| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:16
- Nahlásit
krásné ráno všem, u nás bude svítit sluníčko.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:25
- Nahlásit
kejtlin
tady doufám taky odpoledne
psiska dostali granule s rybičkami a ted chrápou v posteli mé
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:27
- Nahlásit
Mucholabka
Frizo neví z které strany na to
nohama napred se rika, jinak bre rano, dnes je streda, za chvili bude patek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:36
- Nahlásit
miisha
dnes je streda, za chvili bude patek
Paní, neztratil se vám někam štvrtek?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:40
- Nahlásit
Biluška
tak ja se snazim pozitivne naladit forum a ty mi to to tady bojkotujes!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:42
- Nahlásit
miisha
tak ja se snazim pozitivne naladit forum a ty mi to to tady bojkotujes!
Aha, no tak dobře. Tak co kdybysme vyhlásili pátek hned?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:44
- Nahlásit
Hezké ráno. Dneska budu mít rande, ještě nevím s kým, ale někoho uženu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:47
- Nahlásit
Biluška
to by zas bylo moc depresivni zitra rano
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré ráno!
To je děs s tou prací, že se mám čas objevit tady až ve středu.
Co je nového?
Podle kalendáře březosti, co byl teď v Psovi,už dneska Fernet vypadá jako pes, měří 2,7 cm a má 10% porodní hmotnosti
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:53
- Nahlásit
Baico
už dneska Fernet vypadá jako pes
Opovaž se mu pak říkat Fero! Na to mám patent já.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:53
- Nahlásit
miisha
to by zas bylo moc depresivni zitra rano
Tak zítra uděláme taky pátek. Bude to taková časová smyčka
Baico
Jak velká je moje Aila Laila?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:57
- Nahlásit
Mucholabka
Opovaž se mu pak říkat Fero!
Neboj
Biluška
Jak velká je moje Aila Laila?
Kolikátej den březosti máte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:25
- Nahlásit
táhněte dřít!!!
Baico
ty voe,malej bajkonúr vypadá drajvovje ,to se uš pozná
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:27
- Nahlásit
NAZDAR PAKA
hlásím příchod, ale dřít to fakt nevím, ještě mě neposedla chuť k práci, tagže asi zasejc nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:33
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAAAAAAAAJN!!!!
Chce znát někdo fčerejší skóre:
takže kdyby náhodou jo, tak:
* koupila jsem si novou šukničku a echtgoldový punčošky ke svým ramštajňáckým botičkám
* taky nový džíny do nich
* Měla jsem radost převelikou
do tý doby než jsem došla domky páč
*PÉF SESRAL CELOU PŘEDSÍŇ, chudák. Už asi tak v devět ráno, bylo to fšade a fšade to bylo zaschlý. Jediný pozitivum je, že Brtnik chodí domů dříf.
* Ale musela jsem jít nakoupit, koupila jsem toho moc, batoh byl moc těžkej na moje nemocný tělo
* Večeře se - sviňa jedna -neudělala sama
* doma nebyl žádnej alkahůl, jen poslední paňák ruma na grog
*mám chorůbku, prostě den na pikaču
Biluška
Dneska jdu na úřad, povedeme druhé kolo jednání na téma "je 1450,- stejná suma jako 1600,-" ? Jsem docela zvědavá jaké argumenty si veleúřednice připravila na dnešek . Posledně mě docela bavila tím, že mám přijít legálně, třá se dneska dozvím, že tu ani legálně nebydlí
to vado co to je?? Ty si chodiš hrát s momentálně zaostalejma klientama jako že děláte úřad, nebo co?
Mucholabka
Dneska budu mít rande, ještě nevím s kým, ale někoho uženu
tak bacha, ať nedopadneš jako já, sem si uhnala rýmičku. Co byt?
Agláje přeju šécko nejlepčí a tu má flákotu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:36
- Nahlásit
Biluška
Paní, neztratil se vám někam štvrtek?
tadýýýýýýý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:38
- Nahlásit
davidkova renata
táhněte dřít!!!
Jsem dřela tak, že jsem se tu mohla objevit až dneska ráno! Si můžu dovolit malou pauzičku, ne?
ty voe,malej bajkonúr vypadá drajvovje
No a když nebude, tak hoto naučí kocour. Číhá na předzahráde na kolemjdoucí a když se přiblížej moc k baráku, tak zaútočí
Asik máme super TARTovýho kocoura
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:45
- Nahlásit
Baico
Kolikátej den březosti máte?
nevím. To spočítám, počki.
čtyřicátejprvní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:50
- Nahlásit
PetraK
to vado co to je?? Ty si chodiš hrát s momentálně zaostalejma klientama jako že děláte úřad, nebo co?
Ne prosím. To je náš obecní úřad. Se hádáme o poplatek ze psů. Jako mě je v zásadě jedno essi zaplatím o 150,- káčé víc, to už mě fakt nevytrhne. Ale nesnáším gdyž mi něgdo tvrdí, že 1450,- a 1600,- je stejná suma Taky nesnáším když u mě proběhne "kontrola chovu psů", která spočívá v tom, že se paní velkoúřadová nahne přes plot, spočítá psy (včetně hotelových, kšefťáků a šest týdnů starých štěňat co se batolí po dvorku) a do MOJÍ karty kam jsem hlásila počet psů dopíše +14 Bez toho, že bych věděla, že u mě vůbec nějaká kontrola probíhá. Když jsem si začala stěžovat a řešit tuhle "kontrolu" tak odchytila jedenáctiletou dceru cestou ze zastávky, zeptala se jí kolik těch psů vlastně máme a jak to, že jich v létě bylo tolik, v kartě některé škrtla a dopsala "na výcvik". To byla jako druhá kontrola
Začínám se smiřovat s tím, že žiju na divokém západě Koupím si koně, klobouk, pistoli a změním si nick na Divoká Džejn
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:51
- Nahlásit
Biluška
čtyřicátejprvní.
Tak vy už máte založený všechny vnitřní orgány,kostnatí vám páteř a prsty, očička jsou ještě zavřený. Velikost nevím, protože šeltičky jsou trošku menší než bělouši. Ale určitě vypadáte ještě víc jak pes, než Fernet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:06
- Nahlásit
Baico
očička jsou ještě zavřený.
No to se snad rozumí samosebou . Dyš se otvírají až dva týdny po porodu
kostnatí vám páteř a prsty
aby pak nebyli nějaké zkostnatělé struktůry
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:12
- Nahlásit
Dobréé rááno, taky je u vás tak krásně? No to by byl hřích do té školy jít. Psíci se opalují před boudama a vypadají děsně spokojeně, kozy lítaj po ohradách, kohouti nakrývají jednu slípku za druhou, husy už snáší vajíčka, kocouři se začali toulat... Víte co to znamená? Je jaróóóó.
A jinak vám musém říct jaký byly erupce na sluníčku předevčerem... Biluše tady tuším psala, že se jí to doma taky porvalo...
Šli jsme se psékama ven. Lukáš se ještě pro něco vracel dom. Já jsem volala čokly, aby ho neletěli hledat, ale Aaron mě nechtěl poslechnout (často si tak hrajem - že se jim schovává). Asi na postopadesáté zavolání probíhal kolem mě, tak jsem ho odchytla, dala jsem mu vodítko a scukla jsem ho s povelem "nevíškurvacojekemně"?!? V tu chvíli se přiřítil Tom a skočil na něj, pověsil se mu na záda a držel. Aaron se naštěstí nemohl bránit, pač měl za á košík a za bé jsem ho držela na tom vodítku. Toma jsem chytla za kůži a shodila jsem ho, jenže ten zmetek ho chytl za vocas. V tu chvíli přiběhla Jessa, že se přidá, ale nevěděla na kterou stranu se přiřadit. Pak jsem je nějak uřvala a byl klid. Tom dostal na budku, protože si neváží života. Asi mu nestačí těch 15 stehů co od Aarona má na noze... Debil.
Šli jsme pak normál na procházku a potkali jsme holku s bíglem. Vůbec ji neposlouchá a divili byste se, jak takovej malej čokl dokáže cloumat s člověkem... Obzvlášť na flexině. Zavolali jsme si psy k noze, bígl byl nejblíž mně, když jsem procházela, málem se jí vysmek a ten zmetek mě chytl natvrdo za nohavicu. Naštěstí to měl tak tak, tak mi nic neudělal. Bych toho hajzla zabila...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:17
- Nahlásit
Biluška
očička jsou ještě zavřený.
No to se snad rozumí samosebou
No to teda nene, oni koukají i před porodem. To i lidský děti.
aby pak nebyli nějaké zkostnatělé struktůry
Toho bych se nebála
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:20
- Nahlásit
pawLINka
Jj, předevčírem byli erupce na slunci. Strašně velké. Napřed zmlátili Belinu jak je furt srala (dobře jí tak, mě už lezla na nervy taky). Pak jsem zapřáhla trekaře a vyrazili jsme do polí. A tam jsem je zmlátila fšechny, hlavně Lilátko Protože na povel "levá" se točili buď doprava, nebo úplně do protisměru (hlavně Lilátko). Na povel "rajt" se netočili radši vůbec (kromě Lilátka,to mě obíhalo a omotávalo šňůrou). Megera pořád přeskakovala přes Texla a zamotávala ho do šňůry. Bageta se flákala a netáhla. A když jsme došli k náspu před tratí tak se ti zmetci úplně zastavili, říkali, že do tak prudkého kopce nelezou a předstírali,že neznají povel "gou" Dokonce neznali ani "kurwatáhnětenahoruvyzmetci" Byl to vůbec nějaký divný den
Dneska je tu taky čananě, po vzoru Pawlinky si udělám dovolenou . Takovou poloviční . Páč na mě dneska vyšla služba v telefonní ústředně, to je f pohodě, to akorát furt zvedám telefony, píšu objednávky a řvu po řidičích, že essi nebudou za půl hodiny v Hamburku tak jim strhnu fšechny prémie na dvacet let dopředu. To mi jde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:21
- Nahlásit
Baico
No to teda nene, oni koukají i před porodem. To i lidský děti.
Fakt? A pak se jim ty oči zase zalepí? Dyť se rodí se zalepenýma očima
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:24
- Nahlásit
Biluška
Fakt? A pak se jim ty oči zase zalepí?
JJ, kvůli tomu, aby je chránili. On je to docela šok přijít do toho venkovního prostředí. A oči jsoi na to citlivý, tak se jim pak otvíraj, až když si trošku zvyknou a funguje jim získaná imunita od matky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:26
- Nahlásit
byla jsem se smečkou na procházce, ted´ se psychicky připravuju na výrobu dezertu-sousedka s dcerou se včera dohodly, že mi udělají excelentní oběd,jsou to moje kamarádky, ne že si vyvařujeme mezi sousedy běžně když mě vzali na tu veterinu, že to jako trochu oslavíme, tak vymyslely polévku, dva hlavní chody a dezert, tak jsem kretén řekla, že na dezerty jsem zas excelentní já-to vědí a je to pravda, tak že nějakej udělám, vybraly si takouvou tu náročnou buchtu, jak ji děláte celý dopoledne a ještě se k ní vracíte odpoledne, protože dopoledne jsme vařili a vyráběli náplně a krémy apod. takže večer je finální produkt hotov, protože musí ještě několik hodin tuhnout v ledničce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:26
- Nahlásit
Biluška
Megera pořád přeskakovala přes Texla a zamotávala ho do šňůry. Bageta se flákala a netáhla
Tak tohle znám víc než dobře, proto jsem šňůry vzdala. Holt když půjdem na nějakej trek, tak to budem muset vydržet. Stejně netáhnou, protože je to celý život odnaučuju. nemám nervy na to, abych je to učila. Navíc jsou hrozně nešťastní, protože jsou zvyklí chodit pořád na volno. Vodítko mají jen když přecházíme přes cestu a tak...
, po vzoru Pawlinky si udělám dovolenou
Já jsem věděla, že jsi rozumná.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:28
- Nahlásit
kejtlin
děláte celý dopoledne a ještě se k ní vracíte odpoledne, protože dopoledne jsme vařili a vyráběli náplně a krémy apod. takže večer je finální produkt hotov
Tak něco takovýho mi nehrozí. Jsem ochotná to max vyšlehat, zamíchat a dát do trouby.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:40
- Nahlásit
Biluška
odchytila jedenáctiletou dceru
jo, nejlepci sou urednici, co se vobracej pri reseni problemu na nezletily deti, doufam ze si na jednani berete traverzu
pawLINka
taky je u vás tak krásně
neni, pani, od vcera od vecera padaj ze zhora potoky vody, snazim se bejt rada, ze jako bude hodne sena, ze se doplnuje podzemni jezero a podobny uvedomely ekologicky myslenky, ale rano mi zapadla noha do bahna, kun do me drcnul, holinka zustala v bahne a ja do nej padla, tak mi to radovani nejde moc od srdce a jeste se na me asi vali jedna silena pohroma, ale to radsi zatimnenapisu, snad se to vyresi bez meho zapojeni
malej čokl dokáže cloumat s člověkem
sem vcera taky neco takovyho videla, strasne malej cokl za sebou tahnul strasne tlustou pani, i jsem se zastavila a otocila, protoze neco takovyho je proste z fyzikalniho hladiska nemozny,
jedine me napadlo, essi cokl nemel v obojku zasity naky bunky
|