Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3924 . 3925 . 3926 . 3927 . 3928 . 3929 . 3930 . 3931 . 3932 . 3933 . 3934 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:28
- Nahlásit

pawLINka
- že mi to dělá schválně

v klidu. Taky jí rohni. Bylas s náma s Březnem na druhým konci Prahé taky venčit

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:28
- Nahlásit

Tinta76
A jak dlouho se musí ta noška vařit?

rozvarit nozku trva docela dlouho. Co kdyz nebudete pect ani varit a nacpete do nejake formy mlete syrove, vyklopite, ozdobite a je to! Ale ten sulc z nozky zase vypada peknejc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:30
- Nahlásit

Tinta76
Ale co dyš neseženu vepřovou nošku?

tak to nevim, páč jak chceš vařit vepřovou nošku, dyš jí nebudeš mít, to teda neporadim

No vaří se to dýl - jestli se bojíš papiňáku -ale neboj do večíra to stihneš , vaříš jí až do rozpadu - neboli, když jde maso oddělit bez násilí od kosti a klouby se taky dají dát bez násilí od kosti pryč. Vzhledem k současnýmu počasí se nemusíš bát, že by to tuhlo dlouho. Dáš to za vokno a šup, máš hotovej šulc. Jo a seber z toho-až to ztuhne - ten tuk napovrchu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:33
- Nahlásit

leyenda
Ale ten sulc z nozky zase vypada peknej

a taky dělá dobře kloubíkům.

Tinta76
jen si dejte požol aby se vám ty svíčky nevyvrátily jako tadydle mně

http://www.youtube.com/watch?v=NiLkdh5bp2M

Tinta76
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:37
- Nahlásit

leyenda
PetraK
No si právě myslim, že to bé trvat dlouho ...
A též se vobávám, že je na mě moc složitý papiňák mám, ale nebudu papiňáček, kterej ze zvyklej na brambory a luštěniny dráždit noškou a ještě ke všemu vepřovou
Jsem si tak myslela, že koupim syrový masko, nahňahňám to do dortový formy, nakrouhám k tomu třá mrkvičku, nasypu pár hrášků, nakrájím pár uvařených vajec a zaleju to želatinou ... myslíte, že něco takovýho může klapnout? A musí se to pro čokly nějak vochucovat? Ta želatina jako ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:38
- Nahlásit

PetraK
pani, vidim, ze ste skusena, co se sulce tyka, jak dlouho vydrzi
v lednici pozivatelnej? myslite, ze tejden jo?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:39
- Nahlásit

Tinta76
http://galerie.albumfotek.cz/24785/
Tady máš postup.....a nožky chcou fakt vařit dýlejc,minimálně 2 hoďky,aby se upa rozpadaly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:39
- Nahlásit

Tinta76

takovýho může klapnout?

no co by ne. Ale však tam ani tu želatinu dávat nemusíš, jen to naplácáš do formy.

A když to budeš želatinovat, tak je jedno jestli to ochutíš - bylinkama třeba a nebo nevochutíš.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:41
- Nahlásit

Tinta76
A musí se to pro čokly nějak vochucovat?

to vite ze ne, jen bych mozna tu zelatynu nechala trochu zchladnout, jinak vam to maso zesedne

jablunka
Člen
- Nahlásit

leyenda
pani, vidim, ze ste skusena, co se sulce tyka, jak dlouho vydrzi
v lednici pozivatelnej? myslite, ze tejden jo?

Vydrží,ale je to zbytečný,to nechávat takhle dlouho.Přece jen je to už vařený a nikdy nevíš,za jak dlouho začne žít vlastním životem.

Tinta76
- Nahlásit

PetraK
jen si dejte požol aby se vám ty svíčky nevyvrátily jako tadydle mně
paráda, však ty vyvrácený párkosvíčky to ani trochu nekazej

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:42
- Nahlásit

leyenda
vidim, ze ste skusena

myslite, ze tejden jo

no celej tejden asi si myslim, že ne.???? Ale nevim to určo. On u nás moc dlouho nevydrží. Já ho dávám jako desátek při odchodu do práce, nebo jako sváču na chalupě, nedělám ho moc, jen z jedný haxny, v poměrně málo vody, aby to bylo tuhý. ale tak zpravidla těch pět dní je v pohodě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:43
- Nahlásit

Tinta76
, však ty vyvrácený párkosvíčky to ani trochu nekazej

no mě to štvalo, páč jsem chtěla, aby to bylo vzhledný. Ale venkoncem je to fučik, páč on to stejně hned rozboural. Začal to oždibovat po krajích. Svíček si ani nevšimnul, tak jsem je zabavila na cvičení

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:46
- Nahlásit

jablunka
PetraK

no, ja prave, ze mu ho davam jen trosku, a jak me to nebavi varit, tak vzdycky delam ze 4 noch, co se vejdou do sulciho hrnce, a pak prave nevim, kdy us mam uvarit cerstvej, dneska mam este zbytek
z nedele, tak to mu dam, ne?

Tinta76
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:47
- Nahlásit

PetraK
Ale však tam ani tu želatinu dávat nemusíš, jen to naplácáš do formy.
a bé to držet pohromadě?

jablunka
Tady máš postup.....a nožky chcou fakt vařit dýlejc,minimálně 2 hoďky,aby se upa rozpadaly.
Tak to je taky úplně super.

leyenda
to vite ze ne, jen bych mozna tu zelatynu nechala trochu zchladnout, jinak vam to maso zesedne
Dík za tip, pani, to by mě nenapadlo. Moje přectava je takovej barevnej dortik. Ehehe, to jesm zvědavá jak se to nakonec bude lišit vod reálu

Myslím, že ty nošky neklapnou, to bych do večera nestihla. Teda kdybych začla teď, tak jo. Ale přindu domu aš tak vo půl pátej

Béme tedy experimentovat, uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Škoda jen, že to Rexík neuvidí

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:49
- Nahlásit

leyenda
Proto to,gdyž ho vařím hodně,radši zchladím a zamrazím.Ale já sem megaloman a psůch mám moc,tagže vaří véééééélmi moc.Hele,pokud to nesmrdí,tak to klidně použij.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:51
- Nahlásit

Tinta76
a bé to držet pohromadě

zamichejte tam vajicko a treba trochu strouhanky a tu formu vysypejte taky strouhankou, nechte chvilku v lednici, nebo za oknem, to zvladnete, pani

Tinta76
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:53
- Nahlásit

leyenda
A ta želatina je špatnej nápat?

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:54
- Nahlásit

jablunka
zchladím a zamrazím
vidite, o tom jsem premyslela, ale myslela jsem, ze se to neda,
ze se rosol po rozmrznuti rozpadne

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 09:58
- Nahlásit

Tinta76
A ta želatina je špatnej nápat?

ale ne, dobrej, akorat musite vymyslit tu technologyji
bych nejdriv asi udelala to maso ve forme ( treba venec), vyklopila,
ozdobila a pak opatrne zalila tou trochu us chladnouci zelatynou, jako dys treba patlate citronovou polevu na pernik, aby se vam to
neznicilo, vite?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76
a bé to držet pohromadě?

dyš tomu poručíš?? ale myslim že jo, proč ne? Však já třeba bramborovej salát na Štědráka vždycky taky nahňácala do takový ozdobný formy ve tvaru věnce, nechala vychladit a pak překlopila na talíř. A drželo to pohromadě.

Formu už bohužel nemám, před dvěma rokama sem jí rozšlápla vzteky, když mi spadla na hlavu

leyenda

ze se rosol po rozmrznuti rozpadne

trochu jo, ale komu to vadí?
(sem zapomněla, že jsem to taky jednou zamrazovala)

P.S. a vítám Tě ze země žabožroutů v žumpě

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:04
- Nahlásit

Nazdar, fčéra sem se už nenapojila, je to děsné, jak se mi vohřeje balgon, už to nefachá. A kůli vám tam v mrazu stát fakt jako nebudu.

Eire
joooo, jak se uměj zmenšovat! Sou prčovní opravdu! Marmelka, když pošlape Máňu (te´d už jí nevítá, protože ví, že to nemá cenu), sklápí hlavu až úplně pod Máninu, aby si jí usmířila, že jí od radosti přarazila 3x páteř )) Anebo spíš nechápe, proč jí ta stará čůza vyvrčuje, když ji přece jenom vítá, neeee??? )) Ale Máňa vítání nesnáší, už jen když vidí, jak se k ní žene Nána, strašlivě řve a nevypadá, že by dobrzdila fčas, uskakuje do stran, jako americkej fotbalista dělá výhybky a letí k čékovi. Ale stejnak se nevyhne tomu, že jí Nána zařve do ucha a kousne ji do hlavy. Tak u Marminky se rozhodla, že tohle už jako nebude trpět, bo to hovado je 13x větší než ona ))

Jo a dnes sme měli na louce poprvé Rozinu, hele vona je fakt divný štěně, vůbec neni k lidem kontaktní, ječí, když se na ní šáhne, nedejbože, když jí chce někdo pochovat, ale vzpomněla sem si na mamku, jak venčila Nánu-mimi zavěšenou na nohavici. Tak Rozina už taky visí Kačeně na nohavici a ráno na probuzení je radostně kouše do ksichtu. Luční společenství se nám vyprofilovalo do několika prolínajících se skupin - mimi-štěnda (2x), puboši-výtržníci-trapiči lidí (4x), pohyblivá složka je Nellinka, ta se patří do všech skupin, mladí dospěláci (3x), starší rozumní loudilové (5x). Docela slušná skupinka, ne?

Tinta76
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:08
- Nahlásit

PetraK
leyenda
ale ne, dobrej, akorat musite vymyslit tu technologyji
myslím, že to v hlavě tak nějak mám vymyšlený tedy, teť ještě ta praktická část ještě do toho nakrájim asi párky na kolečka, aby to vonělo, nějak ten vzhled snad přebijeme

Děkuji tímto všem za podporu a konzultaci

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

PetraK
a vítám Tě ze země žabožroutů v žumpe
diky

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:12
- Nahlásit

Ženy drahý - můžu dát rozvařený nošky i Rozině? Že bych to vo vejkendě zkusila uvařit a přinesla na zkoušku i Rozince...Jo a Róza s náma pojede na Kristýnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:13
- Nahlásit

blpko! ))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:14
- Nahlásit

Gerda
Ženy drahý - můžu dát rozvařený nošky i Rozině? Že bych to vo vejkendě zkusila uvařit a přinesla na zkoušku i Rozince..
Upa v poho,krmím tím i štěňata,jen jí toho nenandejte moc,aby se neposrala.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:14
- Nahlásit

Nevíte někdo o nějakým krátkým dokumentu o prostituci?

Potřebuju nějakej sehnat, ale kde nic tu nic.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:16
- Nahlásit

[b]Gerda
můžu dát rozvařený nošky i Rozině

no jo, nosky asi kazdymu pesanovi prospejou, jen nekterej se pri
vetsim mnozstvi muze po....

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:18
- Nahlásit

pawLINka
hele o prostituci byla část v Třeštíkoj dokumentu vo Katce s tim herákem myslim si...

jablunka
je to prosíravé? Tak to tedy ofafrně mušíme! Du si objednat masakrovátko na mrkef, fčéra sem si na strouhadle zničila svůj pracně vypěstovaný a nalakovaný necht! Což mě sere, neboť mé nechty jsou hnusné jak ústa staré ženy, teď se nějak vylepčily, vyrostly a jsou velmi krásné, jenže to bych nesměla strouhat mrkef, celer a japka na tupém struhadle růčo!!!!!!!

<< 1 ... 3924 . 3925 . 3926 . 3927 . 3928 . 3929 . 3930 . 3931 . 3932 . 3933 . 3934 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání