| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:24
- Nahlásit
vlastní matka to je ....
jdu rozdejchat ven se psema to,tohle se nedá,ten pes sním chodí tak 20 minut za den,jinak se válí u televize,jako matka,jíst dostává,hubenej není,ale prostě je schopná ho nechat celej den doma ,jsem neměla sílu jí něco říct,takže ted budu občas dojíždět a brát si ho ven na vycházky,bo hned za prdelí má velikou louku na běhání pod nuselákem ,bo nenechat ho vyběhat mi rve srdce
je to krásnej kříženec NO a baseta
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:52
- Nahlásit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:54
- Nahlásit
:tennejvětšíblicísmajlíkco existuje:
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:13 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Já vám fakt nerozumím. Je tady na to speciální téma, kde se můžete poučit, že pes pohyb nepotřebuje, ba co víc, může mu škodit. Jste fakt nepoučitelný. Teda já taky, ale to s tím nesouvisí.
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:18
- Nahlásit
dobrej den ve spolek,
odskakuji si sem od kolií se spešl dotazem: mám týden frbulátko cca 5měsíců a když jde tak mu občas poskočej zadní nohy. je to u mrňavejch psů normoš??? Kolie ani kdysi boxik mi to nedělali....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:20
- Nahlásit
Koumadla
když jde tak mu občas poskočej zadní nohy
Jak poskočej?Nestudí ho jenom?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:20
- Nahlásit
proč pýšete,kreténi dyš tu nemůžu bejt???
Strejda
Jste fakt nepučitelný
tak nepučitelná já teda sem ..se nenašel nigdo gdo by si mně chtěl byt jen pučit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:22
- Nahlásit
to jako myslíš vážně nebo je to něco jako štěně s batůškem a pes vůkol hoven chodící????
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:25
- Nahlásit
jablunka
No to právě nevím, vypadá srandovně a je to možný.
Baby co choděj venčit do Kinský tak nás vybavili hubertusem. a Simik je v hubertusu nasratej a odmítá chodit. Uf uf... pokud jde bez tak je v poho jen občas poskakuje...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
tak nepučitelná já teda sem
a) Neberte si to osobně
b) Už jsem to po sobě opravil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:27
- Nahlásit
Koumadla
Buď mu může být normálně zima, nebo mu vadí sůl na chodníku, anebo může mít luxaci a tím poskakováním si nahazuje klouby zpátky kam patří. Ale to je takové jiné poskakování a u půlročního psa bych to netipla. Ne, že by nemohl mít tu luxačku, ale nahazovat si kolena poskokem a škubnutím nohy se ti psi (a je jich dost málo) naučí až tak nějak věkem a postupem času.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:33
- Nahlásit
Biluška
anebo si prostě jen tak pokulhává - mařka taky občas zvedá jednu nohu, jen tak...samozřejmě nevim, jestli nemá luxačku, celoživotně si tak jako přizvedává jednu nohu. A nijak pravidelně, někdy jo, někdy ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:40
- Nahlásit
Holkíííí f pondělí mám strojek, co dělá bzzzzzzzzzzzz! jupííí! Doufám, že to nebude nějaká bejkárna plastová.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:41
- Nahlásit
Biluška
daruji borderku Vsetín
Daruji do dobrých rukou čistokrevného bez PP Borderkolii, fenka stáří cca 16 měsíců. Hodná, má ráda děti, nevhodná do bytu. Hyperaktivní. V případě zájmu se můžete kontaktovat na tel. č. 731446814 atanerkys@seznam.cz pište pouze na mail nebo raději volejte.
asi bude demoliční nebo nečistotaná. Kdybys věděla o nějakým bláznovi s kotcem, který chce mermomocí agilitit...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:45
- Nahlásit
gabifi
asi bude demoliční nebo nečistotaná. Kdybys věděla o nějakým bláznovi s kotcem, který chce mermomocí agilitit...
S takovým psem agilitit nikdy nebude . Nesmyslně běhat po překážkách a snažit se dávat povely, na které mu pes prdí - to jo, to může. Ale agility takovéhle zvířata nedají . Ovšem na i-fauně nedávno kdosi sháněl borderu k darování, zkusím ho najít.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:46
- Nahlásit
třá mixér?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:47
- Nahlásit
Biluška
Nesmyslně běhat po překážkách a snažit se dávat povely, na které mu pes prdí
ty wole, tys mne viděla na parkuru?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:52
- Nahlásit
gabifi
ty wole, tys mne viděla na parkuru?
Takových už jsem viděla.... Třá sebe když si pustím video s Belinkou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:52
- Nahlásit
janika
trimovací tuto zákaznici poté už nikdy neviděla.
tak víš jak..tomu psovi bude v troji 100krát líp
dyš píšu vo elektrice, tak to jen nechápeš, bo ji nepoužíváš
ne,dyš ty píšeš celkovje,tak často nechápu celkovje nic
gabifi
asi bude demoliční nebo nečistotaná
hele víš co? vona taky může bejt úpa normální bo bordery jaxi aktivní sou a dementi jí klidně můžou nechávat zavřenou 10 hodin a venčit jí stylem co píše janika vejš ,paxe může jevit hyper..taky je možný,že měli předtim psa plyšovýho a paxi pořídili něco jao F1..bodet by se jim nezdála hyper
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:54
- Nahlásit
janika
si pod tím představím věcííííííííííííí
gabifi
třá mixér?
skoro vedle
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:59
- Nahlásit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
vona taky může bejt úpa normální
dost dobře možný, třá jí koupili na nějakej takovehle inzerát:
Bernský salašnický pes x Brazilská Fila Daruji za symbolickou cenu 4štěnata matka Bernský salašnický pes otec Brazilská fila.Psi jsou milé a živé povahy,neagresivní,vhodné i k dětem.Naučené v bytě,socializované,budou dobře hlídat.Vhodné pro sportovně založené lidi i jako mazlíci do bytu. Fota na emailu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:02
- Nahlásit
víceúčelovej tyčovej mixér
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:04
- Nahlásit
gabifi
třá jí koupili na nějakej takovehle inzerát:
no tak ten je moooc fajn
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:09
- Nahlásit
impact
klííít ympakte ,počkáme až narazí na bulíka co nejni vyjímka potvrzující pravidlo
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
,třá Malý bobeš(to vo tom párku si pamatuju doted)
o jakym parku? ja si akorat pamatuju, jak vylez na strechu a nechtel dolu, dokud mu neslibili, ze dostane chleba s pastikou. kdyz slezl, misto chleba dostal vyprask.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:17
- Nahlásit
argosek
ja si akorat pamatuju, jak vylez na strechu a nechtel dolu, dokud mu neslibili, ze dostane chleba s pastikou. kdyz slezl, misto chleba dostal vyprask.
co kecáš??? to si vůbec nepamatuju! ge by vzali cheba s pašikou dyš byli chudý!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
argosek
Já si z Bobše akorát pamatuju, jak mu umřel bratříček.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:21
- Nahlásit
argosek
dokud mu neslibili, ze dostane chleba s pastikou. kdyz slezl, misto chleba dostal vyprask.
Typický příklad použití pozitivní motivace
Jinak - já si nepamatuju ani na paštiku, ani na párek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 14:22
- Nahlásit
davidkova renata
bo tak blbej nemůže bejt nigdo!
Že ne???Moje švagrová třá!
Měla psa,ale dělala 12ky* 2 hodiny cesty a psovi nenechávala vodu,aby moc nepi a nechcal a pes se samo naučil lemtat z hajzlíku,ze dřezu,z vany,prostě čehokoliv gde byla voda a to tak,že se upa před vočima nafukoval a pak rovnou vypouštěl!!!
|