Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4095 . 4096 . 4097 . 4098 . 4099 . 4100 . 4101 . 4102 . 4103 . 4104 . 4105 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 08:45
- Nahlásit

ketty
Chyba v metrixe, ještě spím.

Jdu venčit toho buloše. Btw. nechce ho někdo?

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 08:45
- Nahlásit

impact a nebo najdi ty me ... Polepsovna-psu-larysek ...me si to uz pridalo tamten kontakt tam, pisu ale to neodepisuje ja myslela ze to ty to zas trapas

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:07
- Nahlásit

liska na pruskumu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:30
- Nahlásit

impact
ty jo,ten je pěknej! ale necííííí

Eire
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:41
- Nahlásit

Jsem jak po flámu.Žany taktéž,
Cora celá zmatená,vrávorající pořádala noční procházky do zahrady.Jenže u skleníku se vždycky zamotala a nevěděla kudy domů.Pak následovalo tlačení Corušky domů po nakloněné rovině.Cítím se jak po 6 fernetech.Ale srůůůstááá a Kačour zuří,protože na ni vidí a ona neposlouchá jeho příkaz :Cora čurat,Corááá čurat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:47
- Nahlásit

čau lidi, takže mi veterina nevyšla teda ona by vyšla, kdyby sestra co u nich skončila, dělala s nima v praze a je z prahy řekla, že se jí nevyplatí z prahy na mělník dojíždět, že si něco najde v praze, místo toho si našla ale chlapa co je z mělníka a bydlí u něj takže ji vzali zpátky, mám smůlu celej život, opravdu celej život, ale že tak zam*danou, vyje*anou, zas*anou, zku*venou to jsem netušila.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
jakou má kůži.
hnusnou?

Kecáááááááááááššššššš!!!!!!! Je to jiný než hladit psa chlupatýho,ale není to nic nepříjemnýho,navíc krásně hřeje.
patrně nikoho nepřekvapí ,že sem ráda ,mám nějakou jarní únavu a Otík je o poslední co bych tu potřebovala

TO MÁŠ ZA TO!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:59
- Nahlásit

jablunka
no do prdele už!! proč si nejdeš na faunu????????????? nebo tě tam už zachytil antivirák dyš si tam chtěla dát fotku Otíka??? nechtěl by se tady každej s každým třá pohádat, pak by se fšicíí urazili a nechodili sem a byl by tu klit!!
anebo písnu dědoj at tě vypne,todle je slušnej server a né nějaký úchylárny!!
du rači ven...

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 10:01
- Nahlásit

NAZDAŘ TRUMPETY
mám novou klávesnici nevypadávaj mi písmenkááááá

děkuji za přáníčka

davidkova renata
akou má kůži.
hnusnou?

náhodou se Otíka musím zastat má kůžičku jemňounkou a mooooc příjemnou

kejtlin
si našla ale chlapa co je z mělníka a bydlí u něj
nezoufej a vydrž má to dvě alternativy a) zůstane s ním a v dohledné době otěhotní nebo za b)rozejdou se. V obou alternativách budou potřebovat brzo náhardu a na koho si vzpomenou jako na první????? no přece na tebe

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 10:07 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
no do prdele už!! proč si nejdeš na faunu?????????????
Páč se mi ta nová ifauna nelíbí!
nechtěl by se tady každej s každým třá pohádat, pak by se fšicíí urazili a nechodili sem a byl by tu klit!!
Chybí ti to?
todle je slušnej server a né nějaký úchylárny!!
To říká ta pravá co skapala do zkumafky.

edit
Tímto děkuju Alekse za zastání se Otíka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 10:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

jablunka

JÉÉÉÉÉÉÉÉ HURÁ! OTIK JE TU!!

To říká ta pravá co skapala do zkumafky

bože to sem si poplákla

Mucholabka

Pani jedem na Štajny nach Berlin

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 10:15
- Nahlásit

Sem fčera nechytla tu Aleksu, že má svátek, takže dodatečně přeju šééééééééééééééééécko nejlépčíííííííííííííí Aleksičko, báseň ti dám votpoledne, až budu mít čas.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 10:31
- Nahlásit

Alexa
já nezoufám, čekala jsem, že se něco posere, mám absolutní smůlu celej život, tak proč bych ted´ měla mít najednou štěstí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 11:26
- Nahlásit

kejtlin
požádej je o dopporučení. Byli s tebou spokojení, byli, vyšlas jim vstříc, vyšla úplně maximálně. Třeba se ti to bude hodit. Jestli chceš, pomůžu ti udělat na jobs životopis.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 11:28
- Nahlásit

kejtlin
kterýže to byli? Od nás nedostanou ani korunu, budeme chodit jinam!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 11:35 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

kejtlin
Nezoufej, příště to vyjde, smůla nemůže trvat pořád!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:06
- Nahlásit

kachna_
byli to maradovi jsou na mělníku jak je alabama hotel, tak dozadu do těch domků je to druhá ulice doprava.
oni byli se mnou spokojení říkali, že by byli rádi kdybych chodila na brigádu, kdyby ta druhá nemohla nebo měla volno.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:08
- Nahlásit

kachna_
já mám životopis, rozesílám pořád někam, bud´ jsou problém 7 diptrií já blbec se vždycky přiznám, když se mě zeptají, ale na brýlích to není vidět-na sklech, nebo myslí, že když mi bude 31 tak budu mít za chvíli PéZetko, ale to nehrozí nebo by chtěli abych byla v práci od nevidím do nevidím-to zas nechci já, mám své koníčky nebo je to něco jinýho, ale děkuju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:14
- Nahlásit

makrel
smůla nemůže trvat pořád
my jsme se nepochopily, moje smůla trvá už od narození, takže mě bude provázet celý život, a je to bohužel tak, řekly mi to i dvě kartářky nazávisle na sobě, já teda těmhle věcěm nevěřím, ale trefily se.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:16
- Nahlásit

kejtlin
Myslím, že to tak není.Nikdo nemůže mít smůlu celý život, to prostě nejde. Uvidíš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jablunka
Chybí ti to?
né úpa,ale je to lepčí neš Otík,coš je ale f poctatě cokoli,že
To říká ta pravá co skapala do zkumafky.
eště si zapomněla jaxem jezdila na týrácích coby samolepka ,ale to bylo dyš sem byla hubená..gde já mohla bejt dybych byla nestloustla,ale zasej budu,držim zas tu dyjetku a vot fčera 2 kilíčka
kejtlin
pani neklesejte na mysli ani duchu,jednak se to může dovyvrbit a dvanak něco zlýho..znáte to..ten důvod nebylo to,že byste se jim nezamlouvala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:20
- Nahlásit

makrel
Nikdo nemůže mít smůlu celý život
tak já jo, kdybych měla vypsat v čem všem jsem měla smůlu tak nestačí stránky, to se nikdy nezlomí, proto nejsem ani zklamaná, protože jsem prostě věděla že to nevyjde, nepsala jsem to sem, byste se na mě všichni sesypaly že si mám věřit apod. ale to není v tom, to je prostě ve smůle.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
ten důvod byla smůla to vím, to nebylo protože bych byla neschopná to vím moc dobře jako ve spoustě věcí co mi nevyšli, trvá to už dlouho-vpodstatě co já pamatuju takže mě to nepřekvapilo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 12:57
- Nahlásit

kejtlin
tak piš do životopisu "dočasně chemicky kastrovaná"
Nemáš porád smůlu. Uteklé pesy se ti vrátily, máš psy, co tě milujou, nemusíš žít s rodičema. Máš novou brigádu ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:01
- Nahlásit

kejtlin
...máš věrného pásovce, to taky hned tak někdo nemá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:35
- Nahlásit

kachna_
dočasně chemicky kastrovaná
blbe
uteklí psi je náhoda, že se vrátili a nová brigáda mysleli tím jen občas, samozřejmě za prachy, ale tím jen přijdu o čas co b ych mohla strávit líp.a jestli mě milujou psi to nevím, s rodičema žít ani nemůžu od mých 14ti let, bo si matka vybrala, měla možnost bud´ já nebo ten debil a vybrala si tak co, pro mě tam už nebylo místo.
a pásovec je fakt věrnej, hned tak se mě nepustí , ale to je právě další smůla miliardy lidí na světě a zrovna já ho musím mít.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:56
- Nahlásit

kachna_
jo a když už jsme byly u toho bydlení, ta zřejmě opět dílem " št´astné náhody " mám za přímé sousedy ukrajince mad:

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:22
- Nahlásit

kejtlin
Cece, z tebe by chytil depku i naprostej optimista. Neco veselejsiho tam nemas, v repertoaru?

kachna_
Co ta propadla podlaha v kuchyni? jako hodne, az do sklepa? nebo si jen tak trosku "sedla" ?

All
Hmyzove uz litaj!!! Coz me sejri, ale na druhou stranu papanicko pro vlastovicky, snad uz brzo dolitnou, ty ja velmi milankuju.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:24
- Nahlásit

Fifi
Hmyzove uz litaj!!
Mám jich plný prádlo,asi jim voní aviváž.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:28
- Nahlásit

jablunka
Mám jich plný prádlo,asi jim voní aviváž.
vokaž jim ze zápraží Otíka..popadaj v letu a máš klit

musim makat,vy kreténim,uš nepište!

<< 1 ... 4095 . 4096 . 4097 . 4098 . 4099 . 4100 . 4101 . 4102 . 4103 . 4104 . 4105 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání