| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 21:52
- Nahlásit
Fifi
Bazušátkovi šéééécko nejlééépči! Je dobré mít naozeniny tam, kde se dělaj tak pěkný dortíííí!
Lola1
Vosoba má nervovej kolaps, zničená je až k smrti, ožije opravdu až na jaře.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 22:27 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Fifi
juuuuu perdelce prejem vseeecinko nejlepsejsiiiii
Mucholabka
Tak. Rodiče od Marcela měli zaplacenou zálohu na dvě kočky a prý dovezou jenom jednu, protože malá dcerunka od paní rozmnožovatelky brečela.
Úžasné, po půl roce to přestane být kotě, takže máš dalšího adepta na depozit :-D
hmm to mam radost, chjo, se neminim rozcilovat, takovejch volu je
PetraK
Skubyckovi nastesti nic neni on je strasne hunatej a jen tak se mu na kuzi nikdo nedostane
Gerda
to myslis vazne ze mamka dorazi az na jare? uz se mi po ni stejska, aspon ji pozdravuj az s ni budes mluviti
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 08:12
- Nahlásit
Vstavat a cvicit!
Ku*wa jsem zavirala okno a ono se vysklilo. Ted mi sem bude celej vikend tahnout.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 08:19
- Nahlásit
Fstávejte a dřete, furt nic nestíhám a když se fšichni flákáte tak ani nestihnu
impact
Slep to izolepou, podstatné je mít pořád po ruce dostatek izolepy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 08:56
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak tady padaj ramouchy jak svině na zem a mě to včera málem sejmulo elišku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:03
- Nahlásit
Biluška
Což vo to, já bych to i slepila, ale mrdá mě vyhozenejch 500 za zasklení.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:20
- Nahlásit
Lidi máte někdo mailový kontakt na Fifi???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:25
- Nahlásit
Lidi ,já sem udělala tak luksusní svíčkovou,jaká se mi snat eště nepovedla........se prostě musím pochválit,páč nigdo jinej to za mě neudělá.
impact
Souhlasím s Biluškou,základ je mít dostatek izolepy a fteřinového lepidla,ofšem nejlepčí je mít známého sklenáře,vodáka,elektrikáře,zedníka a truhláře.A gdyš děláš v hospodě,tak tam vječinou mívaj hnízdo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:27
- Nahlásit
leila
Mám,já mám mail pod členem,tak mi napiš a já zašlu.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:29
- Nahlásit
jablunka
mail poslán, díky za pomoc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:36
- Nahlásit
leila
odesláno.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:39
- Nahlásit
jablunka
Kdybch nebyla kretén. Mě totiž průvan otevřel okno a srazil mi z parapetu hrníček Pickvick, upe novej. A ulomilo se ouško. A jaxem byla naštvaná, tak jsem s tím oknem buchla a vysklila ho. To je kurwa zase sobota.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:44
- Nahlásit
jablunka
uff mail odeslán i Fifi uvidíme co na to řekne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:49
- Nahlásit
impact
Použij izolepu i na hrneček
leila
Poraď, mám namnožit zlatý, nebo modrý a trikolorní šeltice? Se nemůžu rozhodnout kterou krýt Obě nemůžu, nemám kam dát tolik štěňat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:52 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
Poraď, mám namnožit zlatý, nebo modrý a trikolorní šeltice? Se nemůžu rozhodnout kterou krýt
cu modré a tricolor po těch je teď největšejší poptávka zlaté moc neberou co teda vím vod ostatních....
Obě nemůžu, nemám kam dát tolik štěňat
máš si udělat porodnu velkou porodnu děda teď má 3boxy s velkými výběhy pro fenky a štěňátka - až tam zase budu ti to vyfotím pro inspiraci
EDIT: A vůbec jak chceš zakládat linije když nemáš kam dát dva vrhy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:55
- Nahlásit
impact
Mě totiž průvan otevřel okno a srazil mi z parapetu hrníček Pickvick, upe novej. A ulomilo se ouško. A jaxem byla naštvaná, tak jsem s tím oknem buchla a vysklila ho. To je kurwa zase sobota.
V tomhle případku bych to vokno vysklila asi taky,páč hrníčky sbírám a i gdyš jich mám stofky,samozřejmě fšechny potřebuju.
Biluška
Použij izolepu i na hrneček
Tam by bylo lepčí fteřinový lepidlo.
All
Asi milijoun rokůch sem nedělala domácí houskový knedlíky.......držte palce,ať aspoň vykynou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 11:04
- Nahlásit
Biluška
Tam použiju vteřinový lepidlo. Jenže to mě bude stát pět korun a ne pětikilo.
jablunka
Já právě taky a tudle ten jsem si koupila v té sadě s čajema. Tejden jsem kolem něj chodila, než jsem se rozhodla za něj vyhodit kilo. A von se kretén rozbije.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 11:08
- Nahlásit
leila
A vůbec jak chceš zakládat linije když nemáš kam dát dva vrhy
Mám dost místa na půdě a ve sklepě, jenomže je tam zima. Ale zasejc je tam krásně tma a myši a pavouci a tak... kdybysem tam naházela trošičku slámy tak by to šlo, ne?
cu modré a tricolor po těch je teď největšejší poptávka zlaté moc neberou co teda vím vod ostatních....
No právě. Jenomže Nýna (zlatá) hárá akorát jednou do roka. Když to prošvihnu teď tak až zase za rok a to už jí bude skoro pět . A chtěla bych po ní štěně. Bonka hárá normoš dvakrát, ale v létě krýt nemůžu, v létě běháme. Takže v podstatě zase až za rok. Ale mám modrýho kryče s vlohou pro bi a Bona má taky vlohu pro bi..... Krom bi barvy je tam předpoklad výstavních úspěchů, páč ten kryč je champion snad úplně všeho a Bonka taky není tak úplně k zahození a má echtgoldrodokmen. A co je nejlepší - ten kryč má suprovou povahu. Fakt bombovou. Dělal u mě kanyszkoušky a dal je levou zadní bez ztráty hvězdičky, je fantastickej.
Ovšem Nýnátko má taky super povahu a její kryč taky. Povahově tam strach nemám, výstavně by taky mohli být dost dobrý a hlavně to budou sporťáci - agiliťáci jak vyšití. Tak nevím Si asi hodím korunou, nebo co. Ty lýnije sou teda dřina
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 11:20
- Nahlásit
Biluška
Mám dost místa na půdě a ve sklepě, jenomže je tam zima. Ale zasejc je tam krásně tma a myši a pavouci a tak... kdybysem tam naházela trošičku slámy tak by to šlo, ne?
to jo to by šlo, eště si kup takové ty vojenské kamna ať jim tam sem tam zatopíš aby se neřeklo
No právě. Jenomže Nýna (zlatá) hárá akorát jednou do roka. Když to prošvihnu teď tak až zase za rok a to už jí bude skoro pět
hele já si myslím, že 5není blbý věk na krytí, když už jedno štěnda měla - sice nepřežila ale už rodila - záleží jako moc spěcháš na nové štěndo asik...
Ale mám modrýho kryče s vlohou pro bi a Bona má taky vlohu pro bi.....
jakýho estlivá je to tajné hoď mi ho na maila
Ty lýnije sou teda dřina
to jo to jsou, sem už tuhle říkala, že se na to vykašlu... ale našla jsem fakt úžsného pséka na Týnku, která je standard, takže jede určitě do chovu, uvidím jak na tom bude v noře apod....
Jináč asi takhle - jsou problémy prodat štěnda, kterákoliv štěnda, tak bych kryla tak, aby po tom byla poptávka a nezůstalo mi to doma s tím, že jak jsem psala 5je pořád dobrý věk kor když už jednou rodila... Chceš zase krýt Filipem nebo máš něco new??
Hele paní a teď poraďte mě - jdu si příští týden zakládat živnost skrzevá stránky, mám rovnou přibrat i chov psů, nebo to mám za 2roky absolvovat znovu - tedy založit si chov psů až pozdějc?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 11:53
- Nahlásit
Biluška
Jinak ještě se chci zeptat, jestli by bylo možno a kdy udělat CT zkoušky u nás v Ostravě - zkusila bych dohodnout cvičák je o to docela zájem a Bruntál pro některé není zrovna vyhovující místo....
Určitě by to nebylo zadarmo, ale zkusila bych domluvit co nejnižší cenu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 12:10
- Nahlásit
leila
Jinak ještě se chci zeptat, jestli by bylo možno a kdy udělat CT zkoušky u nás v Ostravě - zkusila bych dohodnout cvičák je o to docela zájem a Bruntál pro některé není zrovna vyhovující místo....
Jo zkus. Bude-li alespoň deset zájemců nemám problém zajet kamkoliv.
to jo to by šlo, eště si kup takové ty vojenské kamna ať jim tam sem tam zatopíš aby se neřeklo
De tam teplo z baráku přece. Jako únik tepla
záleží jako moc spěcháš na nové štěndo asik...
Na to právě nespěchám vůbec. Nemám teď na štěně čas, ale zároveň určitě vím, že chci štěně po ní, páč takovou povahu už asi těžko jinde seženu Zároveň to štěně děsně chci a děsně nechci páč nemám čas Asi ze mě bude schizofrenik
jakýho estlivá je to tajné hoď mi ho na maila
Jíra z Karlova hrádku, blue-merle. Stránky nemá, budeš ho gůglit marně.
tak bych kryla tak, aby po tom byla poptávka a nezůstalo mi to doma s tím,
No právě. Když nakreju dvě feny naráz tak zaručeně budu mít problémy to prodat. A že bych potřebovala, aby mi štěňata zůstali doma do půl roku to teda fakt nepotřebuju.
Chceš zase krýt Filipem nebo máš něco new??
Nejspíš Flipem. Ještě se mi dost hodně moc líbí Yantar a teď nevím jak dál, něco na M. Má ho Kalubcová, je to import někde z východu, fakt hezkej. Ale nic o něm nevím - o povaze a tak.
Hele paní a teď poraďte mě - jdu si příští týden zakládat živnost skrzevá stránky, mám rovnou přibrat i chov psů, nebo to mám za 2roky absolvovat znovu - tedy založit si chov psů až pozdějc?
Naráz, to není žádný problém. Jestli jsou ty stránky volná živnost tak všechny ostatní volné živnosti máš automaticky, nemusíš je ani hlásit. Třá já můžu např. těžit bauxit kdybych chtěla
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 12:48
- Nahlásit
Biluška
Jo zkus. Bude-li alespoň deset zájemců nemám problém zajet kamkoliv.
dobře zatím je nás ,,pouze" 5 ale to jsme to ještě nikde neříkali, tož myslím, že až se to rozkřikne že jich bude fakt dost....
De tam teplo z baráku přece. Jako únik tepla
a jooo tak vidíš tak do toho ani nebudeš muset investovat
Na to právě nespěchám vůbec.
a proč tedy váháš? Já být tebou nakryju Bonku a Nýnu nakryju až potom, když nenabereš dalšího vútulkáče, tak tam bude místo i potom Myslím, že fena, která už rodila nemá potom problémy... hele děda množí i když má fena 8... a zatím to všechny dávaly ok, ani jeden problém... jako je to samo na tobě, ale já bych v tvojí situaci nakryla Bonku....
Jíra z Karlova hrádku, blue-merle. Stránky nemá, budeš ho gůglit marně.
moc pekného pséka jste vybrala a jestli je povahově ok
Nejspíš Flipem. Ještě se mi dost hodně moc líbí Yantar a teď nevím jak dál, něco na M. Má ho Kalubcová, je to import někde z východu, fakt hezkej. Ale nic o něm nevím - o povaze a tak.
hele a ještě jedne důvod počkat rok, uvidíš co vyroste z Aljošiných štěňat... pak bude třeba výběr jednodušší.....
Naráz, to není žádný problém. Jestli jsou ty stránky volná živnost tak všechny ostatní volné živnosti máš automaticky, nemusíš je ani hlásit. Třá já můžu např. těžit bauxit kdybych chtěla
tak to jo díky za radu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:12
- Nahlásit
Nazdar pumprdlícíííí! Sme byli ráno venku s Bryksovejma, Mařena papala Bryksu hned na začátku, tak dostala košíček ))) Pak se dohodly, že je Mařena vyzve k lovu, tož sa rozběhly, tož sme volaly, tož aj přišly skoro hnedkaj. Les je velice zazvěřen. Tak děfčata uzavřela lovecký pakt, jakože až se nebudem chvilku dívat, pudou na to. Tak sme sa furt dívaly. F půl na jedenáct sme z lesa vylezly a v jedenáct sme byly domki jako na koňu. Teď už mám aji nakoupíno a vařim svačinu ze strouhaný mrkve, celeru, medu a kefíru pro nás vobě dvě. Za chvíli sa du stříhati a pak zase na prochajdu a pak du venčit sebe do knajpy. Co děláte?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:21
- Nahlásit
leila
jako je to samo na tobě, ale já bych v tvojí situaci nakryla Bonku....
Asi jo, asi padne los na Bonku. Ona nezabřezne, potažmo se nenechá nakrýt, páč je vybíravá a já si ze žalu zase vezmu nějakého útulkáče Nejspíš toho slovenského muďáka, páč je to maďar
uvidíš co vyroste z Aljošiných štěňat...
To je fakt. Ale jestli z nich vyroste něco hezkýho tak budu litovat, že jsem ji nenakryla a jestli něco děsnýho tak budu muset řešit novýho psa a výběr je dost omezený
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:38 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
Asi jo, asi padne los na Bonku. Ona nezabřezne, potažmo se nenechá nakrýt, páč je vybíravá a já si ze žalu zase vezmu nějakého útulkáče Nejspíš toho slovenského muďáka, páč je to maďar
ste blázen ale zabřezne uvidíš, a bude moc pěkných B štěňátek
To je fakt. Ale jestli z nich vyroste něco hezkýho tak budu litovat, že jsem ji nenakryla a jestli něco děsnýho tak budu muset řešit novýho psa a výběr je dost omezený
Jestli z nich vyroste něco pěkného nakryješ Nýnu Filipem, estliva z nich nevyroste nic peknyho pak vybers jineho psa no ni
Edit však Filip je mladý pes ne??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:43
- Nahlásit
leila
však Filip je mladý pes ne??
Essi si dobře pamatuju tak je plus mínus tak nějak jak Nýna.
ale zabřezne uvidíš, a bude moc pěkných B štěňátek
Musí být áčkový, páč ten mrtvej áčkovej vrh jsem nezapsala . Tohle mě taky deptá, páč chci svoji Akcii takže A musí rodit Nýna. Nebo bude muset být Akcie na B což teda nevím jak vymyslím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:45
- Nahlásit
leila
Já mám taky nějaké zájemce o CT v Ostzravě, takže se není o co obávat, začni zařizovat.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:45
- Nahlásit
Biluška
Essi si dobře pamatuju tak je plus mínus tak nějak jak Nýna.
no vidíš tak proč bys litovala, že si nekryla když můžš nakrýt no ni?
Musí být áčkový, páč ten mrtvej áčkovej vrh jsem nezapsala
tož ho udělej "Z" a pak Nýna může mít A můžeš začít jakýmkoliv písmenkem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:47
- Nahlásit
Hele, děcka, kámoška prodává dlouhovlasé golyje, nevíte kdo by chtěl? Je to fakt vymazlený domácí chov s PP, fotřík má ZZO, chovatelka je pečlivá. A stejnak jí štěnda stojí doma.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 13:50
- Nahlásit
Mucholabka
Hele, děcka, kámoška prodává dlouhovlasé golyje, nevíte kdo by chtěl? Je to fakt vymazlený domácí chov s PP, fotřík má ZZO, chovatelka je pečlivá. A stejnak jí štěnda stojí doma.
poptám se ale štěnda teď stojí doma všem neznámím chovatelům pokud to není nějaký echt vrh...
|