Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3852 . 3853 . 3854 . 3855 . 3856 . 3857 . 3858 . 3859 . 3860 . 3861 . 3862 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:33
- Nahlásit

jablunka
je příšernej, fakt příšernej )))))

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:34
- Nahlásit

jabloň - ale aspoň všichni poznaj, že je to pes...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka

ta paruka je dobrej nápad, aspoň jednou za život poznal, jaký to je mít na sobě chlupy

samá má psa beznohýho prdinošku.

ale prt. má hada, takže psům nemůže rozumět, promineme jí to.

Gerda

doteď sme z toho špatný, byl namazanej indulónou

a měl se snad namazat grogem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:36
- Nahlásit

PetraK
a měl se snad namazat grogem?
von byl ale fakt mastnej, aby mu neomrzly ouška a pleška ))) a jak se nesl v tom roláku )) Brouček šereda ))

Silwuska
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:37
- Nahlásit

jbat
fůůůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!!!
dalsia blpka?? fuj sa nehovori...vy si vobec neuvedomujete ze s tymito recami mozete vazne posramotit Otikove nezne vnutro?? jeho utlocitnu povahu? pche!

jablunka
Pani jažbluňka, ten je kraaaaaaaasny v tej paruke...cely nas s hradu akurat este v mladsom vydani

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:45
- Nahlásit

Gerda

von byl ale fakt mastnej, aby mu neomrzly ouška a pleška

až budeš mít plešku, taky si jí budeš mazat

a jak se nesl v tom roláku

když to někomu sluší, tak co by se nenesl

jbat

le aspoň všichni poznaj, že je to pes..
jeheeehééééé, vod kdy pes , když de, tak leží???? No????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 11:41
- Nahlásit

Silwuska
vy si vobec neuvedomujete ze s tymito recami mozete vazne posramotit Otikove nezne vnutro?? jeho utlocitnu povahu? pche!
jo????????????????????????? a co moje něžný nitro a moje útocitná povaha?????????? aha!!!! jak já k tomu přídu abysem se pravidelně vyděsila ??!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 11:49
- Nahlásit

jablunka
a co ostatní smečka doma,hlavně cecilka?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
otík je třeba škaredej, ale mám kamarádku, ta má naháče a jedna fena je děsně ale fakt děsně škaredá, kór když byla po štěňatec h to jí chocholka ještě prořídla a ta fena je fakt humus, někde musím najít fotku, ale byla dost podobná nejošklivějšímu psu svěra.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 11:55
- Nahlásit

Silwuska
fuj sa nehovori...vy si vobec neuvedomujete ze s tymito recami mozete vazne posramotit Otikove nezne vnutro?? jeho utlocitnu povahu? pche!

Přesně,on je citlivá duše......něgdy aš moc a tohle ho doživotně poznamenává!
davidkova renata
a co moje něžný nitro a moje útocitná povaha?????????? aha!!!!
Ty si bipolární???Sem teda to tvoje druhý já eště neměla čest poznat.
brezen2008
a co ostatní smečka doma,hlavně cecilka?
Zatím musím zaklepat,všichni sou v poho a všechny je tejrá mrňavej Pučmeloun.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
abysem se pravidelně vyděsila ??!!!

ale prosímtě to nevíš, že pořádnej šok vydá za dovolenou? víš co ušetříš, gdyž se budeš pravidelně děsit Otíkem?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:03
- Nahlásit

caute decka,tak dnes jsem uz dokrakorala,tedy domluvila,uz jen to ve mne skripe,malej amko je v pohode,chrni,uz se dnes semnou pretahoval o teplaky,hajan zatim gut,jen vztekle cumi,radsi da hlavu bokem,protoze vi co by ho cekalo,kdyby zacal vyvadet,vcera jen na nej zavrcel,ja prilitla dostal takovou bombu,ze to necekal,az se lekl

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:05
- Nahlásit

nemethova5

nojono, ses proste pitoma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:17
- Nahlásit

Alexa
pořádnej šok vydá za dovolenou? víš co ušetříš, gdyž se budeš pravidelně děsit Otíkem?
todle bysem vod tebe nečekala!!!!!!!!!!!
jablunka
Sem teda to tvoje druhý já eště neměla čest poznat
páč si dřevák a nepoznáš éteryckou bytost ani dyš jí máš přet čumákem
nemethova5
malej amko je v pohode,chrni,uz se dnes semnou pretahoval o teplaky,
tož to bé gút,počki aš rozváže a začne dělat čest svýmu ménu
argosek
nojono, ses proste pitoma
to je fakt,taky ho mohla nechat malýho zahlušit a měla klit

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:36 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Biluška je na cestách?????? http://www.novinky.cz/krimi/190481-serie-nehod-uza vrela-hlavni-tah-z-olomouce-na-litovel.html

nemethova5
,hajan zatim gut,j
to bude dobrý uvidíš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:37
- Nahlásit

argoseka proc bych jako mela byt pitoma,to jako nechapu,jako jsem pitoma,ze nastavim pravidla a ze dospelej pes nesmi vrcet na malyho,tak proto jsem pitoma?vite co pane,ja mela plno psu a po dvou po trech a bohuzel hajan je takova letora,proste kdyz ho nesnasi,tak at ho aspon toleruje,no nevim,mne by se nelibilo,kdyby ho treba hajan zahryz,vam asi ano,ze?maly hajanovy nic nedela,tak proc by mel vubec na nej hajan vrcet,nema duvod!tak proto jsem asi pitoma!
davidkova renataasi jsem pitoma,ze jenom ziju,asi jo,hele pod tim okem mu to prasklo,vylilo se plno hnisu,henrieta mi volala,ze to je normalni,nemam z toho delat tragu!

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:37
- Nahlásit

davidkova renata

to je fakt,taky ho mohla nechat malýho zahlušit a měla klit

myslis zahlusit tim vrcenim? ten musi mit hlas jak zvon.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:41
- Nahlásit

argosek
myslis zahlusit tim vrcenim
né,trupko,myslim zahlušit těma žubama žahnutejma nahóru co mu jima fčera udělal díru do kožíšku než bys řek borůfkovej koláč

nepište,kreténi du něco dělat k televizi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:41
- Nahlásit

Alexavam se taky zdam pitoma,ze velkymu psovy netoleruju aby ublizoval malemu?malej ani za nim nechodi,a aby kolem nej nemohl ani projit,tak to je fakt vrchol a malej uz si rekne ze bude curat a ze ma hladecek,nemuzu nikde u nas sehnat ty granule pro nej pronature

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:46
- Nahlásit

nemethova5
nemuzu nikde u nas sehnat ty granule pro nej pronature
tak si je objednej přes net třá tady: http://www.profizoo.cz/eshop/496/15245/pronature-p uppy-large-breed-15-kg-doprava-zdarma

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:50
- Nahlásit

davidkova renata

né,trupko,myslim zahlušit těma žubama žahnutejma nahóru co mu jima fčera udělal díru do kožíšku než bys řek borůfkovej koláč

fakt? vcera jen na nej zavrcel,ja prilitla dostal takovou bombu,ze to necekal,az se lekl

nemethova5

am se taky zdam pitoma,ze velkymu psovy netoleruju aby ublizoval malemu?

mam pocit, ze jsi jeste pitomejsi, kdyz nechapes, ze nemam problem s tim, ze bys hajanovi netolerovala, ze ublizuje malemu. mas stesti, ze psi (a nemecti ovcaci obzvlast) jsou tak tolerantni k tomu, kdyz se jejich panicek chova tak, ze by si misto pozice "vudce smecky", zaslouzil ukousnout prdel.

ps: takove stesti nemas jen ty, ale my vsichni.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 12:57
- Nahlásit

nemethova5
malej uz si rekne ze bude curat a ze ma hladecek,
hm,tak to sme na to celekm stejně
argosek
pane nesmíte tolik číst tu blůporadnu,ani ynkognyto,pak z toho blbnete stejně jako voni bo dyš si dáte tu práci,tak zjistíte,že se např. srdnatě pohoršujou dyš něgdo napíše,že psa chytil za krk nebo..nedejbože povalil na záda...ale dost jim to ujíždí,páč v zápětí píšou,že se psem flákaj vo zem bo to jediný zabere,ale blbý je,že jen na chvíli..jj,je to prča

a uš du,fakt..

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
epište,kreténi du něco dělat k televiz
spát??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:03
- Nahlásit

Alexa
spát??????

no co..něco jako dofča! furt lepší neš čekat aš sem dá jablon tu holou příšeru abych se zas mohla leknout

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:05
- Nahlásit

davidkova renata
furt lepší neš čekat aš sem dá jablon tu holou příšeru abych se zas mohla leknout
Baf!

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:05 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

davidkova renata

pane nesmíte tolik číst tu blůporadnu,ani ynkognyto,pak z toho blbnete stejně jako voni bo dyš si dáte tu práci,tak zjistíte,že se např. srdnatě pohoršujou dyš něgdo napíše,že psa chytil za krk nebo..nedejbože povalil na záda...ale dost jim to ujíždí,páč v zápětí píšou,že se psem flákaj vo zem bo to jediný zabere,ale blbý je,že jen na chvíli..jj,je to prča

slecno renato, je to velika prca. proste jsem alergicky, kdyz je nekdo hrdy na to, ze neco dela takhle blbe. vsichni delame chyby, ale myslim, ze je lepsi si je uvedomovat a snazit se jim vyhybat a ne je predavat dal jako rady na internetu, pripadne si ulevovat, jak mi z bezmocnosti krasne ujely nervy a vydavat to za nastavovani pravidel.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
něco jako dofča!
počki, dyť jsi tudle psala že kryč přijede až na jaře???????? už je v práglu jaro???????????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:12
- Nahlásit

jablunka
Baf!
Bože, že já fčera sežrala všechen ten kodein!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:13
- Nahlásit

Alexa
víš kolik jí je let,už má nárok na vodpočinek ))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:14
- Nahlásit

jablunka
vypadá jak srnka

<< 1 ... 3852 . 3853 . 3854 . 3855 . 3856 . 3857 . 3858 . 3859 . 3860 . 3861 . 3862 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání