| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:20
- Nahlásit
čau co tady zase děláte??? jak to, že pomlouváte blůfóru .
se možná po*eru, sousedka mě opozvala na langoše a banánový koktejl, obojí dobrý, ale netušila jsem že ty langoše budem výše zmíněným koktejlem zapíjet
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:21
- Nahlásit
Neessi
Descartes nebyl dualista !
jiste, byl to individualista
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:25
- Nahlásit
kejtlin
sousedka mě opozvala na langoše a banánový koktejl
ty si sebevrah
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:27
- Nahlásit
argosek
jiste, byl to individualista
no to f každým případě ,stejně jako vy,pane argošku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:31
- Nahlásit
miisha
ty jsi sebevrah
ani ne, po dobrejch věcech ti nemůže být zle-banány dobrý, mlíko dobrý, langoše dobrý
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:36
- Nahlásit
kejtlin
banány dobrý, mlíko dobrý, langoše dobrý
hovno bude taky dobré Jak se tady neustále probírá ve fóru krmení klasickou stravou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:36
- Nahlásit
Neessi
no to f každým případě ,stejně jako vy,pane argošku
to ne, slecno neessi, pan decartes byl nesrovnatelne inteligentnejsi, takze to byl mnohem vetsi individualista. jeho tragedie spociva v tom, ze nemel k dispozici data, ktera mame k dispozici my, takze z dnesniho pohledu jsou jeho filozoficke uvahy pouhym zabavnym zvatlanim na dobrou noc.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 23:00
- Nahlásit
šmarjá co to tady řešíte?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 05:27
- Nahlásit
Bodré ráno ,tohle je bomba
http://www.youtube.com/watch?v=ED8s6a49g54
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 07:32
- Nahlásit
Tak vstávejte a padejte dřít, konečně už je pátek
Neessi
17 . c)
20 .a)
23 .c)
Nevím, už jsem to vypla a tudíž nemůžu zkontrolovat výsledky . Včil nestíhám, večer tam mrknu.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:00
- Nahlásit
Biluška
Tak vstávejte a padejte dřít
Sím, paní vedoucí, já už makám od 5:00.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:01
- Nahlásit
čau všem
je to blbý,ale vraždila bych svojí vlastní matku ,kvuli psovi a dnes umlátím svojí vlastní sestru a umlátim jí
zas trpí to nebohé zvíře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:24
- Nahlásit
čau
Musíte tolik psát?
Jsem se začetla a dítě mi mezitim sežralo faktůru!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:33
- Nahlásit
Brý den
Lidi nemáte někdo tip na nějakej psí dortík? Jsem přemejšlela tak vo nějakym syrovym masku a zalejt želatinou, nebo tak něco - ale nikdy jsem to nedělala, tak nevim, kolik čeho, hlavně aby se z toho psi nepotento a zároveň aby to bylo jako jedno normální jídlo (dostanou to místo večeře a když zbyde tak trošku k snídani) ... Rexík má dneska výročí, tak ho chci překvapit
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:35
- Nahlásit
brezen2008
copak?
Jo, prosim tě, šnečci jsou pořád zahrabaný, vobčas nějakej vykoukne a vypadá to, že požíraj slabý kusy - to je asi normální, co? A ještě pořád máme 12 nevylíhnutejch vajíček, to je taky normální?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Tinta76
Rexík má dneska výročí, tak ho chci překvapit
rozvař vepřovou noženku, ke konci na chvillinku přidej nějakou pěhnou a pěhně nakrájenou zeleninku. Nech vychladit, noženku ober, a vzhledně naskládej do misky a zalej vývarem z nožky. Až to bude tuhnout místo svíčky vpíchni párek. Fertich.
Davídkojc,
Fifi
bojovala jsem včera cestou, bojovala jsem aji doma. Nevyšlo mi to. A mrzí mě to moc, páč se mi líbí.
brezen2008
a bych svojí vlastní matku
dnes umlátím svojí vlastní sestru
studuješ na masovýho vraha?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 08:58
- Nahlásit
Tinta76
jak jsou starý?
já je měla na hoře,jako jsem je vyhrabala z lignocelu a čekala
PetraK
studuješ na masovýho vraha?
jo,bo vlastní matka a co se týče psů,dělá zas takovou krávovinu,vono nestačí že měla v životě 4 psi,a že jsem je musela venčit,bo jinak by se nedostali ven ,že je skoro nekrmila,ale kopala do nich ,tenkrát mi bylo 10 let co jsem to ještě nechápala,brala jsem tajně jídlo z ledničky a dávala to holkám a kupovala konzervy ,pak se to babča dověděla a já tam nesměla ,jenže si mě našla sousedka od nich a že by bylo dobrý kdybych tam zas chodila,bo holky na mě čekaj že se dostanou ven ,no děs a ktomu neustále řvali na celej barák ,
no zkrátím to,
kdybych je nevenčila a nedávala najíst,tak by chcípli,pak mámě udělali exekuci na byt,holky šli do troje,kde segra podepsala,že se jich vzdává a holky museli kastrovat a přišlo se na to,že maj vnitřek celej v háji..... ,no tapku jsem po roce viděla v rigráči,holka mě poznala a já vím,že pokud ještě žije,tak se měla báječně ,vo mařence sem nic nezjistila,holky byli jezevčice
no pak se máma někam sestěhovala a že má zas psa ,no štěně s něčím,a jak to diopadlo? zas jsem to venčila a i uvažovala že to někdo ukradne a najde se dobrej domov ,no pak se stala souhra náhod a najednou se ocitl díky mě v troji,někdo si ho vzal
no a ted má zas dalšího a že si domácí stěžuje na hluk,sama že ho nevenčí a tak dále,tak dnes příjde ségra a zkusím jí ukázat jak se má tomu psovi věnovat,ale stějně se bojím....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:01
- Nahlásit
brezen2008
jo,bo vlastní matka a co se týče psů,dělá zas takovou krávovinu,vono nestačí
březne - jestli jí rohneš, s chutí ti dosvědčím, že jsi celou dobu byla se mnou na druhým konci prahy.!!!! Vím, jak Ti asi musí být.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:02
- Nahlásit
Čau lidi, je mi strašná kosa. Mám tady jen 16 stupňů.
Chtěla jsem si jít uvařit aspoň čaj a milá tchýně mi řekla, že mám smůlu, že zrovinka teď do konvice nalila ocet.
A teď upřímně - že mi to dělá schválně?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:02
- Nahlásit
brezen2008zdar pani!
no to je fakt tvoje matka na zabiti,to ti schvaluju,asi bych uvazovala,co se tyce zvirat asi jak ty,preju ti,at to zvladnes v pohode,doufam,ze se segrino jak se psovy venovat nemine ucinkem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:03
- Nahlásit
jo někdo by tady napsal,vykašli se na tu mámu,jenže mě je líto toho psa ,ven se prej dostává,jenže ta výchova není a máma nikam na cvičák chodit nebude a ségra ta tam snad chodí jednou týdně,takže jí pes nezajímá
já bych nejraději mámu neznala,ale tohle mě trhá srdce,proboha taky mám psi a umím to snimi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:03
- Nahlásit
pawLINkahele,kdyz je to jenom vocet,tak je to dobry,kdyby to bylo treba cyankali,tak na pozdejsi reklamaci nemusi byt bran zretel.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:04
- Nahlásit
brezen2008no to je malo,jednou tydne,no pseka mi je lito,tak jak pisu,zkus to nejak probrat se sestrou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:04 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
nemethova5
No mám obavy, že to bude postupovat jestli ani ocet nezabere.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:05
- Nahlásit
pawLINka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:14
- Nahlásit
nemethova5
jenomže vím na tuty,že jí je ten pes ukradenej ,a kdsyž jsem kdysi říkala,at ho daj sami pryč,tak to nikdy
no snad ho dnes uvidím,vím že je to ovčák s jezevčíkem a ještě snad baset,ale tím si nejsem jistá
když jí ho nějak vemu,pořídí si dalšího
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:14
- Nahlásit
brezen2008
jak jsou starý?
no vylíhli se v neděli tak budem čekat, třeba z toho lignocelu vylezou po měsíci vóbr šneci
S tou máti to je naprt teda Ještě, že ty psové mají vás!
PetraK
Pani, dík za tip! Ale co dyš neseženu vepřovou nošku? A jak dlouho se musí ta noška vařit? Nebé to trvat dlouho? Ten dort musí bejt navečír hotof Budou ho mít s Květinou k večeři.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:18
- Nahlásit
Tinta76
no jestli se nakladli v neděli,tak musíš čekat tak přes měsíc až se vylíhnou
no tohle nikam nepovede,povede,že budu brát psi svoje a budem jezdit sním na vycházky a zkusím výchovu,jenže mě to nejde,nemám na to mozek....
večer napíšu víc,páčko všem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:19
- Nahlásit
brezen2008
no dyk píšu, že se už vylíhli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:22
- Nahlásit
brezen2008tak to je pani na guvno teda,takovy lidi by meli zbavit svepravnosti a cloveka to sere,jeste k tomu vic,kdyz vi,ze je to jeho matka!
|