| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 18:52
- Nahlásit
Fifi
rekni lucynce iksty, ta veme flusacku, Honzika a tyc a predvede to tem amaterum, jak se to ma delat!
tojo a bude mít prokouslou druhou ruku bo nohu
Eire
bude dobrá, bude dobrá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:00
- Nahlásit
já těd začala číst hrůzostrašnou knížku,přes den je to taky vo hubu a v noci je to ještě horší,jsem včera se bála jít na hajzlík....
ale myšlěnky mi dávaj abych to četla do konce a tak už mám skoro čtvrtku přečtenou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:02
- Nahlásit
brezen2008
Čáu co čteš za knížku?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
čauuuuu
pošlu radší mejlem....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:09
- Nahlásit
brezen2008
pošli mi to na zasmam zavináč seznam.cz
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
máš to tam
tak psiska snědli,kuřecí mleté a krky s rejží a jak mlaskali
dokonce eliška řeže už všechno ))
jenom jí to vše trvá přes 20 minut,než to zblajzne
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:19
- Nahlásit
Tak tohle e současný stav
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
Eire
To je bobule zabobusena. Voni jsou dycky taaak bezbranny, po narkoze.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:44
- Nahlásit
Alexa
Díky a Tobě dodatečně pac a pusu k jmeninám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:44
- Nahlásit
brý večír,kreténi,uš něgdo fibriloval???
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:45
- Nahlásit
Eire
medvidek prikryti je silna jako silna ne jako silna jako Sadlo, taky to zvladne
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:51
- Nahlásit
Mathea
je silna jako silna ne jako silna jako Sadlo, taky to zvladne
Tak z tohodle už se nevykecáš.
Alexa
Paní vy ste Lvice???Sem nějak přehlídla,že máte meniny,tagže se vomluvuju a dodatečně přeju fšechno nejlepčejší.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:53
- Nahlásit
Fifi
Jj přesně,ale už začíná registrovat sousedovic uřvanýho ovčouna a uši jí lítaj jak Agátě ze Skřivan(pssttt a za to může Fifijová,že ji máme mrchu jednu teroškovou doma)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:55
- Nahlásit
Eire
Agátě ze Skřivan
dej sem tu zubatou, ta je lepci.
jablunka
Tak z tohodle už se nevykecáš.
To prehnala, vid?!! si to s ni vyridim ruco fuco, asi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:55
- Nahlásit
Eire
Agáta vypadá jak myšáček kuchaříček Emilek.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:03 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:08
- Nahlásit
Eire
vona se takle směje?????,
jestli jo,tak tohledělá eliška,jí furt říkám- aby ti nevypdali žuby a vona je vystrkuje jak magor
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:08
- Nahlásit
Eire
Tak teď už tak nevypadá.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:09
- Nahlásit
brezen2008
Jj směje se,ale dělá to hlavně když čéka vzbudíí a mele u toho ocáskem
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:12
- Nahlásit
jablunka
Pak si vezmi zvíře z útulku,vůbec nevíš esli se zubí nebo mračí a hlavně!!co myslí vážně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:13
- Nahlásit
Eire
a hlavně!!co myslí vážně
Vůbec bych nechtěla v tý chvíli vědět co si myslí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:14
- Nahlásit
Eire
tak eliška to dělá skoro furt,hlavně když jdem ven,to se kroutí jak magor a pak když se lísá že si chce hrát,teda hrát znamená že natahuje ti prdlí nožky před sebe a natahuje se při tom a zárověn se při tom směje,ještě jsem to nestihla vyfotit a dělá to jenom když tu nikdo jinej není
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:15
- Nahlásit
Eire
Ona je na tech fotkach ockliva skorem jako pan Otik.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:13
- Nahlásit
Super, tak sice mám botu (hurá), ale zdražili mi pojistku na vozejk (jen tak, bez důvodu) a propadla se nám podlaha v kuchyni.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:18
- Nahlásit
Jenom procházím,
přeju fšechno nejlepší k narozeninám těm co mají narozeniny, fšechno nejlepší k svátku těm co mají svátek, brzké uzdravení Sádlu roku i gdyž nevím který z Erininých psů to je a co mu vlastně je, ale to je v zásadě vedlejší, hlavně ať se uzdraví. Jdu spát, dobrou s kobrou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:25
- Nahlásit
Biluška
Jdu spát, dobrou s kobrou.
Spíš s kobrou? Já s mambou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:36
- Nahlásit
Kurva to byl den... Takovej jsem dlouho neměla... Opět jsem se utvrdila v názoru na některé lidi. Bohužel to není moc pozitivní...
Ale dozvěděla jsem se o sobě zajímavou věc. Mimo jiné jsem i primadóóna.. Jj, primadona... Možná tak co háže hnoje a dojí kozy.
Nejvíc mě urazilo to, když byla Delinka nazvána bílou krávou. O mně ať si říká co chce, ale na psa ať mi nešahá...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:43
- Nahlásit
impact
sorry, že jsem neodepsala na vedlejší fóře, ale stala se mi hrozná věc-jsem na pc a najednou mi spadly brejle s nosu, zlomila se nožička-taková ta hokejka, já 7 dioptrií, nasadila jsem brýle a šla k autu, že dojedu do optiky-měla jsem píchlý kolo u auty, tak jdu za sousedem at´ mi bud´ půjčí auto nebo mě odveze, ten když viděl, že mi brýle co chvilku padají, tak že mě odveze, v optice řekli, že to nejde spravit-musela jsem si koupit nový, protože náhradní nemám, dala jsem za ně 3800+560 skla, protože musím mít brýle nad 3000kč kvalitní, jak mám silný diptrie tak je tam velký pnutí, udělali mi to teda za hodinu bez příplatku-lítala jsem po optikách kde to jde, všude mi řekli za týden, dojedu dom,soused dofouknul to píchlý kolo a já jela na přezutí ze zimáků na letní, minule mě to stálo 180kč a ted´ 560kč ptala jsem se jak je to možná že ještě před několika měsíci to stálo tak a ted´ tolik, mi řekl, že předtím to dělala sám, že ted´ má zaměstnance, takže mi zbylo do 15.4. 500kč, jsem v prdeli, mrazák, brejle, kolo operace kýly tak s tím jsem počítala, vyčištění zubů u 2 psů s tím taky, něco stála léčba krysařičky asi 1200kč jsem v prdeli absolutně, ještě že mají psi co jíst, ná si budu muset půjčit od dědy, jinak nevím co bych jedla, za co jezdila apod, ještě jsem mu neříkala, půjčila jsem si od něj jen jednou asi před 5ti lety a do koruny vrátila, ach jo.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:55
- Nahlásit
nemam cas Vas docitat, tak jenom hlasim, ze mam dalsi kocku, jmenuje se Maruska a pro zmenu po Babete a Misce ma vsechny nohy v poradku
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:59
- Nahlásit
kejtlin
....ber to tak ze nejsi jedina v haji...
|