Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 12:42
- Nahlásit

leyenda
do vrhu L bych navrhovala Louda a Lemralina
Ano, ano to by šlo. Lemralina von Schnappi Schnapp zní úžasně .
V prvním vrhu jsme měli Akcii a Advokáta. Nyní zvažuji "Analfabet","Aneurysma","Ambice","Adept" a "Algebra" . Popřípadě, kdyby se narodili dva pejsci tak "Alkoholik" a "Abstinent"

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 12:51
- Nahlásit

ja toho cokla zabijuuu, zas se moc nazral a jde blejt, povidam mu nedozirej po kockach budes blejt, a uz asi bleje ani se nejdu kouknout protoze bych to musela hned uklizet

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 13:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
Už mi došly letáčky, akorát to razítko ministervo zemědělství mě vyděsilo.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 13:06
- Nahlásit

Mucholabka
Už mi došly letáčky,
supeeer

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 13:49
- Nahlásit

Nazdar děcka, díky za rady a informace, už sme zasejc doma z injekce, je to mnohem lepčejší, mařka už z vesela hlídala čekárnu, pěkně si tam vrčela, ale jak zjistila, že uvnitř je lékař, hnedle se zasekla )) Ale dostala piškoty, což jí jí zjemnilo tu strašlivou injekci. Pěkně se protahuje, opravdu už to povolilo. Zítra si zjistim Herčíka a nechám jí prohlídnout záda tam. Frau Dochtor řikala, že je super, že ten klid takhle pěkně pomohl, že je to vidět, že se jí hodně ulevilo, že je sama zvědavá, co s tim má, že jí přijde divný, že by plotýnky po jednom odpočinku takhle přestaly bolet.
laguna - je mi to jasný, kámoš nechal operovat jezefčici za dvacet pět, takže s desetitisícema počítám.
janatřicettři - kšíry už má ¨
ucynkanebojaxetopíše - pani, byste se z ní pokákla, a máma by se kákla bez ní )) Ste moc hodná, díky z nabítku! a JELIKOŠ SEM DEBIL, JDU VÁM POSLAT PRACHY TEPRVE AŽ TEĎ, SIMVÁS PROMIŇTE!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 14:00
- Nahlásit

Gerda
kdyby něco můžeš nechat tady,výtah tu máme

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 14:01
- Nahlásit

GerdaHerčík je fajn ten nás operoval.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 14:01
- Nahlásit

Gerda
snad je to von
http://www.vetclinic.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 14:02
- Nahlásit

Gerda
kdyby něco můžeš nechat tady,výtah tu máme
gdyby něco, tak mě ji neposílej, výtah nemáme

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 14:12
- Nahlásit

Gerda

JELIKOŠ SEM DEBIL, JDU VÁM POSLAT PRACHY TEPRVE AŽ TEĎ, SIMVÁS PROMIŇTE!
v pohode pani vam verim, ze mi je poslete

pani, byste se z ní pokákla
jak pokakla, urcite je to hodny pejsek jako skubca, vyvencim ho a prijdem dom a haja, teda kdyz zrovna neblije

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 14:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
odešly, už mám potvrzení, za chvíli to tam máte paninko

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 14:50
- Nahlásit

Řikám Michalovi:
"Už nikdy bych nechtěla půlročního pracáka z kotce."
Se na mě tak podíval a řiká
"Už nikdy nechci malýho hodnýho pejska na dožití"
"Už nikdy nechci loveckýho psa"
Neměla jsem si začínat

impact
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 15:00
- Nahlásit

kachna_
Sis naběhla.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 15:13
- Nahlásit

Jinak kdyby někdo chtěl, tak mám na prodej jeden lístek na Rammsteiny

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:11
- Nahlásit

kejtlinzdar pani velka gratuliren k praci na veterine,jinak amin ma dnes uz tri mesice????je to pekny kvitko divoky,uz ma pet dni stehy a je cim dal divocejsi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:40 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Ufff, další maratón s psíkama za náma. Dnes to byl čtyřhodinový pochod opět kolem 20 km jako včera.

Jsem mrtfá.

A máme novou kozu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:43
- Nahlásit

pawLINka
Nově koupenou, nebo nově narozenou? Kolik už jich máte?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:50
- Nahlásit

caute decka,tak jsem dnes posledni sichtu,od zitrka jsem nezamestnana,dnes mi mati udelala nobl svacinu,kdyz uz mam tu posledni,fajnovy rizecky a k tomu chlebicek a vokurcicky.zitra se jedu podivat na novou robotu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:52
- Nahlásit

Biluška
Jeli jsme pro ni dnes k jednomu chovateli - je stará a původně jsme ji koupili za pár kaček na maso pro psy, ale jelikož ji měl dohromady s kozlem, tak si netroufneme ji zabít... Počkáme. Je chudinka celá olysalá. Byla ve stádě asi 10 koz a ty ji utlačovaly...

Takže tahle je jen na dočas. Ale máme v plánu letos koupit asi hnědou nebo bílou čistokrevnou, aby měla dobrou dojivost.

Jinak celkově jich tady teď máme 11.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:56
- Nahlásit

pawLINka
A já smrdím oba dva dny v práci.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:58
- Nahlásit

impact
Já jsem byla jen v pátek - to jsem přišla v sobotu o půl paté ráno. Ale jinak jsme tento víkend měli fakt bezva...

Škoda, že se má zase ochladit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:59
- Nahlásit

pawLINka
Jinak celkově jich tady teď máme 11.
Taky chci hodně koz . Ale asi se sem nevejde víc než ta jedna . Holka už vybírá poníka a nemůžem se shodnout na tom essi koupíme poncla, nebo minihorse

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:03
- Nahlásit

Biluška
Já mám kozy fakt ráda, jsou to úžasný zvířata... Lepší než ovce - ty jsou málo kontaktní. (teda náš beran je teda kontaktní dost...)

A koníka taky plánuju, ale hodně do budoucna. Asi spíš taky poníka a nebo oslíka. A ještě tu lamu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:08
- Nahlásit

Bože, historická událost - Tom přišel z procházky a USNUL!!! To ani není možný

Je fakt, že dnes furt hrabal myšičky a běhal s Jessou za aportama. Jo, a ti dva blázni - Jessa a Tom - se dnes už koupali. Běhali po podmáčené louce a házeli jsme jim balónek přes "kaluž" - jenže ona byla tak hluboká, že i plavali. Tom chudák měl šok, protože běžel, běžel a najednou byl pod vodou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:08
- Nahlásit

pawLINka
Oslíka chci taky, hrozně moc . Jenže když tu bude poncl tak oslík už se mi sem nevleze . Leda bysme postavili další stáje a na ty hned tak nebude
Dneska jsem uklízela v ledničce a našla jsem týden staré borůvky. Už vypadaly nějak podezřele, tak jsem je dala koze . Říkala, že takovou dobrotu ještě nežrala, prý si mám seno příště strčit do špic a nosit jenom tohle . Má teď fantasticky fialový čumák a fousy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:10
- Nahlásit

Biluška
Oslík je dokonalej. Akorát hrozně řve.

No my teď kozám taky dopřáváme, aby měly hodně mlíka pro mimina. Dostávají směs pro dojnice, sladové klíčky a samé dobroty.

Kdes prosímtě teď vzala borůfky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:15
- Nahlásit

pawLINka
Kdes prosímtě teď vzala borůfky?
V mražáku . Jsem minulý týden dělala borůfkové knedlíky a troška mi zbyla. Hodila jsem to do ledničky, že je určitě někdo sní a asi nikdo neměl chuť. Tak si pošmákla Žanetka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:18 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
No tady u nás nerostou ani v sezóně, takže pro mě je to vzácnost.

Budeš letos dělat dogtrek? Edit - už jsem to našla...

Ten canis tábor je co? Edit - už jsem to taky našla... Ale na to nemám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:28
- Nahlásit

pawLINka
Ten canis tábor je co? Edit - už jsem to taky našla... Ale na to nemám.
Chtěla bych tam svolat všechny naše lektory a část jim zasponzoruju. Ale fakt jenom nějakou malou část, bohužel nejsem Rotchild . Ale chci, abysme se všichni sešli a trošku profesně poporostli . Bwt, můžeš přednášet? Mám tam nějaké školy co mají zájem.

Budeš letos dělat dogtrek? Edit - už jsem to našla
Budu. Přijedeš?

No tady u nás nerostou ani v sezóně, takže pro mě je to vzácnost.
Tady jsou na každém kroku, sbírají je děcka na gulaku za trest . Rekord byl po gulaku před asi třema rokama, to jsme měli pět kýblů (normálních, velkých, na mytí podlahy) borůvek . Haranti ten rok hodně zlobili

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:30 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
le chci, abysme se všichni sešli a trošku profesně poporostli
O to mi právě jde...
Edit - a co udělat třeba jeden den věnovaný týmům, co mají zkoušky? To bych dojela určo!

Bwt, můžeš přednášet? Mám tam nějaké školy co mají zájem.
Teď můžu jen pátky (to už jsem ti několikrát psala ), od cca května zhruba každý den a v červnu mám už volno.

Budeš letos dělat dogtrek? Edit - už jsem to našla
Budu. Přijedeš?

No jet bych chtěla, ale nemám ty zamrd.ný botičky pro čokly. Plánuju dogtreky už několik let.

<< 1 ... 3996 . 3997 . 3998 . 3999 . 4000 . 4001 . 4002 . 4003 . 4004 . 4005 . 4006 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání