| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 14:53
- Nahlásit
Alexa
hele a mě jako necháte doma jo
No tak to by to auto bylo trošku natřásknutý a asi bych si musela pučit rakev na střechu. Nebo by Bajkonůr musel zůstat doma.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 14:56
- Nahlásit
Alexa
hele a mě jako necháte doma jo
tak ty jedeš svym autem, ne? Ale jesi pojede aji zlatovláska a alešek, budeme muset mít těch aut víc....takže by mě zajímalo, kdo toeda jede,. Jinak je jasný, že sem v chatce s bajkonurkou, má psy, co neháraj jak pitomcíííí f květnu.
S tebou asi nikdo nebude chtít bejt f chatce, dyš máš deprivantíííííí....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 14:58
- Nahlásit
Baico
No tak to by to auto bylo trošku natřásknutý
já pojedu svym autem, můžu vzít nějaký krámy nebo 1 čéka, ale bez čokla to by asik Bára nepřežila, asik by jí prdla céfka a pak by tahala nohu a víš co by stál vozejček??????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 14:59
- Nahlásit
Gerda
Ale jesi pojede aji zlatovláska a alešek,
a zlatovláska eště nemá auto?Dyť tvrdil v létě že ho už skoro má?????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 14:59
- Nahlásit
Gerda
Alexa
....takže by mě zajímalo, kdo toeda jede
Já tedy jako jedu jen jako zanícený divák a fanoušek naší zemřelé matky do hrobu dané
Gerda
Jinak je jasný, že sem v chatce s bajkonurkou, má psy, co neháraj jak pitomcíííí f květnu.
No vono jestli to bude tim, že mí psi nehárají ani v lednu ani nikdy jindy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:02
- Nahlásit
Alexa
já pojedu svym autem, můžu vzít nějaký krámy nebo 1 čéka,
Ale já nemůžu jet s Gerdou sama, přestože vím, kde to v Rakovicích je (měla jsem na tý škole v přírodě sebou kolo, tak jsem jezdila ráno do Rakovic pro noviny), mám obavu, že by jsem se ztratily.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:04 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
impact
Fšecko nejlepčí k sfátku, pani.
To je pro tebe (doufám, že mi něco necháš):
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:08
- Nahlásit
ja ci taky jet at uzs jede kamkolif, kam zese jede?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:10
- Nahlásit
jbat
le a nepiješ dlouhodobě třeba zase až moc?
o nééé, vážně ne
tak todle je hektofór!!!! To patří do fóry Tak při pátku.....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:10
- Nahlásit
A proč nikdo nikdy nejede tady k nám? fňuk
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:12
- Nahlásit
pawLINka
Jeeeeeeeeee, děkuji. Tobě též vše nej, ženo.
Btw. už máš diplomku? Já zase smolím jakejsi projekt či co.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:18
- Nahlásit
Alexa
a zlatovláska eště nemá auto?Dyť tvrdil v létě že ho už skoro má?????
no já nevim, ale s wurstenkurtem bych ho stejnak nenaložila )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
ale s wurstenkurtem bych ho stejnak nenaložila
bude asik muset něco vymyslet bo sedět doma
ty woe tady už zase lítaj ty bílý hnusy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:22
- Nahlásit
impact
Nemám diplomku, si děláš prdel, ne? Budu ji mít možná tak v září.
A ten projekt teda fakt nezávidím...
chjooo, já budu ve škole strašit až do 5, a pak hnedka na schůzu, kde se akorát tak pohádáme. Ať už je večer...
A ještě jedna mazec zpráva - jak jsme si minulý týden dovezli starou kozu na maso pro psy - radši jsme ji nechali, protože se nám nějak nezdálo její břicho. Ona včera porodila 2 kůzlata (jedno je na tom ale hodně zle, nejspíš nepřežije).
Bože, když si představím, že měla jít na porážku!!! A největší mazec je, že nechápu jak mohla vydržet tu březost. Nemá fakt žádnou srst a je úplně podvyživená. Chudinka. Bojíme se, že nebude mít dost mlíka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:24
- Nahlásit
Alexa
bude asik muset něco vymyslet bo sedět doma
to jo, wursta já fakt nemám ráda, je to kretén ))) Až mu umře hárlej, dáme mu mopsa, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:27
- Nahlásit
Tak nová zpráva - teď mi psal Lukáš, že kozlíček umřel a to druhý kůzle - kozenka - je na tom taky špatně. Dává jí z flašky a od jiné kozy, ale není na tom dobře.
Mě trefí. Proč to tak musí být?!!!?
Tu malou kozenku jsme si chtěli nechat...
A ještě ráno byli v pohodě, kozlík byl teda hodně malinký a slabší, ale oproti těm kůzlatům, co se nám narodily v lednu byly životaschopné...
Tohle se nám ale stávalo se starou kozou. Mívala i 5 kůzlat, vždycky to bylo v pohodě - porod, první hodiny, ale pak to šlo z kopce a nikdy se nezachránila všechna kůzlata.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:28
- Nahlásit
pawLINka
na včera porodila 2 kůzlata
ty woe si děláš prdel, to je teda přectava že jí kuchneš a oni tam 2 úplný kůzlata prosímtě co to bylo za magora co vám jí prodal?????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:33
- Nahlásit
Alexa
Ále, jeden starý chovatel. Pomalu ruší chov, a tak jsme jeli pro tuhle kozu. Je hodně stará a ostatní ji nepustily asi ani ke žrádlu, tak je pro ni líp, že tam už není. Ale nechápu jak může dlouholetý chovatel podcenit to, že může být březí... Je ale pravda, že to na ní nebylo téměř vidět - vypadala jak hodně hubená koza, ale pohmatem břicha se mi zdálo, že je březí, a tak jsme to teda rozhodně nechtěli riskovat. Ještě že nás osvítil duch svatý!
