| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:30
- Nahlásit
davidkova renata
vokaž jim ze zápraží Otíka..popadaj v letu a máš klit
že ti ho sem zase fláknu!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:32
- Nahlásit
Fifi
jako hodne, az do sklepa?
my sklep nemáme, takže na zásyp do nějaký hlodavčí díry - takže můžu směle napsat do spodní obytné části
Bebinka poblila sluníčko sedmitečný.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:33
- Nahlásit
Fifi
ty ja velmi milankuju
já ptáčky milánkuju jednotlivje. Když si na strom před barákem sedne pjetset krkafců, posílám je do prdele
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:36
- Nahlásit
gabifi
Když si na strom před barákem sedne pjetset krkafců, posílám je do prdele
krkafce posílám do prdele aji jednoho každýho zvlášt bo hnusně krákaj a navíc v zimě!!
jablunka
že ti ho sem zase fláknu!!!!
snat sem tak moc neřekla!
kachna_
Bebinka poblila sluníčko sedmitečný
úpa nerozumim týdle části příspjefku,ale to je tady asi normál
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:36
- Nahlásit
Mám další životem ověřenou zkušenost - banka mi odeslala na účet družstva ty dlužné peníze. Včera mi přišel dopis, že už jako teda odešly. Až potud je vše OK. Ale na výpisu, kolik banka poslala, jsou částky krácené o jakési další poplatky, o kterých už ovšem nic nevím, tzn družstvu přijde na účet o necelých 10 tisíc míň. Je tanm odstavec Srážky: úhrada za vystavení záručních listin, úroky z úvěru, úhrada za uzavření úvěrové smlouvy, tedy o 3600 míň. Na druhé smlouvě to samé, ale o 5300 míň. Takže ještě musím sehnat skoro deset tisíc a poslat je družstvu. Nemyslim si, že by mě někdo upozornil na to, že částka bude krácená o tyhle poplatky....k pokakání děcka. Fakt mě vůbec nenapadlo, že mi to z toho sundají, čkala sem, že to budu platit zvlášť.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:37
- Nahlásit
kachna_
Bebinka poblila sluníčko sedmitečný
A kolik má teď teček?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:39
- Nahlásit
davidkova renata
úpa nerozumim týdle části příspjefku
no sedim si tak s Lucinkou na kládě, uklidňuju si nervy po hovoru s O2 a najednou vidim berušku. Jééé, beruška, říkám si. Nad ní stojí Bebinka.
No a pak se Beska poblila. Myslim, že to berušce trochu zkazilo den
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:41
- Nahlásit
kachna_
beruška, říkám si. Nad ní stojí Bebinka.
No a pak se Beska poblila. Myslim, že to berušce trochu zkazilo den
))))))) blpko ))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:43
- Nahlásit
Fifi
něco veselejšího tam nemáš
no nemám bohužel a pak se do mě pustí celá žumpa jakej sem pesimista to je prostě můj smolnej život, neudělám nic.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:55
- Nahlásit
kejtlin
neni smolnej, jen se na to všechno až moc smolně koukáš.
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:57
- Nahlásit
jaro přišlo konečně i do hor, včeličky začaly lítat a ta naše magorka má zas celé odpoledne co dělat, chudáci včeličky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:05
- Nahlásit
Gerda
doře tedy výčet-nejdřív mi umřel táta pak starší brácha to mi bylo asi 8 let-oba v tom samém roce, matka si našla výše zmíněného debila v tu chvíli se mi doma přestalo líbit, v 15 jsem odešla dobrovolně na in ternát, po maturitě pracovala jako zootechnik po 2 letech se podnik zrušil, pak samý blbý práce o ničem, našla jsem si chlapa asi nejlepšího co existuje nicméně stal se z něj workoholik, mezitím těžký úraz pobyt půl roku v nemocnici, všechny moje zdravotní problémy kterých je mnoho nemůžou bejt kuwa náhoda, před 2 lety u nás řádili traviči psů, otrávili mi 3, potom co jsem dřela na staromáku vozila koňma turisty jsem si koupila barák-vzala mi ho voda po roce když jsem ho celej udělala a utopila v něm všechny prachy, druhej kde bydlím mi padá na hlavu-prachy ne opravu ani nemám ani bych je neinvestovala bo spadne asi do 15ti let-říkal statik, ted´ mě nic co by se sem dalo publikovat nenapadá, ale já myslím že to zatím stačí.jo a samozřejmě když umyju okna, auto, vytřu tak chčije to je naprosto běžný.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:15
- Nahlásit
kejtlin
Neco veselejsiho tam nemas, v repertoaru?
Hele, neber to zle, ale kazdej tady ma nejaky problemy, starosti, obcas smulu, nedejou se mu vesely veci atd.. Nerikam, vybrecet se tu, postesknout si, ale od tebe to je jedna depka za druhou, jen kdyz vemu dnesni prispevky.. Onehdy ti tu ladovala do hlavy pozitivni mysleni Biluse, marne, jak koukam.
