Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4095 . 4096 . 4097 . 4098 . 4099 . 4100 . 4101 . 4102 . 4103 . 4104 . 4105 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 14:58
- Nahlásit

PetraK
Šiš, tak teď jsi tomu nasadila korunu. Ty seš ještě vožralá, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 15:05
- Nahlásit

impact
Šiš, tak teď jsi tomu nasadila korunu.
vim
když už , tak už, ne?

Ty seš ještě vožralá, že jo?

praděpodobně asi nejspíš jo

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 15:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

PetraK
protože jsem tatar.
protože jsem tatar.
JÁÁÁÁ SEM FÁÁÁÁÁÁÁÁKT TATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
hele ale stačí že to napíšeš jednou nemusíš to táááák zdůrazňovat, stejnak to už všici vědijou

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 15:20
- Nahlásit

Alexa
hele ale stačí že to napíšeš jednou nemusíš to táááák zdůrazňovat, stejnak to už všici vědijou

to vono samo! Sem megaloman. tatar menagoloman. To pak vysvětluje proč sem skrz ten meloun poslala šéfovi těch 69 prázdnejch esemesek

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 16:11
- Nahlásit

Dnešek vyhlašuju státním žumponorským svátkem a tudíš teda po zbytek dne nemusíte dřít . Davídková mě sice zase seřve, že by stačilo dvacet minut, ale budiž

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 16:17
- Nahlásit

Biluška
Davídková mě sice zase seřve, že by stačilo dvacet minut,
Já myslím, že vzhledem k šťastným událostem dne povolí možná i hodinu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:08
- Nahlásit

Píseň na krásné odpoledne - http://www.youtube.com/watch?v=eMMENE5FfAs

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:22
- Nahlásit

Eire
Krasnej vohoz ma, Corusa! tak at si to neblemca a neosetruje, srusta a casem i zase tahne!!!

Biluška
Hele, ja vo tom furt dumam, jak se to stalo, ze Bonka vyskocila z auta? Kdyz byla za mrizi - to se prosmejkla nekde kolem mrize a otevrely se dvere a tradaa nebo z okynka? Cuby do kennelek nenaskladam, na to by mi byla i astrena caravan se sklopenejma zadnima sedackama mala (neb Sadlo, ze), mriz mam.. Majzla si davam, ale nikdy nevis, co se stane - jak je vidno.
A navic mam dycky na cubach voditko, sice zaply samozrejme na nestahovani, ale i tak, kdyby se nekde pak zamotaly - proste se mi honej v hlave myslenky.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:24
- Nahlásit

Fifi
Když se jí ten děda dostal do kufru, tak ho třá i otevřel. Tou ránou, ni? Uvidíme. Tohle mě netrápí, páč já jezdím jen emhádé.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:25
- Nahlásit

Fifi
Já vozím na zadních sedadlech, ale je fakt, že mám jen jednoho psa ato střední velikosti, když jsme vozili velkou fenu kdysi v kufru, tak jsem neměla dobrý pocit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:27
- Nahlásit

mám opět pozitivum, dneska jsem stihla dobrzdit, jinak bych sestřelila motorkáře, který si to svištěl, že mě nemohl ani vidět, jak jsem zabrzdila-vezla jsem 2 jezevce v kufru, tak se uhodili o zadek zadní sedačky nebo o mříž to nevím a lilinka má krvavou bouli jak kráva-ale jinak vypadá v pořádku.
jo a zjistila jsem, že B12 obsahuje chlorid sodný, a že bych si nechala narvat sůl-myslím, že je to sůl ,do svalu hm nejsem moc nadšená.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:27
- Nahlásit

Fifi
Byla v kombíku, za mříží. Ten děda do nás napálil zezadu, pomačkal zadní dveře, zámek nevydržel a dveře vylítly nahoru (oni byli takové, že jakmile se otevřeli tak šli samy lehce nahoru. Jsem si vždycky říkala jak je to super, že se s nima nemusím dřít . Než jsem se vzpamatovala, odepla pásy a vyběhla z auta tak Bona mizela v dálce.