Jen kdyby ta kůzlátka byla v pořádku.
Pořád nerozumím tomu, jak můžou být pořád v pohodě, a pak z ničeho nic je to tak špatné. Přitom pily hned po porodu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:50
- Nahlásit
Slecna Sadlo posila unaveny pozdrav vsem, kteri na ni mysli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Pipinkááááá malinkáááááá! Posílám jí hudlana na čelo. U ní tuchám nehrozí, že by si ho vyválela v houně jako Ešus včera
jo a teda župan si jí mohla dát trochu hezčí, dyš jí fotíš do společnosti. Nešetři na ní, jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:02
- Nahlásit
PetraK
že by si ho vyválela v houně jako Ešus včera
Prasak jeden, estet nechutnej!
Nešetři na ní, jo?
Vole neser me! tohle bys mela taky dat do Pri patku. A jinou mikinu svoji pres ni nezapnu, bo sadlo, zeano..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:07
- Nahlásit
pawLINka
Říkalas, že to máš mít za pět tejdnů, neeeee?
Hele holky, jsem si čorkla na jinym foru.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:14
- Nahlásit
PetraK
Fifi
župan si jí mohla dát trochu hezčí
Náhodou,Xena bojovnice by taky nešla v růžovým negližé,(na to máme ministerstva a dráhy)
Sekne to madam Sádlové děsně a zítra to snad bude eště lepčí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Prasak jeden, estet nechutnej!
jako byste tam včera byla a slyšela mě co řikám! ale teda dost jako hlasitě, v tý aleji už nemusej ty jabloně prořezávat prořezalo se to samo, jak sem řvala.
Ale fakt to mi nikdo nevysvětlí? Proč to začal dělat dospělej pes, kterej to nikdy nedělal? V pátek před odjezdem na hory si dal lázeň v koňskym hnoji, teď 14 dní na to houno......... kuwa co dělá??????????????
Vole neser me
JAK NESER?? dyk chudák vypadá jak socka. Dyš pudeš do nemocnice, taky si vezmeš lepčí župan. Todle neni vůči ní fér, tagle z ní dělat todleto.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:17
- Nahlásit
Eire
Xena bojovnice by taky nešla v růžovým negližé,
no to ne, ta by měla koženej vobleček. Má ho snad Sádlo? Má?? No- nemá, no . Šetří na ní, to je jasný.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:21
- Nahlásit
impact
No když ne teď, tak v září opravnej termín...
Nebudu jediná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:22
- Nahlásit
PetraK
Dyš pudeš do nemocnice, taky si vezmeš lepčí župan. Todle neni vůči ní fér, tagle z ní dělat todleto.
Tak ja sklusnu zitra do Nadmernejch odevu a neco ji koupim, kdyz to tak rve tvuj jemnocit.
kuwa co dělá??????????????
Chanel no.5, ne? Kis, kis, asi je celej chudobka zeslablej, jak si do nej rvala rejzi a mrkvu, musi ti to nak vratit.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:27
- Nahlásit
PetraK
no to ne, ta by měla koženej vobleček.
Ale vona ho má,ale je kuchlá...motorkář po nehodě taky nechodí v kožený kombinéze po oddělení intenzivky,ne?To dá rozum paní..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:27
- Nahlásit
Fifi
Tak ja sklusnu zitra do Nadmernejch odevu a neco ji koupim,
a ať to má štyl!
Kis, kis, asi je celej chudobka zeslablej
s tim koňskym hnojem, to byl zas pro změnu zesláblej před odjezdem, ne?? Hajzlík smrdutej!!
Kdyby tomu houňousu nepředcházel ten hnůj tak bych si i řekla, jo tejden byl drženej zkrátka, je nadupanej, třá se potřeboval radostně vyventilovat ( i když teda tendle způsob ventilace.... ), ale tohle je v krátký době 2x za sebou. To neni u něj fakt běžný, já ho nehlídám, páč prostě nejsem zvyklá, že by něco takovýho dělal. nechápu, proč teď? Co ho pudí? vola smrdutýho!! KOlem tý hromady hnoje chodíme léta, jde třeba vícero psů, tři do toho vlítnou on nikdy nic, ani náznak. A teď ???? Tak si v pohodě spolu cáráme, hafíček běží napřed a pak vidím jak lítaj kopyta nahoře a prase se vyvaluje v hnoji , kde je moje voňavý zrzatý hodný stvoření???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:28
- Nahlásit
Eire
Ale vona ho má,ale je kuchlá...motorkář po nehodě taky nechodí v kožený kombinéze po oddělení intenzivky,ne?To dá rozum paní.
nic, Fifijofka nasmaží zejtra do krámu a opatří jí něco šmrncovního, takhle na veřejnost nemůže!! Dyk se podívejte jak se kvůli tomu ta chudák fenka tváří, hotový neštěstí.A já se jí nedivim.
|