Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:39
- Nahlásit

leyenda

slecno leyendo, pokud mohu byt tak smely - povite mi, kde bydlite?

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
proč ho věšel????????????????????????????????
hele já dospělou Báru taky né přímo věšela, alde držela hodně nakrátko, gdyž na ní vlítla Fandova malá čuba, páč by jí asik servala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:44
- Nahlásit

Alexa
nevědí, měla jsem být st denní, čt a pá noční vzala jsem si na ty 3 dny dovču, pak mám 12 dní dovču-už jsem si ji zamlouvala někdy v prosinci, protože si stejně nestačím tu dovolenou vybrat, ještě dělám mrtvýho brouka třeba si nesedneme s těma veterinářema nebo něco se podělá tak abych nebyla bez práce.
nevyroste, naroste ji sebevědomí, to zvíře je na ostnáč, ale výcvikářka ho stejně neumí použít, tak to je jedno, kdyby mi ji ted´ nabízela, tak bych do ní nešla a to dělám psy už hodně let a první ZVV1 jsem skládala v 16 letech, ted´ mi bude 31, tak to už má výcvikářka trochu zmeškáno, když je jí asi 43 a má ZOP, někdy cvičí ona, někdy její dcera, to je takovej spratek nafoukanej, byli se podívat na zkouškách a čuba po někom vyjela-vyjíždí i na lidi a policejní figurant, nejlepší co znám karel krupka jí řekl, že by s ní měla něco dělat a ona mu řekla : moje máma je tady výcvikářka, takže mě tady nebude nikdo nic říkat, tak jsme ztuhli a karel jen řekl: mě je jedno, kdo je vaše máma, vy tu fenu evidentně nezvládáte, na to neřekla nic, přijde ani nepozdraví, což by v jejích asi 16-17 letech měla, nic nemůžu se rozčilovat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:47
- Nahlásit

kejtlin
nic nemůžu se rozčilovat.
tý jo tak na takovej cvičák bych teda nechodila, to by musel nabídnout nějaký extrta výhody, aby mě takováhle atmosféra nevadila

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:47
- Nahlásit

PetraK
ste tetkon taky moudrej čék??
myslim, ze este ne, ale sem tedkonc us na dobry ceste

Tomu řikám rozcapenost!
dybych jela drif do kramu, mohla sem usetrit, v poledne us byly fsechny normalni vody vyprodany

kejtlin
výcvikářka nás tak nenávidí

to musi bejt pekne blby tam chodit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:50
- Nahlásit

Alexa
hele já dospělou Báru taky né přímo věšela, alde držela hodně nakrátko, gdyž na ní vlítla Fandova malá čuba, páč by jí asik servala
hm..jako na jednu stranu chápu,ale na druhou stranu bych teda svýho čokla rozhodně určitě nefixovala nijak,aby se nemoh bránit,to je mi proti mysli,bysme do toho šly spólu

hele ted mi volala kámoška,asi před hodinou jí umřela cca 9měsíční doga,z ničeho nic,běhenm 2 minut,petmedic co dorazil pravil infarkt..jako nic proti dogám ani kámošce,ale asi si neumí nějak vybírat,pamatuju 4 její dogy a všecky stály za hovno bud tak či tak...chcípáci ..ta první umřela f kuchyni v roce přesně jako tadle.Všecky byli s PP..nešla bych do dogy ani za prase,je mi jasný,že za to nemůžou,ale problémy zdravotní obrovský a dýlka života minimální..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:55
- Nahlásit

Alexa
leyenda
davidkova renata
proč ho věšel
kim je povaha jako moje KAO nerve se sám, ale nenechá se orvat, tak aby ji nezabil, příští týden jdem já s NO a Honza zuzzky přítel se svým NO do řady a nebudem je vyvěšovat jestli nám napadne psy, já čubu i pustim.
ona nás nenávidí, protože nám psi makaj a jí připadá náš výcvik na profesionální úrovni, protože je laik, ale bohužel pro ni, se s námi baví celý cvičák a s ní jen ti noví, co ještě nevědí, že jim psa naučí ho*no, my ji nikde nepomnlováme jen ji vadí tohle, mohla bych chodit jinam klidně, ale chcem sesadit předsedu a chcem si do výboru dát svoje lidi, ten cvičák jde do háje a předseda si tam dělá asi svoje jakési kšeftíky protože jsme neviděli 2 roky účetnictví apod. bez boje to nevzdáme, nebude se na nás obohacovat, založili jsme sešit 007 a skupinu odboj, vše si píšeme sviňárny apod, musíme se pořádně připravit, aby nás nemohli na ničem dostat a pak bude akce naše koncepce a lidi máme na svý straně.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
bych teda svýho čokla rozhodně určitě nefixovala nijak,aby se nemoh bránit,to je mi proti mysli
no proti dospělýmu čoklovi, bych jí taky asi nedržela, ale proti štěněti, byť agresivnímu mi to přijde proti srsti, zvlášť když vím jakej je čuba magor. Nicméně bych majitele upozornila, že příště jí nepřidžím.
před hodinou jí umřela cca 9měsíční doga,
je to smutný,. ale ono je to u většiny tědlech velkejch plemen. Podívej se co se děje s bobrmanama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:58
- Nahlásit

kejtlin
koukám,že na spoustě cvičáků je to skoro stejný(((
eště že máme aleksu a libeń!

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
eště že máme aleksu
a tak prudiči jso fšude, žejo
kejtlin
bez boje to nevzdáme,
a tak to jo to je jiná, já to pochopila tak, že jste jediný kdo je proti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:01
- Nahlásit

Alexa
ale proti štěněti, byť agresivnímu mi to přijde proti srsti
a tak jako mě trochu taky,ale dyš mi přijde,že bysem jí podrazila nohy..to bych těžce nesla a navíc dyš ta malina je taková svině a furt..
,. ale ono je to u většiny tědlech velkejch plemen
no dyk řikám,dogu ani omylem..ale stejně si to přectafte,během hodiny vám po psu úpa zničeho nic zbyde akorát prázdnej pelech a vy čumíte a nechápete..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:03
- Nahlásit

Alexa
a tak prudiči jso fšude, žejo
prudiče vyřídíme hlasem přírody f podobje hárání
ale zase koho bysme drbali,no né?? sme se náhodou nasmáli

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
že bysem jí podrazila nohy..to bych těžce nesla a navíc dyš ta malina je taková svině a furt..
no vona třeba Nána by jí myslím jenom srovnala, páč je normální, ale Bára by se snžila jí zabít, tagže u Nány se ti nedivím, Alexu bych taky nějak extra nedržela, jen bych to jistila zezadu. Teda jinak, kdyby k nám takhle přilítlo cizí štěně poprvé, tak bych je přidržela obě, ale kdyby to bylo jak píše Kejtlin tak bych Alexu nechala
během hodiny vám po psu úpa zničeho nic zbyde akorát prázdnej pelech a vy čumíte a nechápete..
njn je to smutný, teď právě se řešil na bobrmaním fóru nějakej bobrman, kterej nepřežil výstavu, tak si představ že jedeš s čoklem pro CACIBa a vrátíš se bez psa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:08
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
už jsme ji upozornili, že naše psy nebudeme držet, ona má agresora, kterýho nezvládá a je na ní, jestli nám napadne naše psy nebo nás, ona to ví a s našimi psy není problém, nikdy nikoho ani nikomu psa nenapadli a to ví jak ona, tak celý cvičák.
dogy jsou problém, nešla bych do nich ani náhodou, kamarádka ná štěně německý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:09
- Nahlásit

davidkova renata

mám fakt hroznou radost, ona je Astička tak milý stvoření, nevím, proč jí tak dlouho nikdo nechtěl. Byl to pes prakticky zadarmo, bez problémů, prostě pohoda. No teď s tou holčinou to vyhrála

leyenda

ale sem tedkonc us na dobry ceste

nechci vám brát iluze.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:09
- Nahlásit

Alexa
Alexu bych taky nějak extra nedržela, jen bych to jistila zezadu.
tak to se shodnem.gde je bobrmaní fora?? To je taky síla,pamatuješ někdy v 70 letech tu výstavu boxíků v Psrdubicích tušim? bylo asi 30 st. vedra a nepřežilo to docela dost psů.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
nepřežilo to docela dost psů.
tam byl ale magor rozhodčí, protože je nechal na sluníčko běhat v kruhu, jako chápu, že ofčouni to musej bydržet, ale přece jenom boxer s tou krátkou hubou ??????
.gde je bobrmaní fora
na mýmčokloj přece

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:15
- Nahlásit

davidkova renataAlexa
Dobermani celkovo s tymto "odchadzanim" z nicoho nic maju obrovsky problem...nam tak na slovenskom fore odisli behom pol roka tusim 4-5 dobici fakt zo dna na den...psi v perfektnej kondicii...zlyhanie srdca, minutova zalezitost...psycho...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:16
- Nahlásit

Alexa
na mýmčokloj přece
aháá tam já moc nelezu.
no hele ale voni taky byli magořííí ty majitelé trošek!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa

hele osoby, nevíte o někom vhodným pro toho šílence, co jsem ho právě vyhodila na fóru? Je to fakt moc prima čokl. Je škoda, aby si ho vzal někdo jen tak k domku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:24
- Nahlásit

PetraK
hele já to četla,ale překvapivě nevim.. dyk víš..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:26
- Nahlásit

Silwuska
odisli behom pol roka tusim 4-5 dobici
fakt jo?? já se vo bobříky moc nezajímám..to je ta dilatační kardiomyopatie? vim že s tim maj problémy,ale že až tak..

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

davidkova renata

ale překvapivě nevim.

no jo vim. Lidí je málo, ale tak třebas se někdo naskytne - řídím se heslem, příležitost přeje připraveným.

Je to fakt úža čokl, kdyby Brtnik a Ešus nebyli proti...., je to pes podle mýho gusta - magorů král

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:30
- Nahlásit

PetraK
kdyby Brtnik a Ešus nebyli proti
to je furt todleto!!!!!!!!!!!!
magorů král
byste tvořili vyrovnanou dvojici

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:30
- Nahlásit

PetraK
nevíte o někom vhodným pro toho šílence
bohužel nevím, zkusím se potat, ale moc to nevidím páč lidi co znám chtěj určitý rasy třá malinu, ofčáka atak no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

fena, 14 let
srst: zlatá, delší
velikost: malý
nalezen: 28.02.2010
P-5 Barrandov, Voskovcova
charakteristika: Na sobě měla černý kožený obojek z vnitřní strany červený.Karanténa do 7.3.2010.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:38
- Nahlásit

davidkova renata

to je furt todleto

no jo, ale tentokrát by to byl hlavně Ešus, kdo by to nevydejchal. To mu nemůžu udělat.

byste tvořili vyrovnanou dvojic

tři, ste zapomněla na Ešusa?

fena, 14 let

jsem moc ráda, že existujou útulky jako Dášenka, páč tam takovýmhle hafištům je moc dobře, mají jich tam plno a prostě jsou tam doma, nětkeří až tak, že odtamtud prostě nechtějí a tak tam prostě zůstanou. děkuju psímu bohu, že vynalezl Skřivánky, Dášenku a jim podobný místa.

Alexa

, zkusím se potat, ale moc to nevidím páč lidi co znám

já vím, ale tak sem si řikala, líná huba, holý neštěstí, zeptám se , ten pes je rychlej jako sviňa a hloupej rozhodně taky není. A hlavně - neni teda nudnej, to fakt ne

Tinta76
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:39 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Brý den celý den!

Koukám, že jsem nakoukla v pravou chvíli, Astička má novej domov, juchůůůůů
To mi teda aspoň pozvedlo náladu z mínusu na nulu. Já tady umírám - mořim se se skupinovym odepisovánim základního stáda, odpis spočítat umim, ale nějak uš nedokážu vymyslet jak spočítat zůstatkovou cenu jednoho vyřazenýho zviřátka, abych to mohla zaúčtovat. Neumíte to náááhodou někdo??????? Esi ne, tak jsem v pérdeli pane hrábě

davidkova renata
fena, 14 let
tak sem zase v mínusu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
třeba se ztartila, tihle stařenky a stařečci mě vždycky chytnou za srdce o hodně víc než ostatní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:41
- Nahlásit

Tinta76
kdo je Astička? prosím foto a bližší info, potřebuju zvednout náladu.

<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání