| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:22
- Nahlásit
Gerda
umřel bratříček.
františek...na záškrt
du ven,kreténi
Biluška
Typický příklad použití pozitivní motivace
a mohli mu klíííknout bo to je levnější neš pašťyka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:26
- Nahlásit
jablunka
Můj exmanžel vymyslel geniální léčbu cukrovky u psů Měli jsme starou čubu vořecha (jeho), cca v jedenácti dostala cukrovku. Děsně moc pila (fakt hrozně, pět-šest litrů na den žádný problém, přitom vážila asi sedm kilo - kříženec pinče) a pochopitelně děsně moc čůrala. Vet jí dával tak tři měsíce života, pak že to bude na utracení. Kotek jí prostě začal dávat vodu na příděl, zmetek. Normálně jí nechal párkrát líznout vody a pak jí sebral misku. A ještě tvrdil, že je to pro ni dobře, že ji zachraňuje, když veti jsou totálně neschopní, že ji přece nenechá, aby se v té vodě utopila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:30
- Nahlásit
ympakte
Naše nudle pracovní jsou velice skvělé, zrovínka přišly na náfštěvu a střídavě loudí u všech lidí v místnosti. Už mi umí vyskočit na klín, už jim neva, dyš je chovám.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:33
- Nahlásit
Biluška
Kotek
Měl mít ve jméně ještě jedno KO!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:48
- Nahlásit
ježišikriste ((((((((((((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:53
- Nahlásit
jablunka
Měl mít ve jméně ještě jedno KO!
To měl
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:55
- Nahlásit
Biluška
To měl
Ofšem to by si teď byla KOKOTKOVÁ.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:00
- Nahlásit
jablunka
Ofšem to by si teď byla KOKOTKOVÁ
by si ho nikdy nevzala s takovym ménem a mohla mít i hezkou minulost, takhle je to žena s minulostí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:01
- Nahlásit
jinak ségra je dost DEBILNÍ,bo říkám a kde má krmení a ona tady,no stál tam pytel za 100kč 10kg albertáckého a jako že mi za to klidně těch 10kg dá za to venčení,jsem jí poslala někam.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:12
- Nahlásit
jablunka
Ofšem to by si teď byla KOKOTKOVÁ.
Bysem si nechala dífčí jméno
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:27 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Biluška
Zmetek je to, ať ho dají pryč a koupí si novýho, chytřejšího
Proč se hned zbavovat majetku? Asi před 1250 stranami jste na stejné téma navrhovaly(i) ucpat fenu kolíkem a psa opatřit kolíčkem na prádlo.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:36
- Nahlásit
jablunka
Ofšem to by si teď byla KOKOTKOVÁ
to mi zlepčilo náladu.Jsem jinak děsně naštvaná,koupili jsme si sprchovací box a dělá páru a hrá v něm rádijo.Jenže dopravce s jednou částí asik někde majznul a pan velkomonter nemohl smontovat vůbec nic.Žany děsně křičel do founa na chlapa vod reklamací až měl žíly na krku jak lana.Než se vyřídí reklamace budu mít doma hromadu šrotu a nasratýho chlapa.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:48
- Nahlásit
ja si z Bobse na parek pamatuju, voni se nejak uskudlili, ze koupej parecek a Bobes to vykecal pani domaci a ta je vyhodila z bytu kdyz maj na maso tak at platej najem. A na bratricka taky, jak lezel v rakvicce a uz ho nic nebolelo a nekde mel ranku a ze ta uz se mu nezahoji.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 15:56
- Nahlásit
ja si Bobse taky pamatuju a jak nesmel na statek, hrat si s tou holkou, ze je z pazderny...
jinak gde ste vsici, co nemaj radi snich??? furt vyhlizim a nic...
ste sli pesky, ci co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:02
- Nahlásit
pamatuju si, že někam vlezl a rozbil nebo ukradl těžítko a taky tam byl nějakej bezručka-měl jen jednu ruku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:06
- Nahlásit
Malýho Bobše jsem vytěsnila. Byl stejně deprézyvní jako Goro bílej pes.
stalo se mi něco strašnýho.
chtěla jsem si pustit tři sestry a místo toho jsem tam pustila něco od kántry kapely s názvem "hoptrop"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:22
- Nahlásit
Tak tohle je bomba.
http://zvirata.bazos.cz/prase/?hledat=daruji&rubri ky=zvirata&hlokalita=&cenaod=&cenado=&kitx=ano
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:23
- Nahlásit
Goro bilej pes neznam, ale taky me v detstvi spolehlive rozplakavala knizka Cumil a Chytrous, tu asi nebudete znat, ja ji mela jeste po svym tatovi, sem na jejim zaklade vodila mame domu fsechny psy, co jsem kde potkala, jako ze sou vopusteny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
A na bratricka taky, jak lezel v rakvicce a uz ho nic nebolelo a nekde mel ranku a ze ta uz se mu nezahoji.
jooo tak myslim, že tydlety děcký trojmata máme všichni stejný jako toho Buška z velhartic )))
leyenda
jinak gde ste vsici, co nemaj radi snich???
třá mamka je zrovínka venku...řikala, že Nána se valí jako malá rolbička a honí chrtiska, bo je má ráda a proběhne se i v té hnusné bílé věci ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:27
- Nahlásit
leyenda
Cumil a Chytrous,
To neznám já,ale mě zase dostávala na kolena knížka příběhů o zvířatech a vesměs fšechny končily hodně blbě.Bylo to vod nějakýho ruskýho spisovatele a jmenovala se Tygřík Vaska.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:31
- Nahlásit
leyenda
A ty neznáš Gora???
http://www.youtube.com/watch?v=i5J0ckPSyq0
Gerda prosím nevotvírat!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:33
- Nahlásit
leyenda
jinak gde ste vsici, co nemaj radi snich???
Já sem tu a budu muset uklidit, páč už to tu vypadá jako kdyby tady vybuchla atomofka Nenávidím úklid, ale tohle už je fakt moc
jablunka
Gerda
jooo tak myslim, že tydlety děcký trojmata máme všichni stejný jako toho Buška z velhartic
Nemáte číst takovéhle kraviny, ale hodnotnou literatůru. Třá Čuka a Geka, Malou školačku a Timura a jeho partu . Z toho jsem žádný trajmata neměla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:35
- Nahlásit
sem se teď fakt vrátila do dětctví a kucíííí si tady klepou na hlavu
http://www.youtube.com/watch?v=dTOW2iBkyPA&feature =fvw
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:37
- Nahlásit
jablunka
Gerda prosím nevotvírat!!!!
samozřejmě, nejsu blbá, gora už nikdy v životě! A Slzy slunka už taky ne, na to už si dávám velkýho majzla.
Biluška
Nemáte číst takovéhle kraviny
se ti řekne, ti to něgdo pučí - hele pěkná hníška, na přečti si - tak čteš a uš se nevodtrhneš a pak si za to nadáváš!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:39
- Nahlásit
jablunka
http://www.youtube.com/watch?v=cFAykQakqtQ
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:40
- Nahlásit
Gerda
Slzy slunka už taky ne
Hm,já se u nich tejrám furt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:40
- Nahlásit
jablunka
no jo! Sandokan! Ty vado! Tygr z mompracemu? Du koukat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:43
- Nahlásit
[b]Gerda
třá mamka je zrovínka venku.
sem myslela, ze ke mne jede preckat zimu, ze uz je na ceste, us sem upekla buchty
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:44
- Nahlásit
Biluška
Njn,jenže Saxánu dávaj každej rok a gdyš navíc vyrosteš f Pardubicích a chodíš do školy gde se natáčela,tak ti i za chvilku leze na nervy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 16:45
- Nahlásit
jablunka
a chodíš do školy gde se natáčela,tak ti i za chvilku leze na nervy.
Má tam školnice pruhovaný králíky? Páč essi ne tak to jasně není TA škola
|