Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4086 . 4087 . 4088 . 4089 . 4090 . 4091 . 4092 . 4093 . 4094 . 4095 . 4096 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:09
- Nahlásit

kachna_ jasneee ted jen vesele sem liskovy prave vyndala vydesinfikovala stehy je veseli hravi nadale a krasne drzel klucik vypada jako by byl plnohodnotny kluk ikdyz smecka porad cucha co to zac a nak moc nechape chii .ale uz spolu pekne radej na zahrade a litaj sem rada ze se tak rychle zžili jako by sem patril odjakziva

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:13
- Nahlásit

kachna_
joo lara mela uzasny vyrazi mam i foto kde vypada jako pit a ne takle ale todle jeji foto miluju jako ona takle vzdy pozorovala v aute jestli se jede dobre a kudy no znormalizuje pocet psu ja vzdycky rikam ze uz ej to posledni a vzdycky neco pribude z polepsovny zacina byt azil asi se budu muset prejmenovat ale jeste tomu necham cas ...jeste upravy na domku kotce pak mozna miniazil k tomu a to co bude zlobivi kousavi tu srovnam pokud to pujde a bude to v mich silach aby to mohlo jit dal , jen doufam ze to nebude pokazde jak s rafaelem ale je fakt ze agresivni pes teto vahove kategorie jako je fila se udava spatne a pritom je to takovi milacek ..

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:18
- Nahlásit

leyenda joo to hezky odesel no me lara odesla taky v ruce.... nak sme to tusili obe ..ale i tak to byl des.... no to joo verim tak ja jak pracuju se psi vesmes sem porad doma tak na to cas mam kdyz necvicim klienty blbnu se svejma drobeckama nebo s internima ale ted s rafalikem neb pro interni psi zabira misto ale rozhodne se nenudim

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:40
- Nahlásit

Alexa

pani, fsechno nejlepsi a tady
mate spoustu kytek a jarni pohody

impact
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:56
- Nahlásit

ketty
Máš poštu.

Jinak dobré ráno vietname. Potřebuju jít venčit psy a mám jich moc a málo ruk. Necete jít někdo se mnou? Fakt nevím, jak to poberu.

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:57
- Nahlásit

impact ok diky juknu pak nak to poresim upravim zkouknes reknes kdyztak se pozmeni neni problem ...ale nerikam ze to bude hned dnes do hodiny ale juknu na to

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:15
- Nahlásit

alexa vše nej

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:34
- Nahlásit

Dobrý den lidičky. Už několik dní jsem se vůbec nedostala k netu. Je toho nějak moc. Hodně moc. Mega moc... Všechno se sere...

Včera večer jsem sem šla jen na skok, abych se podívala, že Bon se našla, ale vono nic. No z toho jsem byla hotová...

Moc na Bilu myslím, škoda, že nemůžu jinak pomoct...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:51
- Nahlásit

Alexa
Vše nej.

Zabiju malýho hodnýho pejska na dožití.
Šlohla mi botu. zase.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

krásný jarní den
všem moc děkuju za přáníčka.
Včera mě moc potěšil nový fík, když jsem ho upozorňovala, že si Baruna přetáčí figuranty a všichni nadávaj, tak povídal, že jsou to paka (tedy použil kapku silnější výraz) protože to co dělá je intenzivní blokování a všici se to snažej čokli naučit a ona to umí sama od sebe mooooc pěkně

kachna_
Šlohla mi botu. zase.
šiš tak už jí konečně kup vlastní nééééé

davidkova renata
už se k tobě donesla nová info o sobotě?????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:34
- Nahlásit

Alexa
já to chi taky vědět,já měla je t se gerdou kvám,aby si to tam dasty vočuchal

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Alexa
šiš tak už jí konečně kup vlastní
ale vona chce ty moje a vždycky je někam schová . (s touhle mi zdrhla na zahradu, což už je při velikosti naší zahrady problém). Zřejmě vděk, že jsem si jí vzala z útulku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:23
- Nahlásit

aleksááá
du ti napsat emila..nevim nic
kachna_
copa dělá psíček na dožití?? kampa si ho zahrabala?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:32
- Nahlásit

RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

aleksááááááááááá
má dneska sváteček,

Milá alekso, šécko nej a páč prachů neni nikdá dost, tak Ti posílám tudle kytku

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:39
- Nahlásit

davidkova renata

jen tak O.T.

Celou zimu mi bylo líto zvířat. Když jem přijela v sobotu na chalupu, veškerá lítost mě přešla. Pozabíjeli - to se totiž nedá jinak říct, protože je to pro ty stromy a keře fakt smrt - celou zahradu. Čert vem prachy (pravda nemalý), čert vem, že začínáme znovu úplně od nuly, ale ty stromy a keře jsou opravdu po smrti, protože je obrali komplet o lýko, což je prostě rozsudek smrti. A přitom tam měli kde brát z jinýho, měli tam nechaný prořezy.
Co bylo na louce je netknutý, nalezlo to všechno frontálně na zahradu a tu to komplet převálcovalo. V životě jsem neviděla tolik zaječích bobků v ploše , fakt celá zahrada komplet probobkovaná . museli se tam nastěhovat zající z celýho okresu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:40
- Nahlásit

PetraK
Psala sem ti vedle do tématu......nemohla bys to o Bonce hodit na zvířetník?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:43
- Nahlásit

PetraK
museli se tam nastěhovat zající z celýho okresu.
měli asi sjest,no...to víš,bohatej raut je záklat,se naučili vot našich polytyků asik
no je to k nasrání,to jako chápu.ale vem si co všecko sme jim vzali a zničili my lidi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:44
- Nahlásit

Čau žumpo, goša po kýle je v pohodě, vrhla se na granule, ale trochu si toho všímá, asi jí dám bez milosti límec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:54
- Nahlásit

davidkova renata

se naučili vot našich polytyků asik

měli se poučit spíš na naší domovní schůzi, tam nikdy nikdo nepříde (a pak nadává )

ale vem si co všecko sme jim vzali a zničili my lidi

šak já vim. Ale víte, on je to opravu hroznej pohled- nepřehánim- a víte, že ty stromy a keře to maj odepsaný. Je to taky živý. , prostě umíraj
A navíc fakt měli brát kde jinde (myslím na ten nechanej prořez) a navíc, tam jim kousek od nás myslivci nosejí, starají se o ně. Kdyby aspoň vzali třeba jen po částech, ale ne to vzít komplet v cca metru všechno, všechny kmeny, všechny větve, na kost. On každej rok byly ztráty /a vždycky na těch nejvzácnějších věcech) a to jsem prostě tak brala, ale teď je to opravdu totál vždy bez možnosti, že by ten strom či keř měl minimální šanci aspoň třeba obrazit. Muselo jich tam fakt bejt strašně moc, páč zahrada je v ploše prostě komplet probobkovaná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:55
- Nahlásit

kejtlin
goša po kýle je v pohodě, vrhla se na granule
toš to je velmi gút))))))))))))
PetraK
helejte mi ešče napadlo,že voni vám to ty ušácííí taky mohli udělat naschvál! Jako za to,že ste se furt stupidně radovala z debilní zimy.Páč já se neradovala,navopak, a žádný vokousaný stromky nemám!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
žádný vokousaný stromky nemám!

potíž je v tom, že nemáte ani ty stromky. Dyš nepočítám ten vánoční

tetkon jsem přemejšlela k čemu to tak přirovnat - je to stejný, jako když liška vlítne do kurníku a totálně ho vymydlí a všechno to pozabíjí. úplně stejně to vypadá na tý zahradě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:03
- Nahlásit

PetraK
potíž je v tom, že nemáte ani ty stromky.
to bysem sem netahala,neřešte detajly..mám vokousaný stromky? Nemám! čili dle mýho je to jasný
P.S. stromek vánoční mám samosebou umělej bo živejch je mi líto.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
mám vokousaný stromky? Nemám
št´astná to žena, u nás na zahradu chodí srny-tři, nejdřív chodili k sousedům, ale ti tam nemají zeleninu, takže se natáhly k nám, okousaly papriky, květák, zelí, kedlubny sežraly i se spodkem, a hrách, jsou to svině doufám že letos si najdou jiný útočiště, zřetí rok po sobě už je nechci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:32
- Nahlásit

kejtlin
u nás na zahradu chodí srny
no u nás pod panelák zajícííí nebo králícííí nebo co to je a srny sou asi 300m vod baráku,ale do prvního patra se nevydrápe ani jeden

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:35
- Nahlásit

brezen2008
tak ten trénink se přesouvá asik na velikonoce, určo dám vědít.

davidkova renata
le do prvního patra se nevydrápe ani jeden
bože ty si blpka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
woe

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:38
- Nahlásit

kejtlin

nejdřív chodili k sousedům, ale ti tam nemají zeleninu, takže se natáhly k nám, okousaly papriky, květák, zelí, kedlubny sežraly i se spodkem, a hrách, jsou to svině doufám že letos si najdou jiný útočiště, zřetí rok po sobě už je nechci
Neměla bys jednodušší pjestovat pro srnky něco vo co se nemusíš tak starat????? Jako třá trávu????? Řekni essi na tom neni soused líp

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:43
- Nahlásit

Alexa
já to nepjestuju ale děda, pro něj to je koníček jako pro mě psi, jenže když se na tom dře, tak mu je to pak líto-myslím že kdybysme měli kulovnici tak už by to vyřešil sousedi jsou na tom velmi dobře chodí si pro zeleninu k nám

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:45
- Nahlásit

kejtlin
sousedi jsou na tom velmi dobře chodí si pro zeleninu k nám

počki dyť jsi psala že srnky, nebo máš za sopusedy srnky??? nebo sou sousedi převlečený za srnky???? mám f tom zmatek nějakej

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:47
- Nahlásit

Tak Pumička si zase vybírá svůj den. Sedí v agi tunelu, vrčí na všechny kolem a odmítá vylézt. Bomba. Jsem zvědavá co víc se ještě může podělat

<< 1 ... 4086 . 4087 . 4088 . 4089 . 4090 . 4091 . 4092 . 4093 . 4094 . 4095 . 4096 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání