Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4086 . 4087 . 4088 . 4089 . 4090 . 4091 . 4092 . 4093 . 4094 . 4095 . 4096 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 21:51
- Nahlásit

Mucholabka
takže v úterý budu vstávat v 6hod, ty woe to ne, v kolik tam budete?

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 21:54
- Nahlásit

Tak přátelé ,baladu hovně jste si přečetli,tedy kdo se nebál,ten četl,poučení si vzali....a zde máte pífniču na nedělní ráno http://www.youtube.com/watch?v=X1jMtPzds08 a já se loučím,bo nésu učitelka a skleník je mi u a jeden mi nestačí a pokud tu někdo bude ráno řvát blbý kecy o dření,tak trest boží ho stihne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:02
- Nahlásit

kejtlinto jsi byla ty,ja se divala!!!!!!ty vogo dobry,ja nevedela,ze sestricka na veterine nemusi mit zadnou skolu,no to me podrz,to jsi byla ty a nic nereknes!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:03
- Nahlásit

Mucholabkatak co tam budete povidat???at vim,jestli si to mam natocit,nebo ne?

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:06
- Nahlásit

Atika jooo diky ok

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:07
- Nahlásit

nemethova5
já nebyla ta sestřička!!!! já byla jen její podpora, ta tmavovláska co seděla v křesle a měla na klíně jorka!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:09
- Nahlásit

kejtlinjo aha!!!a i to bylo divny,ze by jsi mela nahace,jsem si rikala,tak to jo,no pockej,ale taky delas na veterine,ne?si cosi psala,neco jako brigadu,nebo pujdes teprve?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:09
- Nahlásit

nemethova5
já se většinou nechlubím já jsem děsně nefotogenická, ne že bych ve skutečnosti vypadala líp, ale na fotkách nebo kameře je to běs, ještě, že na net dali zkrácenou formu, ke konci jsem tam byla dost dlouho, jak jsem se jako stavila na cigáro za denisou-sestřičkou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:10
- Nahlásit

kejtlintaky prijemna holcina ta denisa,jako kdyby to nekdy delala.jooo pani a ze jste se ani nepochlubila,ze budete v telce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:10
- Nahlásit

nemethova5
no je to složitější, na veterinu mě vzali ale jako by ještě nejsou rozhodnutí, asi to klapne, ale s určitostí se to dozvím na konci března, byla jsem tam na zkoušku na týden.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:11
- Nahlásit

nemethova5
svoje zvířata si ošetřujeme samy, když nám dá vet instrukce a " nářadí " tak nemáme problém s aplikací.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:12
- Nahlásit

kejtlinno tak drzime nejmin pesti a psiska se mnou,a co dobry ten tyden na te veterine?zmena k lepsimu,ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:14
- Nahlásit

nemethova5
to určitě byla oboustraná spokojenost, snad to vyjde.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:15
- Nahlásit

kejtlintak drzime pesti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:24
- Nahlásit

u nás prší no prší leje jak z konve a já chci zejtra na cvičák, sice mi je blbě ale na cvičáku se vzpamatuju-když se nadopujunibalginama, herpesin jsem už dobrala-ještě že jsem nemocná, zrovna bych měla noční jo a nemethova5
víš o tom, že noční hodně podrážejí imunitu, bacha na to.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:33
- Nahlásit

kejtlinaha,vidis,ja delala celou dobu nocni,pro me je desny vstavat na rano,to je pro me zabijak,no jo,no,kdyz ja mam tu robotu hlidani a ostrahu rada.na cvicak nejdu,nemam se tam jak dostat,bracha se svagrovou slavi male narozky,takze bohuzel nic z toho nebude.hm a u nas ma taky prset zitra.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:35
- Nahlásit

nemethova5
co máš za doktora, že ti to neřekl? mě doktorka striktně nakázala práci bez nočních a řekla, že pokud budu i nadále dělat noční, tak mám počítat s tím, že se uvidíme často a ještě častěji.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:39
- Nahlásit

kejtlinmam dobryho doktora,privrel dost obe dve oci,to bych nemohla s takovou delat zadnou praci a me ty nocni fakt vyhovujou,spise mi vyjde hooodne vstric,vi jak je to tady s robotou a spise pomuze a poradi,nemuzu si na nej stezovat,spise mi hodne pomohl,kdyz se na me muj minulej doktor totalne vys.al a s chirurgii si me prehazoval jak horky brambor,mela jsem totiz borelku a nechtel to resit,tak jsem presla k maminemu doktorovy,taky me nemusel vzit,ma moc pacientu,ale to je nadlouho,jako nadlouhe povidani.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:43
- Nahlásit

nemethova5
ty woe já si stěžuju na pásovce a ty jsi po borelce, se cejtím ted´ dost trapně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:47
- Nahlásit

kejtlina vis co je nejvetsi sranda,ze me boleli klouby a sem tam jsem mela teplotu a furt jsem byla unavena a chytala jsem posledni dech a to jsem si myslela,ze mam nejakou unavu,proc trapne?no a dost me bolela hlava,to zas jo,jako ATB pro me prisli teda dost pozde a jeste vetsi sranda je,ze mi rekl muj doktor,ted nevim,jestli to napisu dobre,ze uz mam nejake antigeny v krvy,takze jsem prodelala dvakrat tu borelku ani o tom nevim,coz jsem dost cumela,no a c chces delat?neudelas nic,tak aspon vis,jakeho jsem mela skveleho doktora.

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:54
- Nahlásit

nemethova5
kejtlin

http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=36

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:57
- Nahlásit

Eirepani to neznam,se jeste musim podivat,moc diky za tip!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:01
- Nahlásit

nemethova5
proc trapne
protože na borelku se může umřít a je to hodně závažná nemoc, občas bývají i následky a pásovec je jen takový nic proti tomu.
jó únava a pokašlávání takhle mi přišli na nemocný srdce a mám to zřejmě ze sportu jak jsem srdce přetěžovala a pak ho přestala zatěžovat zas úplně-byla jsem půl roku skoro v nemocnici po úrazu, ale na to přišli je to asi rok.
mám na kontě jen přechozenej zápal plic, jsem myslela, že přecházím chřipku, ale když jsem měla kašel co mi rval plíce z těla a už jsem nemohla udělat rychlejší pohyb aniž by mě nezchvátil kašel tak jsem šla k doktorovi, udělala rentgen a měl jasno na otázku proč jsem nepřišla dřív jsem řekla, že potřebuju připravit 2 psy na zkoušky takže ani do nemocnice nemůžu tak ho málem odvezli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:06
- Nahlásit

Eire
díky taky to neznám, jen jsem to přelítla ale problém imunita na ho*no jsem tam nenašla, zítra kouknu líp.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:06
- Nahlásit

kejtlinhm,hm,uplna ja pani,no nevim,ja to tak nebrala,tu borelku,ja si spise myslim,ze to je asi nasledek toho vseho,jako ty borelky,ze jsem mela zapal plic,ze mam slabou imunitu,to je vse nasledek,ted jsem s edivala na to MMs,ale aby to vylecilo cukrovku,to jsem fakt skeptik a to dost velky!tak to uz asi mati nebude potrebovat inzulin,ach jo.jj,ja byla nemocna jak jsem byla doma,tak muj doktor mel takove pochopeni,ze mi kvuli coklum napsal aji vychazky,no ja ho nemit,tak fakt nevim,no nic jdu chrapat,tak se zatim mej,tak rano.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 00:35
- Nahlásit

Eire

k těm učitelkám,pani,musím říct,že nemáte pravdu v tom puritánství To jsou tak seksuchtivý baby,až by čék řekl ,že si tím seksem musej kompenzovat nějakej "problém"

Eire
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 09:23
- Nahlásit

Neessi
davítková renata
Tak si poopravuji názor na učitelky.Když já znám jenom ty zapšklý

Jinak to jaro je krásný,ale nějak mě vyčerpává,je po mě jak po žabě

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 09:56
- Nahlásit

kejtlin
jak včera tak lilo jsme nechali venku kočárek . No suchej teda neni
add. nemoci, to máš z toho, že nemyslíš pozitivně . Moje mamča to řikala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 13:56
- Nahlásit

tě bůch ,kreténi
tagže sme s gerdou ráno naplánovaly vychajdu a vono lilo,jak jinak,ted už neleje ale asi bude..konec hlášení.
kachna_
jak včera tak lilo jsme nechali venku kočárek
jak řežu,musíte mi připdat plyn!

miisha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:20
- Nahlásit

davidkova renata
sme s gerdou ráno naplánovaly vychajdu a vono lilo
no já vyrazila v 10, pěkně do sluníčka, samozřejme sme lehce zmokli a dojdu dom a vono co? no puchejř zas vylezl! debil jeden... a mám tooootáálně zajebaný kolo až mi nebrzdí

<< 1 ... 4086 . 4087 . 4088 . 4089 . 4090 . 4091 . 4092 . 4093 . 4094 . 4095 . 4096 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání