Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4086 . 4087 . 4088 . 4089 . 4090 . 4091 . 4092 . 4093 . 4094 . 4095 . 4096 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:23
- Nahlásit

miisha
dojdu dom a vono co? no puchejř zas vylezl! debil jeden
no tak samosebou todle přesně bylo u nás taky!! eště sme na to nadávaly! ale ted budu muset jít zas a zmoknu asi zas,až dorazim dom,zas bé svítit,to je jak u blbejch na dvorku todleto

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:36
- Nahlásit

Čus lidiové. Neumíte někdo udělat logo na estranky, prosím?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:04
- Nahlásit

kachna_
je to možný, nemoci těla vycházejí z nemoci duše.
kočárek je durch, dneska ho venku moc neusušíš

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:13
- Nahlásit

čau,tak dneska hjsme trénovali s kámoškou,jako jde mu to,jenom do aportu,tam pak už nic jiného nechce dělat ....
držím bilušce tlapky

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:25
- Nahlásit

cau, je mi strasne lito Bilusky, doufam, ze se Bonbon brzy najde, si to ani neumim predstavit, jak ji musi bejt

Ja byla s psikem behat po plazi a ucit ho lizt po kamenech, jke docela sikovnej

brezen2008
do aportu,tam pak už nic jiného nechce dělat ....

cinku? Ten muj bude balonek nebo cokoliv aportovat do posledniho vydechnuti, ale cinku zrovna ne, to je pro nej "robota", asi jsem
nekde udelala chybku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:44
- Nahlásit

leyenda
já to popíšu:
udělá vše,sice u toho se klepe a i řve,ale udělá,sice jde třebas u nohy,ale nejde jak má,tak si ho srovnám,pochopí,jenže jdu pro aport a šílí,řve,klepe se vo 100% víc a nic jiného nechce,než ten aport,peška,tak dám povel sedni,hodím aport a řeknu,nekřičím,aport,dasty řve,letí jak magor,zavolám kemě,zatím,dasty přinese a přesedne krásně,sice peška žmoulá,ale vydá,jenže ho pak neukočíruju....
prostě nevnímá,nesliší,zkouším,dát peška zas za sebe nebo na místo,ale už ho neukočíroju.... zatměnej mozek a nehneš sním,až po chvíli,ale na to mi rozhodší nebude čekat....
takže tam to bude za 0 bodu,no neva

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:46 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

impact jak logo co presne myslis ??? to co mam ja nahore ?,
http://www.psi-polepsovna.estranky.cz/
to umim ja si stranky delam sama coz je videt na te cestine

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:49
- Nahlásit

leyendabrezen2008 no me dvakrat utekl pes pri strelbe a jednou se hledal taky dyl takze asi vim jak ji je a to jed es jako clovek lita nespi premejsli hruuza a to se mi ztratil v praze u hlavni a york to uz sem koukala i na mastne fleky na silnici kolejich no mazec nastesti se nasel naky lidi ho meli doma a zavolali do utulku kdyby se nekdo schanel, todle nikomu nepreju zazit to je opravdu des .....taky ji drzim palecky jinak neska liska byl na prochajde chii to byla socializace hodim pak fota

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:57
- Nahlásit

ketty
jak jsem už ti psal
mě by jeblo......

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:00
- Nahlásit

brezen2008 nooo ja byla taky total mimo to ej fakt strasny proto ja sem na psi opatrna ale nekdy se clovek stejne nevyvaruje at je opatrny jak chce ....myslim treba to ze je ani nenechavam samoty na zahrade aby je nekdo neotravil a porad ji prochazim ...jeste ze nema 3hektary ja jednou nasla jed na zahrade teda pytlik od nej a od te doby je nenechavam samotny tam bojim bojim o ne

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:05
- Nahlásit

brezen2008
ketty

no,mne se to jeste nikdy nestalo, ze se mi ztratil pes, jednou jsem okamzik (15minut maximalne) postradala kone a byla jsem uplne bez sebe, ale jednoho psa mi otravili, takze od te doby jsem dost
paranoidni

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:42
- Nahlásit

ketty
Jo jo jo. To je vono. Potřebovala bych něco na russelly v nouzi - www.russell-v-nouzi.estranky.cz

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:55
- Nahlásit

Ahoj, mrazák " zanussák " už maká v kuchyni i maso mám už zpátky doma, jsem slabá jak moucha, jsme nemohli ty mrazáky urvat-teda já, ten můj starej je strašně těžkej a já fakt nemám sílu jak mi je blbě, kamarád do něj dokonce koukal, jestli není plnej my jsme ho tenkrát nesli 2 lidi ale to jsem byla fit, ten novej, není teda novej na ten nemám, ale zánovní a zachovalej byl jak pírko ale ted´večer jsem nemohla zvednout z aute bednu s masem.

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:12
- Nahlásit

impact klido pomuzu

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:17
- Nahlásit

leyenda no to celkem chapu ....sem na tom podobne nastesti zatim ve smecce neodeslonic na otravu ...jeste to stacilo ze mi pitku oddelal rakovina to byla rana pod pas a velkaa to byla pani cuba a neni pes zatim skterym bych si tolik rozumela ,a hlavne pit je pit to jeho srdicko a laska k panovi to je nenahraditelny rvala sem mesic v kuse ikdyz jako lek sem dostala buddyho hned druhy den neb den co sem prisla o laru sem se sesypala tak trosku mazec ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:28
- Nahlásit

ketty

no, me v lednu umrel v skoro 10 letech pes na DCM, a porad se s tim nemuzu srovnat, byl to pes, co mi doslova cetl myslenky,
takovou telepatii jsem predtim nikdy se psem nemela a asi uz mit nebudu... vsichni do me huceli, at si honem poridim stene, ze se stim lip srovnam, ale nemyslim, krome toho mam 14timesicniho "pubertaka", je na nem jeste spousta prace, jeste tak rok nejmin pockam s novym prirustkem

Ty mas smecku michanou? ruzne rasy, psi, feny?

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:41
- Nahlásit

ketty
A co k tomu ode mě potřebuješ? Fotky kdyžtak volně k dispozici na www.impact.rajce.net

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 23:40
- Nahlásit

cus zumpounci, Deniska me zaluje pro pomluvu tak nevim jestli se mam smat nebo plakat Bozinku to je blpka.
Hlavne, ze vsechny ty svinstvaco dela se zviraty nikdo neprosetri. ach jo

impact
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 00:13
- Nahlásit

Luci me jsi rozesmala. A to ti tim vyhrozuje? Bud v klidu. Jednu takovou zalobu na me jsem resila s pravnikem. Musi ti dokazat tolik veci, ze si to ani neumi predstavit. Aby ji to k necemu bylo.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 00:15
- Nahlásit

impact
no prislo mi mailem totok

Paní Ivanková,

Píši Vám oznámení z emailu Toulavých Tlapek a uvědomuji Vás o tom,
že jsme předali Vaše pomluvné komentáře všude na internetu policii podali jsme na Vás žalobu abyste věděla že to není anonymní oznámení a od kaho poškozeného to je a nebudeme jediní.
Zařídíme, abyste neměla přístup ke zvířatům, jelikož jim svým jednáním ubližujete.
Jestli se chcete omluvit a přestat škodit, máte možnost. Ale již to není nic platné, měla jste na to dost času.
Nepřemýšlíte dopředu, tak se nedivte.

A. Prokůpková,
jednatel os TT.

---
neminim si z toho nic delat neboj ona vyhrozuji zalobami na vsechny strany a i kdyby se to zaclo prosetrovat vyplavalo by na povrch spoustu veci o kterych opravdu nechce aby na povrch vyplavali

impact
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 00:25
- Nahlásit

Uz to ctu vedle. Makakr.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 00:29
- Nahlásit

impact
jj je s ni s holkou docela sranda

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 06:22
- Nahlásit

Nemyslete si, že dneska nebudete dřít

lucYnka XIII
Si vzpomínám jak mě žaloval pro pomluvu Efas a Šíblová . Ti fakt došli tak daleko, že to podali na státní zastupitelství. SZ to hodilo policajtům k prošetření. Policajt vyzval Úlehlu, coby jednatele Efas, aby dodal nějaké podklady a dokázal kde a co jsem teda pomluvila. Úlehla řekl, že v pondělí, ovšem nespecifikoval které . Po měsíci policajt znova žádal. Opět se dozvěděl, že hned v pondělí. Po třetí žádosti (cca půl roku) přišel za mnou, zazvonil mi neofiko u dveří (v civilu) a PROSIL mě, ať s tím něco udělám, že on má lhůty do kterých musí případ uzavřít. Tu lhůtu už několikrát překročil, státní zástupkyně mu jde po krku a on bude bez prémií . Tak jsem na něho byla hodná a všechny ty podklady, ve kterých jsem pomlouvala jsem mu sama na sebe podala . On to prostudoval, pročetl, pozval mě k výslechu a tam jsme dvě hodiny řešili co udělat s Šíblovou a jak jí zakázat "pomáhat" .
Takové docela vtipné tr. oznámení to bylo

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 06:36
- Nahlásit

Biluška
lucYnka XIII

neuveritelny, co se tam u vas deje, ale hlavne, ze se psum nesmi kupirovat usi, to to zvireci utrpeni zakonodarce nesmirne osetril...
Neznam vsechny detaily, jen co si tak prectu, ale je mi na bliti

Bilusko, preju ti moc moc, at uz ji mas dneska doma

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 07:16
- Nahlásit

impact jojo fota a heslo k te strance musim se prihlasit do ni abych to mohla vlozit jinak to nejde jo a nazev tech stranek chii, a vedet priblizne jake foto tam chces a ja ti to tam hodim posli meilem leyenda jojo ja mam 3 NO 2 krizence 1filu ....
nekomu nepomaha poridit hned druheho pejska, ale me joo neb clovek prijde na jine myslenky ,a ma nejakou praci ja mela jeste ketty ale ta me moc nezamestnala a hlavne ji to vzalo taky den nez sem ji donutila se vycurat a najist a podobne byla na laru dost vazana a lara odesla doma ona porad cekala a lezela kdy lara vstane a pujde ven..ikdyz uz tam nebyla.za to mali badik ten me zamestnat umel ,jako mela sem radost z nej ikdyz sem si ho nechtela pripustit k telu o to vic on se snazil ,takovi stene sem nezazila uzasny to tvor..ikdyz kdyz me polovicka nalozila ze nekam jedem neb sem byla jak telo bez duse a sedela a cumela , tak sme netusila a nejednou 13 stenat okolo me to mi zvedlo naladu ikdyz chvilema se mi chtelo brecet mezi tema drobeckama ..a pak sem si vybrala ulicnika co ke mne nechtel a porad behal za maminkou a tak jak behal za maminkou beha dnes zamnou ale lara to neni ..presne ona taky vedela kdy co ani sme mluvit nemusela delala co ma atd ona by i za me dejchala kdyby mohla
ja za ni taky ale nadory od krku dal stim se pere spatne byli ji pouhy 3roky ....ztoho dva roky mi vet a ne jeden ze zvetsene uzliny joo houby ja mela pravdu ....a v tom stadiu v jakym to bylo uz to neslo dat pryc nic ..to sme byla u hercika a ten mi potvrdil to co ja tvrdila uz naky ten rok...a daval ji nanejvis pul roku ...moje krasavice ma porad misto v mem srdicku

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 07:47
- Nahlásit

ketty

je moc pekna, musi to byt rana, ztratit ji ve 3letech, ja si porad rikam, ze muj pes se dozim na dnesniho dobrmana jeste pomerne slusneho veku a co mi pomohlo nejvic je to, ze se netrapil, prisli jsme z prochazky, normalne by se napil a sel odpocivat, ale ten den byl porad nalepeny u me, ani napit se nesel, dovedla jsem ho k pelisku, sedla si k nemu, on lehnul, vzdychl a byl pryc...
mlady pes na nej byl taky hodne fixovany, o to neni, ale ja mam spoustu prace a nedokazala bych pri tom vsem cvicit 2 psy najednou a mit 2 dobrmany, co rostou jak drivi v lese, si nemuzu
dovolit, mam deti, kone, to by nemuselo dopadnout dobre

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 07:55
- Nahlásit

ketty
leyenda
Helle,vy dvě , co si to nechat, až se BonBon vrátí?

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 07:57
- Nahlásit

kachna_
mas pravdu

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 07:58
- Nahlásit

ketty
Je krásná, vypadá trochu jako E.T. . Taky jsem měla pitbula (no možná staforda, to mi původní majitelé neřekli a asi to také nevěděli). Úžasný psi. Škoda, že se "nedělaj" dlouhosrstý.
To je jediný plemeno, který mám povolený jako pejska na dožití. Až nebude Hasky a počet našich psů se znormalizuje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:04
- Nahlásit

čus kreténi
apsolutně nestíhám,zákas psaní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aleksááááááááááá
má dneska sváteček,tak fšecko nejlepčí!

<< 1 ... 4086 . 4087 . 4088 . 4089 . 4090 . 4091 . 4092 . 4093 . 4094 . 4095 . 4096 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání