadá ale hodně dobře.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:48
- Nahlásit
brezen2008
U nás se nažere nejrychlejš Bufča (labradorka - pažravka) a čeká. Doteď dojídala po Bondym,protože nechtěl žrát, ale co je tu Béďa, tak Bondy misku vylizuje. Když skončí, jde to po něm Béďa zkontrolovat a přelíznout, no a Bufina nakonec umeje nádobí po obou. Je to holka uklízivá, čistotná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:50
- Nahlásit
kejtlinjj,bude mu deset,jezismarja,ja jsem z toho na prasky,uz mu je tolik,na zitra mu mama udelala kureci dort,tak to jeste dozdobim,dobre vypada,ale hnaty ho teda boli,hlavne jak je blby pocasi,no jo olizovat to chtela,protoze ji to asi svedi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:54
- Nahlásit
nemethova5
ono jí to první den i bolelo, nechtěla chodit, den po operaci jsem jí píchla injekci proti bolesti, ted´ má ještě antibiotika, ale hojí se jí to skvěle.
zkoušela jsi nějakou kloubní výživu?
a co nová robota?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:56
- Nahlásit
kejtlinkloubni vyzivu davam,chondrosulf400,ale uz je to geriatrik,tak co bych chtela,ze?nova robota,je tezkej humus,to je nadlouho,porad hledam praci psovoda,vis jak se to rika,kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji,no amina to taky dost bolelo,az chudak brecel,prave jsem uvazovala,jestli mu neco nedat,ale pak to zaspal a byl klid.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:59
- Nahlásit
nemethova5
sama bych jí taky nic nedala dal mi to vet a říkal, kdyby jí to hodně bolelo, asi jí to bolelo, protože brečela myšička moje šedivá.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:01
- Nahlásit
nemethova5
čauuuuu,tak číhni k paní lidce,narodilo se krásnejch 8 mímísek,z toho pár celočernejch ))))))
Atika
u nás vyžere dasty ,pak sindy a pak jdou oba hypnotyzovat na elišku,už je vodháním,bo vona si to maso odtahává od nich pryč a pak to hlavně v koupelně dožere,ale třebas skelet žere půl hodiny
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:02
- Nahlásit
kejtlinno nase mysicka cerna dnes urputne branil a hlidal az jsem se smala,hlidal si svojeho pesecka,co jsem mu sila na hrani,no myslim,ze je to dost boli po operaci,je to rana,ze?
|