Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3852 . 3853 . 3854 . 3855 . 3856 . 3857 . 3858 . 3859 . 3860 . 3861 . 3862 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Silwuska
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 14:46
- Nahlásit

Alexa
blek...

hele, Majlou

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 14:46
- Nahlásit

Alexa
tendle je taky dost fůůůůj
ježiši!!!!
kde to bereš, ty kanále?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 14:49
- Nahlásit

Gerda
Když je to v čase budoucím, zní to ještě hůř.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 14:49
- Nahlásit

Gerda

Jak píšeš, je nemocnej, za duhovým mostem z něho zase bude pes plný síly... Neber to jako jeho odchod odtud, ale jako jeho příchod tam. A "tam" mu bude mnohem líp.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 14:52
- Nahlásit

Gerda
dnes nás po dlouhé těžké nemoci opustí v 16.30 nejlepší pes
ach jo, je to na prd, ale jesttli byl nemocnej tak ho už aspoň nebude nic bolet. Držte se pani

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 14:55
- Nahlásit

Mucholabka
zní to prostě strašně v jakymkoli čase, přišli k nám společně - mařka a geroušek, fakt sem lepšího psa nikdy neviděla.

jbat
A "tam" mu bude mnohem líp.
jo to jo, teď je fakt moc nemocnej.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 14:56
- Nahlásit

Jbat slo to v poho. Az na toho predposledniho ctvrkilovyho macka. Tam jsem se bala.. To bylo furt tam zpatky, tam zpatky a ne a ne ven. Ale mela jsem u sebe zkusenou chovatelku jacku z jedne CHS od nas, co dela porodni babu celymu okoli a samozrejme vetku na telefonu. Zdravi jsou vsichni, na oko. Tak snad bude vse OK. Vybranou mam bilou fenku. Chtela jsem bilou a taky risk, ze bude blbe slyset, ji zarucuje dozivotni pobyt u nas.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:02
- Nahlásit

Gerda
mařka a geroušek
čí byl Geroušek?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:14
- Nahlásit

jbat
kámošky. Má každý voko jinak barevný

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:17
- Nahlásit

Gerda
jsem koukala, fešák. a má fakt nehorázně milučkej pohled.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:47
- Nahlásit

jablunka
Za obrazem se slunecnicema.
Nemám

PUČIM

isdpch

co je novýho,

todle:

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:49
- Nahlásit

Sem tu a mám samý blbý zprávy. Toš bacha na mě. Dneska budu zlá.
1. Hesinka má tumor. Hnusnej, zlej, vošklivej, eště nevíme esi bude operatibilní, dozvím se to za chvilku. Tak nám držte palce

2. Pod tíhou sněhu nám padá kus baráku. Jako vážně. Mášenek kolem toho běhá a snaží se to sundat, je to na tak blbým místě, že se tam prostě nedá dostat. Ani shora,ani zdola, ani vodnikud

3. Haranti mají tak hnusný vízo, že je asi zabiju úplně do mrtva. Zrušila jsem všechno, co jsem jim kdy slíbila, nebude žádný kůň, žádné štěně, nebude vůbec nic, akorát šprtání, asi tak na dalších patnáct let (což jim přijde jako do zbytku života )

Má někdo taky tak úžasný den jako já?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:52
- Nahlásit

Gerda

dnes nás po dlouhé těžké nemoci opustí v 16.30 nejlepší pes

ach jo, jediný dobrý je, že oni to dopředu nevědí.

Brečim jak blázen, je mi to strašně moc líto..

Gerdoslávko, je mi to líto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:53
- Nahlásit

Biluška

Má někdo taky tak úžasný den jako já?

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:03
- Nahlásit

PetraK
ach jo, jediný dobrý je, že oni to dopředu nevědí.

Bojím se, že vědí.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:04
- Nahlásit

Biluška
Gerda

ach jo, holky. bude líp, uvidíte.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:04
- Nahlásit

Biluška
Hesinka má tumor. Hnusnej, zlej, vošklivej, eště nevíme esi bude operatibilní, dozvím se to za chvilku. Tak nám držte palce
Tak to drzim palce i packy - hlavne, at to jde vykuchnout. Kde to presne ma?
Sadlu se objevila vcera boule na boku, na ty kuchany strane, pevne verim, ze to je jen opouzdrenej vpich injekce - uvidime casem..

Gerda
Psíci prichazeji a odchazeji, boli to vzdycky a nikdy si na to clovek nezvykne. taky je mi to lito.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:07
- Nahlásit

Biluška
Gerda
to mi je moc líto, držte se.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:07
- Nahlásit

Strejda
Bojím se, že vědí.

jo to jo, vědí, že přišel jejich čas , ale nevědí naštěstí dopředu to, co ví páníček, že to bude dnes a v 16:30. Zaplaťnadbůch.
Fifi

Sadlu se objevila vcera boule na boku, na ty kuchany strane, pevne verim, ze to je jen opouzdrenej vpich injekce - uvidime casem

do háje, další "fajn" zpráva. Není jich už dost pro dnešek? Moc držím palce,

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:08
- Nahlásit

PetraK
že oni to dopředu nevědí.
vědí a moc dobře.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:09
- Nahlásit

Gerda
tohle rozhodnutí děsně bolí.... jediné, čím se člověk může utěšovat, že psék neprožil život někde v útulku nebo ve chlívě, ale v klidu u lidí, kteří ho milovali. Teď pro něj dělají tu poslední a nejdůležitější věc, kde už ho nebude nic trápit.

Biluška
Hesinka má tumor.

Pod tíhou sněhu nám padá kus baráku. Jako vážně

Haranti mají tak hnusný vízo, že je asi zabiju úplně do mrtva.
to bych řekla, že není tak nejhorší.... však bude ještě hůř... trénuj ( jinak mám něco podobnýho doma..... s tím, že mladej ještě navíc dostal "eNko", páč měl jen jednu známku a když ho na poslední chvíli chtěla profesorka vyzkoušet, tak seděl ve vlaku, který měl 2 hod zpoždění.... )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:21
- Nahlásit

přidám se, ted´ mi volala brácha, spadnul mu strom na barák, předsíň a balkon na sračky,dá se v tom bydlet, ale dost těžko, strom vzal i chlív kde zabil býka na výkrm.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:24
- Nahlásit

Bezva, samá lepší zpráva dneska, vopravdu!

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:27
- Nahlásit

Hergot, co to je dneska za blbej den

kejtlin
hlavně, že se bráchovi nic nestalo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:30
- Nahlásit

kejtlin
chlív kde zabil býka na výkrm.
Meli stesti, ze se JIM nic nestalo, vem si ten barak v nemecku ci kde to bylo, jak zavalila skala i s lidma.. v kazdym hnusu je treba najit spetku neceho pozitivniho, ikdyz to obcas de ztuha. Proste dycky muze byt hur.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:36
- Nahlásit

brut
Fifi
no to je jasný, naštěstí kvůli sněhu zůstal viset při cestě z práce a jeho skoromanželka šla ze psem van, jinak by asi byli v obýváku nebo v kuchyni, ale brácha po příjezdu z práce jde vždycky krmit.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 16:53
- Nahlásit

Tak mám konečně i dobrou zprávu. Hesince nenašli metastázy, plíce jsou čisté, tak se bude operovat Ve čtvrtek.

Při shazování toho sněhu mě praštil kus do hlavy, asi mám otřes páteře. Mozku né, páč se nemůže otřást něco co není . Ale mám odřený obličej, Mášenek říkal, že vypadám jak kdybych se porvala v hospodě Nemůžu jezdit do práce, klienti by se mě báli, půjdu na marodku a budete dřít i za mě

kejtlin
Chudák býk, bude mít pohřeb? Gerda mu může napsat epitaf

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 17:09
- Nahlásit

Biluška
aspoň velká pozitivní zpráva o hesince při těch sračkách.býk nebude mít pohřeb narychlo bratr svolal kluky co mu pomáhají se zabijačkou a rozeberou ho, nic mu není a byl mrtvej asi hodinu než brácha dojel dom a v týhle zimě se tam nic nestačilo rozložit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 17:14
- Nahlásit

kejtlin
Bezva, to jsou ty pozitivni strany hnusu, bude gulasek a pecene a krkovicka a i na pseky jiste zbyde..

Biluška
Hesince nenašli metastázy, plíce jsou čisté, tak se bude operovat Ve čtvrtek.
tak at to klapne!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 17:20
- Nahlásit

ty woe, ty woe, ted´ jsem zažila šok-nééé z otíka toho už sem viděla, velký holky štěkaly, kouknu ven a u vrat vidím lidi, tož vylezu co jako potřebují a oni že by si se mnou chtěli popovídat o víře, já na to že děkuju, ale nemám zájem, oni že si jen budem povídat, že mi nic nebudou vnucovat já na to, že ani o povídání nemám zájem a nemám ani čas a náladu se s nimi vybavovat, oni byli dost neodbytní, tak jsem jim řekla at´ okamžiutě odejdou nebo na ně pustím psy, bylo mi řečeno že jsem moc milá já na to že vím, že panovník jehova mi to jistě oplatí a jeden z těch sráčů mi praštil pěstí do auta, to už jsem cákla a vyletěla ven s kao a no v patách a chybělo málo, abych je fakt neposlala co si ti kriplové dovolujou!

<< 1 ... 3852 . 3853 . 3854 . 3855 . 3856 . 3857 . 3858 . 3859 . 3860 . 3861 . 3862 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání