Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:29
- Nahlásit

Teď jsme dorazili domů. Byli jsme pryč 6 hodin. :-o Šli jsme pěšky do Kroměříže na cvičák, tam jsme pocvičili a zpátky jsme šli oklikou po dálnici, co se tady staví. Je mi strááášně fajn, šlo se úplně výborně a jsem nabitá energií ze sluníčka a teď i z měsíce, který krásně svítí...

Jdu pokrmit čokly a uvařit si čaj.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:37
- Nahlásit

Mucholabka
vydrž už to bude jenom lepší
Biluška
le našla jsem spoooustu věcí
no já si fčera říkala co tam ty čokli furt žerou a když jsem šla večer krmit tak jsem se málem zabila o krafskou nohu z podzima
a koukejte něgdo zařídit ať do soboty vyschne cvičák co jedem závodit, páč si to zrzavý střevo vodmítá lehat do bahna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 19:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
a koukejte něgdo zařídit ať do soboty vyschne cvičák
tak to se přidávám!!! at kurwa vyschne laskavje fšecko bo se nedá udržet na nohách dyš má něgdo drajvovýho psíka
Mucholabka
A malý zmrd nebyl celou noc doma, někde chlastal,přijel ráno zrovna když jsem si byla pro nějaké věci a teď prý má zas nějakou párty..
tak co by si s nim dělala..

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 20:10
- Nahlásit

Tak sme se právě vrátili z veteriny, mařka dostala injekci metacamu, už je jí líp. Vypadá to, že jí asi začíná vyhřezávat plotýnka, ale to se musí udělat vyšetření, který se dělá v narkoze, kterou zase nedoporučujou kvůli tomu srdíčku. Takže bezvadňácký, vopravdu. Zůstala zhublá o ty dvě kila, co sundala, když sme začali masovat, eště aspoň dvě kila, aby byla hodně štíhlounká a lehká k pohybu. Doporučili mi i kabátek na záda, aby byly pořád v teple. Doporučili byste ještě něco z vlastní zkušenosti? A samože žádný skoky a trhání vodítkm, což stejně nedělám, naopak eště místo obojku znu dávat kšírky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 20:17
- Nahlásit

Koukam, ze tady nikdo krom me celej den nedrel.

Gerda
Vypadá to, že jí asi začíná vyhřezávat plotýnka
Jejda, pani, tak to je mi lito - krom vseho, cos psala holt taky omezit drobek pohyb, prece jen je to uz babka. Sadlo se dycky premuze a jelinkuje a dela mladici a pak ji dva dny boli celej pes, neni vubec soudna, kravy stary sou to. Takze to je na hlavne na tobe, ji davkovat pohyb, asi uz zadny 4 hodinovy vylety, no. Jo a este by ji urcite pomohlo, kdybys ji i do tech par schodu nosila, si myslim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 20:32
- Nahlásit

Fifi
jenže teď to nebyl žádnej velkej pohyb, prostě si jen chodila zkoušela ojíždět nánu, což jí davítková nedovolila, takže ani nejezdila...nerada bych o ty výlety přišla, musíme halt vymyslet, jak to udělat, no. Do shodů jí klidně nosit budu, horší je, že nám teď budou rekonstruovat výtah a dvě patra s mámou prostě vyjít musí. V práci by mě s ní vykopli, je to tam samej čokl a vzít tam háravku je dost na pytel...no nějaký divný období je to. Zjtra jdem na kontrolu a asi další injkci, tak uvidíme, zatim jí to bolí, moc to pigárko nepomohlo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 20:34
- Nahlásit

Gerda
Ploténky vyhřezávali našemu trpasličímu pinčovi... Nebylo to vůbec fajn, ale já jsem byla na základní škole a veterinářovi jsem věřila vše, takže se s tím v podstatě nic nedělalo...

Nosili jsme ho do schodů, ze schodů, dostával hromadu prášků od bolesti. Až bez nich nakonec ani nemohl fungovat a nešlo to už dál...
To bylo to nejhorší - ten pes byl jinak naprosto zdravý a plný života...

Od té doby určitě už ale všechno pokročilo, takže to bude určitě v pohodě... Já doporučuju zkusit možná i víc veterinářů - víc názorů...

Jak je stará?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 21:02
- Nahlásit

pawLINka
ono to neni jasný, že má pĺotýnku, na toby se musely udělat vyšetření, který naplánujem s doktorkou, co jí vyšetřovala to srdce, protože se dělají v narkoze a ona má nemocný srdíčko. Bude jí asi devět letos...nevim kolik jí je let přesně, brala sem si jí, když už měla druhý zuby a byla po hárání a měla všechny očkování, ze kterých jsem tak nějak zkoušela počítat, že jí byl asi rok nebo rok a půl....
No, čekla sem potíže daleko později, ne tak brzo, je ještě dost mladá.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 21:02
- Nahlásit

Fifi
Koukam, ze tady nikdo krom me celej den nedrel.
Co to ťápeš? Já makám od desíti od rána do dvou do rána.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 21:30
- Nahlásit

Gerda
My jsme toho pinče uspali v jeho 9...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 22:03
- Nahlásit

leyenda
ale můžeš ublížit někomu, kdo si to nezaslouží
hm, tak v tom případě to má ten někdo trochu blbý, já si to taky nezasloužila
Biluška
klíče od auty jsem našla ve sklepě, takže moje nebudou
a všem pro pobavení, dnes jsem s autem skončila v poli, jel proti mě idiot v protisměru, chtěla jsem se vyhnout, ten čuměl někam na zem ke spolujezdci, pak si uvědomil, že jede v protisměru srovnal to, jenže opět jel naproti mě, tak jsem se snažila vyhnout, ustřelil mi zadek, dostala jsem smyk, vzala to do pole, předtím teda natvrdo podřadila-jela jsem asi 80, zbrzdilo mě to jinak bych byla na střeše, přeletěla jsem hlubokej příkop jak nic. kretén co to zavinil když viděl, že mi nic není tak mi zamával a jel do hajzlu, džíp se mnou nehnul, takže jsem skoro 2 hod sháněla treaktor, protože v tý vesnici byl candrbál a všichni byli tam nebo zchlastaný, traktor jsem sehnala, řekl, že mě vytáhne polem ne příkopem, abych něco neurvala a zapadnul do toho pole, nějak se vyhrabal, vytáhnul mě teda přes příkop, a autu nic není, nic se neurvalo, ani nepromáčklo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 22:28
- Nahlásit

cus zumpouni mam tu do zitrka velicetehotnou cicu menuje se Pralinka, bo je jak bonbon s tim brichem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 22:28
- Nahlásit

Gerda
mám starou jezevčici 12 let, je v super kondici, štíhlá, nasvalená, plozýnky začaly zlobit asi před 2 lety, vet doporučil vždy ject hned, dostane injekci proti otoku, který tlačí na míchu-ta injekce je důležitá, omezit pohyb, poskoky schody apod vypustit vůbec, když se to stane klidový režim nejlépe v kleci, ven jen na nutné venčení a teplo. začala jsem jí na zimu oblékat, když jdeme na 2 hod ven a je kolem -5 tak dostane obleček, odmala spí doma, takže otázka tepla je vyřešená, říkal, že je dobře že je v tak skvělé kondici, že kdyby nebyla tak ji to zlobí častěji a možná by už byla napůl ochrnutá, každopádně nic neriskuju a vše dodržuju.

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 22:43
- Nahlásit

Hezky mi dneska vysla moje strategyje, cely dopoledne jsem uklizela barak - krasny pocasi, slunicko, teplicko, odpoledne jsem
vyrazila ven a lilo jak z konve, tak mam zalito, zabahneny kone jsem cistila doted, zabahnenej pes se ocistil o koberce a pohovku sam, cimz mi na jednu stranu usetril praci, na druhou stranu uz to tu nevypada tak uklizene

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 23:05
- Nahlásit

leyenda
cus pani jak se vam uklizelo bez jedne ruky? koukam, ze jste taky nocnejsi tvor, to je diobre tady vsichni chodej chrapat ze slipkama a ja si nemam s kym vecer povidat

fotky Pralinky
http://www.kocicinadeje.cz/fotoalbum/kocicky-k-bud oucimu-osvojeni/pralinkahol

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 23:21
- Nahlásit

lucYnka XIII

cus pani jak se vam uklizelo bez jedne ruky?

no, Honzik vam donesl tu levou, ze jo? A jako ja mam levy obe, tak
sem to ani nepoznala

pralinka je krasna, mam taky jednu cernou kocku a cernyho kocourka, strasne me vsude pronasledujou a porad trnu hruzou, ze je poslape kun

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 23:42
- Nahlásit

leyenda
no, Honzik vam donesl tu levou, ze jo?
jj levou, on to splet

cerny kocky jsou nejhezci

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 02:06
- Nahlásit

impact
Já makám od desíti od rána do dvou do rána.
tak to sme mely skoro stejnou sichtu.

Gerda
No, čekla sem potíže daleko později, ne tak brzo, je ještě dost mladá.

Pani, v + - 9 letech to nejni fakt zadna mladice, si to vynasob tema ruznejma tabulkama na psi vek prevedenejma do lidskyho - esli ji je/bude tech 9, tak by voko ji mohlo tahnout na/pres sedesatku, a to uz je prece starsi pani, ne mladice. Nerikam tedy starucha, jak u rtw, kdo preleze 10 let je borec, ale i tak. Holt starne, smir se s tim, uz si konecne porid druhyho cokla! - a ty schody nejak s maminou zkus poresit, aby Maryje tapala 2 patra nahoru a dolu asi nebude to pravy vorechovy. Konec, ende slus, jdem umrit to bed.
A vlastne, neflakejte se a dete drit, neee?! - abych zastala Bilusi jednou po ranu taky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 06:39
- Nahlásit

čau všem,tak slovíci jsou 4,venku je teplo a já jdu makat,pa

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 07:59
- Nahlásit

Tak nemůžu spát, Mařka je furt špatná. Ty schody pudou blbě zařídit, alespoň dokud hárá, pak už si jí budu vozit do práce furt. Máma jí prostě neunese, by se zřítili ze schodů vobě. Holky já vim, že je to špatně, jen prostě začínám bejt malomyslná, propadám negativnímu myšlení. Spali sme na matračcev obýváku, celou noc se ni nepohnula, skoro ani neotočila. Myslíte, že bych si mohla injekci na veterině koupit, mít ji v lednici a píchnout jí to sama, když jí to chytne, nebo když někam pojedem? Dnes se tam na to zeptám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 08:27
- Nahlásit

Fifi
A vlastne, neflakejte se a dete drit, neee?! - abych zastala Bilusi jednou po ranu taky.
Děkuji paní, děkuji. Mám nějakou chorůpku asi, nejsem schopná se ani doplazit k počítači a rozdělit práci

Byl by tu někdo tak hodný a vypádil mi dneska saň? Borderce už hrabe a pase i stromy, jenže se bahní ofce a nikdo ji k nim nechce pustit .

Pak bych ještě nutně potřebovala vědět essi je tu někdo kdo rozumí kosatcům, popřípadě samotný velkorostlinář Pentas. Jak jsem včera vyhrabala trávu tak jsem si všimla,že hlízy kosatců jsou docela hodně venku. Mám na ně naházet nějakou hlínu, nebo to má být venku? Jsou to děsně staré kosatce, rostou tu už asi od války a jsou moc moc moc čany, nerada bych o ně přišla. Stačí jak je likviduje saň

Gerda
Paní, v devíti letech je Mařena už prostě veterán s tím nic nenaděláš. Dlouhé výlety a dvou hodinové vycházky už pro ni nejsou. Buď se těch výletů budeš muset vzdát, nebo si pořid druhého psa. Bohužel ty saně stárnou hrozně rychle

Já takhle včera přepískla procházku s Rozárkou (to je ta stará rakovinová ovčačka z útulku jak jsem ji dostala v létě k svátku). Táhne jí dvanáctej. Bylo čananě, sluníčkově, úplné jaro,Rozinka hrozně moc chtěla jít se smečkou taky. Tak jsem ji vzala. Po dvou kilácích, uprostřed lesa najednou lehla a odmítla jít dál. Prostě nemohla. Dýchala jak lokomotiva a byla úplně kántry. A to jsme šli pomalinku, normoš vycházka, žádnej pochoďák. Když jsem ji donutila se postavit tak udělala krok a zase lehla. Naštěstí jsem s sebou měla děcka, tak jsem je hnala poklusem domů pro dvoukolák a Rozárku jsme domů dovezli na něm. Tím s vycházkami skončila a už mě neukecá kdyby sebevíc chtěla

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 08:54
- Nahlásit

Dobre rano

Biluška
ty kosatcovy hlizy sou normalne videt, aspon teda fsechny kosatce, co jsem kdy videla, to tak maj, mozna bych na ne nahazela takovou tu drcenou kuru na ochranu proti coklum

Gerda
je mi maryje moc lito, ja - zvykla na dobrmany - povazuju 9 let za skoro uzasnou dlouhovekost, bohuzel...
S tema schodama to teda bude blby v jejim stavu, nemate v baraku nikoho hodnyho silnyho, kdo by ji mamce snesl?

lucYnka XIII
cerny kocky jsou nejhezci

taky sedivy, takovy ty modry se mi moc libej
Honzik je popleta, ale jak rikam, u me je to jedno

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 09:37
- Nahlásit

Gde ste fšichni? Dneska máte povolený psát, páč dneska tu budu sedět celej den a dělat nudný tabulky

leila
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 09:49
- Nahlásit

Biluška
Já tu jsem, řežu se s těma Vašima obrázkama, aby je ještě dnes mohla hodit na web

Jinak mám Vám vzkázat, že jako Dana s tebou počítá a že se zajité pobavíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 09:50
- Nahlásit

Sme z prochajdy, chození dobré, bylo to jen na nutný potřeby, teď sem jí nechala u mámy, ta je taky marodná, takže si spolu ležej a čučej na filmy. Mařka se mnou od úterka (zítra jdu do banky podepsat první úvěr, tam mě s ní nepustěj) bude chodit do práce hárání nehárání, to se nedá nic dělat, výtah nebude, máma ji neunese, mýho psa nemá nikdo rád, bo je saaabijáááááák ))) a papá sousedy. Takže halt si budou muset kolezi držet svý vořechy na vodítku tak, jako já svýho. Zítra je na to připravim. Kámoška mi ušije psí zádokryč, vejlety halt omezíme, to se nedá nic dělat, dnes se s dochtor poradim o tom dalšim zádovym vyšetření.

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 09:55
- Nahlásit

Gerda můj pes měl vyhřezlou plotýnku nechala jsem mu to operovat a dneska chodí a je celkem v poho jen občas když se změní počasí tak je to znát ale u tebe bude asi největší problém to srdíčko.Držím palce ať to dobře dopadne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 10:00
- Nahlásit

leila
Jinak mám Vám vzkázat, že jako Dana s tebou počítá a že se zajité pobavíš
Se moc těším. Kdy to přesně je?

Já tu jsem, řežu se s těma Vašima obrázkama, aby je ještě dnes mohla hodit na web
A to jsem ti ještě neřekla, že bych chtěla aktualizovat šňapí texty u pejsků . Ale až časem, včil nestíhám nic napsat

laguna
Čau paní, už nejsi puntíkovaná?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 10:08
- Nahlásit

laguna
a jen orientačně - kolik tě stála operace? Vůbec netušim, v jakech částkách se to pohybuje....

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

Biluška
ha ha ha už je to celkem dobrý. Chtěla bys fotku viď aby ses mohla smát ale máš smůlu fotky nejsou.

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 10:13 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Gerda nechci tě děsit ale bylo to se vším kolem 17 000,-
Někde mám fatury tak jestli chceš můžu ti je okopírovat. Abys věděla co všechno v tom bylo.

<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání