| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
A co ty se učíš chytat nosorožce a pčtrose?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Led 2010 10:18
- Nahlásit
Gerda
jsem tu večír vo Gerouškovi četla, smutný, moc smutný teď už je mu dobře ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:28
- Nahlásit
Tinta76
jo teď už jo, on bych chudák prolezlej rakem celej, jak sme se kvůli péči o něj s tou kámoškou strašlivě chytly, bylo to dobrý tak jedině k tomu, že ho fakt vzala k pořádnýmu vetovi, ten ho celýho prohlíd, udělal odběry, sona, zjistil, jak blbě na tom je a aspoň na ten konec mu dal prednison, pes se cejtil dobře, běhal lítal, užil si zimu, kterou miloval, pak se to strašně rychle zhoršilo a během jednoho odpoledne přišlo rozhodnutí, že už to takhle dál nejde, že už se trápí, že už je čas. Teď maj doma eště smutnýho ptáka, kterej ho hledá, protože spolu kámošili, růžena s gerouškem žrala z jedný misky, bo je blbá a neví, že je pták a že má zobat z krmítka. Za to jí maryje včera snědla burský oříšky - louskala je na koberci - vyjedla zrní a vylemtala misku s vodou. Takže maryje je taky pták, bo dnes kadila zrníčka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:31
- Nahlásit
Gerda
pani přeju vám, ať hlava bolí víc než důša. Von ten alkahůl někdy kupodivu i pomůže.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Led 2010 10:32
- Nahlásit
Gerda
a proč vy z takovýho smutnýho příběhu plynule přejcházíte do komedije, ha? teď nevim, esi se můžu smát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:36
- Nahlásit
jbat
Sem měla v noci doma paranormalaktyvyty. Ale jako úplně . V noci mě vzbudilo děsný dupání na půdě a na schodech. Máme dřevěné schody a nahoře dřevěnou podlahu, takže se to děsně rozlíhá. Dupalo to přesně jako v tom filmu . Napřed jsem myslela, že šel Mášenek na půdu, ale ten chrněl vedle mě. Tak sem se začala bát. Kupodivu to nevzbudilo žádného psa, což jsem se divila, páč normálně když po té půdě přeběhne kuna tak ječí jak blbí Dupalo to tam docela dlouho, už jsem i přemýšlela, že vstanu a půjdu se kouknout, ale doma bylo 12 stupňů tak jsem nějaké vylízání zpod peřiny fofrem zavrhla By mě fakt zajímalo co to bylo, kuna ani sova to nebyli, ty tam máme furt a dělají naprosto jiný rámus. Předminulý týden jsem tam našla půl páteře z kance. Hlavně teda nevím kudy to tam lozí. Pidi děr pro kočku či kunu je tam fůra, ty jsou mi jasné. Ale díra kterou by se dala protáhnout páteř tam není. Leda vikýř, ten je otevřený kvůli sově, ale je to fakt hodně vysoko a neroste tam žádný strom, nebo něco po čem by se tam dalo vylézt. Tam se musí jedině letět. Asi tu fakt mám nějakýho ducha
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:39
- Nahlásit
Biluška - taky jsem v noci zažila pár nepříjemnejch chvil, pani...
ale teda z tohoto bych se posrala. fakt. zkus vymítače.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:43
- Nahlásit
Biluška
Nemohly to být kočky? Nám se to tady v okolí začlo už mrouskat a v noci nadělají rámusu habakuk. Mrchy.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dobrý den celý den u Bilušky leze duch vikýřem
Gerda
fčéra sme Gerouška tryznou vyprovodili, zapili to pěkně
to ste uďáli moc dobře a chce to co nejdříf novýho Gerouška
davidkova renata
ta sračka zasraná je snad nekonečná
a bude hůř
jablunka
eště se peru vo prase se psama
gdo vyhrál???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 11:10 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Alexa
gdo vyhrál???
No já přece,ale moje rvačka s prasetem skončila ve 3 ráno,páč uš sem měla křeče do rukouch a teď jí dokončím.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 11:54
- Nahlásit
já zapřahuji smečku a jdem se klouzat na kopce
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:00
- Nahlásit
davidkova renata
ty vado,dobrej kurs! sice nefim kolikrát béš chytat grogodyla a štrosa,ale taky by mě to bafčilo
Gerda
A co ty se učíš chytat nosorožce a pčtrose?
von ten kurz byl hlavne o kockach a psech samozrejme, podle zakona kdyz ci chytit kocku venku se flakajici musim mit tohle osvedceni, takze kvuli tomu jsem to delala.
ti pstrosove tam byli navic, protoze hlavne se toho ucastnili prislusnici mestske policie, kteri maji povinost toulata na uzemi mesta odchytavat a bez osvedceni legalne nesmi. No a kdyby utek pstros nebo grogodyl tak tam zaradili i to.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
Už tě vidim jak lítáš po městě a honíš v policejním autě štrosa )))
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:05
- Nahlásit
Čau děcka
dneska je něco divně,nesněží.