Do kenelek je dát nemůžu, to by se mi tam nevešly. Nicméně už jsme vymysleli opatření pro podobné případy - holky budou jezdit v postrojích a vodítkama připoutaní k mříži. Takhle vozím útulkáče, nebo cizí psy. Aby mi nemohli vyskočit a zdrhnout při vystupování. Holt tak budou jezdit i moji.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:28
- Nahlásit

impact
Když se jí ten děda dostal do kufru, tak ho třá i otevřel. Tou ránou, ni?
Ni? Ja fakt nevim, ja nikdy nebourala ani nikdo do mne, navic mam predstavu, ze kdyz mi nekdo mrdne do kufru, tak ten se spis smackne dovnitr. Proto se ptam, ne coby rypani, ale kvuli zabezpeceni svych fen. Emhade bych se z nasi prdele daleko nedostala.
A ptam se az ted, kdyz je fenule halelujah zpatky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:34
- Nahlásit

kejtlin
Jsem ti říkala, že B12 děsně bolí tak co se divíš

makrel
V Amálce jsem vozívala velké psy v kufru (bez mříže, na volno) a malé na sedačkách. Pak mě nějak osvítil duch svatý a těm sedačkovým jsem nakoupila pásy. Ani ne měsíc na to jsem to s Amálkou vzala na EC HOMO u Šterberka rovně z kopce (silnice šla do zatáčky, my jsme si to zkrátili ). Můžu s klidem říct, že ty pásy zachránili život Orině a nejspíš i mě, páč jinak by Orina napřed zlomila můj vaz a pak se rozpleskla o přední sklo. V životě už bych psa na volno na sedačky nevzala, ani kdybych s ním měla jet jenom do vedlejší vsi.

Doteď řeším jednu věc - jakou nosnost má mříž co mám v autě teď. Povezu-li tam celou saň (což běžně dělám) tak je to 25 kg Bageta, 30 kg Rozárka, 12 Megy,10 Puma,18 Lilátko, 3*5 šeltie,6 Mia, 6 Texík, 15 Arman, 20 Ora. Když to se všema těmahle kilama švihne o mříž (kombík je skoro metr dlouhý, čili ti psi co budou nejdál od mříže naberou slušnou rychlost) udrží to mříž, nebo se zdeformuje a zabije mi děcka na zadním sedadle?

impact
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:34
- Nahlásit

Biluška
Nicméně už jsme vymysleli opatření pro podobné případy - holky budou jezdit v postrojích a vodítkama připoutaní k mříži.
Budeš takhle jezdit a denně je uvazovat třeba dvacet let. A až je po dvaceti letech jednou opomeneš uvázat, tak se to stane znova.

Pro jistotu si nechávám ty adresy uložený, taxe laskavě nestěhuj.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:35
- Nahlásit

Biluška
Ten děda do nás napálil zezadu, pomačkal zadní dveře, zámek nevydržel a dveře vylítly nahoru (oni byli takové, že jakmile se otevřeli tak šli samy lehce nahoru. Jsem si vždycky říkala jak je to super, že se s nima nemusím dřít
No hezky. Este, ze me se ty zadni zasekavaj nebo mi padaj na hlavu. Takze nastupujou bocnima - ale i tak, ste mi nahnaly stracha. Dik za osvetleni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:36
- Nahlásit

impact
Budeš takhle jezdit a denně je uvazovat třeba dvacet let. A až je po dvaceti letech jednou opomeneš uvázat, tak se to stane znova.
Jistě, to je ten lidský faktor prostě

taxe laskavě nestěhuj.
Nemám to v plánu

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:36
- Nahlásit

Biluška
Já mám pro psa pás a ještě je v takovém vaku, aby se nešpinily sedadla, zapíná se za opěrky.A o té mřížy by to někde mělo být, musí se dělat testy, ne na psy, ale na hmotnost zavazdel třeba, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:40
- Nahlásit

makrel
A o té mřížy by to někde mělo být, musí se dělat testy, ne na psy, ale na hmotnost zavazdel třeba, ne?
Ono je to na ní napsané. Je to tuším 1400 a nějaké drobné. Jenže já jsem na fyziku úplná pakovikuňa a neumím spočítat jak je to s pohybovou energií. Vím akorát, že se při ní ta hmotnost strašně rychle násobí. Že třá desetikilový pes gdyž ten metr letí tak nabere tu rychlost a působí mnohem větší vahou než ve skutečnosti má.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:41
- Nahlásit

Biluška
Jo, to se nějak násobí,ale ta vzdálenost k zadním sedadlům snad není tak velká.Fyzik taky nejsem

impact
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:45
- Nahlásit

Biluška
No a co ta druhá můra? Po návratu Lassie I. bych na zlepšení nálady prosila online Porod Lassie II.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:47
- Nahlásit

hm, stal se mi tak trochu trapas, celé odpoledne si smskuju s bývalým-dost dlouho bývalým, no a po několika hodinách-ne, že bysme si psali jednu smsku za druhou to ne, tak 2-3 za hod jsem zjistila, že si píšu s jiným bývalým-jenže s ním jsem si psát vůbec nechtěla

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:48
- Nahlásit

kejtlin
Kolik jsi měla vína/fernetu????

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:50
- Nahlásit

kejtlin
jenže s ním jsem si psát vůbec nechtěla
hele vem se za ruku s PetrouK

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:51
- Nahlásit

makrel
právě že nic, ale všechno tak sedělo-jméno, to že jsem mu cvičila psa, kterej umřel, ted´ má nový štěně, no jo no, ale prý mě moc rád uvidí, že bysme někde dali kafe

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:54
- Nahlásit

impact
No a co ta druhá můra? Po návratu Lassie I. bych na zlepšení nálady prosila online Porod Lassie II.
Porod zatím nic. Nýný se uklidnila, ustlala si v mé posteli a spí. Zaručeně čeká na noc, ji znám .

Si vzpomínám na její první porod loni na Silvestra (předloni teda, abych byla přesná). Jsme měli silvestrovskou vycházku s moc lidma, Nýna byla doma. Po návratu ještě psi lítali u nás na zahradě, Nýna ze všech nejvíc . Všichni se smáli a říkali "tahle dneska neporodí, pojď do hospody". Skoro jsem jim i uvěřila , ale Mášenek byl moc utahaný, že si teda chvilku spočne a pak za nima dojdem. Mášenek se natáhl na gauč a já do vany. Pět minut nato přiběhlo menší dítě a prý "mamko máš hned vylízt, Nýna rodí". Sem vzkázala Mášenkovi ať zklidní hormon a nasypala jsem si do vany voňavou sůl . Za patnáct minut tam bylo větší dítě a prý "Mášenek ti vzkazuje, že Nýna rodí, že máš HNED přijít". Poslala jsem ji do pryč a výslovně jsem všem zakázala mě otravovat a to zejména s tím, že Nýna rodí gdyž zcela jasně vím, že nerodí a připustila jsem si horkou vodu . Za dvě minuty tam byl Mášenek osobně a prohlásil, že jemu je to teda jedno essi Nýna porodí sama, ale že by si přál aby nerodila v jeho posteli Nestihla jsem se ani utřít, první štěně jsem porodila omotaná ručníkem . Ale v posteli to nebylo, přesun do porodny a do bedny jsme stihli

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:57
- Nahlásit

kejtlin
Tak to je hlavní, že tě rád uvidí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 18:09
- Nahlásit

makrel
no hele na kafe jít můžem a kdyby náhodou další kafe a bude mi hodně lézt na nervy tak už prostě nebudu mít čas

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 18:14
- Nahlásit

kejtlin
Však jo, pak napíšeš tomu druhému

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:04
- Nahlásit

děte dřít,vy lemry líný,furt byste jen slavili nějaký svátky a nejrači nemakali vůbec!!!!
biluše byla nesvéprávná dyš vyhlásila volno,to se dá pochopit a vy hnet zneužijete situace!!

<< 1 ... 4095 . 4096 . 4097 . 4098 . 4099 . 4100 . 4101 . 4102 . 4103 . 4104 . 4105 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání