Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4104 . 4105 . 4106 . 4107 . 4108 . 4109 . 4110 . 4111 . 4112 . 4113 . 4114 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:00
- Nahlásit

Biluška
ostrá slovní i ruční výměna názorů
Jako s Lukášem . Nebo se zbytkem domácnosti?

Šiš, uděám tiskovýho mluvčího - Lukáš krz Paw se zbytkem domácnosti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

pawLINka
Nevíte co se v poslední době kua děje????
hele to nevim,ale řikám ti jasně ,že je to úpa fšude pitchou ke zdi..prostě se to sere všem a všude..asi začla tadleta apokalypsa bo co..
PetraK
Jde vám - osobně vo matykáře, nebo tu češtinářku??
uš vo nikoho z nich bo sem se poučila vot bilušky
To máš z toho, že si vybíráš mezi úchylama . Nigdo gdo se dobrovolně věnuje takové pavědě jako je matyka nemůže být normální
má pravdu,přecedo!! a to eště nevíte,že byl k tomu tělocvikář
jako hyperaktíívní magor,něco jako pracovní drajvová malina,třá bježně jezdil na jeden zátach k matce do Znojma na kole..byl tam jen vo chvilku pozdějc neš dyby jel jako normální čék hromadou dyš přihlídnete k tomu,že mám ze školních let 2 těšký trojmata ,z nichž jedno je matematika a to druhý tělák(naštěstí sem byla brzo voslobozená úpa),jak to asi mohlo skončit,že jo..

BTW..co je to za příííííííšernýho kocoura???

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:14
- Nahlásit

davidkova renata
BTW..co je to za příííííííšernýho kocoura???
To je náhodou čananý bohatý kocour (asi)

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:18
- Nahlásit

Není to žádný trik, ale skutečná matematická úloha. Žáci 5.třídy v Anglii ji měli vyřešit při hodině matematiky. Když dokážete otevřít přiloženou tabulku, zjistíte, jak málo lidí ji vyřešilo! (nelžou, od roku 2007 je tam zapsáno 227 jmen). V autobuse se veze 7 děvčat. Každé děvče má 7 ruksaků. V každém ruksaku je 7 ve...lkých koček, každá kočka má s sebou 7 malých kočiček. Otázka: Kolik nohou je v autobuse?

Počet nohou je heslo na otevření Excelové tabulky, když není správná odpověď,tak se vám tabulku nepodaří otevřít. Když ji otevřete, přidejte své jméno, ULOŽTE a pošlete dalším.

V případě, že budete mít někdo pocit, že jste to spočítal, pošlete mi emila a já vám to počlu. Btw. stopujte si to. Mě to trvalo 4 minuty a 12 vteřin a to jsem ještě hledala propisku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:18
- Nahlásit

miishaale jo nerikam nic,akorat,ze to bylo vsechno honem,honem a rychle rozhodnuti,ja se vzdycky pro neco rychle nadchnu,asi tak nejak,jo a o fenu je radne postarano,jako nic nenamitam,jen konstatuji,ze jdu do vseho po hlave,nez se rozmyslim.
Ebonyja nic nenamitam,jen pisu,ze jsem se rozhodovala ze dne na den,jak pisu,do vseho jdu po hlave a vubec kolikrat nepremyslim.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:20
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,ja ti sice volala,ale nikdo to nebral,tak jak jste dopadla?ja nijak,mam poslat zivotopis a pak si me pozvou na pohovor,to jsou obstrukce tohle,fakt.jo a hajan slavi dnes deset let!!!!si to radne uzil hoch a amin s nim.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:23
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:30
- Nahlásit

nemethova5
nedopadla sem nijak..
Hajánkovi přejeme fšecko néééééééj!!!
impact
di s tou matikou do hajzlu,počítat to nebudu,co je mi do nějakejch nohouch!a co řidič,ten tam nebyl?? nebo je invalida a nohy nemá?

makrel
Člen
- Nahlásit

impact
To je na mě moc složité, takhle večer. Nad tím řidičem jsem taky přemýšlela

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:31
- Nahlásit

impact
Mášenek říkal 10990 + řidič. Ale trvalo mu to tři minuty a musel si na to vzít kalkulačku

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:31
- Nahlásit

A vůbec, do ruksaku se tolik koček nevleze!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:32
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,tak to me mrzi,nezoufejte,ja taky jeste nic poradne nevim,jinak hajanek moc dekuje a radne to oslavil,to ti muzu rict.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:34
- Nahlásit

makrel
A vůbec, do ruksaku se tolik koček nevleze!!!!!
přesně!!!!!!!!!!!
nemethova5
radne to oslavil,to ti muzu rict.
jaxe cpou
z čeho byl dortík?

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
makrel
Žádnej řidič, žádný nohy od sedaček.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:42
- Nahlásit

impact
Žádnej řidič, žádný nohy od sedaček.
no hele to je technicky dost divný né?? to jako stojej??? to musej mít ty batohy celkem dost těšký teda a gdo tu jízdu režíruje dyš tam nejni řidič???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:45
- Nahlásit

davidkova renatamama uvarila kureci maso a srdicka vsechny vnitrnosti kureci a udelal se takovy sulc a ja to jen nazdobila kokinama!jo cpou se cely den oba dva dychtive cekali na dort.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
to musej mít ty batohy celkem dost těšký teda a gdo tu jízdu režíruje dyš tam nejni řidič???
Mnohem divnější je, že se jim to v těch batohách neserve

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:48
- Nahlásit

Biluška
Mnohem divnější je, že se jim to v těch batohách neserve

ti řikám,že je to celý divný! a taky je divný že maj fšecky kočky tak stejně početný vrhy!! a proč je ty blpyk vůbec maj zavřený v batúškách??? tam maj mít maksymálně želvičku!!! nejni to tejrání zvířat náááhodou??!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 19:53
- Nahlásit

nemethova5

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:04
- Nahlásit

davidkova renatadobry,ne?jen mama myslela,ze mu tam z tech kokin udelam desitku?????

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:10
- Nahlásit

nemethova5
Panu Hajanovi posila slecna Sadlo mastny blemcanec a ja mu preji hooodne zdravi a trpelivosti s cernym sprateckem. Peknej dortik.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:15
- Nahlásit

Fifidikes pani!od slecny sadlo hajankovy pusinku,to si pry necha libit,no a cerny spratecek je na nej moc hodny a celkove posloucha,jo dortik jsem si dala i ja,je moc dobry,samozrejme bez tech kokin,ty by mi nejeli,ti dva sasci se totiz terorizujou navzajem jsem si vsimla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:19
- Nahlásit

nemethova5
suprovej dort, přejem se smečkou aby vypadal pořád tak dobře jako ted´

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:22
- Nahlásit

makrel
mazej na tachyjónový školení dějou se mi doma divný věci, padaj květináče bez příčiny, prádlo v pračce se nevypralo bo jsem tam zapomněla dát prášek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:23
- Nahlásit

kejtlincau,ja doufam,ze ten hajan co nejvic a nejdyl vydrzi,hajan moooooc dekuje.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:25
- Nahlásit

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 23:03
- Nahlásit

nemethova5
sice uplne pozde, ale taky moc gratuluju, vidis, muj pes by mel taky
desaty narozeniny, jenze uz neni
nebudu popisovat jak ty slunecni erekce pusobi v mem okoli,
snazim se na to nemyslet a bejt POZITIVNI, ale je to teda drina,
dneska mi strasne vynadala pani s uplne nepricetnym yorkem na flexine,
kterej se vzteky skoro vypruzil pod auto, jsem se dovedela, ze vlastne vubec nesmim na verejny prostranstvi, s takovym velkym cernym zlym psem, sem ji rekla, ze ma kliku, ze se mnou nejni moje kamaradka LucYnka se svym krokodylem, to by ji asi praskla ta nejdulezitejsi cefka
Zasadila jsem do skleniku 6 rajcat, bohuzel tam vlezly kocky, asi jim ty rostlinky nak vadily, v bazenu zacaly zaby pracovat na nevymreni zivocisneho druhu, rvou celou noc a pres den chrapou, hajzlyne
asi zrusim ekologicky bazen a napustim ho chlorem, to je nauci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 23:17
- Nahlásit

leyendadiky pani,tak to je mi lito,myslete opravdu na hezci veci,ja jen doufam,ze ten hajan aspon dva roky vydrzi,no blbeho jorksira jeste s blbejsi pani jsme taky potkali,taky byla pani moc nakvasena,jeji pes jecel jak sirena,ze si dovolil k nemu maly ctyrmesicni amin vubec cuchnout,jsem ji rekla,at je rada,ze k ni necucha hajan,bo by ho asi vdechnul.no jo rajcatka,ty ja mam rada ve vselijake forme,kocicky micurinovali jak rano amin,ten mame dnes presadil palmu!a zabicky ty ja milankuju uplne,zaby,ropuchy skokani atd.,to je moje krevni skupina taky.to ja radsi ekologicky koupani mezi pulcama.

<< 1 ... 4104 . 4105 . 4106 . 4107 . 4108 . 4109 . 4110 . 4111 . 4112 . 4113 . 4114 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání