| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
PetraK
DE-PEŠ-MÓD!!! DE-PEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!
EVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A VAŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:51
- Nahlásit
Ty vooe já zvás mám dost....
Doma od řemeslníků bordel jak ftanku, všude samý dřevo vodřezky hoblina, pilina du se uklidnit sem a tady už taky
[i]DÉÉÉÉÉÉÉÉPEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOD
MORAVANKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
EVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A VAŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!
nadruhou stranu mě ale uklidnilo že nejsu momentálně jediná komu tady hrabe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:52
- Nahlásit
čus zdechliny, co je novýho?
Proč tu furt kecáte a nedřete? Si myslíte, že gdyž je pátek tak se můžete flákat co? Ale to se pjekně pletete
pawLINka
Tak ty máš volno, jo? Toš ti tam hned napařím nějaké přednášky, aby ses neflákala
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:52
- Nahlásit
Fajka
nejsu momentálně jediná komu tady hrabe
A co bys v pátek čekala?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:55
- Nahlásit
Alexa
EVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A VAŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!
Dejte si na hlavu bílou órchiji a na to hlavně mokrejstudenej hadr
DEEEEEEEEEEEEEEPEEEEEEÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉŠ MÓÓÓÓÓÓÓD!
Fajka
naštěstí, sem po fčerejšku vohluchla, takže TOHLE:
nejsu momentálně jediná komu tady hrabe
JÁ NESLYŠIM
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:55
- Nahlásit
Strejda
A co bys v pátek čekala?
no právě že už nic.. já už vůbec nic nečekám jen se nechávám unášet proudem bo mám pátek každej den co se momentálního mentálního stavu týče
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:56
- Nahlásit
PetraK
JÁ NESLYŠIM
ale číst umíš jak vidím
Tak hlavně že sis tu užila sluch se ti jednou možná vrátí ...dyž budeš hodná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Tak hlavně že sis tu užila
jo užila, užila užiláááááááááááááááááá!!! Jen Brtnik mi chtěl udělat radost a hned na začátku mě vyzdvihnul nahoru, abych měla přehled. zapomněl ale, že jsme dva - já a houser. Houser měl dva hlasy, já jen jeden takže jsem tak minutu neviděla nic, páč se mi bolestí kapánek zatmělo, ale přebila jsem to!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:08
- Nahlásit
pawLINka
Huráááá!!!! Mááám zkouškýýýý za seboooou!
I tu debilní němčinu jsem před chvilkou dala.
Jsem ščastné člověk a tak teď budu chlastat. Heč.
Dnes večer začnu. Houby večer, odpoledne.
Simtě! Asi gratuluju,ne?????! A co seš teťkonc? Už seš ynženýrka?
PetraK
Hele a kam ty piliny povezu? Jako nejedu nikam daleko, jo? Aby sis nemyslela, že to povezu do ostravy třá, tak to fakt ne.
Hele a sbírejte na ty maršovice, nemáme toho eště hodně. Nějaký ty hadry, deky, čističe, grancle atd atd
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:12
- Nahlásit
Cuus orchideje, modi a moravanky, vy ste paka.
PetraK
esli teda Doživotní mrtvice někdy vstane z mrtvejch?)
No dle tohodle: http://www.novinky.cz/domaci/189325-depresivni-mra zive-pocasi-s-minimem-slunecniho-svitu-potrva-i-na dale.html si myslim, ze nevstane.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:27
- Nahlásit
Gerda
Hele a kam ty piliny povezu?
Enem tady v Prahé /ešče nevim kam/, já se s Bárou domluvim, že to pak nějak vyzvedne. Případně zkusim - podle toho kdy to povezete- dát dohromdy předávku rovnou bez vykládky někde. Až to bude aktuální, dej mi vědít udělám logistickou smyčku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:30
- Nahlásit
pawLINka
I tu debilní němčinu jsem před chvilkou dala.
ICH GRATULÍRE!!
Fifi
si myslim, ze nevstane
UŽ JI NIKDY NEUVIDÍME??
Chudák matka, Doživotní Mrtvice
má ze sněhu deprézivní stavy velice.
Ač sama v zimě zrozená,
již při plus dvaceti jí mrznou kolena.
Letos je sněhu opravdu hodně,
tudle zimu nepřežije pravděpodobně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:32
- Nahlásit
PetraK
Hele jedno je jistý, autem jezdim jenom o víkendu, ideálně v sobotu klidně celej den, v neděli jenom dopoledne, vůbec nemám nervy na ty zácpy a dopravní kolapsy...to bych taky zkolabovala. Takže jak to roztaje, v sobotu ráno kamkoli, kde se dokážu aspoň trošku orientovat.
Děcka, sem mařeně udělala na víkend radost, pučila sem si od kámošky kokřici, budu mít dvojpsa Mařena se poblije I když Amálku má zrovna moc ráda....ale co, šak ona jí ta radost přejde, až uvidí, že amál dostává TAKY její večeři ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:36
- Nahlásit
Gerda
Hele jedno je jistý, autem jezdim jenom o víkendu, ideálně v sobotu klidně celej den
naprosto chápu!! Takže to tomu pochopitelně i přizpůsobím.
šak ona jí ta radost přejde, až uvidí, že amál dostává TAKY její večeř
, čoveče tohle u nás není největší potíž, Ešus může sedět s Kolombem vedle sebe a já jim budu dávat postupně piškoty, ale jak se Kolombo rozejde po bytě, že to jako překontroluje, co kde máme, bere Ešusa infakrt. nedej bůch, kdy se k němu Kolumbus přiblíží a hrozí, že by se ho mohl třeb i jen chlupem dotrknout. U těch piškotů bude sedět vedle něj, ale jinak nic. je von normální?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:58
- Nahlásit
PetraK
Ale to mařena taky, na louce každý ráno seděj v jednom velkym hroznu u kapes rozdavačů, mařena klidně vedle čub, který jinak úplně moc nemusí. (vona teda skoro nikoho moc nemusí) V bytě by klidně taky seděla v řadě a čekala na piškot, to umí, to je na klid, některý psy po bytě pouštět nechce, ale amála je její vopravdická kámoška, tu ráda má a doma s tim nejsou žádný trable, já sem taky v klidu, takže to tak nějak klape Uvidíme po víkendě.
Před chvílí přišel na návštěvu bejvalej kolega, rozohnil pracující kolegy chrámovým zpěvem písně - "ježíš je náš vykuřpytel" Je to blááááázen.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:02
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=58vKlTi8eg0&feature =related
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:06
- Nahlásit
Gerda
"ježíš je náš vykuřpytel"
to je vůůůl, sem to měla jen tak tak teda
některý psy po bytě pouštět nechce,
ale je to diuný, což? O jídlo se podělí, ale po bytě se nikdo nepovoleně cárat nebude
tu ráda má a doma s tim nejsou žádný trable, já sem taky v klidu, takže to tak nějak klape
budete mít zábavu, třeba pak zjistíš, že nutně potřebuješ druhýho psa, aby Mařůšce nebylo smuténka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:07
- Nahlásit
brezen2008
Arzééén, babi, arzééén!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:07
- Nahlásit
PetraK
třeba pak zjistíš, že nutně potřebuješ druhýho psa
rozhodně ani omylem!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:09
- Nahlásit
Sla jsem s Friskem a pytlikem krutich biskupu od reznika a potkala jsem zenskou,ktere udeluji titul Kralovna blpek. Nevim jak si to spojila,ptala se me jestli tim syrovym masem krmim psy. Tak jsem rekla Dobry den,ano krmim tim psy. Rikala,ze to musi byt hrozni vrazi,ze jsem ji urcite uz potkala s pudlem a ona by mu syrove maso nikdy nedala. Tak jsem pokrcila ramenama a sla dal,ale pani toho mela na srdci jeste hodne,napriklad ze mi pry psi pravidelne utikaji a ze takovi psi stoji moc penez a podobne horory. Kdyz jsem se ji zeptala kdy mi utekli a kam sli tak nevedela. Jak babe rict,ze je pi.a aniz by me zazalovala? Rekla jsem ji ze kdyby utekli tak uz je davno pod drnem a az je uvidi,at zavola mestaky a poda si pisemnou stiznost. Jeste ze se budeme stehovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mucholabka
měla jsi jí říct, že ještě k tomu syrovýmu masu jim místo vody na pití dáváš teplou kref, že je to proto, že pak dou najisto po krční tepně
Gerda
rozhodně ani omylem!
nikdo neni neomylnej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Před chvílí přišel na návštěvu bejvalej kolega, rozohnil pracující kolegy chrámovým zpěvem písně - "ježíš je náš vykuřpytel"
hele to by moch nosit todle triko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:31
- Nahlásit
PetraK
to je den,to je den
Mucholabka
mě naopak pan Sychra,říkal,čím je to,že ten pes nabral a je krásnej? tak jsem řekla po mase a on jenom schvaloval
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:36
- Nahlásit
Alexa
ti řikám, že von by ho klidně nosil )))))))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:55
- Nahlásit
Alexa
todle triko
))))))))))) Smarjajozefe!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:57
- Nahlásit
Gerda
Alexa
ti řikám, že von by ho klidně nosi
neni tvůj bejvalej kolega můj novej šéf?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 16:24
- Nahlásit
Krááásné tričečko
Lucynka moc čísel
Tak. Rodiče od Marcela měli zaplacenou zálohu na dvě kočky a prý dovezou jenom jednu, protože malá dcerunka od paní rozmnožovatelky brečela.
Úžasné, po půl roce to přestane být kotě, takže máš dalšího adepta na depozit :-D
Snažila jsem se je přemluvit ať si zajedou pro zálohu a vyprdnou se na to úplně, a koupí si někde kočku s papírem a se smlouvou, ale oni ne, oni papír nepotřebujou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 16:59
- Nahlásit
Frizo mi zabil Freda
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 17:02
- Nahlásit
Ty foeeee, budu vecer koukat na Paranormal aktivity. Jsem zvedava, jak dlouho to vydrzim.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 17:04
- Nahlásit
|