Zkus si pro zacatek najit kazdej den nejakou peknou vec, ktera te zaujme - treba jako ty hmyzove, ktery me prdej, ale ptackove zase maji co jist a nemusim jim sypat do krmitka.. a zkus se propracovat k pozitivnejsimu pohledu na svet, nebo todle te jinak zahubi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:23
- Nahlásit
Fifi
to bylo jen vysvětlení jak mám "báječnej" život a tak to jde pořád, nemám nic pozitivního.
tak dneska je pozitivní nevím, když máš chřipku jako prdel tak nic pozitivního na dni asi nenajdeš, jó vlastně ale není to na dnešek na neděli jsem vymyslela akci na cvičák s názvem vítání jara-po výcviku se ožerem a posedíme seznámíme se víc s novými lidmi a mělo to velký ohlas-i u těch nových lidí, což jsem nečekala byli takoví jako odtažití moc se s námi nebavili
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:31
- Nahlásit
kejtlin
potom co jsem dřela na staromáku vozila koňma turisty
Fákt? Já taky, ale Němce v Mariánských lázních.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:31
- Nahlásit
kejtlin
máš to hodně těžký, to uznávám.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:36
- Nahlásit
AHOJ LIDI, OCHOČUJU PRÁVĚ PRASE, ZDÚRAZŇUJU ŽE ÚSPĚŠNĚ . Tak jsem se Monty naučil na HOP, někdy SEDNI a má 100% PŘIVOLÁNÍ-ano, čtete správně, narozdíl od našich psích svěřenců má prase přivolání na jedničku-musíme tedy mít v ruce odměnu, ale funguje. Včera dorazila matka ze zaměstnání, obtěžkána nákupem...Monty neváhal ani minutu a zapřel se do igelitek tak, že matce zůstala v ruce jen ucha. MÁME OCHOČENÉ SELE ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:39
- Nahlásit
impact
tak to možná znáš lídu jurášovou a radka klejcha.ti taky jezdili v mariánkách
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:40
- Nahlásit
Fifi
moment mám pozitivum, dneska bylo tak teplo, že mohly želvy poprvé ven
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:43
- Nahlásit
kejtlin
Už to,že dneska ráno ses znovu nadechla je snad pozitivní.To že si můžeš sednout k PC a psát sem,to že máš psy v pohodě a jiný a jiný věci.
Nesnáším Biluščino "mysli pozitivně" a to tak že velmi,ale tobě bych ho ordinovala 10x denně.
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
dneska bylo tak teplo, že mohly želvy poprvé ven
Vidis, ze to jde!
radkah
Ja chci videt foto prasete! A uz se nepere s doginou?
Gerda
Sem docetla ty peripetyje s bankama, to sou vychcankove. Co dortice vcera, ni vidu, ni slechu, vid?
|
impact
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Neznám, neznám. Byly tam dvě firmy, možná dělali v té druhé. Ale už je to taky z osm let zpátky.
My jezdili pod Petrem Pavlem, Lesy Mariánské Lázně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:47
- Nahlásit
impact
aha oni tam jezdili je to tak 15 let zpátky, ale nevím pod kým.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:47
- Nahlásit
kejtlin
mohly želvy poprvé ven
doufám, že za chvíli nenapíšeš, že ti je zašlápla KAO .
Uznávám, že má-li člověk rýmu, neexistuje ŽÁDNÉ pozitivum vyjma eutanázie.
Ale to co píše Fifi s tím jedním pozitivem denně funguje i mně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:51
- Nahlásit
kachna_
že zi je zašlápla KAO
ta tam může jako všichni psi jen pod dohledem-chybí tam plot, jsou v ohrádce protože by utekly a psi si jich nevšímají.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:52
- Nahlásit
radkah
někdo mi poslala meila, a v něm vycvičený prase, bylo teda vietnamský a umělo aportovat, dávat věci do krabice, zavřít tu krabici, umělo toho hodně.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:56
- Nahlásit
kejtlin
Aha, to muselo být pod Klesnilkou. Pod Petrem jsme byli ti, co to rozjížděli.
Šiš, zlatý to léta. Svoji maštal, svých šest koní, dva lidi na to... Oujeeee, hned bych se vrátila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 16:01
- Nahlásit
impact
myslím že mluvili o klestilový nebo klesnilový máš pravdu.
taky na to ráda vzpomínám, když se koně jednou tak splašili, že mi proletěli všechny křižovatky na červenou-to byl adrenalin.
ale nejhorší bylo, když jsme končili na konci sezóny a ten mráz to bylo strašný.já dostala nabídku jít dělat kočího znova, ale s mými zdravotními problémy bych tu zimu už nezvládla.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 16:07
- Nahlásit
kejtlin
Klesnilce kdysi vzaly čouda dva kočáry. To proto, že kočí byli věčně vylepení na lavce hromadně a čoudili. Ale docela šou jako. V poledne to vzali tryskem kolem kolonády.
My právě přes zimu makali s těma koníkama dál. Bylo to takové volnější, ale zaměstnání v pohodě. Nebýt tam s člověkem, s jakým jsem tam byla, jsem tam dodnes...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 17:57
- Nahlásit
To tu aspoň posunu, ať zaleze ta Klára
|