| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:42
- Nahlásit
PetraK
nic, Fifijofka nasmaží zejtra do krámu a opatří jí něco šmrncovního, takhle na veřejnost nemůže!! Dyk se podívejte jak se kvůli tomu ta chudák fenka tváří, hotový neštěstí.A já se jí nedivim.
Ale vona má smutný voči,že ji bolí bycho a nemůže sejmout tu provokující kočenku na plotě.A vůbec zítra maže ze spitlu dom.
Ešus potřebuje asik tvarůžky a romadůr zařadit do jídelníčku aby smrděl sám sobě a neměl nutkání...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
halooo nestíhám,ale todle mušíte vidět!!! deprivanti už zase maj kšeft dyš se essi jako výcvikářka nechytla ,prej vopatrovnícííí a profi
http://www.petcare.cz/index.php?option=com_content &view=article&id=4&Itemid=20
panebože bůch bud milostif psoj co ho budou hlídat,ty jejich nevyrovnaný kousaví nerváci si teda na něm zgustnou!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:12
- Nahlásit
davidkova renata
až tohle uvidí biluše,tak jí prdne céfka.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:17
- Nahlásit
Fifi
Posílám Sádlíčkový trochu dobrý energie(dnes jsem kousek posbírala,tak předávám) a držím pěsti!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:04
- Nahlásit
Čus lidi, mám tak nabitý program, že Vás absolutně nestíhám.
Před chvilkou se Emma venčilana zahradě a Agina s Buckou a dokonce i Frizák vyskočili z okna, aby se s ní mohli pobít, zas pár dírek navíc, sfině.
Doufám že Bucka bude mít oteklou hlavu v neděli, když bych chtěla jít s Danem a čoklama ven.
Rozhodli jsme se, že s Danem budeme spolubydlící, ale zatím nemáme kde, tak budeme po večerech asi objíždět baráky. Prý to chce vyřešit do konce týdne, tak se jenom usmívám dobrodruh.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:08
- Nahlásit
davidkova renata
dneska ani zejtra nemám vůbec náladu na nic,ale tohle je dobrý ))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
Fifi
porad jeste drzim ty palce, jo? Vypada to, ze to pomaha, ze jo?
davidkova renata
pani, nerikejte, ze sou to ty lidi, co myslim...
zase je hesky, ze maj cenik, to hned vypada lip nez pokladnicka
Snich vydrzel!!!! Deti nesly do skoly, ale aby me moc nerozmazlily, pozvaly strasne moc pezetek, sem strasne unavena, dalo by se rict vycerpana a muj hluboky obdiv Bilusce
s jejima gulagama, ja bych teda nemohla
Skoro si teda preju, aby roztal, jeden takovejhle den staci
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:14
- Nahlásit
Mucholabka
dan je ten puvodne kratkodobej cil????
Pani, vy se s tim ne.erete, preju vam hodne stesti a kraaaasnej domecek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:18
- Nahlásit
ahoj žumpo, první den na veterině-teda dopoledne bylo dobrý, asistovala jsem při kastraci psa, píchala injekce, měřila teploty, obsluhovala přístroje na rozbor krve-to je na guwno jeden se se*e a druhej je složitej, ale dělala jsem to jen jednou a to ještě říkali, že jsem je příjemně překvapila, že si to pamatuju , starala se o německou dogu po zánětu dělohy-měnila infuze a hlídala dýchání, taky uklízela to mě sice nebyvilo, ale je to nutný, bavila mě ta práce, veti oba celkem v pohodě, on je srandista, ona trochu pipka, ale dá se to.
krysařice už je dobrá, koupila jsem jí 3 veterinární konzervy jednu za 70kč na ten žaludek a střeva a ve čtvrtek večer jdem na ty zuby , tolik peněz bych do sebe v životě neinvestovala.
pro Fifi sádlo je dobrá, uvidíš bude v pořáku, moc jí držím palce, a tobě taky
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
kejtlin
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:25
- Nahlásit
jo a zítra mám přijít znova
jinak jsem noc ze včera na dnešek nespala vůbec jak jsem měla nervy, doufám, že dneska snad usnu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:32
- Nahlásit
Eire
Ale vona má smutný voči,že ji bolí bycho
no to jistě, ale já jako odborník tam vidím i něco dalšího. Prostě to mi nikdo nevymluví, vím jak si musí připadat. Zřízená operací a pánčička jí takhle zostudí. Ne, ten pes prostě utrpěl újmu na sebeúctě, Fifijofka to musí odčinit.
Ešus potřebuje asik tvarůžky a romadůr zařadit do jídelníčku aby smrděl sám sobě a neměl nutkání...
já mu dám takový nutkání, že to ešče neviděl. Tvarůžky a hromadůr jsou snad jen, kdyby se tím futroval, ne? Nebo aji k tomudle by to bylo? Mně z něj fakt šlehne z vola zrzatýho.
Jooo a Kačík se svým Kurva to je bordel, nás s Brtnikem dost pobavil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:36
- Nahlásit
kejtlin
jo a zítra mám přijít znova
pani - VY STE DOBRÁ!! VÍTE TO?
máte radost, že jo? Hřeje to u srdénka a v břiše, že jo? Já vám moc gratuluju. MOC.
krysařice už je dobrá,
a tohle se taky dobře čte
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:40
- Nahlásit
leyenda
dan je ten puvodne kratkodobej cil????
Sama čumím, jsem si furt myslela že jsem slušná holka, ale asi nejsem
PetraK
Jak s těma Ramštajnama, v kolik přijedete? Já bych vás třeba potkala na nádru, co vy na to, panáí? A třeba bychom i někam sedli, než to přijde. A schválíte mi tu moji krajinku v zimním hávu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
teď ukazovali na Nově že v Chomutově rozprodávaj ZOO nechceš buvola????????
kejtlin
dyť jsme ti to říkaly, že se moc podceňuješ
Fifi
slečna Sádlo je moooc otrávená modelka, souhlasím s PetrouK!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:59
- Nahlásit
Hlupani, misto abyste me pochvalily, ze pecuju o jeji blaho a termoregulaci, budete takhle dloubat?! Jen pockejte zejtra, vam predvedu modni sadelnatou prehlidku a tvarit se bude upa stejne.
Je po veceri, hodila bobana (juchuchuuuuu ) a hlavne, hlavne sem dostala takovy blemcose ze strany na stranu necekane, ze se mi hlava zakymacela. Diky vsem za energosku a palcovani, zacinam byt miirne optimistickaaa!
A ostatnim gratuluju k praci, ke kratkodobym cilum, ke smradochum a tak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
PetraK
Petřičko, nezlob!
Napiš mi mejla, kdybych tady už nebyla, a vy ji upozorněte že mi má napsat
abpt at apbt cz
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
Mucholabka
vyřídíme
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:05
- Nahlásit
PetraK
Fifijofka to musí odčinit.
Hele neříkej dvakrát,aby tu nebyla Sádylková zítra v lila županíčku s boa kolem krčíku a pantofličkách s peříčkama...
Kačík se svým Kurva to je bordel, nás s Brtnikem dost pobavil
To je prý je kačík rád a už připravuje další číslo,teď má :dáme papaníčko,vodičku,tý vole...dobrý den šefe,kačíčku čuráčku,pičáákůůů,poď čurat šup šup corááá čurat,tak jo tak kačíku miláčku tak čau
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:08
- Nahlásit
PetraK
děkuji mnohokrát
Alexa
děkuji mnohokrát
Fifi
děkuji mnohokrát
jak jsem nespala tak jsem totál vychechtaná, ted´ někam jít, tak ostatní asi nechápou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:09
- Nahlásit
makrel
Děkuji vám moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:11
- Nahlásit
kejtlin
Fifi
tak holky gratulujúúúúúúúúúúúúúú!!!!! aš zas bé fyfyjová potřebovat,může ject k kejtlin
leyenda
pani, nerikejte, ze sou to ty lidi, co myslim
sou!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:19
- Nahlásit
cus lidi
uz jste vymysleli kdo si vezme Adelku pidipsici?
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/nabidka-psu-k-o svojeni
mam uplnej hruz z toho, abych vybrala dobre, u kocek uz to mam tŕochu otukany z ceho lidi spovidat, ale u psu nevim, co se mam ptat?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
ale u psu nevim, co se mam ptat?
Se zelim nebo s sipkovou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
tak dobrá zas nejsem!!!!!!
se zánětama se poslední dobou roztrhnul pytel, v práci jeden případ+další fena tekutina v děloze, smrdí na dálku, půjde asi na operaci snaží se to rozehnat antibiotikama, fena má špatnou srážlivost krve, další 2 po zánětu dělohy už na kontrolu jsem potkala dnes u mojeho veta, další sádýlko, to není snad možný
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:25
- Nahlásit
Fifi
Se zelim nebo s sipkovou?
jste buba pani
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 21:05
- Nahlásit
tak na krysarici uz se neco risuje pani umrela krysaricka, je z CB, ma bobrmana a bernaka a 15kocek, ted jsem s ni mluvila po icq azamlouvase mi, ale jeste uvidime, budu ji zpovidata bude muset chvilku pockat, prdka mrnava stejne byla teprv dneska na ockingu. Po blbe zlkusenosti s Patrikem se ze me stava umistovaci ras, zpovidam ty lidi mnohem vic a radsi jim moc neverim. Ale stjne mam dycky desnej strach, ze seseknua blbe vyberu.
Jo a ten hajzl modrej nalezenej uz dostal pubertu a zacal znackovat, vcerase mi vycural do postele a pochcal Skubymu pelisek, zitra jde naockovani a hnedle ho objednam na kastraci i s jeho brachou, protoze jak zacne jeden kocur znackovat brzo zacne i druhy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 21:07
- Nahlásit
lucYnka XIII
vymysleli kdo si vezme Adelku pidipsici?
jéé ta je rostomilá je malá,ty docela dou
kejtlin
tak dobrá zas nejsem!!!!!!
ale budeš!!!!
du se svalit ,nepište!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 21:08
- Nahlásit
lucYnka XIII
protoze jak zacne jeden kocur znackovat brzo zacne i druhy