| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 07:50
- Nahlásit
Jak to, že zas nigdo nedře? Gdo do patnácti minut nenastoupí na foru dostane pokutu A Honzík ji půjde vymáhat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:12
- Nahlásit
Biluška
pani, mne sem us Honzika neposilejte, dystak jen s nakym papirem, ze je fporadku, videla ste jek vypada?
A vubec, minule mi ukous levou ruku
jak jde zivot v oryjentu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:22
- Nahlásit
leyenda
Přišla jste pozdě paní, dostanete pokutu Ale menší než ti ostatní co nepřišli vůbec Včil musím letět, čekají mě klijenti, ale až přijdu tak ty pokuty nasadím . KOupila jsem si na ně nový květináč
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:29
- Nahlásit
Biluška
dejte raci pokutu tem lidem, co dneska jeli prede mnou f aute,
si dali fsichni nejpomalejsi sraz na ty ceste k my chaloupce,
sem f tom dneska nevinne
du morit kone a psa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
lucYnka XIII
je tak tezky nekdy s temi cicinami
já vim, ale tentokrát to dobře dopadne. Určitě.
Alexa
davidkova renata
mě se stran mosku neukázalo nic...tak já nefim
zato já jo
taky mě udivuje že je překvapená
je to hrozný, být s tímhle údivem tak osamocená
leyenda
pani, ani jsem se nevyspala, jak se to snazim vymyslet
pani já sem se taky nevyspala, páč nejdřív jsem dopisovala článek a pak jsem celou noc podvědomě hlídala, esli se mi čokl zas nepobleje. Vymyslela ste to aspoň? Mně se čokl nepoblil. Ale článek sem bohužel nedopsala.:.-(
EDIT: RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifijofko
- hele, sim vás pani můžete k Rotikům poslat tadydle Brixíka? Je stejně jako Cvok v útulku Dášenka /Lučany nad Nisou-Liberecko/
Info zde:
BRIX
Věk: 6-7 měsíců
Charakteristika: Brix je další neštastný případ zvířete, hozeného za plot útulku. Někdo ho přehodil do útulkové zahrady v noci na pátek a měl velkou kliku, že jsme si pejska všimli, jinak by nejspíš utekl a ráno bychom ho opět někde sbírali přejetého. Nebo možná uškrceného na plotě, protože měl na sobě ostatný obojek, který se mu zahákl o "plaňku", jak se snažil ze všech sil dostat zpátky za páníčky. Štěně bylo hodně zmatené a vystrašené, když jsme se ho pokoušeli (v jedenáct v noci v haldách sněhu a v pyžamu) zahránit. Lidská blbost a nezodpovědnost zkrátka nezná mezí.
Jinak je Brix zdravé štěně rotvajlera, přátelské, hravé, naprosto bez problémů, má rád děti a ostatní pejsky, návštěvníky vítá. Je to pejsek - společník k aktivním lidem, ideálně do domu se zahradou. Jste-li příznivcem tohoto plemene, Brixík čeká v útulku na vás.
V útulku od: 25. 2. 2010
další fotky tady:
http://www.dasenka.unas.cz/galerie/psi/brix.html
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:09
- Nahlásit
Kdyby se v útulku bralo i od majitelů, nemuseli by takto.
Známej měl labíka a až ho omrzel, tak se taky někde ztratil. Jinej známej psa nechal utratit (jen tak). Však určitě všichni znáte tuny těchto příhod :=(((.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:30
- Nahlásit
Při střídání směn policajtů povídá v šatně jeden druhému:
"Člověče, to byl dneska zase den. Stojím tak na kraji křižovatky a najednou ke mně přijde takovej malej klučík a povídá:
"Pane příslušníku, můžu se prosím na něco zeptat?"
"Samozřejmě, že můžeš chlapče."
"No víte, točí se Země kolem Měsíce, nebo Měsíc kolem Země?"
"Hmm..., těžká otázka. A co jsi mu řekl?"
"No, takovou spíš vyhýbavou odpověď...."
"A jakou?"
"Táhni do prdele ty malej hajzle zasranej, nebo dostaneš pendrekem přes držku až se z toho posereš!!"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:41
- Nahlásit
tě bůch záškodnícíííí
já dřu,takže laskevje děte taky!!!!!
