| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Bře 2010 14:53
- Nahlásit
Alexa
třá to bylo období, kdy byli jiný zájmy??????
Já mu dám jiný zájmy já to potřebuju spočítat, teť hnet!!!!!
No nic, du dělat něco jinýho, něco u čeho nemusim tolik přemejšlet Třá mi svitne
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 14:54
- Nahlásit
Biluška
dane naky, pani, pak tady jednomu vycitaj, ze je ignorant, ze jo, pane Argosku
stejne tu nejni Davidkova, tak pocitam, ze ani nesmime psat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 15:10
- Nahlásit
Alexa
no to záleží essi ti hádá 5 tak asik jo
ale to zas ne!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 15:16
- Nahlásit
Milé hodné žumpařice,
neznáte někoho kdo stříhá pejsky?
nebo někoho kdo má malého chlupatého psa, potřebuju nutně poradit koupit nějaký kartáč, a zjistit, jestli se ten prcek vůbec stříhá.
Je to fakt nějaká směs netuším jaká. Vůbec netuším co má za druh srsti, je prostě delší...jemná.
Údajně je matka čuvač a otec briard, ale to bude nesmysl, protože piňda má nějakých 5 kilo (asik) a 20cm v kohoutku. Je jí 6 měsíců, takže do briarda nebo čuvače nedoroste.
Pani co jí prodala prostě kecala. Jediný co má z čuvače, je bílá barva.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 15:33
- Nahlásit
Jimmi
Hele je to vořešisko,takže stříhání je jen na tvé libovůli. Většina majitel,co má doma vořecha s dlouhou jemnou srstí ho nechává stříhat nakrátko na tělíčku, vystříhat dole packy, případně nechat zástěrky a upravit do nějaký podoby hlavu. To je takovej univerzál, někdo stříhá víc nakrátko celý nohy, hrudník, prostě vezme celýho psa strojkem, někdo jen to tělo a nabřiše,hrudníku a na nohách nechává dlouhý chlupy jen trošku zastřižený.... to ti nikdo neřekne,jak máš psa ofikat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 15:51
- Nahlásit
jana33
ahojky, dík, já ani tak nepotřebuju vědět jaký tvar, jenom jestli se vůbec stříhá a jakej kartáč na česání.
No, našla jsem jeden salon, tak jí tam vezmu, oni mi poradí.
Taky jsem vystříhala díry do igelitky, bude se venčit jenom v tomhle modelu .
Je neustále špinavá a v srsti má větvičky a listí a jiný svinstva..... sem totálěfpérdeli.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 15:53
- Nahlásit
Jimmi
jestli se vůbec stříhá
Je to vořechovič,tak to záleží jen na tobě ale jestli je chytač bordelu,tak bych jí klíďo nechala udělat slušivej sestřih
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 16:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
argosek
ley & a
to je dobrej nápad
draha urcite, ale jestli sranda, tak to nevim
sem se kapek vyděsila, že mě oslovujete drahá
leyenda
musim premyslet,
ano??? ANO???? není problém případně kontaktovat D. Kubištovou a poptat se na detaily - když ne přímo telefonem, tak klidně skrzevá mě
ale ze by se tihle nemuseli rozdelovat
no!právě že. Já vím, pani že to není pro vás jednoduchý a že je asi malá pravděpodobnost, aby to klaplo, ale ..... KDYBY to klaplo.......... tak já vůbec nevim co, bych dělala
tak pocitam
v tom případku poraĎte Tintě, ta počitat neumí
Jimmi
Taky jsem vystříhala díry do igelitky, bude se venčit jenom v tomhle modelu
CHCI VOKAMŽITĚ FOTKU!! ALE HNED!! A nebo ne, dejte jí sem až ráno, zažene mi úterní deprézi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 16:16
- Nahlásit
Alexa
tý jo to je gůt.
mám mozek mladčejší vo pět let. Sem se trochu - vzhledem k mýmu dnešnímu snu bála, že mi to oznámí, že mám mozek pětiletýho dítěte
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 16:33
- Nahlásit
PetraK
mám mozek mladčejší vo pět let.
ja starsi o 4 roky
prosimvas nakazena jarnim silenstvim jsem nakoupilaasi 30 ruznych seminek a mohu je predpestovavat na policce? me jes parapetu smetou kocky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 16:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja starsi o 4 roky
tak to bys měla začít trénovat, aby ti omlád
mohu je predpestovavat na policce?
máš poličku u okna, jinak mám obavu že budou trpět nedostatkem světla a hodně se vytáhnou a posléze chcípnou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 16:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
máš poličku u okna, jinak mám obavu že budou trpět nedostatkem světla a hodně se vytáhnou a posléze chcípnou
Má pravdu přecedo. Potřebujou hodně světla, proto se dávají na okno. Na severozápadním okně mi většinou taky chcípnou, chce to prostě jižní, nebo východní okno a hodně světla. Sou náročný, mrchy
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:03
- Nahlásit
Biluška
Alexa
doprcic tak to budou muset asi pockat az pujdou rovnou ven, teda na balkon kde je taky budou nicit ale aspon ebude furt hlina na koberci. Jenze jak se znam, tak jestejne na to okno dam, parkrat me to shodej se nastvu a poleti to vsechno do kose.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:04
- Nahlásit
Dnes jsme měli jít na pizzu a nepůjdem. Tu pizzu oželím, ale na to víno jsem se těšila. Kdo mě polituje?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:05
- Nahlásit
leyenda
ptal jsem se, kde bydlite
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:08
- Nahlásit
PetraK
sem se kapek vyděsila, že mě oslovujete drahá
to bych si nikdy nedovolil
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:08
- Nahlásit
pawLINka
lity lity
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:14
- Nahlásit
pawLINka
lity,lity,lity, asi si dnes otevřu další víno z moravy-je výhodné pomáhat lidem z moravy krýt fenu, bo to neumějí ani neví jak vypadá svázání, tak jsem jim pomohla, původně nezištně, ale chtěli se mi revanšovat penězi to jsem odmítla, nemají jich zrovna moc, tak na překrytí jsme se sešli u majitele psa přivezli víno docela slušnou zásobu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:15
- Nahlásit
pawLINka
lity lity lity lity. Si mi právě udělala chutě, asi vyplením sklep a něco otevřu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:19
- Nahlásit
Vzhledem k tomu, ze potrebuju trochu vina pod maso, tak asi nacnu lahvinku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:43
- Nahlásit
pište něgdo něco, sem se vzbudila a nudím se, barák mám uklizenej, granule zalitý v televizi nedávají nic. po probuzení jsem si dělala ten test na mozek a vyšlo mi, že můj mozek je starej 102let , až se proberu úplně tak to zopáknu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:44
- Nahlásit
nemethova5
pani jak jsi dopadla v nový robotě?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:49
- Nahlásit
Bože vy ste hnusný.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:55
- Nahlásit
Haha, mozek mám starší o 3 roky. Je to dobře nebo špatně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 17:55
- Nahlásit
kejtlin
Nebudu psát nic, jsem zmrzlá jak sobolí guwno, jdu lochtat vlnky, abych se zahřála
pawLINka
Bože vy ste hnusný.
Co zas máš, dyť tě fšichni litují
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:04
- Nahlásit
Jdu radši ven s čoklama. (sakra, to slovo vlastně používat nemůžu, protože mi moje milovaná švagrová - ta co nesnáší zvířata - řekla, že je to sprosté slovo, a že když jim tak nadávám, tak je nemám ráda)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:22
- Nahlásit
kejtlinpani,tezce na guvno!!!!!nemam nic!!!!!!vsechny roboty,co jsem mela vyjednany,najednou vubec nic,nemaji zajem,doma jeste vetsi problemy,se na to uz vyseru na vsechno!!!!od rana litam a totalne k nicemu!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:26
- Nahlásit
kejtlinno,hlavne,ze blbeckovy,kterej je u nasi firmy mesic nabidli misto v ostrave,ten,co hlidal se mnou,jak rikam,delal tam mesic,no jsem zvedava,co mi reknou zitra na firme!!!ja delat za 8 500kc.neminim s tim dojizdenim!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:28
- Nahlásit
kejtlin
já mám taky uklízíno,sousedka furt špehuje za dveřma kdy a v kolik chodím ven,jdu upéct kuřecí stehna s rýží,psy budou mít granule,dneska se tady nedalo chodit jaký tu byl a je vítr,mě to elis párkrát nazvedlo,tak jsem jí raději drapla na vodítko,elis hárá,dastík jí omejvá,sindy tý je to šumák a ted tu chrápu na posteli
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 18:50
- Nahlásit
Tinta76
hm, mýmu mozku je vo devětt let míň jak mě samotný, tak proč sakra nechce nic dělat???
Hm,mám ten samý problém -ukázalo mi to 33 ,což je o 22 let méně.Buď je ten test blbost,nebo jsem byla už ve 33letech neschopná
|