Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:16
- Nahlásit

leyenda
PS LucYnku bych zaprela, delej, ze ji neznas

coooooo, zrovna se chci hlasit, ze na bramboraky jdu tady, dneska jsem na ne mela chut, ale mame pouze tri brambory

leyenda to si zapamatuju, poslala jsem ba Tebe Honzyka a prines mi tvou ruku a ted nebudes moc drasat na netu

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:17
- Nahlásit

leyenda
se tesim, jak se se fsema seznamim na Masenkovy svatbe
Těšíš se zbytečně, protože si nakonec prosadím malinkatou soukromou svatbičku, na který budu já, on, dva svědci a fšichni moji psi . (koza asi zůstane doma, tu už by nevydýchal )

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:21
- Nahlásit

lucYnka XIII

sim te, nese ti levou
a bud soudna, copak muze negdo,gdo vypada jako ty jit na svadbu??? Leda by ses prevlikla

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:24
- Nahlásit

Mam skoro vygruntovanej barak, jdu ven

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:34
- Nahlásit

Teda vy máte f tej žumpě starosti já sem v deprézi,páč Kael furt někam jezdí a nnechce říct kam,asi chystá překávpko na narozky,ale já překvápka nesnáším! A k tomu se na zítra na kafe objednala matka s nevlastním fotrem,což by bylo strašný dost samo osobě, jenže tentokrát jim budu muset taky sdělit,že se jako chystám vdát,ale s hostinou se svíčkovou ať nepočítaj to bude zas něco,už teď je mi blivno

impact
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:56
- Nahlásit

leyenda
Máfo je mé druhé já.

Jinak teda já bydlím sama, proto mi to asi nedošlo. Ale teď tu mám bráchu na pár dní a on ho vytáh ven.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 15:21
- Nahlásit

impact
mafiján vůbec nevypadá jako nudle, neladí ti tam

jana33
jenže tentokrát jim budu muset taky sdělit,že se jako chystám vdát,ale s hostinou se svíčkovou ať nepočítaj
Podej jim to tak, že v podstatě můžou být rádi, že nečekáš paterčata s mafiánským bosem, který je momentálně zavřený za prodej drog

leyenda
Mam skoro vygruntovanej barak, jdu ven
Pojď k nám vygruntovat zahradu, to je neuvěřitelný kolik toho stihli ti psi za zimu posrat

impact
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 15:24
- Nahlásit

Biluška
No my tam právě neladíme ani jeden.

Ty woe, já uklízela dvůr v pátek. A jako hustěěěě. To nesnáším, jak vždyky sleze sníh.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 15:32
- Nahlásit

Baicocau,toz predem gratulujem,at to nezakriknem,ty na tom sonu neco poznas?ja teda ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 16:49
- Nahlásit

Nazdar pipky, jezdec se hlásí! Knédl už jezdí, nabili sme ho, eště sem řikala - plus na plus, minus na minus. Jojojo, to je jasný, to si pamatuješ dobře. A prd, kámoš to fouknul obráceně, takže málem zkratoval obě baterky ))) Byla sem u kámošky podepsat další papíry stran úvěru, potom eště nabít baterku za mamkou, tak sme povenčili, mamka nechtěla, aby mařenka ijížděla nánu, bo by jí umzala záda od bahna. Teď sme dojeli domki, mařku zas bolej záda, což je divný, protože fakt nijak neběhala ani nedrandila. Vezmu jí asi k lékařu. Jako neni vůbec ohnutá jako minule, to ne, ale viděla sem, že když jde doschodů, trošku si ulevuje a nechced si stoupnout na zadní ani pro piškot. A už je pod postelí...je teda fakt, že sme ráno byli dvě hodiny v lese, ale jen sme si chodili, chodíme tak normálně....přece takhle ze dne na den nezačne být přetažená z normální procházky, vždyť jindy jsme venku celej den a furt chodí...no a konečně už nám začínají výletní časy! Jupí!

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 16:50
- Nahlásit

nemethova5
at to nezakriknem
Správně, ale já se tááák moc těším
ty na tom sonu neco poznas?
Nepoznám. Možná kdybych to viděla přímo, ale tohle je fotka obrazovky a ještě z telefonu, takže nic moc kvalita. Ale veterinář prej říkal, že jich je tam minimálně 5

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 16:58
- Nahlásit

Baicopani jen si teste,ja si to s aminem moooooc uzivam,je to pekna pazravka,hele,od stredy je po operaci a je super,vubec nevypada,ze by mu neco bylo,no prosim te,ja ani nepoznam na sonu organy,minule jak vet kontroloval hajanovy tu slezinu,tak to taky byl takovy patvar,nechapu,jak z toho jako ctou????

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:07
- Nahlásit

Biluška
Podej jim to tak, že v podstatě můžou být rádi, že nečekáš paterčata s mafiánským bosem, který je momentálně zavřený za prodej drog
Hele,to se rozumí samo sebou, matka bude plakat,že se konečně dočkala. Jenže má generálskej komplex a k tomu z našich vztahů mindrák,tak se bude chtít chopit organizační činnosti. Ale to se radši vdávat nebudu

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:08
- Nahlásit

nemethova5
od stredy je po operaci a je super,vubec nevypada,ze by mu neco bylo
Tak to je mooc dobře. Ještěže tydle svišti malikatý regenerujou dobře.
nechapu,jak z toho jako ctou????
No jednak na to mají školu a jednak asik i praxi. Když víš, co máš hledat, tak to i pak najdeš.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:16
- Nahlásit

Baicoteda dnes bylo veselo,amin tam ma prilepenou na tech stehach jakousi dychaci naplast,uz byla spinava a zacala mu se odlepovat,tak jsem sla do lekarny a koupila dve,byla velka operace,vsichni ho museli drzet a ja mu to sundavala,to byl masakr,hlavne ten rev,hajan nas chtel sezrat,co mu delame a dobry,ma tam novou nalepenou,jako stehu tam ma teda fakt dost,je to cisty a vypada to pekne,klobouk dolu nasemu vetovy,ten me vzdycky nezklame,ja jen,ze mi ukazuje vsechny organy,jak hajana tim sonem prohlizel a me to vsecko pripada stejne,no asik mi delal prednasku,ale ja vim z toho velke kulove,no tak,kdyz rikal,ze jich tam je pet,tak asi jo,stejne je to zajimavy todlencto.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:21
- Nahlásit

nemethova5
to byl masakr,hlavne ten rev
Mladej pán bude asik trošku hysterka To znám. Baico jako malej taky ječel kvůlivá každý kravině
stejne je to zajimavy todlencto.
Je. Prckové mají teďkonc něco okolo 2,5 cm. Člověk se diví, jak je možný, že za měsíc budou mít pře půl kila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:24
- Nahlásit

Baico[i]e. Prckové mají teďkonc něco okolo 2,5 cm. Člověk se diví, jak je možný, že za měsíc budou mít pře půl kila [/i]takovy maly housenky to je fakt sranda a pak z toho vyroste takovy kolohnat!
Mladej pán bude asik trošku hysterka
no to si pis,to je hysterka jak vysita a hlavne,jak se mu neco nelibi hajzlikovy,tak to dava pekne najevo!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:34 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

tak mi byli na 5 hodinové vycházce a jsme tuhý všecky holky,chlapi šli do práce naposlet s dastíkem
ta dívčina co sní chodím,má 5 kříženců ovčounů a jednoho 16 letého jezevčíka co má u sestry
hlídá s jedním,ale do práce si bere všecky,má to v palici velice srovnané,má myšlenky skoro jako davídkovic,by si rozuměli
má stejný názor na ipa,tart,na desenského,na svět se psem,na cvičák nechodí,ale psi má zmáknutý na jedničku,desenský by čuměl,stačí lusknout a jsou u ní vcuku letu,chodim sní i když hárá,její psi si elis nevšímaj,jenom jedna žlutá čuba a ta zas elis hlídá jako svojí milenku

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:35
- Nahlásit

nemethova5
je hysterka jak vysita a hlavne,jak se mu neco nelibi hajzlikovy,tak to dava pekne najevo
Brouček Já si na to musim ještě 3 měsíce počkat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:41
- Nahlásit

brezen2008cus,ja si delam prochajdy po hrbitove,se musim podivat,kde je co noveho,kdyz jsem tu uz zitra naposled,jak to,ze jde dastik naposled?
Baicono broucek to je,hlavne mala pirana,vsak se dockasmneboj,pak nebudes vedet,kde ti hlava stoji,jak kolikrat me.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:50
- Nahlásit

nemethova5
,jak to,ze jde dastik naposled?
baráky jsou dostavěný a tak končej,už se stěhujou lidé a oni nemaj co už hlídat,ale jelikož se dasty osvědčil,tak by měl dasty měsíc volno a zas by jednou tejdně chodil na noční s jendou,bo se začínaj stavět další dalasy v praze
dasty už asi 4x sejmul zloděje,měl tedy náhubek,ale i tak je sejmul na zem a čaklaž jenda doběhne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 17:54
- Nahlásit

brezen2008tak vidis jak je skvelej,je to supr kluk ten dastik,zitra ma amin tri mesice,to musim oslavit,jak u nas vydrzel tak dlouho,tak to uz vydrzi na veky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 18:00
- Nahlásit

nemethova5
no to je na tohle je dobrej ))
takže velká oslava bude

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 18:24
- Nahlásit

brezen2008no jo bude,si dam frtana na jeho zdravi!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 18:58
- Nahlásit

nemethova5
a každej měsíc o jednoho víc,takže ted si dáš hned 3 )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:03
- Nahlásit

Baico
Který z nich bude tvůj? Jak je poznáš?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

NAZDAR ŽUMPAŘI
tak jsem se dneska snažila dohnat dvouměsíční necvičení a byla jsem hned na dvouch cvičácích trénovat.
Baico
Mám pro vád první foto Fernet
jé ten je pjeknej a má hlavu podobnou jak Baico
Baico, nemethova5
to byl masakr,hlavne ten rev
Mladej pán bude asik trošku hysterka To znám. Baico jako malej taky ječel kvůlivá každý kravině

no myslím že to nic není proti mojí pudlici, ta si jednou při drbání chytla chlupy z ucha do tlapy a já měla málem infarkt jak zaječela
Mucholabka
jak je????

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:25
- Nahlásit

Mucholabka
Který z nich bude tvůj? Jak je poznáš?
Přeci ten vpravo, ne? Alexa to hned poznala
Já mám hlavně radost kvůlivá chovatelům, protože ten výlet do Holandska byl dost drahej, tak že se zadařilo. Hlavně, ať se dál všhchno pokaračuje jak má a mamina i mimina jsou zdraví.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:25
- Nahlásit

Alexa
jé ten je pjeknej a má hlavu podobnou jak Baico
paní, ty seš tak bubá, že sem se málem udusila džogurtem

Zahradu mám uklizenou a jsem z toho úplně mutvá. To je neskutečný jak ji ti čokli dokázali zabordelit Ale našla jsem spoooustu věcí .Třá frisbí, plyšovou kačenku, asi tak milion tenisáků, příborový nůž a vidličku a něčí klíčky od auta. Nevím čí, naše nejsou . Možná budou Kejtlin co je od listopadu hledá

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Alexa
Ale jo, už jsemto nějak překousla a ráno oznámila radostnou novinu jeho rodičům, kteří těžce nechápali a říkali že nic nepozorovali...tak jsem jim řekla že v tom teda nejsou sami...a prý mám kdykoli přijít kdyby něco. Stejně si musím dojít pro zbytek věcí. A hledám si byt, zatím podnájem a až se trochu fiančně vyhrabu z toho srabu, kdy jsem neměla práci, tak se kouknu po domečku. Nějakém starém škaredém, který by moji psi mohli roznést na kopytech.

A malý zmrd nebyl celou noc doma, někde chlastal,přijel ráno zrovna když jsem si byla pro nějaké věci a teď prý má zas nějakou párty...no, pokud si takhle představuje život...

<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání