| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 10:36
- Nahlásit
leyenda
a??? zmenila ste mu ympryntynk?
Jistě . Svými nepřekonatelnými bramboráky jsem si ho tak omotala kolem prstu, že je nepřekonatelně zamilovaný už čtyři roky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 10:53
- Nahlásit
Gde ste fšichni? Pojďte si se mnou povídat, skenuju neskutečný množství papírů a je u toho nudááááááá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 10:53
- Nahlásit
Biluška
Svými nepřekonatelnými bramboráky jsem si ho tak omotala kolem prstu
tak to mate dobry, pani, vztah na takovehle solidni bazi, ma lepsi perspektivu, nez kdyby ste si ho omotala treba tim, ze vypadate jako lucYnka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 10:55
- Nahlásit
leyenda
no to bohužel nevypadám, mám tlustý kotníky a nemůžu nosit takový fantastický boty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 11:48
- Nahlásit
Biluška
nejsem drsňák jen mám špatný zkušenosti a naštěstí patřím mezi lidi co se chybama učí a poučí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 11:50
- Nahlásit
kejtlin
To ti závidím, já dělám furt ty samý chyby pořád dokola
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 11:59
- Nahlásit
kejtlin
muzes ale mozna ublizit nekomu, kdo si to nezaslouzi
Biluška
ja jsem taky nepoucitelna a tvrdohlava
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:01
- Nahlásit
Biluška
muzu vam polozit jednu ponekud kontroverzni otazku?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:28
- Nahlásit
Stejně je lepší mít kolem sebe všude rozchody, než mít všude kolem sebe rakovinu...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:29
- Nahlásit
impact
než mít všude kolem sebe rakovinu..
Mi povídej...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:32
- Nahlásit
leyenda
Jistě, ptejte se paní.
impact
Stejně je lepší mít kolem sebe všude rozchody, než mít všude kolem sebe rakovinu...
Jo, na rozchody se dá dívat mnohem pozitivněji. Když jsem se rozešla s Kotkem tak jsem dokonce slavila (líp a víc než svatbu s ním ). Pak jsem do všech dotazníků vypisovala "šťastně rozvedená" a úřady mi to nechtěli uznat .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:40
- Nahlásit
pawLINka
A co chceš takovýmu člověku říct? Neplač, to bude dobrý....?
Biluška
Ale příjmení sis nechala? Se divím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:50
- Nahlásit
impact
Ale příjmení sis nechala? Se divím.
Jednak kvůli děckám - jsem nechtěla, aby někde vysvětlovali proč se jmenují jinak než maminka a jednak kvůli cvičáku a podnikání. Už jsem v té době začínala mít vybudované jméno a přišlo mi jako zbytečná komplikace všem vysvětlovat, že jsem to pořád já.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:53
- Nahlásit
Biluška
nechci virit stare spory, muzu mailem? Kouknete, jak se mi to "povedlo" s tou kachnou, tohle je podobny
impact
A co chceš takovýmu člověku říct
tam se tezko da neco rict, nekdy myslim, ze psychicky je tahle nemoc tezsi pro ty okolo nez pro pacienta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 12:55
- Nahlásit
leyenda
Klidně můžeš i mailem . libuse zavinač canisterapie.net
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:00
- Nahlásit
čus žumpice počasí je gůt,jen sněhu je pořád hodně! Byla jsem s Bordžínkou po 2 měsících na cvičáku,kde leží pořád půl metru sněhu. Těžko se mi za ní brzdilo,navíc byla děsně nažhavená na figuranta ,že málem spolkla i rukáf! Dneska by šla na zadržení i 100krát a neměla by dost,ale i tak byla moc happy Zato já jsem urvaná z toho boření se do sněhu .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:34
- Nahlásit
Ty voe, já jsem se neskutečně nasrala. Říkám furt, že budoucí švagrová je děsná p-ča, ale tohle mě dostalo.
Ona pomlouvá všechny - furt, stále, kvůli všemu. Závidí všem všechno.
Teď pomlouvala jedny známé, že mají dítě - té holčině je 22 a má mimino. Tak ji pomlouvala, že proč si to nechala tak brzo atd. A pak začala tím svým zp-čeným tónem - no, však Pavlína má taky děcko. Tam nahoře. (myslela Toma - psa) Chodí s ním i o půl třetí ven. Tak jsem jí na to řekla, že mi přijde normální se o zvíře starat, že nechápu o co jí jde. Ještě cosi mektala a i se švagrem vyrypovali, že když byl pokousanej, tak jsem s ním spala v autě (nemohla jsem ho dostat z auta domů). Tak jsem jim řekla už nasraně - NO A CO? A oni toho furt nenechali. Tak jsem jim řekla, že jsme měli doma psa vždycky a nepřijde mi nenormální se o něj starat...
Nemůžu jim říct nic. Musím tady s něma bydlet a držet hubu. Ale já je fakt nesnáším. Oni zvířata nemají rádi, do koček kopou.. Mají jen žaka, o kterého se stará tchýně.
Nesnáším lidi, co nemají rádi zvířata. Fakt.
Jdem ven se psama. Musím vydýchat tu pizdu pomlouvačnou...
Uff, jsem si ulevila. Večer ještě napíšu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:37 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
leyenda
Já se obávám, že ani pro toho nemocného to není nic moc. Bych nikomu nepřála poslouchat babičku v osmdesáti, jak říká, že kdyby věděla, který prášky zaberou, tak jich spolyká...
Biluška
My to máme doma právě takový domotaný taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:40
- Nahlásit
pawLINka
té holčině je 22 a má mimino. Tak ji pomlouvala, že proč si to nechala tak brzo atd.
Taky jsem měla Lálu ve 22 . A nebylo to nechtěné, bylo to plánované těhotenství . Nechápu dnešní trend mít děti ve čtyřiceti, teď už bych na ně neměla nervy
Nemůžu jim říct nic. Musím tady s něma bydlet a držet hubu.
Bych jim řekla i tak, že jsou nenormální oni když nechápou co je láska a odpovědnost
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:41
- Nahlásit
impact
My to máme doma právě takový domotaný taky.
To s tou svatbou domotám ještě víc
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:44
- Nahlásit
Biluška
Se budeš vdávat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:46
- Nahlásit
impact
To nevíš? Dyť jsem to tu psala. Akorát se nemůžem shodnout kdy,kde, jak, s kým a tak podobně . Máme každej jiný představy. Datum tvrdě prosazuju aprílové - 1.dubna . Ale Mášenek chce megasvatbu za účasti úplně každého koho známe
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:46
- Nahlásit
impact
vim, posloucham to od svy mamy, muj tata veril doktorum, co mu rekli, ze ho nenechaj trpet, protoze toho on se strasne bal, vic nez smrti. A ty posledni tydny jsem si uz jen prala, aby to skoncilo, zavidela zemim, kde maj legalni euthanasii a nenavidela se, ze jsem tak zbabela a nepomuzu mu sama
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:47
- Nahlásit
Nazdááár!!!!
Mám pro vád první foto Ferneta
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:48
- Nahlásit
Biluška
bramboraky na hostine budou???
jaky planujes boty?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 13:52
- Nahlásit
leyenda
zavidela zemim, kde maj legalni euthanasii a nenavidela se, ze jsem tak zbabela a nepomuzu mu sama
Psa, či jiné zvíře když už fakt nemůže bez problémů utratíme. Ale člověka holt musíme nechat trpět až do konce. Je to burdel
bramboraky na hostine budou???
měli by být, co? . Popřemýšlím nad tím
jaky planujes boty?
Gumáky. Ale asi mi to neprojde
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:01
- Nahlásit
Ty woe se otevřely v hospodě dveře a vběhl pes. Tak jsem tak tři vteřiny čuměla a říkala si, kdo sem vede černýho picbuma. Upe jsem myslela na to, že takovýho tu nikdo nemá. A pak mi došlo, že je to Máfo.
Biluška
Fakt všechny? I přes net? Mášenek má asi peněz dost.
leyenda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:04
- Nahlásit
impact
Mášenek má asi peněz dost.
Zatím jsem je nenašla, essi je má tak je přede mnou dobře schovává
zato je děsnej megaloman a chce všechno a moc a hned
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:09
- Nahlásit
impactpak mi došlo, že je to Máfo
Mato je tvuj pes?
mi pripomina, jak sem dala holku po obede spat (mela asi 3 roky), honem sem sla uklizet, kouknu z okna a tam vidim v parku prochazet se prtavou holcicku s velikym psem, rikam si , co je to za lidi, ze nechaj tak maly dite vencit cokla..., no co myslis, ze to bylo za dite a za psa? To byl zacatek retezu a zamykani ve dne v noci
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2010 14:11
- Nahlásit
Biluška
se tesim, jak se se fsema seznamim na Masenkovy svatbe
PS LucYnku bych zaprela, delej, ze ji neznas
|