| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:06
- Nahlásit
PetraK - organizovali prevoz pilin. A ty ses nekde flakala.
Lucynkanewimtennick - ja vcera sestrelila dva goldeny. Vlitli mi do Mouly. Asi by ji nic neudelali, ale fakt hovada a ona se bala. Duchodci ty klasicky kydy o tom, ze citi fenecku, ze ji nic neudelaj a tak. Kdyz si je ocividne nehodlali chytit, vzala jsem Mou do naruci, abysme aspon odesli a oni po me zacali skakat. Jeden dostal facku za ucho, druhej cutana do zeber, oba s hlasitim povelem Neskac! a byl klid.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:06
- Nahlásit
kachna_
aby šla závodit na Mělník
jako za vinaře? či co?
Lidijove moji, já jsem tak neuvěřitelně naadrenalinovaná!!! Juchéééé!! Nebudu spát asi tak 14 dní!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:09
- Nahlásit
impact
PetraK - organizovali prevoz pilin. A ty ses nekde flakala
ají jajííí!! Jdu to napravit!! JÁ SE NIKDE NEFLÁKALA, MĚLA JSEM DŮLEŽITOU SCHŮZKU!! VÍME??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:15
- Nahlásit
Ouuujééé, dnes jsem vstávala o půl páté, abych se učila, ale už zase hezky ležím v postýlce. Super den Mám na něco chuť, ale jsem líná jít do obchodu... (hlavně, že jsem byla ve městě)
Doufám, že usnu. Záááviďte!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:15
- Nahlásit
PetraK je mi to jasny. Ja uz myslela, ze ses ztratila. Az mi tudle brezen poradila, ze misto RAAAAMSTAJ bude DEPESMOOOD, tak mi to bylo jasny. Tak utikej napsat pani, mas to v tematu tam.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:18
- Nahlásit
Paw zase malej alkac? Ja byla na pivko vcera a misto draka si donesla kripku, bleeeeeee.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
KONEČNĚ PÁÁÁÁÁTEEEEEK!!!!!!!
PetraK
hele něco pro tebe http://www.aukro.cz/item887216113_rammstein_rosenr ot_xxl.html#gallery
jak je to s těma pilinama-hoblinama? Nějaký bych měla, ale potřebuju adresu, poslala bych je počtou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:22
- Nahlásit
impact
Tsss, teď si to můžu dovolit. Muším oslavovat. Dneska to bude víííínečkooo bíííléééé Juchůůůů
Jsi doma s chřipkou nebo makáš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:23
- Nahlásit
impact
ympakteeeeee mám tři nudle a sou to moji kamarádi, strašně mě tady vyvrťujou a už mám jejich srst i f kafiiii!!! Pojď si je odvéééézt ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:24
- Nahlásit
Alexa organizator pilin je PetraK v tematu prevoz z Prerova.
Paw jsem doma. Patek je jedinej volnej den, co mam.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:25
- Nahlásit
impact
Ulejváku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:25
- Nahlásit
Gerda nechci. Vcera psala kamoska z Kromerize, ze si byla v Brne kupovat kabat a ten byl chlupatej jeste nez si ho oblekla. Taky ma nudli.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:27
- Nahlásit
Paw?
Ty woe, me je blbe. Jdu do lekarny.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:27
- Nahlásit
Gerda
Tak snad jí nesežere i Bryksa
Napište čas a místo, pani My chodíme jak je zastávka Michelský les, ale můžem dojít nebo popojet dál.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:30
- Nahlásit
impact
Tak mi kup něco dobrýho když jdeš do obchodu, ju?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:30
- Nahlásit
já včera nemohla odtrhnout dastyho od háravek,byli 3 na kopci,jsem myslela že ho zabiju,sice nenakrejval,ale ani tenisák ho nezajímal ,prostě mozek mimo domov
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:40
- Nahlásit
impact
Hele todle sou úplně skvělý nudle, strašně mazlivý a všechny cizí z místnosti vyřvou )) A každá vypadá úplně jinak
Pavliii
Bryksa jí nesežere, to spíš mařena sežere bryksu. neboj, jedinej, kdo bude mít debilního psa, sem já. Takže navrhuju zítra v 8.00 zastávka Michelský les, u toho rybníka, projdeme to spodem přes jižní město a tak, jo? Kdo chce, nechť se připojí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:48
- Nahlásit
Alexa
hele něco pro tebe
tetkon ale chvilku nesundám to s Depešáckou růží
jak je to s těma pilinama-hoblinama?
ty máš taky piliny-holbiny??? Sem netůchala.
a nedalo by se to poslat třeba až se uvidíte s Gerdou a Davídkojc? (esli teda Doživotní mrtvice někdy vstane z mrtvejch?)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:51
- Nahlásit
PetraK
ty máš taky piliny-holbiny??? Sem netůchala.
kluk dělá v truhlárně, tak jsem se ho fčéra ptala
a nedalo by se to poslat třeba až se uvidíte s Gerdou a Davídkojc? (esli teda Doživotní mrtvice někdy vstane z mrtvejch?)
essi se to Gerdičce vejde do auta tak asi i dalo, essi teda mrtvola obživne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:51
- Nahlásit
Paw v lekarne neco dobryho? Tam chlast neprodavaj.
Gerda to me na nich fascinuje, ze jsou kazda jina. Ja mam dve do obdelniku a dve do ctverce. Co by na psech bez toho caru papiru nemuselo byt nic divnyho. Ale kamoska ma chovku a lovecky nudle a jedna je upe jina jak moje a druha zavalitej ctverec jak Moulina. Se musim konecne dostrachat kuknout na nejakou vystavu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:52
- Nahlásit
impact - na výśtavě uvidíš totéž, neboj.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:54
- Nahlásit
impact
A jinak mám ještě jednu novinku - můj drahý mi před pár dny donesl krabičku.
Dotáhl dom zase kanára. (měla jsem už dva a řekla jsem, že dalšího nechci) Jmenuje se Slávek a řve tady jak pavián
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:55
- Nahlásit
impact
Víc typů máš snad v každým plemenu... Já teď študuju ty hladký foxle a tam jsou taky 2 typy (podle mě) - jedni jsou lehčí a mají vyšší nožky a druzí jsou na nižších nožkách a pevnější.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:01
- Nahlásit
Alexa
PetraK
Holky neni problém, klidně piliny převezu, ale prosim vá, až sleze sních, ještě sem nevykopala auto ze závěje a ve sněhu se bojim jezdit. Pak to klidně vodvezu, to neni problém.
impact
no právě! Jedna nudle je krátkoocasá, opravdová nudle, druhá je na dlouhejch nohách s dlouhym ocasem, třetí je taková hodně tmavá, nízká, s polodlouhym ocasem. Jednomu ouška trošku stojej, druhýmu visej, třetímu trčej....sou děěěěěěsně vošklivinkýýý
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:06
- Nahlásit
Gerda
OK!
A zas du, páč musim pracovat a to se nedá, když tady furt drásáte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Holky neni problém,
jééé Gerdoslávka je hodné děfče. Zrovinka sem si říkala, že se jí musím optat, zdaliž by k tomu vůbec byla svolná a vona SVOLNÁ JE!!! Díkuju
sou děěěěěěsně vošklivinkýýý
A někerý maj ešče půlenou hlavu, jako u nás Arnold Švarcenégr.
Alexa
kluk dělá v truhlárně, tak jsem se ho fčéra ptala
děkuju, děkuju moc!! Jen ještě hobliny jsou nejlepší a když piliny, tak ne moc prašný, esi by to šlo, páč je to jako podestýlka, neb Speedy následkem toho svýho zdravotního problémů už otupěl a neřeší asi tak nějak moc čistotnost, takže ty hobliny, piliny jsou na tohle.
DEPEEEEEEEEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:47
- Nahlásit
PetraK
Jen ještě hobliny jsou nejlepší a když piliny, tak ne moc prašný,
sem se chtěla zrovna zeptat essi piliny nebo hobliny. Tak já mu řeknu aby schraňoval a až Gerdička přijede tak jí zavalím auto pytlema - ta bude mít radost
Gerda
bezva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:57
- Nahlásit
Alexa
jéé jestli se může vybrat tak HOBLINY, HOBLINY, HOBLINY, HOOOOBLÍÍÍNYYYY
DÉÉÉÉÉÉÉÉPEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOD
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:32
- Nahlásit
PetraK
DÉÉÉÉÉÉÉÉPEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOD
MORAVANKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:40
- Nahlásit
Strejda
MORAVANKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
DE-PEŠ-MÓD!!! DE-PEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!
|