Gerda
No, takovou spíš vyhýbavou odpověď...."
"A jakou?"
"Táhni do prdele ty malej hajzle zasranej, nebo dostaneš pendrekem přes držku až se z toho posereš!!"
tak to je taková aš akademycká odpověd,Makarenko by jásal ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:43
- Nahlásit
leyendadiky pani,no dnes jsem byla na firme a do zitrka cekam,jestli budou mit pro me misto aspon na chvilku v obchodaku a zustane mi kremacka,to by bylo fajn.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:51
- Nahlásit
Ahoj, žumpo, od rána hledám svojí NO a KAO, děda opět nechal otevřený vrata a oni opět těma vratama prchly, zatím nic už ani nedoufám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Při střídání směn policajtů
paninka už je zase ve formě , jak je?
davidkova renata
tak to je taková aš akademycká odpověd
a uš vám dorost mozek?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:25
- Nahlásit
Nazdar děcka, dnes vše lepší, Maryje dělá slečnu Sádlo-siku jelínka, já také žiju, virkóza polevila bez zásadních potíží. Musim se najíst i za včera, považte, že sem fčera nejedla a dokonce sem dala sušenku kolegovi!!!! Sám byl překvapen, co se děje, že mu dávám sušenku!! Uvidíme, jestli dnes bude Mařka belhat, ráno hopkala a ojížděla se s Popelkou, snědla otravného černopsa, válela sudy a klouzala se na zbytku ledu na louce. Jak se máte brundibáříííí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:41
- Nahlásit
PetraK
a uš vám dorost mozek?
uš se tlačí ven z lepky
kejtlin
Ahoj, žumpo, od rána hledám svojí NO a KAO, děda opět nechal otevřený vrata a oni opět těma vratama prchly, zatím nic už ani nedoufám.
jééžišmarjá to je furt něco!! máte tucha kam mohly táhnout??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
vůbec nevím, na každým místě jsem byla několikrátv okruhu 10km jsme 4 hod hledali autem, na kole i pěšky a nic, nikdo je ani neviděl a začali jsme hledat do několika minut po tom co utekly.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:44
- Nahlásit
nemethova5
jezis pani, tak ja na vas uplne strasne moc myslim a drzim palce,
at vam to vyjde, v obchodaku jako strazit nebo k pokladne?
kejtlin
na vas taky myslim, uvidite, ze se vratej, uz vam utekly driv?
Gerda
vidim, ze us se vam ulevilo
davidkova renata
bych tydlety akademycky metody zavedla tak nak vseobecnejc, jsem fcera videla peknou scenku pred skolou - na schodech u vchodu sedely 13-14tilety holky, patricne namalovany a nastrojeny, pokurovaly, cekaly na sve byvale spoluzacky, co ted navstevuji tuto skolu; ke schudkum pristoupil manzelsky par, ktery chtel vstoupit dovnitr, asi 5x tem holkam rekli "prominte, dovolte apodobne zdvorilosti" nic, holky se jim smaly a foukaly kour do obliceje, neuhnuly, tak oni teda poodesli, pockali az zazvonilo, z brany se vyvalily deti, holky se zvedly a sly hledat ty svy kamosky, pak sli teda dovnitr
tak treba tady by se ten policajt i hodil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
a dokonce sem dala sušenku kolegovi!!!!
smrt byla evidentně na jazyku : D
Jak se máte brundibáříííí?
jestli to někoho zajímá dovopravdy, tak já teda na prt. Mám plnej nos, pálej mě očička, péf mi blije a nemá s kym marodit, dyš Marůška už je uzdravená /gratuluju!/ a musim bejt v Prahé, dyš chci bejt v horách. Blbý no.
davidkova renata
uš se tlačí ven z lepky
tak malou hlavu zas nemáte
kejtlin
žiš, to mi v tý mý rychlosti ulítlo, tadle informace!! No držim palce teda.
leyenda
tak treba tady by se ten policajt i hodil
ani ne tak policajt, jako traverza. De luxe, aby to dámám ladilo k namalování
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
leyenda
jo utekly, ale jen na pole za barák, vždy do pár minut byly doma.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:51
- Nahlásit
Bry den vespolek.
PetraK
Trubicko, jsem tam linkla oba dva rovnou, uvidime, kdy to webmajsterka prida.
Gerda
Maryje dělá slečnu Sádlo-siku jelínka
Slecna Sadlo zdravi a pozdravuje kolegyni jelinka siku a blahopreje k castecnemu uzdraveni - hlavne to zase hned neprezen s pohybem!
kejtlin
Snad se rychle najdou, potkat nekde takovou dvojku o samote, tak si strachy cvrnknu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:52
- Nahlásit
Fifi
venku jsou mazlinky, tam nemají co hlídat, jsem si jistá že neublíží.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:54
- Nahlásit
PetraK
pani porad premejslim
nejvic je blby, ze kdyby to nefungovalo, tak bych jim vlastne vic ublizila nez pomohla, zkusim ty pani zavolat a poradne se na ne vyptat, docela se hodi, ze ted budu hlidat mrnavyho cokla, tak muzu pozorovat, jak to skousne muj pes
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:55
- Nahlásit
leyendamusis zatlacit,ale jemne jo,at nemas notas na sracky!to musi tak cvaknout a taky zalezi co mas za notas?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:56
- Nahlásit
leyendajezis pardon,to bylo kamosce,on se ji rozsypal notas teda klavesnice,a vysala pismenko V,jo do obchodaku,ale jako hlidat,k pokladnam ne to by bylo manko jak prase,to radsi ne!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:59
- Nahlásit
nemethova5
sem si zrovna rikala...
Ja vubec ani nemam notas , fsichni maj, jen ja ne
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:01
- Nahlásit
tak ja du zase drit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:01
- Nahlásit
leyendajak to???nikdo vam ho pani nechce koupit?jsou ale bakani!jeste jednou omluva.ste si zrovna rikala,ze mi uz z te roboty a litani hrabe,ze?ne,ne,ne,to byla chyba v matrixu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:04
- Nahlásit
PetraK
tak já teda na prt
simvás, se neumíte uzdravit nebo co? Dyť máte furt něco! A to máte zasejc dovolenou, že máte bejt na horách nebo co? A proč bleje pan Ešus? Něco spolk, nebo má taky nějakou virkózu?
leyenda
vidim, ze us se vam ulevilo
jo pani, už jo, hlavně aji kůli temu psovi, že už je zasejc normální, snad to vydrží, je to peklo, dyš nevíte, co mu je...Snížila sem zase trošku dávku krmiva, aby fakticky zhubla, máma už má zakaz dávat cokoli mimo snídani, svačiny a večeře, tak to snad aji klapne, tzn čokl žere furt 3x denně, ale porce jsou menší, večeře je objemově nahnaná zeleninou. No a já už se láduju pěkně všim možnym, je to mocinky bezvadňácké.
kejtlin
ty hele, aby ti je někde nepřepad ten, kerýho pošramotily, jak se vám loupal přes ten plot. Nechceš udělat letáky a vyvěsit si je?
Fifi
Slecna Sadlo zdravi a pozdravuje kolegyni jelinka siku a blahopreje k castecnemu uzdraveni - hlavne to zase hned neprezen s pohybem!
Kdepak, to já nepřehánim nikdy, ale prostě se musí trošku proběhnout, jinak se nevykadí, bude jí blbě a zase si rozkouše nohy. Třá vo vejkendě jí ke koním neberu, kámošky pes by jí jistě eště přemluvil k seksu, už přemluvil jakousi, kerou si přived včera domu, normálně se jim tam nastěhovala čoklice do statku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:08
- Nahlásit
Kao se mi ted´ vrátila sama což je divný, šly vždycky spolu, je nezraněná, jdu znova object okolí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:10
- Nahlásit
kejtlin
Kao se mi ted´ vrátila sama což je divný, šly vždycky spolu, je nezraněná, jdu znova object okolí.
šiš pani,to mi nedělejte!! to je ta NO co se tudle taky někam vypařila??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:15
- Nahlásit
mám obě holky doma, než jsem si vzala boty tak přišla i NO nezraněná
|