LucyYnka Xlll
Gratulace a nemáme ti říkat "lovec Pampalíny"?
jablunka
rvačka s prasetem skončila ve 3 ráno,
Nazdar ženo činu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:16
- Nahlásit
Eire
bohužel je fše jako vždy..sněží ,sice přehánkově,ale rozhodně jo
lucYnka XIII
No a kdyby utek pstros nebo grogodyl
a co dyby uteklo něco drajvovějšího??? třá vopyce nebo pumyce nebo vlčice nebo cokolif tě napadne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:27
- Nahlásit
davidkova renatacus,tak mama je na te veterine,tak ji drzim palce,at nebreci s brouckem,je tam dnes ta slovenka-vetka,je fajna,minule s mamou kecali,tak jsem jak na trni,hele neco velkyho mi vypadlo z ucha,nebyla to kovadlinka,nebo bubinek??ale uz trochu lip slysim,jj,mama taky rikala,ze to vidi do roboty az pristi tyden po nedeli,tak jak ty.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:29
- Nahlásit
Eire
Hm,jak gde,tady zase přez noc napadlo 10 cm a sněhá!
Nazdar ženo činu
Sem taková žena činu,že sem si vo půlnoci udělala dva mírně propečený stejčíčky......asi sem taky prase.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:17
- Nahlásit
pawLINka
Kočky se mi nezdají, tohle fakt dupalo. Nějaké to mrouskání,brečení,honění se a vybírání klopených zatáček vůbec nepočítám, to se tam děje furt. Tohle dupalo jak dospělý chlap. Minulý týden jsem tam měla zavřenou komondorku s čuvačkou když pod tíhou sněhu začala padat stěna kotce a ani ty dvě dohromady nedupaly tak jako teď.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:36
- Nahlásit
Biluška
dohromady nedupaly tak jako teď.
essi tam nemáš ňákýho tohodle vlkodlaka, ti prej dělaj dost bordel, upíři néééé ti jsou tichoučcí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:37
- Nahlásit
Alexa
essi tam nemáš ňákýho tohodle vlkodlaka, ti prej dělaj dost bordel, upíři néééé ti jsou tichoučcí
No vím, že je tam mrtvý partyzán Květoš, ale dosud se omezoval na průvan, tiché úpění a taky nepříjemně kouká lidem na záda. Proč najednou začal dupat?
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:39
- Nahlásit
Biluška
Pocuj mi sme raz tiez mali na povale paranormal acitivy...skoro kazdy vecer ked sa zotmelo, to zacalo...proste akoby niekto prisiel k nam na povalu, a zacal si pustat lopticku, taku tu co poskakuje...od nasilnejsieho BUM bum bum bum...a zase BUM bum bum bum...takto asi 5 minut stale dokola a prestalo to...boli sme s toho posrany cela rodina teda ...nakoniec sa tatko odhodlal ze tam teda ide pozriet, ale nic! Tak sme si povedali ze "TO" prichytime pri cine a vyliezol tam vo chvili ked to zase zacalo, a nakoniec to bola lopata, ktora bola opreta o stenu, a vecer ked zacal pofukovat veter, spravil na povale prievan, a ta drevena nasadka sa pohupovala a buchala do drevenej hrady ale je teda bolo to hnusne...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:47
- Nahlásit
Silwuska
U nás průvan škrtám, jednak jsou všechny okna zavřené a za druhé v noci ani nijak nefoukalo. Jinak věcí co by mohli o něco ťukat jsou tam mraky Leda by Květoš mlátil lopatou o futra
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:56
- Nahlásit
Biluška
No ten prievan moze byt aj popod skridlu...alebo cez ten otvor co si hovorila ze tam je...
Jo alebo by sa tam mohlo este nieco kotulat, to je dalsia historka...ked s izby dosla moja mladsia sestra a plakal a bola biela jak stena, zrenicky roztiahnute...som sa zlakla co sa stalo, a ona ze nieco strasne rychlo beha po povale, ze su tam asi mimozemstani tak to som bola hned na mimozemstanov zvedava a vyliezla som tam no a tam boli zelezne tyce ktore sa kotulali hore a dolu po zemi a robili otrasny rachot, ale fakt to znelo tak keby niekto behal...
Alebo ma este napadlo ci to nemohli byt kusy snehu, ci vam niekade nemozu prepadavat zo strechy na povalu...
Alebo tam vylez a nakric na Kvetosa nech da pokoj a zacne zase radsej spatno pozerat na chrbat, ze sa poterbujes vnoci vychrapat jo a ty si ho uz aj vnoci videla??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:06
- Nahlásit
tak venku je božsky,krásně fouká vítr,mě je zima,psi lítali jak střelený a jsou špinavý jak prasata .-))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:12
- Nahlásit
Silwuska
jo a ty si ho uz aj vnoci videla??
Ne, Květoše neviděl nikdo. On se projevuje akorát tím, že kouká lidem na záda a polívá zeď v chodbě
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:20
- Nahlásit
Biluška
polívá zeď v chodbě
Pani, jste si jistá, že ji polívá? U chlapů bych to tipla na něco jiného Hlavně jestli si Květoš rád přihne.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:22
- Nahlásit
pawLINka
To by asi citili ne??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:27
- Nahlásit
Silwuska
Tak je to duch, co víš esli to má stejný jak lidi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:28
- Nahlásit
pawLINka
Pani, jste si jistá, že ji polívá?
Nejsem . Ale chci věřit tomu, že ji polívá
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:34
- Nahlásit
pawLINka
Ha, ale jelikoz je to duch, nehmotny, tak aj mechur bude mat nehmotny, a tym padom a mocku ni?
|