| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
juá ti asi neporadím,já když se dasty rval,tak jsem zařvala až fakt se lidi z protějšího chodíníku ohlíželi a pak jsem se omluvila a šlo se dál
víš dasty se nikdy nerve do krve,jen trochu poštuchá a jde od toho
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:22 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
lucYnka XIII
Co byst delali na mym miste? Jak druhyho cokla oftrhnout kdyz vam rve vaseho?
tý jo to je pech, já tedy naštětí ještě todle "štěstí" neměla, zatím jsem šahala jenom mezi vlastní čokli, ale tam prostě šáhnu. Jednou jsem pomáhala kámošce, ale byly jsme u toho dvě, tak jsme každá chytla jednoho čokla za zadní nohy a zvedly do vzduchu a jak ztratily oporu tak se přestaly rvát.
Jo a taky jsi si měla od baby vzít jméno a adresu a se psem makat k veterináři a chtít to po ní zaplatit. to je nejlepší prevence, aby si baba příště dala pozor
Pavlina Moravcova
Takového psa bych kopla,
vždyť píše že se netrefila, ono to je docela rychlý a pak taky se většinou snažíš nekopnout vlastního psa
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:41
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Takového psa bych kopla, nejlépe kovovou špičkou boty
snazila jsem se ale netrefila jsem se desne se mleli navic mam snehule a me boli kazdej blbej doslap nedokazala bych kopnout silou.
edit: Paničku bych kopla kovovou špičkou, psa bych se snažila(dle velikosti) strhnout za kůži za krkem
fakt v tu chvili jsem mela chut ji majznout klicema na konci voditka do ksichtu, ale bliklo mi ze bych mela akorat ja problem.
Za tu kuzi jsem se fakt bala a furt se nekam kulili.
Alexa
Jo a taky jsi si měla od baby vzít jméno a adresu a se psem makat k veterináři a chtít to po ní zaplatit. to je nejlepší prevence, aby si baba příště dala pozor
no to jsem chtela, rekla jsem ji ze jdem k veterinari a ze volam policajty a at mi rekne jmeno a adresu a ona se zdekovala a odesla, ja jsem desne pomala nedobehla bych ji, navic jsem potrebovala prohlidnout skubcu jestli je ok. Vim jen kterym smerem odesla.
Skubymu snad nic neni, on je desne hunatej, jen tak se mu na kuzi nikdo nedostane, tak mel stesti.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:44
- Nahlásit
fakt me takovydle lidi serou, ja rikam, jdeme k veterinari, co kdyz mu neco a udelal a ona, ale co by mu udelal pripla si ho a zmizela.
Jeste ji rikam at mi ukaze ockovak jestli ho pokousal at vim, ze od nej neco nechyti, na to nerekla nic. Cuuuza
Ja mam pocit, ze tady nekde bydli, ale co mi to pomuze.
Fakt takovym lidem rozkopat drzku, i kdyz mu nic neudelal ten colk neni to pro nej dobry na to srdicko, tady jsou sami hodni psy, takovy lidi bych nakopala doprdele poradne a nechala je servat poradne velkym psem.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:45
- Nahlásit
uz se uklidnuju, jen jsem to potrebovala ze sebe dostat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak to jedině mobil a fotit a hned volat cajty. Kráva jedna nebeská
Hlavně aby byl pesan v pohodě
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:50
- Nahlásit
Alexa
Kráva jedna nebeská
jjj nejkravovejsi krava
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 07:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
A ke vsemu se venku jeden pes snazil zabit Skubycka
Pokud zpozoruju včas, že se ten pes chystá něco provést tak vrazím své psy za sebe (vrazila jsem když jsem měla jenom jednoho, saň se za mě nevejde i když se snažím a pořád přibírám, aby měli víc místa ) a zaječím tak strašně, že spadnou muškáty z oken a agresivní pes se připosere strachy.
Když to nezpozoruju včas a servou se tak to natvrdo rozkopu. Snažím se trefovat pouze cizáka, ale je fakt, že asi párkrát schytli i moji. Na cizáka si neberu servítky a kopu vší silou, nějaké pošťuchování špičkou boty nemá význam. Nemusíš mít strach, ještě se mi nestalo, že bych mu nějak ublížila. Možná kdyby se rvali dvě čivavy tak snad....ale psovi normoš velikosti to nic neudělá. Je-li po ruce něco čím se dá bít tak i biju. Třá nějaký klacek, nebo tak něco. Dobře vybavená kabelka (ve které je všechno včetně kombinaček a náhradního řetízkového obojku) taky dokáže posloužit jako mlátidlo . No a úplně nejlepší je nebát se a toho hajzlíka chytit a udělat mu letecký den. Nehledě na to, že taková akce dokáže zázračně zrychlit majitele hajzlíka, to bys zírala jak rychle se tam najednou dokolíbe a začne bránit svého miláčka
Mimochodem, já nechytám za krk, to je děsně riskantní. Chytám za ocas, či zadní nohy, odtáhnu (popř. zvednu) si ho kus dál a pak bleskurychle za krk než se stihne otočit po mě. Když jsem chytala přímo za krk tak jsem většinou schytla kousanec od svých
Od té doby co je mých pět a víc se rvou výhradně mezi sebou, nikdo cizí si na ně netroufne
All
Fstávejte a děte dřít, essi zase budeme s Baico dělat jenom dvě tak si mě nepřejte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 07:50
- Nahlásit
dobrý den
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 07:54
- Nahlásit
á to říkám furt, že v cukrárně se prostě nechlastá!!!! 6 piv, 3 koskenkorvy, to by porazilo i vola.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:46
- Nahlásit
zdravím všecky
tak jsem zjistila, proč mi přestala hubnout šoltyje. Začala chodit užírat ptákům slunečnici - normál, černou, nevyloupanou. Zjistila jsem to podle struktury hovínek. Jsou poněkud zrnitá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:51
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
kachna_
Na závody fakt nejedu. Hlavním důvodem je, že nemáme natrénováno, pes 14 dní nekousal a mám obavu, že by mi z makety přišel říct, že tam zase místo našeho Matěje stojí někdo jinej. A navíc jdu dneska na ples, tak se mi určitě zítra nebude chtít vstávat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:01
- Nahlásit
Ahoj, švihla jsem sebou na ledu a asik mám něco se zápěstím. A to jedu do Prahy dneska...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:04
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE&feature =related
Spam, spam, spam, spam....mazala jsem poštu
jbat
No to se máš...to musíš namazat zevnitř.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:06
- Nahlásit
Baico
heled,nemáš odkaz na ohniváka toho čévečka?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:17
- Nahlásit
Muchoš - jsem mazala včera preventivně a nepomohlo.
Ale můj krásný kolega, student fyziologie, mi s tím cosi udělal a je to teda už lepší.
Kur*a ale proč to není posolený? U nás je to k tramvaji normálně kluziště!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:17
- Nahlásit
brezen2008
,nemáš odkaz na ohniváka toho čévečka
Nee, nemají stránky. Mám jenom telefon na majitelku a web má jen chovka, kde se Ohnivák narodil.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:19
- Nahlásit
jbat
student fyziologie
nestuduje spíš fyzioterapii? Fyziologie se zabývá trošku něčím jiným
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:34
- Nahlásit
Baico
chovku jsem našla,tak dík,já jestli nehledala blbě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:44
- Nahlásit
DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
Bože lidi - to bylo!! Nemůžu mluvit, na pravý ucho neslyšim skorem vůbec, na levý trošek, ruce mám utlučený, nohy mi asi upadnou, ale prostě no úúúúúúúúúúúúúža, úúúúúúúúúúža to bylo!!
Co ste tu fčera dělali??
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:45
- Nahlásit
Je tu něgde Gerda??? Nechcete jít s náma o víkendu ráno do lesa?
Nebo i ostatní, komu by se chtělo do Krčáku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:47
- Nahlásit
PetraK
Co ste tu fčera dělali??
Přemlouvala jsem neúspěšně Baico, aby šla závodit na Mělník
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:48
- Nahlásit
Baico - no je to možný, ale ne že by byl masér, on spíš ví, co kterej sval a kdy dělá... tak nevim.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:52
- Nahlásit
jbat
ale ne že by byl masér
No jestli má fyzioterapii vystudopvanou, tak zná i fyziologii
kachna_
Přemlouvala jsem neúspěšně Baico
Hele kdyby to bylo jako lini, kdy jsen s drzostí největší bez tréninku vyrazila na závody do Litoměřic, tak jo. Ale to jsem neměli složenou ještě ani ZM a nikdo mě tam neznal . Ale teď máme už ZVV 1 na krásný body a od Pružiny, tak nám nechci pokazit reputaci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:56
- Nahlásit
Nazdar! Sem votrávená a nechce se mi nic dělat!
Pavliii
Ste tu eště pani? Sem pro les! TO je jasný. Jediý co, musim bejt kolem jedný hodiny u kámošky na stříhání, ale to bysme měli stihnout na slušňáka, ne? A buď můžu říct eště kámošce s háravou vlkodafkou, nebo kámošce s bryjárdem (obě najednou teď nechoděj, když jsou jejich psi úhlavní kamarádi).
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:02
- Nahlásit
Gerda
Sem tu, jasná věc Vlkodafky se bude Bryksa děsně bát , ale jestli mi jí nesežere, tak to neva.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:03
- Nahlásit
Pavliii
já jdu zítra do stromovky z apůlkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
A ke vsemu se venku jeden pes snazil zabit Skubycka
no nazdar!! A co Skubča?? jak je na tom ?? Stalo se mu něco a jak se s tím srovnal?
Já od tý doby co se nám to stalo s tím picbumem, tak nějak pořád monitoruju okolí. Vidím-li psa bez majitele, dávám Ešovi povel čekej a pak si stoupnu mezi ně.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Pavliii
Vlkodafky se bude Bryksa děsně bát
Ale jen chvilku, Marmela je ještě štěňátko blboučké, zlatoučké, nikdo se jí nemusí bát, to spíš jí vždycky sežere mařena, když jí marmela vítá, protože mařena nesnáší, když jí někdo vítá a je 13x větší než ona ))))
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Huráááá!!!! Mááám zkouškýýýý za seboooou!
I tu debilní němčinu jsem před chvilkou dala.
Jsem ščastné člověk a tak teď budu chlastat. Heč.
Dnes večer začnu. Houby večer, odpoledne.
|