| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
no to tež ,ale jinak Ostrava
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Kačaba
hele tady máš founa teda ,já to pak smáznu ,starý číslo teda uš asi nemáš? tak mě třá jen prozvon si tě uložim.
tak hlavně že tě to baví a naplnuje,to je nejdůležitější
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
máááááááááááám mazej děkuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:18
- Nahlásit
Kačaba
no zdravim tys mi taky chyběla
To jsem ráda a gdo vlastně seš?
davidkova renata
hele co ta hesina,už něco víte?????
Ne, ale už by to mělo přijít každým dnem. Něco doporučenýho leží na poště, tak je to možná ono.
Ale dneska jsem našla další nádor Rozárce Na čelisti . U ní to řešit nebudu, tam už to fakt nemá cenu. Zatím žere a je vitální (až moc ) tak ať si užívá života holka. Ale deptá mě s tím jak žere hovna Každý který potká vezme do huby, fakt každý To už se vymyká lidskýmu chápání Valím do ní vitamíny, chondra, pamlsků má jak nikdo a furt to dělá A jede hlavně po psích. Lilátko jeden čas šíleně žralo kravince. Pak přišel náš vet s teorií, že má málo rostlinné složky v potravě, že prý to dělají divoké šelmy - že žerou guwna bíložravců - aby si doplnili rostlinou složku. Tak jsem jí začala do masa přidávat šrot od kozy a klaplo to . Už projde kolem kravince a nic Leda gdyž je úplně čerstvý a ještě se z něho kouří tak neodolá Ale to už beru jako prasárnu Ofšem proč to dělá Rouzí na to nemůžeme přijít
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:20
- Nahlásit
Kačabano,ja si taky myslim,beztak nafukovaci aspon!
davidkova renatano to jsem rada,ze se vam malej hajzlik libi!hele to video,fakticky sila a jeste si ten cokl zamaval ocaskem,jako ze sranda,no to mi posilej,jak mi usilovne dreme na zkousky a nektery zmetek to ma zadara,uz se radsi nevyjadruju,bo bych musela byt fakt sprosta!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:22
- Nahlásit
Biluška
zkus dávat rozárce syrečky, četla jsem že to pomáhá, pani taky to nemáte lehký
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:23
- Nahlásit
Biluškahele,malej si vubec guven venku nevsima,ale ma tendence zrat po sobe,jak se vyeaa!!!jestli on treba nemysli amin ekologicky treba,o nadorech mi nic pani ani nerikejte radsi.jinak preji brej vecir!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:32
- Nahlásit
kejtlin
zkus dávat rozárce syrečky, četla jsem že to pomáhá, pani taky to nemáte lehký
Paní, všimla jste si něgdy kolik ty syrečky stojí??? To si myslíte, že jsem si vzala Róčilda, nebo co? Gdyž je dám jedné tak je musím dát i ostatním a krmit dvanáctihlavou saň syrečkama teda fakt nemůžu
nemethova5
,ale ma tendence zrat po sobe,jak se vyeaa!!!
To mi taky kdysi kdosi dělal, už si nevzpomínám kdo. Ale stačilo asi dvakrát ztraverzovat a přestal.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:35
- Nahlásit
Biluška
Ale dneska jsem našla další nádor Rozárce Na čelisti
a di do prdele.. ..hlavně to neprotahuj dyby něco!
du se svalit kreténi lejenda bé laskavje hlídat!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
a di do prdele..
No to teda nejdu, je tam tma, vlhko, málo místa a tak vůbec
hlavně to neprotahuj dyby něco!
Právě jsme to probírali s Mášenkem, evidentně ten správný čas ještě není,ještě ji nechám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:37
- Nahlásit
Biluškavsak jsem ho totalne ztraverzovala,ze nechapal hajzlik jeden!
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:40
- Nahlásit
Biluška
gdo vlastně seš?
jsem přece tichý čtenář
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:46
- Nahlásit
Kačaba
jsem přece tichý čtenář
Tak hlavně, že nejsi štábní . Takových tichých čtenářů tu je
Jdu se taky svalit, ráno je nástup na šichtu v 8,15 a gdo tu nebude vyfásne flastr a Honzíka (tak, to sem byla krásně zlá, hned je mi líp )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:47
- Nahlásit
Biluška
No to teda nejdu, je tam tma, vlhko, málo místa a tak vůbec
no a ještě si k tomu všemu přectav, že ten ke komu pudeš posere davítkový záda
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:51
- Nahlásit
No to teda nejdu, je tam tma, vlhko, málo místa a tak vůbec :
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:55
- Nahlásit
Dneska má svátek Agina a vy jste si na mě ani nevzpomněli, jste hrozně zlí a sobečtí.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:13
- Nahlásit
Mucholabka
to je mi lito, ze jsem na to nevzpomnela, se teda hrozne kaju
a dodatecne gratuluju a tady ma darek
dopadl vam ten byt?
nemethova5
mate pekny pejsky, us se to nejak vyvrbilo v tom obchodaku?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:17
- Nahlásit
davidkova renata
du se svalit kreténi lejenda bé laskavje hlídat!!!!!!!
us asi neni koho
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:27
- Nahlásit
fujtajksl jsem na 12ti furminatorech
Agince preju vse nejlepsi, tady ma darek az sezere maso muze sezrat chlapka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:37
- Nahlásit
Noo, si o to čovjek musí říct...
dneska je totiž Anežky, akorát ta moja je polski
Bucka jik svátku nakryla, pak jí rozbila držku a posléze ošetřovasla místa ze kterých crčí krev...Agnieszka hárá...ještě že Frizo neví z které strany na to.
Byt se mi nelíbil, přece jen do každé díry nevlezu, svoji důstojnost ještě mám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
Lucynko děkuju, kýtu sežeru já, Aga dostane párek a černý fotr toho chlapa, můžem?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:53
- Nahlásit
Mucholabka
muzete cokolivjek chcete drzim palecky s hledanim bytu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:58
- Nahlásit
Biluška
všimla sis někdy kolik ty syrečky stojí
neví, radši nekoukám, ráda je jím, ale radši něco dopřeju pesům, máš to jako já, bud´ si připravím 11 kousků pro celou saň nebo žádnej, v tom třeba nechápu známou, co má psy doma i venku a dá něco jen psům doma, protože tamti jsou venku a mají smůlu. dávám malým, nebo těm starým co nemají takové zuby třeba vepřový uši-jsou drahý jak kráva, ale tak radši ošidím sebe a v elkým třeba velký kosti syrový, malým teda taky, ale třeba jen ze žeber, dlouho jsem nebyla pro kosti, do lidlu už pro kosti nejedu, jednou trochu smrděly, to se ještě dalo, ale pak dvakrát doslova tekly a byly zelený, byly zabalený do několika vrstev igelitu, takže jsem to zjistila až doma, ani jsem je úplně nevybalila a barák větrala 2 dny.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tak Agnieszka po mně dojedla pařížský salát, Frizo nadšením prdí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 23:01
- Nahlásit
Mucholabka
nevlezeš do každý díry, ale když řekneš, že máš 4 psy tak ti nenabídnou luxusní apartmá.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 23:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Se psama se to řeší jinak, oni nemůžou být pořád pohromadě, jsou stejně tak konfliktní jako já...možná i víc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 23:22
- Nahlásit
Mucholabka
tak to je jiná, myslela jsem, že budou s tebou v bytě, známá sháněla ubytování se třemi psy malého plemene a to co jí nabízeli byli lepší holobyty,pak sehnala něco relativně normálního, ted´ jich má v bytě 6+1 královskýho pudla a zvládá práci nevím tedy jak řeší hárání protože má psy i feny ale asi jo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 23:31
- Nahlásit
kejtlin
no, já mám naštěstí zahradu, tak si je nějak prostřídám, oni jsou stejně radši venku, v bytě je jim moc horko a ani jim neumím dávkovat jídlo, když jsou v bytě hrozně tloustnou, jsou zvyklí na větší dávky a mají hlad. Psi mají kde být, ale já ne
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 06:12
- Nahlásit
dobre rano vsem
celou noc strasne lilo a leje dal, ani pes nechce ven, ocekavam kazdou chvili preruseni dodavky stridaveho elektryckeho proudu, se divim, ze to jeste funguje
Mucholabka
jasne, pani, chapu a drzim palce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:14
- Nahlásit
Tak fstávat a makat. Dneska jdu na úřad, povedeme druhé kolo jednání na téma "je 1450,- stejná suma jako 1600,-" ? Jsem docela zvědavá jaké argumenty si veleúřednice připravila na dnešek . Posledně mě docela bavila tím, že mám přijít legálně, třá se dneska dozvím, že tu ani legálně nebydlím
Mucholabka
Tak teda přeju Agniesce fšechno nejlepší k svátku, ale myslím, že svátek vůbec neměla, měla ho totiž 21.ledna
|