| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
sázim že jablon prase přepere
a jako kdo koho přepere, Jablů přepere prase nebo že prase přepere Jablůňku ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:44
- Nahlásit
kejtlin
já bych viděla větší nebezpečí uspávat dvakrát staršího psa s nemocným srdíčkem, protože narkoza je pro takového pejsu trochu záhul.
Ne, to se fakt nesmí. Jsem taky kdysi chtěla, aby zmákli dvě operace v jednom a nechtěli to udělat. Prý je to jednak dvojnásobný pobyt v narkoze, za druhé vzniká strašně velké riziko sepse, nebo čeho, páč jsou dvě rány. Maximálně tak při operaci oškrábat zubní kámen, to by asi mohli.
davidkova renata
abloň zápasí s prasetem.
sázim že jablon prase přepere
Se vsadím, že se ho snaží sníst a ne přeprat. Já teda sázím, že celé prase nesní.
|
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kejtlin
já bych viděla větší nebezpečí uspávat dvakrát staršího psa s nemocným srdíčkem, protože narkoza je pro takového pejsu trochu záhul.
Jistě, proto jsem to chtěla spojit. To rizika vyplývající se spojení konkrétně těchto dvou zákroků je ale patrně větší než riziko 2 narkóz.
Svýmu vetovi věřím. Zachránil život Hipíkovi i Toničce a zbytečný prachy ze mě netahá...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:48
- Nahlásit
Biluška
já naštěstí 2 operace nikdy nepotřebovala, ale je pravda, že moje zubařka mi taky nechce dělat půlku huby ptž nemám úplně zdravý srdce a nemůže mi ani opíchnout víc hubu-když to neopíchne nesmí na mě sáhnout.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:49
- Nahlásit
, Jablů přepere prase nebo že prase přepere Jablůňku
prostě jablů přepere sámprase nebo jak to bylo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:49
- Nahlásit
to jsem slyšela taky, že při větší operaci nechtějí čistit kámen, prý je to hlavně kůli bakteriím, co jsou na zubech, ale nevím, jetli si to pamatuju dobře. Ale myslím, že volit mezi dvěma narkózama u srdcaře a dvěma zákroky najednou je tak nějak prašť jako uhoď.
|
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:58
- Nahlásit
gabifi
to jsem slyšela taky, že při větší operaci nechtějí čistit kámen, prý je to hlavně kůli bakteriím, co jsou na zubech, ale nevím, jetli si to pamatuju dobře.
Něco s baktériema tam bylo , zejtra tam jdu s T. na inj. Zylexisu tak se veta poptám, on je ten vet dost vysvětlovací ... skoro víc než bych chtěla - třeba když mi bez varování strčil pod nos lavór s Tončinou dělohou a jal se pitvat ložiska zánětu, abych jako viděla .
Tak sem zejtra touhle dobou písnu - aspoň budeš mít názor pro srovnání...
Ale myslím, že volit mezi dvěma narkózama u srdcaře a dvěma zákroky najednou je tak nějak prašť jako uhoď.
Toni v tý době byla v děsný kondici, měla mimo jiné šelesty na srdíčku zřejmě po nějaké infekci.
Ale nevím přesně co to bylo, jak se začala dávat do kupy, zmizely kupodivu i šelesty (kontrola na EKG).
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 21:13
- Nahlásit
Toni v tý době byla v děsný kondici
Kiki je teď jakž takž, ptže je po přeléčení prostaty, ale to vydrží jenom nějakou dobu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 21:18
- Nahlásit
ty voe jak se mám dostat z bundy s dvoucestným zipsem???? už hodinu jsem doma v zimní bundě, nejde mi rozeopnout. je mi vedro..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 21:40
- Nahlásit
jbat
tak si to slíkni přes hlavu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 21:48
- Nahlásit
jbat
nůžky?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 22:13 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
A to já ho přeperu,jen se s ním budu mořit dlouho přez půlnoc.
Biluška
Se vsadím, že se ho snaží sníst a ne přeprat. Já teda sázím, že celé prase nesní.
Zatím se ho jen snažím naporcovat do mrožáku,ke konzumaci bude přistupováno postupně.
edit
eště se peru vo prase se psama
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 22:40
- Nahlásit
cus vsici uz jsem doma, mam po kurzu, dostala jsem osvedceni na lapani zvere toulave, utekle a tak vubec. Ucili nas i jak chytat grogodyla, musi se mu dat na kebulu takova ta tyc se smyckou a pak na nej musi hopsnout dalsich nekolik lidi co ho budou drzet, pak nam pustili zaber jak grogodyl ukous nejakemu clovekovi ruku. Take kdyz dete lapat pstrosa je dulezite nejit zepredu, protoze ma na prostrednim prste parat jimz by Vas moh rozparati, musite ze strany a dat mu na hlavu cepicu a potom s Vami pujde a bude hodnej. Byl tam kralik a papoch (desnej urvanej), holub a dva hodni labradori a taky jsme foukali z foukacky do terce a dokonce jsem se trefila a potom nam ukazovali ruzne narkotizacni pusky ze kterych muzem pifat, treba uprchleho nosorozce. Bylo to tam moc fajn jsem takova kapanek chytrejsi a fakt me to moc bavilo.
A jaktoze jste toho tolik nacmarali, kdo to ma docitat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 22:49
- Nahlásit
kejtlin
tak si to slíkni přes hlavu
to nejde, je to Loap, uplák, do fakt velký zimy... kurva... mám otevřený všechny okna... byla drahá, nebudu ji stříhat přece!!!!
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 06:27
- Nahlásit
LucyYnka Xlll
To je pěkné, jen kde honem sehnat krokodýla na potrénování...
( Lahvičky došly?)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 07:48
- Nahlásit
Spíte nebo co?
Já teprv teď dorazila z tahu..to se mi stalo poprvé
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 07:55
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak venku opět napadl snížek,jedna z holek se mi v noci vyčůrala do předsíně,večer při krmení jsem musela holky hlídat a dát každý dlabanec na konec pokoje,bo každá musí jít hned zjistit co ta druhá má taky,elišce nesedne syrové maso,takže zas najedu na konzervy,dasty ten je hodnej a sežere co má a pak tedy čeká jestli nezbyde něco po holkách,že by to dojedl a o víkendu vyrazíme do polí a háju,bo cvičák asi není
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:25
- Nahlásit
tak vstávat a makat, co je to zase za flákání?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:34
- Nahlásit
Ahoj, konečně se mi podařilo obnovit přihlášení-pod starým nickem....Ajduše měla torzi, tak jí operovali, naštěstí jsme to podchytli včas, tak snad se dostane zpátky do kondice. Krmím teď 6krát denně kuřetem, tak jsem se stala velmi oblíbenou paničkou-Pepka je krapet nevyběhaná, tak domu radči nechodíme, je to s ní značně strasující )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:40
- Nahlásit
spala jsem v zimní bundě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:42
- Nahlásit
radkah
.Ajduše měla torzi, tak jí operovali,
tak ono toho po včerejšku asi není ještě dost . Aspoň, že se podařila operace, držím palce, hrozně moc
Dana2
( Lahvičky došly?)
evidentně nedošlo vůbec nic hlavně nedošlo to na čem se Lucyjáš sjíždí, podle toho příspěfku
uvažuju vo tom, požádat pana Moderátora, aby jí dal výstrahu třeba, páč todle se fakt nedá
lucYnka XIII
, mam po kurzu.....................
seš magor, víš to??
papoch (desnej urvanej
byl evidentně v dobrý kondici, mohla jsem s Tebou poslat Kosťu ten by se vám hodil, je občas nepolapitelnej
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:42
- Nahlásit
jbat
Bože ty si mamut, tak proč si ji prostě nesundáš?
radkah
tak domu radči nechodíme,
Pod kterým mostem bydlíte?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:51
- Nahlásit
Biluše - to nešlo. až ráno...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:00
- Nahlásit
Dana2
Lahvičky došly?)
dosli, moc diky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:03
- Nahlásit
ty vole mně je zle... a to už zas piju... kolegyně měla narozky... k tomu dneska rozlučka, zítra rozlučka... ou maj gád!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:03
- Nahlásit
jbat
Jako do rána si to ta bunda rozmyslela a rozepla se jo? . Bože, co si zase pila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:05
- Nahlásit
Biluška - nie, ráno jsem teprv byla schopna pochopit systém dvoucestného zipu.
A pila jsem co teklo, jako dycky...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:10
- Nahlásit
těbůch smradi
ta sračka zasraná je snad nekonečná ,gde je strejda ?? musíme s tim něco udělat,má na starosti důležitý resorty ,ten by moch něco vymyslet
lucYnka XIII
ty vado,dobrej kurs! sice nefim kolikrát béš chytat grogodyla a štrosa,ale taky by mě to bafčilo
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Led 2010 10:13
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Zdravím všechny, zvláště pak ty, co vod 6.1. zhubli pjet kilo
lucYnka XIII
záujímavé takže až tu potkám nějaký sviřátko, kerý bé potřeba vodchytit, uš vím na koho se vobrátit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:13
- Nahlásit
Dobré ráno, fčéra sme Gerouška tryznou vyprovodili, zapili to pěkně, takže mě dnes bolí hlava, ale spíš z toho, že sme kouřili v bytě, to nesnášim.
|