| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:30
- Nahlásit
kejtlin
Biluškama taky moc spatny zpravy,umrel mi dnes kamarad ze cvicaku na rakovinu jicnu,od zacatku ledna mam same negativni zpravy,jedna dobra zprava,malej uz se aklimatizuje,hlida ho cela rodina,samozrejme,ze hajanovy se taky venuju maximalne,jak jen muzu,ja nechapu,jak to delate s vice psama,ja uz jsem ztrhana jak boruvka boze!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:32
- Nahlásit
kejtlinto jsou zrudy ti jehovisti,hele bracha je absolutne nesnasi,mu vzdycky stacilo,jak hajan vystrcil ze dveri hlavu s tesakama a on ho drzel za obojek a byl klid,jsou to kur.y
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:34
- Nahlásit
nemethova5
jak to delate s vice psama,ja uz jsem ztrhana jak boruvka boze!
Makáme, makáme
kejtlin
Ti půjčím Armagedona, chceš? Jehovisti se ho k smrti bojí, nevím essi kvůli tomu jménu, nebo kvůli tomu jak je "zlej"
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:37
- Nahlásit
Biluškano prave,nevim co driv,jeste,ze mam nemocenskou,tak uz nemam ctyricitky,uz to kleslo na tricet osum,ja myslela,ze vcera decka pojdu,jsem byla jak hajan,ktery byl priotruty.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:39
- Nahlásit
Ahoj bando - nevíte o nějakym dospělym bosíkovi k mání?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:43
- Nahlásit
Biluška
Myslím že mám dost hroznou zprávu pro tebe, ale zatím jsem tě nechytla na skypu. Od prvního nastupuju do práce a budu dělat samé ranní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:47
- Nahlásit
Mucholabka
No to mám radost . Co se dá dělat, tak to nějak pořeším
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:59
- Nahlásit
Brut
http://www.novinky.cz/krimi/190530-studenti-zdravo tni-skoly-zbili-spoluzaka-kvuli-obleceni-musel-do- nemocnice.html
To bylo u mladého ve škole???
Bože, já bych ty haranty fakt někdy střílela.
Tenhle týden jsem měla přednášku ve třídě u deváťáků. Takový bordel jsem v životě neviděla . Normálně uprostřed hodiny se zvedla holka, přešla další holce za záda a začala ji česat. Učitelka ji napomenula ať toho nechá, holka nehla ani brvou a česala dál. Učitelka zvýšila hlas a povídá "Kateřino, tys mě neslyšela?" . Holka trhla ramenem a říká (doslova cituji) "jo slyšela, ale potřebuju to dodělat"
Coby děcko jsem teda byla hodně drzá, ale před tímhle mi teda padla brada
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:05
- Nahlásit
Fero mě asi má rád
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:18
- Nahlásit
Mucholabka
proč by tě neměl mít rád?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:20
- Nahlásit
brezen2008
Chlapi mívají různé nápady.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:22
- Nahlásit
Mucholabka
tak dasty je vyjímka,ten mě doslova žere
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:37
- Nahlásit
Biluška
To bylo u mladého ve škole???
néééé .... v Práglu jsou tři ... jedna je katolická v Ječný ( nejhorší,sesbírá kde koho, co se jinam nedostal, úroveň šílená), pak je Ruská ( koukám, že je to čím dál "lepší" a taktéž kouká spíš na plné třídy než na nějaký výběr) a nakonec 5.květen (tady ta je asi nejznámější a z těch tří nejlepší). Mladej chodí do tý poslední
Bože, já bych ty haranty fakt někdy střílela.
by jim kolikrát stačil pořádný řemen na pé*deli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:58
- Nahlásit
Biluška
¨kámošky holka včera taky zásek - eště jí neni ani patnáct, ale dala si veřejně bez zabezpečení na FB fotku, jak sou v hospodě, rozpitý pívo, nahulenej popelník cigaret. Vůbec ty doroty nesejří, že to ti rodiče v klidu vidí, ani se to nesnaží zapírat, prostě drzost až na půdu. Dostala šíleně na držku, což stejnak nepomůže.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:48
- Nahlásit
brut
by jim kolikrát stačil pořádný řemen na pé*deli
Jenže učitelé na ně nesmí ani sáhnout a rodiče jsou přesvědčení jakou mají doma hodnou a slušnou holčičku (viz ta manda v sousedním baráku )
Gerda
Kdyby mi to udělalo moje děcko tak ho tak zabiju, že si měsíc nesedne a dostane doživotního zaracha
Víte co je zajímavé? Mě nikdy doma nikdo nic nezakazoval. Neříkali mi v kolik mám být doma, prostě až jsem přišla tak jsem přišla. Když jsem nastoupila na vysokou tak jsem s úžasem zírala jak si ostatní holky "začaly užívat". Byly jak urvané z řetězu. Doslova. Spaly s kdekým, neustále se jezdily ožírat a pařit, chlubily se která se kdy víc ožrala..... Nechápala jsem. Nevím jestli je to tím, že mi nikdy nikdo nic nezakazoval, ale mě teda tohle nikdy nechytlo. Budu doufat, že to nechytne ani moje děcka.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:01
- Nahlásit
čau holky, už jste někdo měli na operaci pejska se slabším srdíčkem (silným šelestem)? Šoltyje potřebuje vykastrovat kvůli opakovaným problémům s prostatou a taky potřebuje vytrhnout zanícený zoubek a mi z toho pěkně bolí žaludek a hlava a všecko....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:03
- Nahlásit
Gerda
kámošky holka včera taky zásek - eště jí neni ani patnáct, ale dala si veřejně bez zabezpečení na FB fotku, jak sou v hospodě, rozpitý pívo, nahulenej popelník cigaret. Vůbec ty doroty nesejří, že to ti rodiče v klidu vidí, ani se to nesnaží zapírat, prostě drzost až na půdu.
tohle už mám taky za sebou.... mladej si dal něco podobnýho na FB. Když jsem na to přišla, tak dostal doma tolik práce a zaracha, že si od tý doby dává bacha, aby něco neprošvih. Asi každej prostě jednou něco zkusí, ale musí se z následků poučit.... a ne aby jim všechno prošlo a ještě se na ně a za ně dělalo ťuťuťu....
Biluška
Jenže učitelé na ně nesmí ani sáhnout a rodiče jsou přesvědčení jakou mají doma hodnou a slušnou holčičku (viz ta manda v sousedním baráku )
seřezat by potřebovali jak ti rodiče, tak miláčkové...ale ne od učitelů, tam už je pozdě
U nás to funguje tak, že mi musí nahlásit v kolik dorazí a čas prostě dodržet, jinak maj ( teda holka už ne) zaracha a práci navíc ( kdybych si měla vymmyslet natírání okapů či nějakou jinou činnost). Každý z nich to zkusil jednou.... po téhle "ťafce" se zase vrátili do normálu a vše klape bez potíží.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:05
- Nahlásit
gabifi
už jste někdo měli na operaci pejska se slabším srdíčkem
jo měla a vet ho jen přispal a pokud se začal trochu probouzet, tak mu přidal-připíchnul ho a bylo to v klidu, pejsa žije doted´
pravda je, že mám velmi schopného veta, který mé psy dobře zná
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:08
- Nahlásit
kejtlin
díky, díky, teď potřebuju takovýhle dobrý zprávy, deme tam 13.2. Je mi ho strašně líto, jak mu je furt zle od prostaty a jak ho od toho zubu bolí celá tlamka....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:12
- Nahlásit
gabifi
V inhalační narkoze by to neměl být problém. Jdi tam kde mají inhalačku. Do normální injekce bych s takovým psem nešla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:18
- Nahlásit
Biluška
já byla na normální injekci, ale nechal mu jehlu v žíle a vždycky přidal, ale jak jsem psala mám velmi dobrého veta.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:19
- Nahlásit
Biluška
nevím, jakou mají narkózu. Ale v takovýhle chvíli se mi vet měnit nechce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:25
- Nahlásit
gabifi
Pokud nemají inhalačku tak bych měnila. Ale většina těch lepších klinik ji má.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:28
- Nahlásit
byla jsem se loučit s kamarády olomoučáky, prej na dvě deci. vypila jsem litr merlota, je tžo normální???
jdu ještě prát zbytek hader.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:31
- Nahlásit
čus jehovysti...
jako nic moc tady teda taxnat rači du neš příde jablon s tim monstrem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
Jabloň zápasí s prasetem.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:37
- Nahlásit
gabifi
Šoltyje potřebuje vykastrovat kvůli opakovaným problémům s prostatou a taky potřebuje vytrhnout zanícený zoubek a mi z toho pěkně bolí žaludek a hlava a všecko....
Ahoj, když byla Tonka na opce kvůli zánětu dělohy, chtěla jsem, aby jí také vytrhali špatný zuby.
Vet to odmítl proto, že prý je pro organizmus psa riskantní při operaci dutiny břišní jěště dělat zákrok jako je trhání zubu - vyvětlil mi to důkladněji, ale bohužel jsem argumenty zapoměla.
Tonka v té době jěště brala Enap kvůli srdíčku (to už se upravilo) - na opku měla inhalační narkózu.
Na trhání zubů a čištění kamene šla až cca 4 měsíce po opci a měla jen povrchovější slabší narkózu (snad diazepam??), kterou jí během zákroku připichovali jak popisuje Kejtlin.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:37
- Nahlásit
Biluška
chodíme na Vltavu do Budějek, jdu se jim podívat na web, jestli to tam nemají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:38
- Nahlásit
jablunka
Jabloň zápasí s prasetem.
sázim že jablon prase přepere
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 20:40
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
já bych viděla větší nebezpečí uspávat dvakrát staršího psa s nemocným srdíčkem, protože narkoza je pro takového pejsu trochu záhul.
|